Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018
Ilyenvan a havernak és nagyon megtetszett.

Krisz018
Valaki ajánlana ehhez vagy ehhez hasonló fegyvert 40ezer Ft.ért

Elõre is köszönöm.

elõször menj ki egy játékra, és fogj a kezedbe pár fegyvert, mert csak így tudod meg, hogy melyik tetszik, mennyire kényelmes és hasonlók (eszembe jut errõl egy példa, egy csapattársam kitalálta, hogy õ szeretne venni egy G3-at, mert milyen jól néz ki; következõ játékon odaadtam a kezébe a sajátomat, hogy nézze meg milyen; hát a fegyver majdnem nagyobb volt mint a srác)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Ha 40 000-ed van hogy kerul ide a 125 000 ft-os SR-25? 😊
CA Sportline sorozatot NE vegyel. Szarabb mint a kinai.
Ja, es erszaoftguntol meg plane ne. 😊 Akkor mar www.airsoft.hu. meg a 44es bazis is olcsobb.
Dboys/Boyi/JG gyartoktol vegyel barmit, ha mar M sorozat kell.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Krisz018
Bocsi a 1. az nem az.

Ezt akartam.

Krisz018
Helló ezek közül melyiket ajánlod? Te is mutathatsz párat 40ezerFt szánok rá.

1.

2.

3.

Várom válaszod.

Üdv.

Msn.en nem tudunk beszélni?

normál automata fegyverrel (AEG), mert ezzel lehet megtanulni játszani, kezdéskor ez ad sikerélményt, ráadásul az általad írt árkategóriában nem lehet rendes mesterlövész fegyvert kapni.

Az airsoft-ban nem attól lesz egy puska mesterlövész fegyver, mert annak néz ki; hanem mert nagy távolságban is _PONTOS_. Ehhez viszont mélyen bele kell nyúlni a pénztárcába.

Továbbá, ezt tessék elolvasni ;-)
Sniper FAQ

Krisz018
Helló

Akkor milyennel kezdjek?

Punki, megvan az AK-m <#vigyor2>

segítek: ne mesterlövész fegyverrel kezdj.

Krisz018
Helló!!

Én most szeretnék beruházni pár játék szerre, kezdetnek egy mesterlövész fegyvert szeretnék! Olyan 40ezerFt szánnák rá. Tud valaki nekem segíteni benne? mert annyira nem ért hozzá.

Elõre is köszönöm.

Üdv.

SG rock
tess

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
ooops

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
szerinted ez kép?

ezt a sort szúrtad be: http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=fa8957f8a6&view=att&th=11fc120e6488c8fd&attid=0.1&disp=inline&zw

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
dejóó

Punker
szemüveg, és pofavédõ 2 külön dolog 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Agyrágók voltak...... az utolsók.....kihaltak 😊)

A párásodásról mindig az a srác jut eszembe, akinek tized másodpercen múlt a szeme....

Érden játszottunk, sniper team Trashival. Srácot becserkésztük, kb 50+ méter, visszaszámolás, h 3ra lövünk... egy...kettõ...srác szemüvegét levette és utánna körülfordult.......

SG rock
Lehet, hogy valami belédrakta a petéit és azóta már kirágták magukat<#vigyor><#idiota>

Punker
ja ez alap
nyáron én is levettem mert meleg van stb, na az elsõ BB-t ami eltalált köphettem is ki, kb 10-15 méterrõl kaptam egyet 395 FPS-sel naná hogy szájra jött szerencsére fogamnak nem lett baja.

Punker
engem tavaly nyáron itthon a kertben csípett össze valami durván, 10-12 hólyag lett egymás mellett mint egy gyöngysor, azóta is ott a heg azt szoktam mondani meglõttek 😄

SG rock
Oltás nincs arclövés ellen?<#idiota>
Nagyon párásodtam és levettem már az arcvédõt, hogy tudjak normálisan játszani. Alap, hogy elsõ golyó arcba 😄 szép piros folt maradt a helyén.

Mondjuk az oltás mindenképpen fontos lenne mindenkinek, aki erdõn-mezõn mászkál.

SG rock
ezt a nagy szopást vazz... és milyen undorítóak
<#vomit>
<#kocsog>

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

na, kint van Szopodáék újabb mûsora :-)

chicco
keresek eladó TM glock 17-et ha van valakinek rugósba ne habozzon

[email protected]

Hitman76
Tényleg baba!

SG rock
Ezt szépen összerakták és sztem jól is néz ki!

SG rock
jaja<#idiota>

DannyL
A f@sz jobban áll a kezükben mint az MP5.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SG rock
Hmmm, ilyen játékra mennék 😄! 18++

Tömegközlekedés is létezik.

Ha késõbb be akarsz ruházni játékra akkor nyugodtan vehetsz egy használható fegyvert is kezdésnek.

Ha a két fegyver árából vennél egy normális aeget akkor az lenne a legjobb... 62000 ftból már CA-t veszel.

Ha annyira sniper lövészkedés akkor pedig jg bar 10. 35000 ft környékén kínálják távcsõvel.

ZTM
Semmi gond,egyenlõre nem akarok játékra beruházni mert nincs még autóm se jogsim és így nem jutnék el sehova.

