Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A használt mûanyag jó minõségû, nem recseg-ropog. Olyan érzetet kelt, mint ami össze van rendesen rakva. Nem sorjás, szépen ki van dolgozva.
A belsõ szerkezete TM kompatibilis, a hop-up szerkezet is. A gyári csõ olyan JG minõségû én lecseréltem. Most egy CA prec csõ van benne. 40m-ig még ilyen alacsony FPS-el is jó vagyok, köszönhetõen a V-Shape hop-up guminak, ami egyébként gyári és tökéletes. 😊
1db 50BB-s tárat adnak hozzá, de lehet kapni külön is. Nekem 3db van és jól elvagyok, bár midcap-nek jobban örülnék csak az nincs.
A gyári akksi 9.6V 1100mAh mini type és maga a pozitív csalódás. Tegnap 0-2 fokban egész nap bírta. Kb. 1000-1300 BB-t pumpáltam ki és nem merült le.
Vásárlás után érdemes egybõl szétszedni, mert tocsog az olajos zsírban az egész gb, amit kitolhat a hop-upba is. Nem érdemes gyári állapotban nyúzni. Utána viszont egy álom, de tényleg.
Aki eddig próbálta, csak tátotta a száját. 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha kijon egy beepitett reddotos verzio, akkor kell.
Muanyag minoseg, belso szerkezet, hopup minoseg, tarak minosege, (hi vagy low adnak hozza?) belso cso minosege, ilyesmik.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
JUSTICE R.A.T. member
Visszatérõ hasi fájdalomról beszélünk, ha legalább három hónapon át három vagy több alkalommal jelentkezik hasfájás. Az iskolás gyermekek több, mint 10%-ának van visszatérõ hasi fájdalma. Nyolc és tíz éves kor között a leggyakoribb, négy éves kor alatt ritkán fordul elõ."
Kitartás! 😊
nem kell vele foglalkozni majd megunja.
Pofám leszakad, hogy mindenhova beszabadulnak már ... menjél vissza Barbizni!
Punker, nem lehet az ovis bagázst kibaszni innen valahogy?
ui: nekem semmi bajom veletek, de ezt tényleg nem itt kéne..
http://pspfilez.extra.hu/
Hibáztam!8db steak kést kaphat ajándékba!
A kép viszont hibás,mert 2 kenyérvágókést kapsz.A 2. a cég ajándéka!
Átvágja a fagyott konzervet,a paradicsomot a levegõben szeli ketté,és fél miliméter vastag szeleteket tudsz vele vági bármibõl!
Ha most megrendeled ajándékba kapsz mellé mégegy ugyanilyen kenyérvágókést!Sõt!Különleges akciót tartunk!Most kaphat hozzá 4db steak kést,egy konyhai ollót,ami kiválóan alkalmazható a kertben is akár!Gondolom a filézõt már meg sem kell említenem.És ez még nem minden!Ha most telefonál,kap mellé egy igényes fa késtartót,amiben elfér minden,és így mindig kéznél lehet!
A két bárdot meg sem említem inkább,mert elájulnátok.
A marketing az megy xD <#taps>#taps> <#hehe>#hehe>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A legjobb : "Professzionális védõszemüveg (értéke: 600 Ft)"
<#banplz>#banplz>
Tudnék írni én is egy frappáns kis beszólást, de gondolom senki sem kiváncsi a savazásra?! Én sem lennék.<#awink>#awink>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Természetesen nem a hivatalos neve az Angel King, hanem a "cool" 😊
(Legalábbis a Fegyvernepper címû filmben) 😊