Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
Tényleg annyira fos ez a CYMA Desert Eagle AEP??????
nem játékra kéne,csak szórakozni.
van olyan erõs mint egy TM Spring Smith Wesson pc356?

\"Errõl van szó!\"

SgtChris
Nooormális??? Németországban betiltanák a paintballt Innét már csak egy lépés az airsoft...bár lehet, hogy a csökevényes kiagyaló errõl még nem is hallott, de talán ez a szerencse...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Punker
nem jó vicc :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Toljál fel egy tûzfalat......
Punker
tegnap betörtek hozzánk, egyelõre ezt próbálom agyilag feldolgozni :( :( :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hitman76
Akkor valószínûleg a minõsége is olyan! :( Az pedig valljuk be nem tól jó! Tudom, hordtam eleget!<#awink>

SG rock
szabása, mindene 65M magyar :) tuti

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

már nem azért, de ha veszek egy "US Special Forces" felvarrót a zubbonyomra, attól még az nem lesz amerikai...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
És ott kirakva is Magyar honvédségi zubbony+nadrág néven van, tuti nem zöldre festett munkáscucc.

SG rock
Nemtom munkásruhán vannak-e olyan gombok amiken 2puska van keresztben meg egy koszorú a szélén. Szerintem kényelmes és jó vastag.

sajnos én már biztosan nem tudok menni...

vasárnap nem jössz a Bobek-féle játékra?

Hat, azok altalaban zoldre festett munkasruhak. Hamar kimegy a szine, bojhosodik, kenyelmetlen stb.
De a semmitol jobb.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
Már szerváltam praktikerbõl új oliv magyar gyakorlót 6ezer pénzér. :)

Punkerwork
még én se vagyok 100% :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

az a dühítõ, hogy most még kevesebben lesznek/leszünk, mint amikor 23-ra volt kiírva...

Punker
hát kicsit kapkodós lett az tuti :(

Hitman76
Basszus ezen a idõpont változtatáson nagyon felk#&@tam magam. Leszervezem a melóhelyen a szabadnapot az erdeti idõpontra - ami a válság hatására megfogyatkozott létszám, és az új munkarendünk melett nem kis teljesítmény - erre pár ember miatt átpakolják máskorra! Nem volt Milsim játék az elmúlt idõszakban amin ne lettünk volna ott, és nem most akartam elkezdeni kihagyni õket! Fuck!!!!

bardocz
CM0.28s eladó.Részletek privátban:)
A régebbi fajta Bundeswehr-es ingszerûség ami leginkább olcsónak tûnik, sajna nem tudom hol lehet beszerezni.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

xD nagyonjó duplázás van még
hehe, nekem most pénteken ZH + féléves laboratóriumi beszámolót leadni + a többi jegyzõkönyvet is le kéne adni. és hol van még a vizsgaidõszak <#hehe>

Punker
nekem 19-én írásbeli, 21-én gyakorlat (ez állítólag 7 órás de hogy mire bazze???) 26-án szóbeli, szal qrvára nem jó az idõpont, de ha nem jutok ki játékra bezakkanok.

elég cinkes ez a 17 órás kezdés, de igyekszem.
a vicc az, hogy vasárnap is lenne egy hatvani játék :-)

Punker
Praksi 1 napos milsim hatvanban NATO?

lehet bevállalom az írásbeli elõtt :D

SG rock
Nemtudtok számomra ocó Oliv BDU-t?<#vigyor5>Mostanában sehol nincs és nagy szükségem lenne rá.

Kösziiii.

lac coo
Gyönyörû mutatvány ! :P

Ha jól láttam ,egyik még a kezét sem tudta letenni, ahogy kell pofával csattant ! :D

Bár elõfordul ez bárkivel, igaz ilyen szinkron-esést nem mindenki tud ! :D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez csak nekem új? : <#vigyor1>

klikk
lac coo
Hová tûnt a HSZ-em ? :)

Nem pesti vagyok de én úgy gondoltam h a nowar-ba veszem meg és szereltetem is bele.
lac coo
Nekem elküldhetnéd PM-ben, hátha még szükség lesz rá .... !

DannyL
<#mf2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

En meg egy pszichomokust tudok ajanlani skizofreniara :) :D

DannyL
Mármint ha te vagy pesti vagy a környéki na. <#idiota>

DannyL
Erre a kérdésre nehéz válaszolni, mert teljesen egyedi és fegyver függõ. Számít a szerelés minõsége is. Ha pesti vagyok akkor tudok neked ajánlani egy jó szakit.

Punker
Eged ismét kipipálva, mai össz gyaloglás 15 km (a vicces benne hogy a "csúcsra" az ösvény csak kb 1,5 km de azon 250 métert emelkedik)

úgyhogy most elmegyek koncertre zülleni <#banplz>

Hát az a baj hogy fegyverre max 40-42 ezret tudnék fordítni, de elég lenne ez a 2 dolog mert csak az zavar az airsoftban h eléggé elhord a lövedék és ez az a 2 dolog amit úgy kilehetne cserélni hogy nem csökkenti a fegyver élettartamát és sokat dob a pontossághoz. Amúgy kb mondjuk 35m-en hány cm-t javíthat ennek a 2-nek a kicserélése?
SG rock
CA Sportline-t meg nehogy vegyél :)

DannyL
Egyébként mire mindent kicserélsz benne amit akarsz, kb. 45-50e Ft-nál fogsz tartani. 50e körül már lehet kapni használtan CA M4/M16-ot is, sokszor már tuningolt állapotban.

Nem kell félni a használt cuccoktól sem.

Én inkább ott nézelõdnék a helyedben.
KATT!

Meg CA Hop-up kamrát is láttam 3500 körül.
Köszi a válaszokat akkor mégse kérdeztem hülyeséget :) Hát pont egy M4-est akarok venni, pontosabban JG M4 CQB-t. Akkor asszem ki fogom majd cseréltetni jobbra ha meglesz a fegyverem mert elég olcsó 1000 ft ért és ha még javít is a pontosságon nem is pénz érte. Nem tudjátok mennyibe lenne kb. ha mondjuk a nowar-ba kicseréltetném?
Nemcsak a hopup gumi számít. Hanem az egész hopup rendszer. Pl az M4/16 szériáé a legpocsékabb...abból nehéz igazán pontos fegyvert csinálni. A legjobb meg az M14 szériáké,abból is a TM M14-é.
Ergo ha veszel egy fegyvert az már valamilyen szinten behatárolja a pontosságot. Ezt lehet némileg javítani persze a hopup gumival,és jobbfajta hopup kamrákkal is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
Jól gondolod, a jó minõségû hop-up gumi talán a legfontosabb tényezõ, legalábbis ami a pontosságot illeti.

Ha meg beleteszel egy precíziós csövet is, akkor meg aztán netovább.

De a gumi a legfontosabb, és a használt lövedék minõsége.

Hello. Olvasgattam airsoftról 1-2 dolgot és ugye a fegyver pontossága nagyban függ a hop-up tól. Na és az lenne a kérdésem hogy ha vennék egy 35 000 ft-os JG fegyvert és mondjuk abba kicseréltetném a hop-up gumit egy jobb minõségûre kb menyivel érhetnék el pontosabb lövést? Vagy tök hülyeséget kérdeztem és elmehetek a rákba? :D
DannyL
cinosz

SG rock
kb így néz ki:

I vant disz! Kutyat halalra remitenem vele :)

bazz <#banplz>

Coyote Brown ruha:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
Képet! :)