Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
Szerintetek távcsövet lehet rá vhogy szerelni?

Hitman76
Az enyém is az, de hallottam olyanról, hogy két akksit is tönkrevágott a cucc mire kiderült: a töltõ volt hibás. És ez nem egyedi eset.

illetve mégse, az a torony megkavart :S

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

basszus, ide dobott le minket Balukov a 3 napos játékon :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Ha célbalövés + légpuska akkor Field target 😊 És ha már légpuska akkor Walther LG 300

Egy a baj vele, hogy ha legálisan akarod tartani akkor 7,5 J alá kell vinni... De ha nem akkor megmaradhat a 21 J 😊

Punker
webshop-okban nézelõdj.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZTM
Hát nem játszani szeretnék,de van légpuskám azzal is csak célba lövök,viszont ebbe olcsóbb a lövedék és még élvezet is ahogy a töltényhüvelyeket kiveti😄
De amit nem találtam sehol hogy hol lehet újabb töltényhüvelyeket beszerezni külön,bár nem most fogom megvenni de ez foglalkoztat.

Punker
dísznek rendes fa jobb, játszani elég lehet a mûanyag, de ezzel nem fogsz tudni játszani.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZTM
Helósztok!

Lehet hogy beleférne ez, az a kérdésem hogy megérné-e minõségben megvenni(árban biztos) mert ugye a fontos része az fémbõl van,de már mûanyag fa mintájú ágyazás.
Mégis elég soknak tartom hogy fa ágyazás miatt legyen több mint 10e Ft ial drágább a másik:S Vmi ravaszság nincs ebben?

Itt nem kevés játék szokott zajlani 😊 Hétvégén is volt ott játék, és most vasárnap is lesz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
Szar lehet, az enyém hibátlan. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hitman76
Nekem is ilyen töltõm van, de vigyázni kell vele mert sok közöttük a gyári hibás.

Mersant
persze, ha viszel van 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
ebben a bunkerben kurva jó lehet játszani, de bent vmi maszek világítás ? nem minden kurva sötét?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mersant
itt szoktak jatekokat rendezni...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Üdv!

Sokan szoktak új helyeket keresni, most valaki megtette helyettük 😊

http://www.honvedelem.hu/cikk/0/13895/szovjet_katonai_bunker_obarok_csutortok.html
jajaja ez jó cucc, nekem is ilyen van, automatán lekapcsol, kisüt, sõt még kocsiról is megy - kell ennél több?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Vegyél egy ILYET és nem kell ilyeneken gondolkoznod. 😊

SG rock
ohh, köszi szépen !

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DannyL
Arnie's battery Calculator 600 percet, azaz 10 órát dobott ki ezekre az adatokra.

degenerator
megszorzod 1,5 órával

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SG rock
Most lehet, hogy én vagyok hülye de nem értem hogy, mi x1,5

Punker
x 1,5

SG rock
heló
pls írja már le vki, hogy hogyan is kell kiszámolni az akksi töltési idejét? elfelejtettem és új töltõm van :S (400mAh<--töltõm,4000mAh<--akksim)
köszi

köszönöm szépen a segítséget!!!
Punker
most próbáld, elméletileg mennie kell.

a felhasználónév: Bexter
elõre is köszönöm
üdv
Punker
nem kaptad meg a visszaigazoló mail-t így nem lett aktív az új regisztrációd, add meg a neved és megoldjuk.

Üdv! az lenne a problémám hogy nem tudok bejlentkezni softaire.Van régi felhasználom is de azzal se enged be, most csináltam egy újjat de azzal se. azt írja ki hogy inaktív a profilom. ha meg esetleg lekérném a jelszavanamt az e-mail címemre akkor is azt írja hogy inaktív vagy és lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral, de hogy lépjek kapcsolatba ha be se tudok jelentkezni **********************************.
mi lehet a probléma. elõre is köszönöm.
üdv
Punker
+ utána terepen keresgetni a hüvelyeket.

ZTM
Hát igen, nemtudom te mit tartasz hátránynak de én azt hogy van mikor nem úgy adja be a hüvelyt és beragad,ill 5 lövés után hosszadalmas az újratöltés.

Punker
szép a Kar csak a hüvelyes rendszer játékra alkalmatlan.

degenerator
milyen minõségû?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Kaja hadmûvelet CSászár ....

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

+ a sapi, és különösen sisak is súlyosbító tényezõ!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A szajvedelemtol is fugg a parasodas. Pl neoprene arcvedotol a sima szemuvegem is beparasodik, nemhogy a vedoszemuveg.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ESS land ops:

Miért rugóztok ezen? Az egyik ember párásodik, a másik nem... én tudom, h soha nem párásodtam, s mióta Trashinak adtam, azóta õ sem. S mi több, át sem lehet lõni, miként az Oakley-t..........
Punker
melyik játék vol tez?

Nem volt ám olyan nagyon hideg. +1 melegítõ a nadrág alá, meg 2 pulóver a zubbony és mellény alá és teljesen elviselhetõ volt.
Sose sétáltam még ennyit 😊 Node a szervezés ezzel jár 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
Land-ról beszélünk nem? millió + 1 ember használja és csak te panaszkodsz.
rajtam is ott a maszk ugyanúgy, tény hogy neked a sima szemüveg alatta sokat bezavarhat

Punker ne légy egyszerû...

Amikor én egy vékony melegítõben és a bdu-ban voltam akkor volt kint -12 fok. Valószínüleg nagyon beöltöztem... Kisrommel az m65 kabát alatt mondta, hogy nincs meleg...

Azt pedig már megbeszéltük, hogy a kilók és az izzadás között nincsen lineális összefüggés.

Nem párásodik másnak? Se Szücsik, Se Rommel nem mondott soha hasonlókat...

A maszk tudom rásegít a párásodásra. Csak tudod Punker játék után én hazamegyek és a következõ nap nagy valószínûséggel találkozok az éppen aktuális barátnõmmel, vagy a következõ kiszemelt példánnyal. És egy arc találattal nem olyan mókás csajozni...

DummyBoy
Gratulálok, olvastam hogy qrva jó volt ... Grat a szervezéshez ...

Elõzõ este felöltöztem "katonának" és úgy mentem ki kutyát sétáltatni, 10 perc után a szar is belémfagyott, hiába a több réteg ha átfújja a szél, ezért is hagytam ki sajna ...

Ráadásul ha így folytatódik akkor adhatom el MEGINT a cuccaimat, amíg rendbe nem jövök anyagilag ... Szóval most nagy dilemma elõtt állok. (Fõleg hogy végre kész a felszerelésem, és "játékkész" minden ...)

Szétbasz az ideg ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
a létezõ legjobb felszerelés is csak annyit ér mint az aki hordja 😄

Shati az egyetlen ember aki a Land-ra panaszkodik, pedig sacc 50 emberen láttam eddig.....

Nagy bulit buktál a hétvégével. Nagy volt. Sose mentem még ennyit hóban 😄 Élmény volt de nagyon. Nomeg sok tanulsággal ami a szervezést illeti 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
Na mivan,mégsem tökéletes az univerzum legjobb szemüvege?<#nyes>
Punker
mint mikor rakás kezdõ tuningos vérpistikével nyomod 😄

SG rock
Hú, milyen lehet már a mátrixban airsoftozni 😄

DannyL
Ja! Csatlakoznék a mátrixhoz. A valóság túlterhelt. <#nevetes1>

SG rock
😄😄.. DannyL csak tán nem törvényszegõ?!😄