Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
hát kb azt írtad le amit vártam, legalább reálisan gondoltam hogy nem bírnám ezt most. na majd nyáron addig lehet rákészülni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Persze ... gázos cucc, gáz kell bele meg BB, amint elsütöd a cuccot a gránát kiköpi az összes BB-t ...

De ezekre a gránátvetõkbe való gránátokra gondolsz ugye ? xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hat, lassan 34. Mar vagom a centit a nyugdijig 😊))

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

de min. 15 kiló málhával 😛

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

És az az 5200 forintos újratölthetõ?
Punker
hétfõ este könnyed 8 km-es sétával kezdünk gyere 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

punker majd nyáron, ha túlvagyok az érettségin akkor nyomhatjuk.

Punker
mennyi is vagy? mi 2-3-an idén a teljesítmény túráknak akarunk neki feküdni 😄

Ez az, amiben akkor sem vennek reszt, ha utnenek+fizetnenek.
Oreg vagyok en mar ehhez. 😊

péntek hajnalban hideg, ködös, nyirkos, párszor esett is; ami azért volt kellemetlen, mert a parkolótól kb 2 km-re volt a táborunk, és mire felértünk, át is ázott a hálózsákom, nem is tudtam rendesen aludni az éjszaka

szombat napközben kellemesen meleg, napsütés, el is kezdett olvadni az éjszaka megfagyott víz, szal az út teljesen saras volt, bár akkor még csak járõröztünk a tábor körül

a durva az volt, amikor délután rossz helyre dobtak le minket; azon a részen kb. bokáig ért a hó

Punker
a táborban milyen idõ volt?

vadász; de amennyit gyalogoltunk, meg ahogy próbáltunk nyomokat olvasni, elmehettünk volna felderítõnek vagy követõ sniper-nek is 😊

Punker
vadász voltál vagy felderítõ?

kb. 10 perce ébredtem fel; nagyon kikészültünk a rajommal, mert egy ledobásnál Balukov vagy félreértett valamit, vagy rosszul magyarázták el neki a helyet, de a 'B' ponttól kb 20-25 km-el arrébb tett le minket és a lábunkat lejártuk, mire visszataláltunk.. Ha emberibb állapotban leszek, leírom hogy milyen volt; de a következõn is szerintem ott leszek 😊

Punker
na mesélj Praksi mi volt????????

DummyBoy
Nem biztos, elsõ körben én arra gondolnék, mivel értelmes sima gránát az aranyárban van xD

Ja, M203 granatra gondolt?😊

DummyBoy
Én csak akartam ... gázosat ... nos, CA az elején kiesett, sok a gond vele állítólag (Persze van akinek semmi baja sincs vele ...), de itthon is megkapod, pl nowar-ban ... 5200 1 db vagy 31k 6db ...

Én King Armsot akartam rendelni WGC-rõl, 60 vagy 120 BB-set, egy 3-as csomag 60 dolcsi King Arms gránátpakk xD

De a határ a csillagos ég xD

nemtom, sose vettem.

Aham köszi.

És milyen árban vannak?
tipustol fugg. Altalaban a gazos tobbszor, a pirotechnikai 1x.

Egyébként a gránát többször használatos?
Kihalt az élet.
Ohh köszi...
😉??
Ja, listán, de nem raktáron...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ha valakinek van/tud eladó MP 5-je jó áron (inkább betolható típust favorizálnék), szóljon.

Tudom, softairen is vannak, kettõnek már írtam, az egyik levette a hirdetését és nem válaszol (eladta? félrerakta?) a másik simán nem válaszol a PÜ-re..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Itt csak 6 db van.
DannyL
Marha ritka. Épp csak Dunát lehet velük rekeszteni.
KITT KATT!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jó de AEG-et hol veszel 20-25-ért?Max használtam de az ritka.
DannyL
Nem is értem, hogy lehet összehasonlítani a kettõt.

SG rock
hát figy, olcsóbb és egyszerûbb egy pc game, de az airsoftért semmi pénzér nem cserélném le, ahol szabadban vagy az élmény nagyon jó, új haverokat szerezhetsz, mozogsz stb stb...

nálam magasan viszi a pálmát az as

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ezen en is sokat gondolkoztam. PC game egyszerubb. Nem kell 2 orat az eligazitasra varni, nem kell utanzi, fagyoskodni, izzadni es olcsobb.

Ellenben az AS nyomaba sem lephet 1 FPS sem. Az AS meg nem lephet a haditorna nyomaba. Amikor megindul feled a masfelkezes kard, es vedened kell, na attol tobb adrenalin nem is kell. 😊

SG rock
LOOOL😄... Airsoft VS PC Games... számomra egyértelmû melyik nyerne 😄. Helyedben vennék 1normális AEG-et. És utána gyûjtenék BDU-ra.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
de sztem jól néz ki!

SG rock
kössz a sok pozitív hozzászólást 😄DD, a mellénynek a háta molle rendszerû ugyhogy nem teljesen horvát 😛

DannyL
És pizsinek sem utolsó. 😄

DannyL
Azért ez se így van. Kérdezd meg Kecsát mit látott belõlem Rétságon az épületben, a folyosó végén, miközben rohantak velem szembe. Kb. 5m-re voltak már csak tõlem mikor leesett nekik, hogy rájuk fogott fegyverrel állok elõttük. Szembõl dobatás ritka esete volt és igen vicces szitu. 😊

Nyilván nem erdõbe találták ki az ACU-t.

Punker
lol a digit horvát mellény kemény nagyon 😄

SG rock
haha.. köszi a poént 😄😄... különben nem erdõbe használom, azért hagytam meg végül a német cuccost.. CQBra meg ilyesmire fogom felvenni😄

Jatekszervezo leszel? Lathatosagi melleny olcsobb lett volna.😊

SG rock
Az elmúlt hónapokban itt airsoft topikban elég inaktív vtam..
De azóta már ACU-m is van <#circling>

Figy azt irtad hogy a haveroddal szeretnél lövöldözni. De nem igazán értelek. Haverod vesz egy automatát,te meg ezt... esélyed sincs ellene. Végüls szépen eladod 1 hónap után,fél áron....
Ha meg mindketten snipert vesztek akkor meg érdekes játék lesz 😊
Bár végülis te döntésed h mire szórod el a pénzedet.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

akkor maradok a video kártyánál😊
SG rock
Magyarul ezzel nem mész sz*rra sem! Ha jó snipert szeretnél nem 20e Ft-ért kell venni, hanem 100e körül és még rákölteni ugyanennyit kb...

DannyL
Nem akarok kilyukadni. Finoman próbáltam közölni, hogy pénz kidobás.

mire akarsz kilyukadni?
DannyL
Azért lehet vele vicceskedni. <#idiota>

Azon hulyen nez ki a minigun. 😊

DannyL
Én meg RX7-et. 😊

DannyL
izé puska...