Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Plusz még egy hátrányát tudom felhozni a legtöbb takmellénybe csak nehezen mennek bele az M14 tárak (kicsit szoros) legalábbis amikkel én találkoztam azokkal így jártam.
Én személy szerint lebeszélnélek róla.. igaz hogy nekem is itt figyel de sokkal szívesebben használom a CA SCAR t
Az M14 megmarad ünnep és vásárnapi puskának 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Kössz!
S4jt: a "mindenféleképpen" kicsit erõs. elõbb fogd a kezedbe, érezd hogy milyen súlya van (sokan elfelejtik, hogy a rohadt puskát cipelni is kell ;-) ), hogy tudsz vele mozogni (mert ez egy bazi hosszú fegyver), és egyáltalán kényelmes-e a fogása.
max 30-ig meg max használtat kapsz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
amugy 18 éves vagyok.... sry siettem ...
Keresek Eotech 552-53 holosight replikát emberi áron .Használt ( de jó állapotú) illetve kínai (Unicorn...) gyártmány is megfelel nekem .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eladtam a fegyverem, úgyhogy keresek eladó Cyma M14-et(0.32)!
Ha valaki esetleg tudna, az írjon egy pü-t.
Köszi 😊
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Látom itt zajlik az élet, ezért remélem, hogy tudtok segíteni. Van egy glock 18c-m viszont az a gond vele, hogy nem lehet egyes lövésre állítani csak sorozatot tud lõni. Van e valami tippetek, hogy mi lehet a gond, illetve tudtok e valami oldalt, amin ilyen szerelési,bütykölési útmutató van.
Elõre is köszi
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én most szeretném elkezdeni az airsoftot és azért jöttem ide , hogy feltegyek néhány kérdést.: Mivel én mindenféle képpen valami m14 et szeretnék ami képes sorozatot is lõni és elektromos is , vagyis hát aeg, azt szeretném kérdezni hogy milyen márkába kéne néznem ami max 30ezer ft.
és még azt szeretném kérdezni , hogy mi a különbség az m14 és az m14 SOCOM között? Annyit láttam már forumokon , hogy páran az m14 esüket m14 SOCOM-RA akarják lecserélni , de hogy miért arról fogalmam sincs , tehát nagyon megköszönném ha valaki elmagyarázná!
Elõre is köszönöm!
Üdv: S4jT
Ha RAVASZKODOTT akkor meg is érdemli!<#nyes>#nyes>
A marharépának volt otthon pár 7.62x25mm TT lõszere, de fegyvere nem volt hozzá. Nem esett kétségbe! Elõ vette a villanyrezsót, áram alá helyezte, a lõszert pedig a közepére rakta, a hüvelyfenékre állítva. Ezután föléhajolt és várta a csodát!<#wow1>#wow1><#falbav>#falbav> A végeredmény nem volt kétséges. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A választ elõre is köszi 😊.
apámnak 2 napja volt 1 betege aki megpróbálta 2x fejbe lõni magát sörétessel, csak olyan pancser volt hogy túlélte, persze a fél arca az eltûnt.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Én inkább szövetsérülésekre gondolok (kicakkozott arc, vérzõ sebek stb.).
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Bár ennek lehet több köze van a bigyológiához mint a fizikához 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A másik hogy a hop up hatást leszámítva a nagyobb lõtávhoz nagyobb mozgási energia kell, amit a 6 milis inkább a sebességében tárol, azt viszont éppen ezért hamar elveszti.. közelrõl rohadt nagyot csíp (+sérülésveszély), messzirõl meg nem is érzed.
A paintballgolyó 15 Joule és sokkal nehezebb, mégsem halnak tõle az emberek, egyrészt mert nagyobb a golyó (nagyobb felületen adja le), más kérdés hogy ruganyos is.
Szvsz a legjobb megoldás egy lasabb, nehezebb, gumis-zselés bogyó lenne. Nagyobb lenne a lõtáv, nem kéne extrém sebességekkel kiküldeni a cuccot, nem lenne akkor a sérülésveszély közelrõl és messzirõl is éreznék.
Mindegy, merõben csak érdeklõdésbõl szólok hozzá, nem igazán vagyok semminek a megrögzött szószólója mielõtt valaki félreérti és hisztisen reagál. 😉
Igaz, mi 0.34-el probaltuk. 0.43-asom sosem volt.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De ha ez sztetek nem áll meg, akkor gondolkozzunk, miért is imádják a ,45 éleset az amik... lassú, nagy átmérõ és akkora tömeg, amitõl a full bedrogozott rabló is bedõl, mint zsák.....
Mivel "hiteles" mérést úgy se tudunk végezni, ezért cseréljük ki a villanykörtét.