Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kerj az [email protected]. Vagy egyszerubb ha csak szimplan megirod nekik az osszes ismerosod 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Tudna adni valaki egy iwiw meghívót? Hálával gondolnék az illetõre. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SG rock
énis szemüveges vagyok és vettem egy ilyet, elõször csodálkoztam is mikor felpróbáltam de aláfér a sima szemcsim és nem párásodik!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
hát rajta kívül még senkit nem hallottam rá panaszkodni, én a majd 100 kilómmal is izzadok rendesen de nincs gondom vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Vagy lehet, hogy ez se jó megoldás mindenkinek. Bár ez elképzelhetetlen... 😊

Punker
f@sznak öltözöl be mintha a sarkvidékre mennél? vagy alatta a sima szemüveged zavar be.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az az elsõ játékon kikerült belõle... Most már az ESS MINDEN szivacstól meg lett fosztva és még így is párásodik néha.

Punkerwork
hasonló viccet nekem is elsütött az APEh

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ismeros, nekem is ezert nem lett AK. Meg meg is volt ra a penz, de kellett hirtelen masra. Most meg az M1911 jott volna, de utolso pillanatban jott az APEHtol egy level, hogy 600 000 ft 15 napon belul.
Iden nem lesz uj puffka. 😞

ESS oldalarol le kell szedni a szivacsot es utana nem parasodik.

Punkerwork
vegye már meg valaki a bipodom + motoros táram 😄

Punker
én is terveztem egyet a dresscode-os játékokhoz jól jön címszóval, csak közbeszólt a válság 😞

GPS lesz az elsõ hülye voltam hogy nem vettem meg novemberben.

én meg lehet veszek egy AK-t <#vigyor2>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Egyik barátom az igazi tuningmester. Sikeresen leamortizál ,mindent 0 fpsre.

DummyBoy
Klubbtagságra gyúrsz? xD

Sajna ha jövõ hónapban is így beqúr a válság, én 0 FPS klub tag leszek ... A nagy örömre való tekintettel, hogy végre kész lett az M249-esem bele (Még egy RIS-es elõagyat szerettem volna rá ... )

De a Dunának megyek ha úgy kell eladnom megint a cuccimat, hogy itthon babusgatom õket hónapokig, de egy játékra sem tudok kimenni velük ... (Bár a mostani hétvége az én hülyeségem miatt esett ki ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
gondolkozok lebutíttatom a G3-ast 349-re <#vigyor2>

Persze, hóakadályok vannak a kábelben, nem tudnak hozzászólni az arcok...<#vigyor>

SG rock
nagyon kihalt a topik<#pardon1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

hát azert gondolom csak olcsobb ez mint egy TM 😊
Ha a pénz nem számít akkor miért nem TM-et veszel?

SG rock
az igen😄

Háááát az úgy volt, hogy hétvégén játék volt. A szobámba imádok rendet tartani, tehát nagyából csak minden be van dobálva. Reggel kerestem egy füzetet az asztalomon, de rajta volt a maszk,na azzal az ívben repült rá az ágyra, hogy dobjam valamerre. Utána fogtam a füzetet beledobtam a táskámba és irány suli. Délután jöttünk a nõmmel. Ugrás ágyba... viszont az egyik takaró alatt volt a maszk. És hát sikeresen pont sikerült ráfeküdnünk 😄

SG rock
Na végre, már jó a fegyverem.
Ma ki is próbáltam, hogy a BB-t kilövi-e, aztán 30m-rõl még egész szép nyomot hagy<#wow1>

Punker
tehetséges gyerek vagy te Shaty 😄

Ha csúnya a nõ akkor elég egy papír zacskó , miért kell tönkretenni egy maszkot ? 😊
szexhez miért is kell maszk? <#confused><#eplus2>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nekem már Attis 2x csinált olyan maszkot Punker. Az egyiket összetörtük sex lözben a barátnõmmel, a másikra pedig asszem ráléptem 😄

Punkerwork
mûanyag maszkot, 1x raktam be képet.

Most mondhatnam hogy a pénz nemszámit de az nagykepu lenne 😊
Mindenesetre kell egy ilyen fegyver a $ pedig ugyis csak szarabb lesz.
Inkabb az erdekelne hogy mukodik a vámmal a dolog, fel kell mennem érte pestre? Vagy esetleg foglalkozik valaki rendelessel és akkor hozzacsapodnek egy alkalom erejeig.
HöfEE
ÉS milyen arcvédelmet használsz mellé? Az is számít.

a rendelést szerintem felejtsd el ugyanis 245 HUF áll a $...

