Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Hát ha csak a szemüveg részét használnád akkor külön is tudsz venni olcsóbban paintball üzletekben! És ha az egész maszkot használnád az nem valami jó, mert nem tudsz benne célozni és nagyon fogsz párásodni!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

CopyKing92

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
én 15 ért néztem ki védõt minnyá linkelem sztetek jó? de ije n szar emo hajam van rájöttem ebben valahogy van alakja a fejemnek ugyhogy nem akarom le szedni. 😄

SG rock
Én itt vettem ! A szentendrei úton van és a szentedrei hévvel el is tudsz jutni az üzletig, amit elég nehéz megtalálni, mert egy udvar végén van jól eldugva 😊.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Ajánlom a Lux optical védõszemüvegeket!
(énis szemüveges vagyok) Nekem egy Sablux típusú van, a szemüvegem kényelmesen be fér alá és a szemed oldalról is védi. Ezek viszonlag olcsók, és munkaruházati/munkavédelmi üzletekben be is szerezheted 500-1000Ft-os árig.

tobben is jatszanak hosszu hajjal! 😊
A szemuveg sem gond, csak olyan vedoszemuveg kell, ami ala befer a rendes. Vagy vedoracs.

Minek silencer? 😊))

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Nos, ezesetben: "Borbélyhoz!" xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CopyKing92
csak az a gond hogy hosssz ua hajam és szemüveges is vagyok az nemgond igaz? 😄

Szerintem igen. Ha van rá pénzed, nyugodtan vedd meg a CA-t (ne a Sportline-t, akkor inkább kínait). A jobb kínai talán ugyanolyan jó választás egy csomó típus esetében (költséghatékonyság szempontjából mindenképp).

A fegyverbérlet 3-4000 Ft körül van, pár játék alatt behozza az árát, még akkor is, ha meggondolod magad és némi veszteséggel eladod. Esetleg ha biztosra akarsz menni, kérj kölcsön csapattárstól egyet, vagy csak menj ki egy játékra fotósnak, tipi-tapizz meg mindent és kérdezz sokat!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
ez a "bírom a fájdalmat" már nagyon bíztató<#eplus2>

CopyKing92
amugy lenne is csapatom.

CopyKing92
helloka még nem airsoftoztam bírom a fájdalmat 😛 megéri egybõl saját felszereléssel kezdeni pl.: Classic Army M15A2 + Silencer + HK USP + Silencer

lac coo
Mondom 6000 után még megbízható ! 😊))) Tisztában vagyok vele, hogy nem egy örökös cucc, de még ha komplett gearboxot kap akkor is megérte az árát (nekem).

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

qtab986
Az XM8 vagy az M4/M16 tárkioldása szimpatikusabb? Ugye AS-nak ugyanolyan mint az igazinak?

SG rock
nekem is 110essel tört el a +1-2fokban!

SG rock
Jaja, én a CA erõsített GB-t a Nowarban 5500ért a CA nagy nyomatékú motort meg softairen vettem újan 4000Ft-ért!

ja, csak nekem majdnem egy evig pihent a puffka, mert nem lehetett hozza kapni GB-t.

Gearboxot 5-8000 körül lehet venni újonnan, ha esetleg törik, nem olyan nagy vész szvsz, feltéve ha az egyéb alkatrészek menthetõk. Motor ugyanennyibe kerül ha meghal.

Persze mégjobb, ha egyátalán nem hal be. 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punkerwork
ja a fagyban? hát azt nem szeretik a 2-es gear-ek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

aha 110. Mondjuk még nem volt eltörve de kezdõdött egy hajszálrepedés benne. Szerintem a tardonai játék ette meg.

Punker
nekem is 2006-os és kb 60+ ezer van benne, bár most október óta elõ se volt véve 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Nekem a CA még 3 év és tököm se tudja mennyi BB után sem. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

GP!

Punker
biztos kínai giírt raktak bele 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

WGC custom 2500 utan tort. 😞

Punker
110-es rugóval, igaz?

nekem a JG boxom 15 ezer környékén tört el.

Punker
6000 BB az vicc, a JG néhány cuccában a 2-es gear 10 ezer környékén törik szét (sacc 4-5 esetet hallottam) majd ha 50 ezret ellõttél belõle akkor mond hogy megbízható 😄

DummyBoy
Nos, 6000 BB az nem épp egy hosszútávú tapasztalat ... (Emberfüggõ, lehet 1 játék alatt is ellõni annyit xD)

Ha kicsit kevés a ROF, lehet hogy pl: egy hézagolás-kenés is segített volna rajta xD

Akkora minõségbeli eltérések általában nincsennek 1 gyártó azonos tipusai között ... Ezért is van az hogy míg az AGM HK416 lehet hogy jó, M14-ben a Cyma lényegesen jobb ... De tény hogy egyik sem Marui xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lac coo
Igaz, sorry ! 😛

DannyL
Használd egészséggel! Ki beszélt HK-ról?

lac coo
Nekem AGM HK-m van, eddig csak hopup gumi lett cserélve benne, se hézagolva se semmi, és kb 6000 bb után abszolut tökéletes, erõs pontos, soha nem akadt el, kicsit kevés a ROF, de egy kisebb rugóval és/vagy nagyobb aksival ez is jó lehet-gondolom.
Szóval igazán nem értem mi baja van mindenkinek az újabb AGM-ekkel ? 😄

Kínaiaknál soha nem lehet tudni mikor döntenek úgy, hogy emelnek a minsõgén, percig ne higgye senki, hogy nincsenek szakembereik, technologiájuk hogy világminõséget gyártsanak, egyszerûen csak eddig a gagyi érte meg nekik jobban ....Csak ugye azt már elég nehéz eladni ....

DannyL
Az AGM-nél mérföldekkel jobb. 😉

SG rock
Aha, hát akkor én most maradok a Cyma-nál. Azt megis tudom fizetni és mindenhonnan pozitívumokat hallok róla!

DannyL
Nekem volt már mindegyik. AGM-et nem ajánlom. Bár lehet belõle jó fegyvert építeni, de vannak kompatibilitási gondok. A Cyma már hasonlít a TM-re, kompatibilis vele, de csak messzirõl integet az is neki. A legjobbat ebbõl meg le tudod szûrni. Mivel a TM-nél nincs jobb megálltam annál. 😊

SG rock
huu, ott az a lábas meg karos ragtapaszos ismerõs nekem is! <#szomoru1><#idiota>

a MASZ-ban van egy szómagyarázat (igen, elõbb azt kéne elolvasni...)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
A múltkori FPS témához kapcsolódva illetve a 14 évesek figyelmébe ... ! 😊))

Punker

ugy értem, hogy nem vacak mûanyag játékpisztoly súlya van ugye? 😊
tehát ha jól értem akkor a spring-hez csak töltényt kell venni és használható.
bardocz
Egy pisztoly mindenképpen könnyû😊
most nézem, hogy az elektromo mégcsak hátra sem ugrik
ez szerintetek jó?
TM Glock17, hop up
mi az a hop up?
ennek sulya nagyon kicsi? vagy azért érezhetõ?
Punker
az AEP elektromos, automata, sacc 10-tõl 40 ezer pénzig ez a leggyengébb és legpontatlanabb.

a spring (rugós) kézzel húzod fel minden lövés elõtt sacc 5-tõl 15 ezerig sokkal pontosabb mint egy AEP és erõsebb is valamivel.

gázos pisztolyok sacc 25 ezertõl kezdõdnek, gázzal mûködnek ezek a legerõsebbek de ahogy csökken a nyomás (minden lövés után) változik az erõ, pontosságuk. mondhatjuk hogy a pisztolyok közül a gázos a legjobb de ezt is a legdrágább fenntartani.

ha otthon akarsz dobozra lövöldözni akkor egy TM rugóst vegyél, ha játékra kell olcsó akkor AEP.

Sziasztok!

uj vagyok és gondolkozom egy airsoft Glock 17-esen de nem értek hozzá
Mit jelent az aep és mit jelent spring? vagyis azt tudom, hogy az aep automata pisztoly és a spring rugos de ez mit takar? Minrdkettõ gázüzemû tehát gázzal kell feltölteni? bocs, hogy ilyen lamer kérdéseket teszek fel de tényleg nem értek hozzá. 😊 meg valahol olavstam, hogy van elektromos változat, ez mit tud? Mit ajánlotok ha az ember nem akar után a pénzeket rákölteni?
SG rock
Hát TM-re nincs pénzem... Akkor marad a Cyma, újan tudok szerezni 27ezerért 😊

A Cyma M-14 állítólag a legjobb, nekem nincs vele tapasztalatom, de WD a softair-en agyba fõbe dícsérte. AGM-et használtam, nem rossz, pontos, de én ha már M-14, akkor inkább Cyma és faágyazásost.. a mûanyag egy kicsit illúzióromboló ahogy ropog (legalábbis az AGM-n).

Punkerwork
sz@r.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

TM!