29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #22104 Kocsival lehet?:) -
#22103 Szerintem nem , egész egyszerűen csak a töltő áramot növeli a cellabeállítás, márpedig a 14 V nem árt egy 3300 mAh-10.8 V-os aksinak.
Kicsit olvasgattam az akku FAQ-t és megpróbáltam értelmezni.
-
#22102 na ki jön? -
makker25 #22101 Ronaldinho luxusvillája: így él egy futballsztár -
#22100 Csak INDEXet neeee X_X -
MuldR #22099 Lehet, a polcodat nem indexeli a google? :) -
#22098 pedig itt van a polcomon :D -
#22097 Hát, nem tudom. OMNI 7104-ról nem tud a google. -
#22096 én nem vennék kisütés nélküli töltőt.
OMNI 7104-est keress, 500 vagy 1000 mA, állítható cellaszám, kisütés full automata. -
#22095 Hát jó, kísérletezni nem akarok, ezért megveszem ezt. Köszi a segítséget! -
#22094 A te 1500-as akksidat én 300-al tölteném, az 5 óra töltési idő.
De a cellák számát vajon hogy állapítja meg ez műszer, automatikusan? -
#22093 Mondjuk az akksi teljesítményéből és a töltőáram nagyságából ki tudod számolni kb. hány óra kell neki, aztán úgyis átkapcsol csepptöltésre ha kész. Akár jó is lehet, csak számomra nem logikus ez az órás megoldás. -
#22092 Ezen nem tudom hogyan állítják be a cella számot, ezen időzítő van.
Én keresném inább a másikat egy másik boltban.
-
#22091 Nézd meg másik boltban esetleg, google segít találni.
A másik linkelt típust nem ismerem pontosan, elvileg nagyon hasonló.
A lényeg az lenne, hogy tudjon 300mA-el vagy annál lassabban is tölteni. -
#22090 Vagyis nem, mert el van fogyva. Ez ugyan azt tudja, nem? -
#22089 Köszi! Már rendelem is. -
#22088 EZT ajánlom ha az akksi NiMh vagy NiCD. -
#22087 Most lesz egy nagyon hülye kérdés. 7cellás, 8,4v-os, 1500mha-es akksihoz milyen tőltőt vegyek? Mik legyenek a tőltő paraméterei? -
shatanka #22086 A 10 cellás beálllítással kb 2-3x fellehet tölteni szerintem az aksit, de utána dobhatod ki a kukába, mert egyszerűen kifinganak a cellák. -
#22085 De miért annyira számít az a néhány votlnyi töltőáram ...? -
#22084 akkor azzal sehogy..... -
#22083 9 cellás aksit hogyan töltsek az Omnival, ott csak 8 illetve 10 cella van lehetőségként? -
mstummer #22082 Nem csak kicsit járnak/jártak oda, állítólag rendesen kiépített terület.
Kedves Royal a mai Kisalföld újságban egy cikk olvasható az említett csoport vezetőjével,aki részben megerősíti a dolgokat(kivéve a németek jelenlétét)... ennyit a pletykáról.Tudod a legtöbb pletykának azért van valóságalapja.De tudod mit, rossz szót használtam. Kíváncsi lennék mit reagáltál volna arra ha azt írom a "pletykát" helyett hogy "híreket". -
#22081 "pletykát"... -
#22080 Jajj ne, nácikat képeznek, akik majd koncentrálós táborokat építenek meg átveszik a hatalmat! NEEEEE[mint a filmekben] -
#22079 Mármint az a része nem kamu, hogy tényleg neonácik mentek oda puffogtatni egy kicsit? -
mstummer #22078 Az egészről annyit hogy nem kamu a dolog. A környéken lakom, és már 1-2 éve hallottam pletykát erről a dologról.
És a legcsúnyább az egészben hogy pont az adott falu mellett szoktak normális airsoftosok is játszani. Kb eddig.... -
#22077 OK. -
#22076 Ilyenkor nyugodtan szólhatsz valamelyik Moderátornak vagy Adminnak! Néha előfordul, hogy átsiklunk valami felett, ezért jó ha a userek felhívják a figyelmet a hasonló esetekben! -
#22075 Mondjuk én legnagyobb megrökönyödésemre a Sofair forumon is láttam az eladó cuccok között német géppisztolyt egy ember kezében aki valamely náci könyv előtt feszít ... :)))))
Persze ez nem a forum hibája , mielőtt leoltotok ....
Sokkal nagyobb probléma, amikor járókelőkre, hajléktalanokra lövöldöznek Airsoft fegyverrel, és egyre több a hasonló eset . -
#22074 "nem járni zsebnácik közé játszani, nem rajzolgatni horogkereszteket.....
"
Touché!!! -
#22073 De, én rájuk haragszom perpill mert ők vesznek át ijeneket. Csúnya dolog.
Mike, te indexxesssssvagy?....:)
"Ejtsük".
-
#22072 megtaláltak egy 3 éves videót hurrá.....
kussban kell maradni, nem járni zsebnácik közé játszani, nem rajzolgatni horogkereszteket.....
ejtsük a témát, nem a mi dolgunk. -
#22071 Épp időben adtam el a csúzlimat :D -
#22070 és ugyan kattints már rá, a youtube-os linkre
az nem az indexé
"Bükki portya 2007
Category: People & Blogs
Tags: mna vte magyar nemzeti arcvonal vándorsólyom sólyomtábor katona katonaság győrkös hungarizmus szálasi " -
#22069 az index nem mondott semmit, csak átvett egy hírt
nem az indexre kell haragudni -
MuldR #22068 Nem kell semmit csinalni. Majd ez is elul mint a tobbi.
Amugy sem tudnal megnyerni egy sajtopert, mert a jutyub videon ottvan a hungarizmus es szalasi tag. -
#22067 Index.hu -tól ne is várjunk mást, de szerintem fel kéne lépnünk valamijen módon az Index.hu és a hozzájuk hasonló lapok ellen, mert tényleg a naívitást csúnyán kihasználva próbálnak a sportnak ártani. -
kvitya #22066 Ezért kell kínosan ügyelnünk a jogkövető magatartásra és arra, h véletlenül se moshassanak össze minket a neonácikkal.
Mondjuk egyáltalán nem dob fel, h a hazai airsoftos közösséget, mely minden vallási, etnikai, faji megkülönböztetést elítél simán megszivat pár lemeroggyant és potenciálisan a hobbynk betiltását kóstolgatja. Ismerve a magyar jogalkotást, egyre közelebb érzem, h betiltsák eme nemzetközileg elismert sportot pár baromarcú miatt - hisz tiltani mindig egyszerűbb, pláne olyan dolgot, amit a jogalkotó ki sem betűzni... -
#22065 Isteneeeem. Jáj. Index...