Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Vettem egy ilyen mellényt magamnak ( élõben sokkal jobban nézett ki mint ezen a képen, és többet nem igen szántam volna rá ...), az lenne a nagyon láma kérdésem, hogy ennek az övét (nincs a képen ) be kell fûzni a nadrágba?

Életemben nem volt rajtam hasonló cucc, szóval lövésem sincs ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CopyKing92
1911 es se rossz. van feeling je 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Punker
mert még nem nyertem meg a lottó 5-öst 😄

sajna az AEP USP-m tára valahol a hatvani pályán lapulhat 😞

megnéztem a 1911-et és most 1 ilyen is kell jó lesz a Mafia LARP-ra 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

egy kínai fos :-) Bell M92F
alapból nem lenne rossz, a tárai nagyon szarok; idáig kettõnél szétrobbant az elsütõszelep, a harmadik meg hol ereszti a gázt, hol nem... vettem próbaképpen egy Action szelepet, de annak meg más a menetemelkedése, és nem lehet becsavarni; szal következõ lépésként veszek egy HFC/Marui tárat; ha azzal sem okés, akkor megy az egész abba a bizonyos kékfedelesbe :-)

egyelõre a KWA CZ75-el szemezgetek, de több ismerõsöm ajánlotta az Army Glock 17-et is.

És miért nem USP? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
KSC

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
mid van?

ha elmegy végre a motoros táram akkor én valszeg WE 1911-et szerzek be, klasszikus darab kelllll 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sajnos az a nagy büdös harci helyzet, hogy hol mûködik, hol nem; valamikor ereszti a gázt, valamikor nem; valamikor rendesen adagol, valamikor nem... :-S

májusban valószínûleg újítok egy másikat, bár ötletem még nincs, hogy milyet.

CopyKing92
ne dicsekedj a szerencsével <#ejnye1><#idiota>"feltéve ha épp mûködik"

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

vazzeg, a pisztolyom erõsebb - feltéve ha épp mûködik <#idiota>

Punker
269-re mérték a tücskömet múlthéten 😄

ja, és le akartam butítani olyan 300 fps környékére, abból is 338 lett :S

Punker
lehet a 2 fél 2 különbözõ dzsunkán készült 😄

na, itt a húsvét, 3 napos hétvége, hajrá :-D

ja, még régebben vettem a Nowarnál fém MP5 testet, ma akartam összerakni; hát valami botrány minõségû a cucc, görbe az egész (ha a két felet az egyik végén összeillesztem, akkor a másikon kb fél centi eltérés van), egy órát reszeltem, mire a GB bele ment; és a legvégén, amikor végre összeraktam, belepróbáltam egy tárat, azzal a lendülettel ki is esett belõle :-X

Punker
ha rájövök addig hogy hogy kell használni 😄

100 oldalas könyv sacc 100-200 számomra fölös funkció, nekem 4-5 kell azt meg kell találni .

modern warfare-re hozod? :-)

milk4
Manufacturer Suggested Retail Price

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Punker
Garmin eTrex Legend HCx szabadidõs túranavigáció
Kingston microSD kártya 2GB + SD adapter
Sanyo NiMh 2700mAh AA 4 darabos akkucsomag

összesen: 57.385 Ft nem volt olyan rettentõen sok.

[ "msrp" ezt még mindig nem tudom mit jelent]

az ara.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
mi riaszt el?

Hmm, jo kis cucc, de a 300 usd-s msrp elriaszt.

Punkerwork
Garmin etrex legend hcx GPS

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

azmeg mi az?

Punkerwork
megvettem a HCx-et, már csak meg kéne tanulni használni 😄

Jacek
En kb 2 eve lipozom😊 es igencsak terheli a motort, a TM Hyper1000 az olyan 60000 BB birt, meg mukodik de mar nem az igazi😊 kinai motorok teljesen jol birjak van ami 2 eve folyamatos hasznalatban van.

van meg egy elonye azon kivul hogy nem kenyes a toltese meg kurvara birja, az a merete! nekem M4 S-Systembe belefer az eloagyba egy 1500-1800-as lipo ami 5000-6000 BB😊 ja es 5000-6000 az ara😊

lac coo
Mit összeszívok ezzel a holosight-al ! 😄

kijelzõje szép, de fel-le állítás valami ultra gaygin van megoldva, alig mûködik . Már -ször szétszedtem de még mindig nem az igazi ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
mármint felelõtlensége

Mike at home
apuka felelõssége

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CopyKing92
az komoly lehet. D: (mint én)

Viszont ez nem a bolt hibája. Nem tehet semmit. Ha nem adja el a fegyvert akkor megveszi máshol az apuka. A cybergánynál még tuningrugót is hozzávágnak....

Most voltam a 44-esben, szitu:
apuka és a 8-10 éves kisgyerek (kizárt hogy több legyen, mert a mutálástól igen messze volt még) beszélgetnek az eladóval; utóbbi nagyban magyarázza apukának, hogy mûködik a hopup. Erre a fater: "ja, ez engem nem érdekel, a gyereknek lesz."

Fasza, magyarán apuka egy qrva betût nem olvasott utána, hogy mit is vesz a gyerekének...

DummyBoy
Igen, ezt mesélték is és sok helyen olvastam is ...

Jó dolog a LiPo, engem csak az tántorított el tõlle, hogy kicsit rizikós, ha gond van vele ...

Kinéztem helyette az A123-at, az tökéletes mindenféle szempontból, 1-et kivéve ... Drága 😊 És mivel nem volt pénzem 2 pakkra + töltõre, inkább belehekkeltem egy nagyakkut az m249 tárjába és kész 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punkerwork
jaja valaki P90-be rakta pörgött mint a disznó.

DannyL
Azt csiripelik a verebek, hogy a 7.4V-os LiPO olyan ROF-ot produkál mint a 9.6V-os NiMH és NiCD.

Nem biztos, nem saját tapasztalat, csak valahol olvastam, de már fingom sincs hol.

a 7.4-es használható, a 11.1-esnél már leéghet a motor

efti
Mas formaja van, szerintem nem nyero

WWFSMD?

Punkerwork
használ valaki lipo-t már huzamosabb ideje? 1-2 év? tõle kéne megkérdezni szereti e a motor.

DannyL
Jahogy a linkelt bele megy -e! Hát ha ki akarod nyírni a fegyvert akkor toljad a 12V-ot neki.

DannyL
Nem fa.

DannyL
Miután oda van írva hogy G36C, valszeg igen.

CopyKing92
amúgy Üvegszálas fegyverekrõl mit érdemes tudni? mert a G36K üvegszálas.

CopyKing92
thx és ez vajon bele menne? 😮 EZ

DannyL
Intellect 1600mAh-s mini type akksit.
IME!

CopyKing92
Értem. És alap CA - G36K hoz milyen akkumulátort ajánlotok ami bele megy az alap elõ agyba?

SG rock
sokat ülök gép elõtt :/ 😊)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike at home
érdekes, fekete kockafejed van 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha valaki tervezi mostánabn JG G36-oshoz mid cap vásárlását külföldrõl, vevõ lennék 2-3 darabra

SG rock
tisztában vagyok véle 😊 ennek tudatában vágtam le, mert kicsi is volt a kesztyû hosszban +jobban szeretek tapintani😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

milk4
Szerintem az ujj végét is érdemes védeni.Volt,hogy egy játékon 2x felszakadt a bõr és 3körmöm is lila lett.Valamelyik ujjamat 2x is meglõttek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SG rock
ittvan egy kép rólam meg az M14rõl, csak a hangtompító lemaradt<#circling>

Jacek
ok😊