SG rock
jah értem, akkor az elõbbi üzimért bocs, csak nem láttam még ezt amit írtál 😄

SG rock
Szvsz vegyél valami AEG-et!

ZTM
ÁÁÁÁ ezzel se játszani akarok, csak itthon célokra lövöldözni,erre húsvétkor lenne is pénzem és nyár elején meg megvenném a Kar98-at így 2 puskával már élvezetesebb a dolog.

SG rock
ha játszani akarsz vele akkor nem éri meg ! ha sniperkedni akarsz súlyos pénzeket kell beleölnöd a dologba!

ZTM
Ezzel kapcsolatban vmi vélemény?
Megéri rá kiadni pénzt?

ZTM
3. Idõgarantált csomag (tipp)
- utánvétes!!!

Tehát ez az amit keresek?!
mind1 csak kihozzák...

1. Ajánlott levél
- elõre fizetés szükséges!!!

2. Postacsomag

- utánvétes!!!

és így ?

ui. 3000 ft ért vettük a búcsús csodákat. Van valahol még itthon egy cyma springes pisztolyom is 2 tárral, de az istennek nem találom :S pedig egyszer be akarom kronozni 😄

Nekem van ilyen fegyverem. Csak lehet 1-2 helyen már elfáradt... Anno még unokatesómékkal lõdöztünk ilyenekkel egymásra, 0.12 BB és 400 ft védõszemüvegben nagymamámék kertjében és az ott lévõ patakparton. 😊

ZTM
Ezt láttam de nem szûrtem ki,esetleg az utánvét kapcsolódna hozzá?
Végül is majd kiderül,kihozni csak kihozzák😄

SG rock
Csak a weblapjukon kellett vna picit körbenézni, de azért bemásolom neked😊

Csomagküldéssel, fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

Légfegyverek kivételével (ezt a törvény tiltja) mindent el tudunk küldeni csomagban. Ha fegyvert szeretnél de nem tudsz bejönni a boltba, akkor a következõket tudjuk javasolni: Beküldöd ismerõsödet, vagy megbízol egy futárcéget, akinek az általad megbízott embere bejön és személyesen átveszi a csomagot. Ez utóbbi metódust, majd gyorsítjuk úgy, hogy ajánlani fogunk csomagküldõt és a megbízási levelet is elküldjük neked, szóval ez egyszerûbb lesz majd.

Csomagküldési metódusok és árak:
(2007.09.01-tõl visszavonásig)

1. Ajánlott levél
- kisebb súlyú és értékû termékeknél ajánljuk
- nincs biztosítás
- könyvelt feladás
Tipikusan alkatrészek, kiegészítõk, ami borítékban, kisdobozban küldhetõ
....50g-ig 390.- Ft
..100g-ig 420.- Ft
..250g-ig 500.- Ft
..500g-ig 650.- Ft
..750g-ig 800.- Ft
2000g-ig 900.- Ft

2. Postacsomag
- 20 kg-ig
- könyvelt feladás
- biztosítható
Tipikusan BB, nehezebb termékek
1000 Ft - (biztosítás nélkül)

- utánvétes!!!
- 30 kg-ig
- könyvelt feladás
- biztosított
Tipikusan utánvét, értébiztosítás, gyorsaság esetén.
10 000.- Ft utánvétig - 1950 Ft
20 000.- Ft utánvétig - 2100 Ft
50 000.- Ft utánvétig - 2400 Ft

Elõfordulhat hogy a webshopban nem tudod a megfelelõ küldési és fizetési metódus kombinációt összehozni ( pl. nem utánvétes de mégsem tudsz elõre fizetést választani), ekkor a megjegyzés rovatba írd bele hogy szeretnél fizetni.

Ha helyben fizetést, vagyis termék félrerakást kértél, akkor a megjegyzésbe jelezd kb. mikor fogsz bejönni érte. Ez a metódus, maximum 3-5 munkanapra vonatkozik, utána a termék visszakerül a polcra. Fegyver félrerakás esetén ez maximum 3 nap, vagy telefonos beszéld le, mikor jönnél érte.

Elõre fizetés ill. utánvét:
Idõgarantált csomagon kívül csak elõre fizetés lehetséges. Ezt banki átutalással / bankfióki befizetéssel lehetséges. Megrendelésedre válaszolunk a szükséges fizetési információkkal.

Ameddig nem küldtünk pontos összeget addig KÉRLEK NE UTALJ, még ha ismered is a számlaszámukat. Ezzel idõt de legfõképpen pénzt spórolhatsz magadnak.

ZTM
Vki rendelt már a Keleti frontól otthon fegyvert?
Mennyit kér a futár a kiszállításért?

Punker
20$-ért poénból is megéri 😄

ZTM
SG rock

ZTM
Hát ez tény de én ezt nem játékra vinném csak otthon lõnék vele,de azért nekem az a 20e Ft különbség igen sok az ABS és a fa tusos között, nem látom értelmét kiadni rá annyi pénzt,az tény hogy jobban mutat de eléggé soknak tartom érte azt a + 20k-t:S

Én inkább a fára szavaznék. Nem mintha az ABS utánzatok külsõre csúnyák vagy lényegesen törékenyebbek lennének, de illúzióromboló játék közben a mûanyag nyekergése-ropogása.. pl. az AGM M-14-nél kifejezetten az.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB