Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
A fegyverek meg kiegek árából, ha sikerül eladnom, akkor pont kihúzom a válság miatt megemelkedett részleteimet addig amíg ki nem lesz fizetve a kocsim ... Nem akarok mégegy hitelt a nyakamba 😞

Ha meg sikerülne mégis kijutni játékra, akkor meg bérelek fegyvert, vagy kérek a baráti körbõl ... Az alap ruci, védõszemüveg, ilyenek azok maradnak ... de van otthon 3 garnitúra BDU, az egyik még zacsiban, ésatöbbi ... Túl nagy luxus most hogy ennyi lóvé áll a szekrényben ... sajnos 😞

@MuldR:

MoldR lõõõõ ... góóóóóóóóóóóól xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A vedoszemuveg? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

RoyalPredator
A Fagyver mellett mindne kiegészítõ a játék realizálása miatt van, ami szerintem megér +40 kilót.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
A fegyveren kívül mi nem felesleges az AS-ben ? 😊)) Jó volna a melegítõ-tornacipõ is ! 😊))
De nem jó ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Annyira fölösleges,ha ez is jó,de te tudod😊
lac coo
Az van most is - téli és nyári is, de én valami katona bakancsot szeretnék . 😊
Igazából van ami tetszik és árban is jó de naná , hogy 43-asban nem lehet kapni ! 😊)))

bardocz
Decathlon.Teljesen jó túrabakancsok vannak,én is olyat használtam.Kényelmes,és felveheted bárhova.
lac coo
Én még mindig bakancs után futkosok ( Ridge már nem jött be annyira mikor élõben kézbe vettem, fõleg az árához képest ...Jöhet tipp is mit nézek még meg nagyon max 20 K-ig ...), de ha ez meglesz nálam mindig akad majd három szabad hely Fót-Bp környékérõl ! 😊

bardocz
Majd ha lesz saját kocsim,és bárhova el tudok menni,meg nem arra kell építenem,hogy valaki biztos elvisz,akkor esetleg újrakezdem...
DannyL
Mi ez a tömeges leszerelés? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Én viszont ma leadtam a fegyveremet,már csak a bonnie kalap meg a ruha maradt meg.
Ne add el mindet,mert mire eladod akkor tuti hogy lesz majd idõd 😊 Ez igy szokott lenni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Nem, én horgolgatok ... <#hehe>

Viccet félretéve, most hogy végre tél óta !!! van teljes felszerelésem, egyszerûen 1 játékra nem jutok ki ... Nem azért mert itt nincs, válogatni lehet köztük ... Egyszerûen nincs rá idõm, mert valami mindig közbejön ...

Szóval most hogy meglett kompletten minden, árulom is szépen ... <#rinya>

Ez van ... szopás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Nem, kötögetni szoktunk! <#idiota>

CopyKing92
Na. mi van? megyen itt az airsoftolás? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

SG rock
1ik sem 😄😄, most komolyan sikerült megoldani, majd leírom, csak hosszú és most nem érek rá!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Meghúzta a gyûrût.......
Punker
kuka? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
pü ment!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Na hogyan?😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SG rock
A volt JG M16om csõ lötyögését igen egyszerûen megoldottam 😊

RoyalPredator
Hmm, kösz a tippet.
Logikus.

Punker
elõre megmondom neked senki nem fog keresni, menj ki kisebb gyakjátékokra (sokszor) és ha értelmes vagy és jól játszol (az elsõ a fontosabb) akkor majd keresnek...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
AEG. Ayt sajnálom hogy nem blowback, hisz valósághûbb lenne, de a gáz drága, és gyorsan fogy. Attól eltekintve, hogy az AEG-ket tölteni kell, ami idõ, pótaksival mégis olcsóbb mint gázpalackot venni, ami eléggé balesetveszélyes egy forró bevetésen.

Ha találkozunk egy bevetésen, majd kipróbálod.
Addigis várom, hogy egy csapattag észrevegye amit Punker átmásolt, és felvesz, vagy felveszi velem a kapcsolatot.