ESS LAND hiába ess én olyan tipus vagyok aki párásodik, és igen ebbe is párásodsz egy kicsit. Nem kell beöltözni játékra. Télen én egy szál melegítõgatya ( vékony vinil ) és a wooodland BDU nadrág, felülre egy polo és (vinil melegítõfelsõ ) plusz a woodland zubbony. Így játszottam kb -10 fokban ( Az alkoholos párátlanító megfagyott a kocsi hátulján ... ) és nem fáztam. Nem is párásodtam 😊

Jah maszkot mindig használok. Az tuti dob a párásodáson, de inkább kihagyok 1-2 killt mint, hogy a fogteknikusnál üljek egy pár órát.

Mivel $ ba van a penzem ha a kinti ar nemvaltozott sokat nemhiszem hogy nyom a latba nalam.Softairen azt irjak fegyverára*1,2*USD árfolyam + még a postakoltseg 5 kiloig 57$*1,2 csak kivancsi vagyok hogy tenyleg ennyi e vagy még van valami jarulekos koltseg.
DannyL
Annyiért te már nem fogod megkapni, mert én még 196 Ft-os USD árfolyamon vettem és gunner-rõl ahol olcsóbb volt. Csak ott már nincs. Ráadásul kettõt hoztunk és így a postán is faragtunk.

Punker
ESS LAND, abban még soha nem párásodtam.

HöfEE
Jó, hogy felmerült a szemüveg téma, én már egyszerûen nem tudom mit kéne vegyek vagy csináljak. Kipróbáltam rengeteg szemüveget, de mindegyikbe párásodtam, kentem szappannal, mézzel minden szir szarral semmi se használt. Valószínüleg, azért párásodok ennyire mert eléggé izzadós tipus vagyok, pont ezért próbáltam izzadásgátlóval bekenni az arcom de ez sem igazán segített. Most azon vagyok, hogy valószínüleg áttérek rácsos szemüvegre amitõl ugyan kicsit félek, de legalább látok benne. Mondjuk jobb lenne egy biztosabb megoldás, csak már gõzöm sincs, hogy mi lenne jó.

Justice RAT
A ventillátorostól szart se hallasz, és talán még kötõhártyagyulladást is kapsz<#szomoru1>
hálós maszkon viszont átmehet a bb. Megjegyzem törötten.

JUSTICE R.A.T. member

Legfeljebb veszel egy olyan futheto szemuveget ami volt itt lentebb vagy ventillatorost(bár olyat is hallottam mar hogy valaki szilikon golyos zacsikat applikalt a szemuvegbe, vegulis azok felszivjak a nedvesseget). 😄
Punker
szerintem ebbe rohadtul párásodik az ember, nem tud az arcod "lélegezni"

Mennyibe volt vámmal mindennel együtt?
köszi a választ
asszem egy ilyenbe is be kene ruhaznom: http://arniesairsoft.co.uk/news2/wp-content/uploads/2009/02/image78.png
😄
DannyL
A.C.M. azaz All Chinese Made, magyarul kínai, ismeretlen gyártó terméke.

Annyit lehet tudni, hogy ez a gyártó készítette annó azt az elsõ szériát, amit kizárólagosan az ECHO1-nek adtak el.

Utána jött ki a második, javított változata A.C.M. néven, ilyen az enyém is. ITT lehet megvenni.

Legjobb tudomásom szerint itthon még nem kapni.

megtudnad mondani hogy milyen gyartmany a p90 amit vettel(mondjuk en eddig ECHO1-rol hallottam hogy gyartana)? Valamint hogy hol kapni ? 😊
SG rock
sikerült mesterúr! a motormagasság volt még atomszarul beállítva

Punker
esetleg vidd el olyanhoz aki ért hozzá?

SG rock
Áh nemigaz ... új motort beleraktam, és mielõtt elsütnéé ( a rugó már felvan húzva) elakad az egész GB. és a motor csak forrósodik :S😞
mit tegyek??

SG rock
Nemsokára indulok aztán megveszem ezt, remélem ezzel a motorral már menni fog...<#worship>

SG rock
ügyeskedtem vele picit 😄

SG rock
Heyhó

Mostmár tuti, hogy a motorom a szar. Kivettem és üresben járattam aztán észrevettem hogy kurvára forrósodik és szikrázik is :S.

Úgyhogy veszek a héten egy új motort, de rábasztam mert a rugó meg felhúzva maradt :S, mert elõtt még azért a fegyverben is kipróbáltam.

sgmbulldog
Ámen

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Tudom hogy van airsoft.hu is de mégis felteszem a kérdést:
CA SCAR light?
Esetleg valakinek személyes tapasztalat? vagy legalább csapat társ?
😊
Elõre is köszi

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.