Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
softair megint halott

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
nekem most ugyanez van a JGM16 ommal! :S

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DannyL
Jééé! Felidézted egy csendes estémet 2006-ban. Csak nálam az alany egy CA M4 volt, de nagyjából ugyan ez volt az érzés. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ez inkább a "hülye kérdésre hülye válasz" eset volt; csak az akku típusát, kapacitását és a töltõáram nagyságát hagytad ki a kérdésbõl. amúgy Google :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Faszom... elment az egész este hogy beszereljek egy "új" Cyma motort az AUGba, hogy végre menjen a GB. Féltucat összerakás után megmoccant és megy is szépen. Újabb óra tökölés minden lehetséges problémával hogy visszatuszkoljam a GB-t a házba. Akkor már egy füst alatt a KA midcapeket is megjavítottam. Bár BB izgatottan betáraz, próbalövések, ÁÁÁÁÁÁÁ, 10 méter után leesik a bogyó.

Asszem nekem ebbõl elegem van, megyek WD-hez.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Agyas volt a kérdés is...

Punker
agyas poén? ember ha nem tudjuk mekkora kapacitású aksi, és mekkora töltõ áram hogy tudnánk kiszámolni? álmodjuk meg???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
én nem akartam agyas poénkodni... neked konkrétan semmit sem írtam!<#guluszem1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Jaffa 2843
ez nem konkrétan neked ment, hanem ugy az uccso pár hsz-hez 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
énnemtom nem az enyém csak mondták hogy járjak utána... engem annyira nem érdekel, de látom az SG itt is SG. agyas poénok itt is játszanak

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

SG rock
hu, errõl életemben nem hallottam 😄, de olyan hõn nem robban fel?😄

csak akkor van tele rendesen az aksid, ha a hõmérséklete elérte a 75 fokot.

SG rock
<#idiota>

Punker
milyen aksi milyen töltõ.....

elég ha tele van

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Jaffa 2843
hi.

meddig kell kb tölteni egy akksit?

DummyBoy
Ehhe ...

Anno fõsulin minden Dili-re (ökör vetélkedõ ...) mindig más színû hajjal mentünk ...

Egyszer az egyik srác benyögte, hogy van a nõvérének kimosható szõkítõje ... behozta, csináltunk vad frizurákat, majd 1 hét múlva megpróbáltuk lemosni ... 30 emberbõl 1-nek sem sikerült ...

Vizsgaidõszak elõtt ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sgmbulldog
Én egyszer (barátnõm poénjának hála) egy szép õsz tinccsel mentem be Villányi százados úr órájára, a tereptarka egyetemen 😄 Díjazta az öreg, közölte hogy a honvédség szimmetria párti, ezért holnapra kér egy ugyanilyet a másik oldalra is...

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punker
szabadidõben ok a hülyeség, de sajna dolgozni is kell 😄

Hová tûnt a merészség?! 😄
Punkerwork
maradunk a lemoshatónál, mert az ok hogy engem esetleg kiröhögnek a suliban másnap, de a 2 Pisti nem engedheti meg magának hogy zöld fejjel menjen melózni 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hát, sztem amikor pisztolycsõ birizgálja a lapockád és barátságos felkérést kapsz gyógyítani, nem hiszem, h eljutnánk a könyörgésig.....ha csak Te nem.... <#violent>

Festék ügyben:
besétálsz a gazdabótba és kérsz festéket....... bár lehet, h magad is megtalálod a süldõtáp mellett...... <#nyes> innentõl határ a kreativításod...... bár, sztem találsz a legközelebbi talponállóban jó munkás embert, aki átfesti a fejed..... <#eplus2>
Punkerwork
a szeretlek titeket szövegre Shaty ugrik majd, tudod mint Ragnar..... <#nezze>

sgmbulldog
Fogtok ti még könyörögni, hogy mediceljek 😊

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punkerwork
az másik játék lesz <#banplz>

Húúú Punker, holnapra megkérdezem neked. De ha más nem akkor van itthon egy kis hammerite meg diszperzit 😄

sgmbulldog
Szeretlek titeket 😄

DummyBoy
Sejtettem xD ...

A link az azért ment mert ha más nem, lehet rendelni xD

DM, Rossmann? Vagy videken nincsenek ilyenek?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punkerwork
tudom hogy mit keresek, csak nem tom Egerben hol találok, ezért kérdeztem Shaty-t.......

DummyBoy
Tempera, de ha esik az esõ akkor az rábaszás xD

Fodrászkellékes boltokban valamint hobbiboltokban lehet kapni xD

(Fõsulin mikor vetélkedõk voltka, a környéken mindig hiány volt belõlle xD)

Vidál Szaszúúún xD

Punkerwork
még mindig fallout

Homulsz?😊
Szoke cicababa legyel 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punkerwork
Shati nincs ötleted hogy hajfestõ spray-t hol találok? tudod az a befújod aztán simán lemosható.

Punker
az esõtánc 2.0-ért is megsértõdött 😄

Elképzeltem, amint rálaminálódik a papi jelmez szegény Bulldira 😊

Simán menne fel a video a netre...... meg talán eladnám a fókusznak, mint extrabizarr story-t...... 😊 egye-fene, be is lehetne telefonálni 😄
Bulldog nekem össze van állítva egy papi jelmez, de szerintem az nem a te méreted 😄 Fõleg ha esik akkor tudod az anyag mégjobban összemegy 😊

Punkerwork
na majd jól megbusszulunk Bulldi (persze csak ha eladod a lelekd nekünk pár kupakért) <#eplus2>

Ide tartozik a bûnmegelõzés is ugye.........preventíve......... meg mindig vannak elcsúszott 70 méteres lövések.... 😄
Punkerwork
te nem "rendfenntartó" leszel? 😄

Papot még úgy sem lõttem........ 😄
Punker
még mindig fallout játékról beszélünk 😄

Punker
mennyire leszel korrupt? nekünk a játék legkorruptabb papja kell 😄

DannyL
Néznék okosan, csak nem értem...

sgmbulldog
"VILÁGVÉGE EGYHÁZÁNAK PAPJAI

Az emberek elkeseredésébõl és kilátástalanságából hasznot húzó aljas gyógyítók... Senki és semmi nem érdekli õket csak a pénz. Ha úgy tartja kedvük kézrátétellel gyógyítanak, ha pedig azt diktálja az érdekük, hátbalõnek. Tisztelik tudásukat, de ugyanakkor tartanak is tõlük...
(erre az oldalra nem lehet jelentkezni)"

<#gun>

Punker
világvége csuhás lesz inkább.

DannyL
...izé Vader. <#vigyor3>

DannyL
Darth Veder-nek készülsz? 😊

Punker
befested 😄

mondjuk lila + neonzöld jobban illene a jövõbe nem? 😄

sgmbulldog
Fekete kellene