És köszi a választ.

Regebbi M16 szeriak csove sajnos lotyog. Ezzel semmit sem tudsz tenni, de semit sem befolyasol.
Amugy AEG vagy gazos? Nem is lattam meg SP M16-ost.

Punker
nem tudjuk majd a spam szûrõd dolgozik 😄

RoyalPredator
De már rájöttem h spamszûrõ kiszedte az aktivációs levelet, most OK, minthogy ott látjátok.
Ezt a két kommentemet, meg talán visszamenõleg is, kérlek töröljétek, márcsak az email miatt is.

RoyalPredator
RoyalPredator a felhnév.
[email protected] az emailcíme.

Punker
ha megmondod milyen user nevet kell aktiválni megoldjuk (sajna az új tulaj baszik megcsinálni a mail szervert)

RoyalPredator
NIncs megfelleõ menü, de egyébként se tudok ott bejelentkezni.
Nemigazán mûködik a regisztrálás.

DannyL
Kattints a bannerra és ott nézelõdj, ismerkedj.

RoyalPredator
Akkor csapatok...
Értelemszerû.

Punker
nincsenek klánok.....

RoyalPredator
Üdv Skacok.

Gyorsban:
Nemismertek, de épp egy komolyabb Airsoft klánt keresek Budapesten v közvetlen környékén.

SunProject M16-al tolom, aminek icipicit lötyög a csöve, ezzel kell e törõdnöm, vagy természetes dolog?

Addigis midnenjót most pörgök a töménykávétól tovább..............

Punker
hehe 😄

Punker Update. Irjal konyvet gazdag leszel 😊

lac coo
Fótnál nem lesz valami tingli-tangli mostanában ? 😊

Punker
annyi szeszt izzadtál ki hogy kompenzálta 😄

Legközelebb 10 kilót belepakolok majd a táskába, amúgy az a vicc, hogy nincs izomlázam.

Punker
Shati itt a 30-as 30-ára 😄

basszus nem egész 15 km-en 2,5 kilót izzadtam ki most.

lac coo
Szomszédomban sajnos nincs ilyesmi ! 😊)))Boltokban egyedül az álcázottt verziót látom csak ...
Dinot megkeresem, köszönöm !

Punker
én 300-ért vettem darabját tavaly, a szomszédban egy HM beszállítótól.

Hitman76
Vagy keresed a softair-en Dino-t, õ többek között felvarrók készítésével foglalkozik!<#awink>

Punker
<#eljen>

Jacek
Ez nem igaz, meg sem halt😄D

DannyL

lac coo
Magyar pajzs felvarrót hol lehet venni ? 😊
Égen-földön néztem már de nem találtam ....( Bezzeg "amerikás" van ezer féle ....)

Steel Painter
Én az e-mail kilépve pillantottam meg a (sikeresen kiléptél felirat alatt) hogy Németországban be akarják tiltani Paintball-t

Persze elsõre elég drasztikusnak hangzik, de ha valaki végigolvasta a cikket, akkor rájön, arra hogy megint az újságírók költõi túlzása miatt van az egész.

Ettõl függetlenül ugyanúgy baromság az egész hozzáállás Német barátainknál.
Mivel az alap indok hogy terroristaképzõnek állítják be ezt a szabadidõs sportot.
De betiltásról szó sincs. Csupán behozzák a regisztrációs rendszert a paintball fegyverekre kitolják a korhatárt és ugyanolyan vaskazettás tartást akarnak elõírni mint az igazi fegyvereknél. (persze úgy hogy a nagy paintball üzletlánc forgalma ettõl ne csappanjon meg)

Egyszóval: a paintballt ugyanúgy lehet szabadidõs sportként ûzni csak kicsit meg megszigorították a rendszert. De ez még nem érinti az airsoft-ot.

Utánanéztem mert én mind a két sportot szoktam ûzni.

lac coo

Értem, köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor holnap bevásárolunk😊