Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ehh, picsába, rohadtul lenne igényem lõdözni, de baszottul nincs rá idõm... 😞(

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, meg a számítógépes játékokat.

Esélyes, persze...

Másik fele, hogy úgy csinálnak, mintha a törvényi tiltás valaha, valamikor a történelemben akárcsak egyszer is hatékony lett volna... Legfeljebb átmegya dolog feketébe, felnyomódnak az árak, meg sunnyogni kell, de elérni semmit nem lehet vele...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mersant
nem hallottam ilyesmit. arrol volt szo hogy a nemeteknel be akarjak tiltani a paintballt...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A rádióban halloták, legalábbis ezt mondták.
A nem túl kedves választ pedig úgy veszem, hogy nem tiltják be.
Mások esetleg még tudnak valamit?
Köszi
DannyL
Én meg azt hallottam, hogy Elvis feltámadt.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sziasztok!

A barátaimmal most tervezzük, hogy elkezdünk airsoftozni. Készültünk is megvenni a felszerelést, mikor ismerõseink mondták, hogy hallották, hogy a játékot hamarosan betiltják. Ennek van valami valóságalapja? Nem szeretnénk fölöslegesen sok pénzt elkölteni...
Köszi

Levious
lac coo
Persze. Csak poénnak szántam ....<#awink>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hitman76
Az ikszedik tárcserénél letörik a csinálmányod, avagy rosszabb esetben a hop-up kamrádat sikerül hazavágni vele.

SG rock
Omni töltõk jófélék?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Nem biztos, hogy gyartanak japan BDU-t 190 cm-es emberre 😊

Meg amugy is, ha nyerek a lotton nem japan felszerelest szerzek be, hanem "japaniskolaslanyokat" 😊 😄

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

lottó ötös esetén csak be lehet szerezni autentikus japán felszerelést is :-DD

nekem egyelõre az A&K M60 mozgatja a fantáziámat

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Ja, es authentikus mindenhez, ami 21. szazadi japan hadsereggel kapcsolatos. 😊

Punkerwork
pedig egyik legjobb AEG, M14 pontosság, 3-as burst lehet ha nyerek a lottón veszek 1-et 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Olyat meg nem is lattam csak kepen 😊

lac coo
Az meg a másik véglet, az már három raklap BB ! 😊

Punker
type 89 tár is felad mindent.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akkor vegyel systemat. Ott nincs veszteseg. potom 350 000 ert meg is kapod 😊

lac coo
Az minden tár-cserénél 5 Ft veszteség ! <#idiota>

na az franko lesz. 😊
Sokkal egyszerubb 5 db-al tobbet beletolteni.

lac coo
Meghosszabbítom a tárban , a rugó végén lévõ kis mûanyag pöcköt, hogy pont felérjen a nózi alá, így feltolja az utolsó darab bb-t is ! <#idiota><#banplz>

Punker
lõttem én el 8000-ret is egy játékon, akkor az kellett 😄

ha 30-at raksz bele kb 25-öt fog feladagolni 😄

amúgy átlagos játékon 1000-1500 BB megy el.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Célozni jobb mint darálni ...

De persze hülye kérdés volt, majd kialakul 😊Mondjuk tõlem kitelik az is, hogy szerzek 10 tárat, és szépen leszámolgatok 30 db BB-t mindegyikbe 😊
Nekem marha vicces, hogy vannak akik 6000 BB-t szórnak el négy óra alatt.

Punker
mennyire locsolsz? 😛
én a 3 70-essel elvoltam vagy 1,5 évig, annyi hogy 3 100-as gyorstöltõvel mentem

lac coo
Hogy érted, hogy milyen stílus ? 😊
Mondjuk öreguras-gondolkodós ! 😊)) Kõkemény Milsim egyelõre nem ...68-as táraim vannak ( mind a három darab, ennyit sikerült eddig szereznem 😊 ).

Punker
milyen tár milyen stílus? nekem a G3-hoz 3 db 70-es és 2 db 110-es van.

lac coo
LowCap tárból kb mennyit érdemes beszerezni ? ( Állítólag ma jött Keletibe ...)A mellényembe max 12 db férne el .

Az rendben van, hogy nem célszerû permetezni a bb-t, de gondolom azért csak kifogyogat , ilyenkor mit csináltok, bokor mögött elõ a gyorstöltõt... ? 😊

Hitman76
Jah! Texasban a rabló gondolkozik el azon, ki merjen e rabolni bárkit is, hiszen majd mindenkinél fegyver van! 😊
Texasi párbeszéd:
"-Elmúltál 21?
-Igen.
-Van fegyvered?
-Nincs.
-Mi van buzi vagy? <#nevetes1><#hehe>

lac coo
Ez milyen jó reklám !!! 😊)))

Biztositas KPre nem fizet, aranyra nem tudom. 😞

Anno par eve felesegem lakasat is igy ramoltak ki, mindent feldultak, de csak KPt vittek el. Neki szerencseje volt, az aranyakat nem talaltak meg.

Persze, ha veletlenul ranyirtsz "dzsennarora" pakolas kozben, es "feltertoztatod" teged itelnek el.

Szar egy orszag. Texasi torvenyeket kerek.

lac coo
Ugye, ugye ...! Mit tesz az airsoft ! <#banplz>.

Az ilyen pistikék miatt érjük meg öt éven belül, hogy keményítenek a légfegyver tartás szabályain ( szvsz helyesen ..) !

DeerHunter01
mindegy ,ott van a TM Springesem,azzal jól el lehet lenni 😄

\"Erről van szó!\"

Nekem is ezvolt az elsõ gondolatom 😄 Halál rájuk <#violent>
CharrDen
- moderálva -

nem apróhirdetés topik

Punker
és Desert-bõl is lett volna AEP azt hittem azt veszi......

Hitman76
Bármilyen AEP-pel jobban jártál volna!<#awink>

Punker
dobd ki a kukába akkor jársz a legjobban 😄

DeerHunter01
megvettem az "airsoftot".
Cyma desert eagle elektromos, szánhátrasiklásos 😄
hát elég gyenge,a golyókat csak köpi kifele.
a TM springes smith wessonom sokkal erõsebb nála.
amúgy hogy erõsebb legyen a desert eagle érdemes venni bele valami olcsóbb cuccot?
vagy hagyjam az egészet ?
gondolom utóbbi lesz a válasz.

\"Erről van szó!\"

SG rock
toom, azér van ott Idiot jel

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ez rossz poén volt.

SG rock
lehet, hogy csak az NBH szaglászott körbe és betörésnek akarták álcázni 😄, az airsoftosokra fogják a cigányöléseket <#idiota>

Punker. Simán feltörték a házat, szarráhánytak mindent, és elmentek?
Biztosítás?

Elõzõ évben Bobét törték fel, most a tiedet...

SG rock
jaj bocsánat ezt már lassan ki se mondhatom!<#kuss>

SG rock
tuti cigányok voltak! de ez nem segít most rajtad. :S

Punker
ááááá csak a könnyen mozdítható dolgokat vitték, még a fényképezõgép stb apró se kellett nekik, csak pénz és arany.

bazz.... fegyverek ?

Punker
teljesen, kb 4 millányi cucc KP ékszerek, arany érmék 😞

mennyire dúlták fel a lakást? :-(

Punker
ugyanazt tudja, csak a glock használható méretû 😄

DeerHunter01
bassza meg,holnap mennénk érte. nembaj hátha lesz egy cyma GLOCK is a piacon 😄DDD

az már jobb nem ?

\"Erről van szó!\"

Punker
nincs