29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#28769 Milyen kiírást? Softair.hun? Egy kis konkrét segítség nem ártana :D -
#28768 figyelni kell a kiírásokat. -
#28767 van kulon gyakorlo jatek? :p Mert ha igen, az erdekelne -
#28766 és azután gyakorló játékra elmenni. -
#28765 Illetve nem árt egy teljes és kimerítő MASZ szabályzat ismeret, mert anélkül nem vehetsz részt játékon. -
#28764 az üzleti CQB pályákon tudsz bérelni, a szervezett játékokra saját felszereléssel mennek az emberek. -
#28763 Tehát akkor csak annyi a dolog, hogy szerzek valhonnan fegyót (vagy veszek vagy bérlek) és részt veszek az ilyen neten meghirdetett nyilvános eseményeken, aztán a csapatbeosztás stb.. az meg már a helyszinen eldől? -
#28762 Itt általában valaki tulajdonában van, vagy engedéllyel játszanak rajta, nem egészen úgy működik mint a paintball, a beugrók is általában sokkal kevesebbek, kis játékokon 1000 ft környéke nagyobbakon 2-3, de persze a felszerelést magadnak viszed.
Itt nézelődj a fegyver bérlésekkel kapcsolatban.
Itt pedig meg tudod nézni milyen játékok lesznek a közeljövőben. Érdemes valami olyat nézni első játéknak, ahol nincsenek túlzottan plusz szabályok és korlátozások. -
#28761 Ok, tehát ha jól értem akkor a pintball markerek nagyon drágák ezért nem veszi senki, csak bérelnek. A airsoftot visont megéri megvenni, ha valaki hosszútávra tervez. Amugy mindkét "programhoz" pályát kell bérelni stb... -
#28760 Az egy játék erejére mint írtam illetve a bérlés magán személytől történik, nem valami cégtől aki ebből él. Vannak olyanok is, csak azok sztem piszok drágák. Remélem most már érthetően írtam le, bocsi a hibás fogalmazásért. -
#28759 Ok értem, de akkor minek vesznek ennyien fegyvereket, ha lehet bérelni is? Mert pl paintball fegyvereket se szokták vásárolni. -
#28758 A legtöbb helyen lehet fegyver kölcsönözni egy játék erejére, akár felszerelést is. Ez a legegyszerűbb módszer. Nézz szét a softair fórumon ott az ország minden részére szerveznek játékokat és elég sok mindent megtalálsz. -
#28757 Már régebb óta szeretném kipróbálni a Airsoft-ot, viszont nem tudom hogy kéne hozzákezdeni, vagy hol van ilyesmire lehetőség? Mert ugye pl a pintball-hoz vannak nyilvános pályák,közismert helyeken. Airsoft-nál ez hogy megy? Vagy van néhány haverod akikkel beruháztok vagy elfelejtheted az egészet? -
#28756 Szép válasz, köszönöm! -
shatanka #28755 Járok én, cska egyetem lefoglal... De majd az új mp5 SD , 310-330 fps lesz és irány cqbzni.
Amúgy rohadt nagy a lámpa, de az m16 elfér...
-
#28754 persze, most még én is azzal tolom, mert nincs midcapre lém -
#28753 Teljesen logikus, de ha már hozzádobták a fegyverhez nem dobom ki. -
#28752 hát igen. -
#28751 Meg az még egy dolog, hogy te buksz meg, így jártál, csak ha a raj többi tagját is rántod emiatt. -
#28750 hát ha nem vesszük a mi realisztikus és mi nem című örök vitát, akkor kapásból ott van hogy mocskosul csörög, ami eléggé kellemetlen tud lenni ha 1-2 órán át kúsztál-másztál és az utolsó 15 méteres sprinten buksz meg... -
#28749 Komoly játékon nem engedik? Mire föl? :DD -
#28748 kb addig jó amíg nincs pénzed vagy 3-4 midcapre -
#28747 komoly játékokon nem, tingli-tangli játékokon engedik. -
#28746 High cap mennyire jellemző a játékok során? Használható-e ha már kaptam a fegyverhez? -
#28745 akkor már csak játszani kéne járnod :P -
shatanka #28744 Megjött a GP Scorpion R500M lámpám. Olyan amilyet vártam nemcsak a mókust süti meg, hanem az egész erdőt. -
#28743 Igen azóta ezen már én is elgondolkodtam és lehet, hogy inkább az egypontos megoldásnál maradok. -
shatanka #28742 Nyugodtan elkészítheted otthon, vegyél erős műanyag kapcsolakt és nem lesz vele gond. Én a gránátvetős M16ot hordom egy házi készítésű szíjon immár 3 éve.
Más kérdés, hogy érdemes-e 3 pontos szíjat csinálni. Egyetlen remek funkciója van az pedig a "hátizsákként" való felvétel, mert így az 1 m hosszú fegyver hozzásimul a háthoz és a csőszájfék kb seggközépig fog érni amivel már kényelmesen lehet gugolni illetve mászni, épületes pályán nyerő. -
#28741 én nem magára a 3 pontos szíjra gondoltam, hanem az otthoni elkészítésére :D -
integrity91 #28740 Szeretem, sokféleképpen lehet vele hordani a fegyvert. -
toza #28739 ize 14+ -
#28738 Szerintetek ez mennyire jó megoldás? Most találtam szíjak keresgetése közben.
3 pont szíj -
#28737 Most jut eszembe, a chestrig-emen is lógnak ilyen pántok, ott van egy széles gumigyűrű a pántra húzva, abba lehet többrét hajtva befogni a felesleget. -
#28736 Hát én egész egyszerűen addig kötök rá sorban csomókat, rá a tartó részre, míg elfogy :) -
#28735 Azért ennyire fapados megoldást nem szeretnék, mivel nem játékokrhoz használom hanem napi munkába igy ahhoz többet van használva, hogy mindig szgszalagozzam ujra amikor variálni kell a hosszon. -
KaBuTo666 #28734 Nyekk -
shatanka #28733 Eladó Lámpás PEQ - 5500 HUF
-
#28732 G&P nem biztos hogy olyan jó:G&P
Inkább SRC-t javasolnák helyette:SRC M4 GEN III -
#28731 Iván üzeni: "Szigszalag bááázmeg" -
#28730 Ki hogyan oldja meg a táskán lévő fesztelenitö csatoknak a feleslegesen kilógó részeinek eltüntetését?
Valami olyasmi megoldást szeretnék ami nem ját a táska rongálásával, és nem is kell levágni a felesleges részeket ( ki tudja mikor lesz szügség a hosszabbra)És bármikor könnyen lehessen állitani ill. ne akadályozza a rekeszek nyitásást.
Ilyen táska az oldalán és az alján lévö 2-2 csatos hevederre gondoltam.