29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#22144 Alice a csodaországban még seholse volt amikor e..._ -
#22143 elég világosan le vannak írva az adok-veszek topic szabályai, csak a kedves userek legtöbbször basznak elolvasni, a mi dolgunk a takarítás nem mások helyett gondolkodni. -
#22142 Akkor azon is gondolkozz el, hogy ha ilyen jó a Softair ( valóban jó ), létszükséglet ha valaki normális játékra akar menni, ha bármi kérdése van, miért fikázzák még is ?
Magam is beszéltem már privátban olyan általatok is elismert és szeretett játékossal, aki saját elmondása szerint is csak akkor ír oda valamit, ha elkerülhetetlen.
Kicsit magának való a társaság...
Láttam például nagyon jó és olcsó dolgot áruló hozzászólást kimoderálva, és látok most nem egy törzsfórumozót aki szintén üzletszerűen árulja a dolgait , a kutya nem szól rá !
Biztos nem vagytok Ti rossz emberek, csak ilyenek vagytok el kell fogadni ha ti nem teszitek ezt mással.... -
#22141 3 dolgot jegyeztem fel magamnak, mind3 bejött.
-
#22140 Zsebnáci például az aki ilyeneket rajzolgat:
ugye ismerős? -
#22139 megint humorizálsz? -
#22138 Mi ez a zsebnácizás? -
#22137 Ez érdekesen "hangzik pont a te szádból" de igazad vagyon valahol.
"Az ide is kommentelők nagy többsége előszeretettel fikázza a softair fórumot illetve a fórum tagjait, moderátorait és adminjait"
De végül mégis sokan a softair-ra jönnek ha technikai gondjuk van, vagy szeretnének egy igazán nívós játékon részt venni! Ilyenkor szívesen beledörgölném az orrocskájukat a saját piszkukba, de mégsem teszem (na jó csak néha ). Elég a tudat, hogy amikor fordítják azt a bizonyos köpönyeget, magukra freccsentenek némi szart is a sajátjukból, amit amúgy előszeretettel próbálnak másra dobálni! Még a bűzüket is elviselem, hiszen az ő orrukat bizonyosan jobban facsarja! -
#22136 Ha admin vagy moderátor vagy, bárhol, ez vele jár ! :))))
Amúgy meg gyerekes dolog .... ;)Mindkét fél részéről !
-
kvitya #22135 Az ide is kommentelők nagy többsége előszeretettel fikázza a softair fórumot illetve a fórum tagjait, moderátorait és adminjait. Személy szerint adminként voltam köcsög elnyomótól bérencig minden s nem egy fenyegetést kaptam zsebnáciktól kezdve egészen a szimplán elmebetegekig sokmindenkitől... a fenyegetések pedig a megveretéstől a Dunába lövésig terjednek... :) -
#22134 Miről is beszélsz ? -
shatanka #22133 kvitya: Érdekes módon, ha valami baj van akkor irány a softair.hu...
Royal: Ak optikai tuningja... húzd végig a sárban vagy 3x és kész :) -
kvitya #22132 Mégis jók a köcsög, elnyomó, szakbarbár softairesek?! :)) -
#22131 Ha nagyon forró az nem normális. De annyira nem értek hozzá, kérdezd meg sofair.hu-n ! -
#22130 Jobb mint ha te melegednél -
#22129 De az akku is melegszik, de nagyon. Ez noormális? -
#22128 Ha zavar hűtsd valami ventilátorral, de amúgy természetes dolog . -
#22127 Hát, annyira melegszik, hogy szinte ég 30perc után. -
#22126 iLYen az élet...... -
#22125 Vaneltín napi leszámolásra emlékszel? -
#22124 Tőltőnek az a dolga, dolgozzon csak ! :DDD -
#22123 Nekem a tőltővel épp az a bajom, hogy gyorsan felmelekszik... -
#22122 Az autizmus betegség, te simán csak primitív vagy
-
#22121 Nekem most egy Tactical AK-m van. Ez ijen tuningolásra van kitalálv,a azért van rajta RISRAS vagy RIFFRÖFF vagy tudomisénminejhívjuk.
Szereléksín az előagyon.
A sima AK-k önmagában is gyönyörűek, azokat tényleg ne bántsuk.
A harmadik AK féle, ami rozsdás, a fa kifakult, kopott, már fehéres sárgás, etc. Na azokat még érdemes tuningolni, én imádom aztaféle stílust. Talán egyszer direkt olyan nagyon viharverte AK-m lesz kinézetre. Kitudja...
De ennek ellenére vmivel még dobatni akarok rajta.
Hamár átlátszó kamutöltényes tárat nemtudok beletenni:P
Egy szép kis távcső alapból fentlessz, és mondjuk ennél többet tényleg egyszerűen nem lehet. Minden egyéb próbálkozás már randa csicsának minősül.
Kb mint ahogy ezt is elrandították:
Másik dolog amit észrevettem, hogy egyszerűen a nyílt irányzéka ... szűk a rés. Vagy megintcsak az AK-47 74 64 101 102 103 eltérésekről van szó, amit mai napig nem tudott nekem elmondani senki.
Itt olyan mint nekem van, baloldalt tessék nézni:
De láttam olyat is, ahol ennél sokkal szélesebb ugyanez a vágat.
Valaki eltudná nekem itt mondani, hogy mik változtak az AK-kban szépen sorra?
Autista vagyok nagyon, bocsánat...
Thx a választ az akksira. Igen, gyári töltővel igen valószínű amit mondtál, és kb 8 órás töltésidővel. -
#22120 miről szóljak hamarabb? -
praksi #22119 nem feltétlenül baj, ha nem melegszik; ha rendesen fel van töltve, akkor csak kicsi a töltőáram.
AK47-et meg nem tuningolunk; max faragni :D
Punker, legközelebb hamarabb szólj :-( -
#22118 túlsokra tartasz, google earth + paint :D -
#22117 Vagy 1:1-es méretarány xD -
kvitya #22116 Photoshop :))
-
#22115 RR6 mozgás, harcok:
-
#22114 Zene Hallgatás?:D
Ömm... Nos.
2 kérdés.
1: Azzal van vmi probléma, hogy a töltés során (és rendesen feltölti) nem melegszik az akkumlátor, de egyáltalán nem? Igaz hogy gyári töltő, de az akksi is gyári 8.4v 1500mAh NiCid.
2: AK-47 -re vmi speckó fedél, vagy vmi kis extra dolgot tudtok ajánlani, amivel optikailag tuningolhatom?. -
shatanka #22113 Megbeszéltük. Ha nem lesz hétfőn ZH vagy valami hasonló fos az egyetemen akkor számíthatsz rám :) -
#22112 Igen, csak nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a képen nem az van.
Legjobb ha rákérdezel telefonon. -
#22111 Ezen mintha lenne sárga gomb. -
#22110 Pontosítanék!
Ami nekem van 3168VD azon van kisütés. A TD-n én sem látom a bizonyos sárga gombot. -
#22109 Nah az szuper, akkor nem keresgélek tovább. -
#22108 Már elnézést, de a 3168-on van kisütés. Tegnap használtam. :) -
#22107 Tatyóba kocsiakksi, aztán hónapokig elvagy... XD -
MuldR #22106 aaaa, vegig gondoltam. :) -
#22105 1 darabon ja.....