Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AEG. Lehet nem tuningra van kitalálva, de ez van, ezt szeretem. Idõvel meg úgyis minden alkatrészt kicseréltetek benne.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Ha én egy mezõn a rajommal beásom magam 410 fps-el, hogy az isten nem szed onnan ki 300 fps-el , springes puskával az hót ziher!"
Nagy az arc egy picit!!!
Lefogadnám veled komoly pénzben, de úriember biztosra nem fogad! Ismerek egy rakás olyan játékost, aki 300 Fps alatti fegyverrel is szétkapna téged mint foxi a lábtörlõt!
"Bizony sok helyzet van amikor igen is számít az erõ és a lõtáv, tûzgyorsaság nem oldható meg taktikával."
Hol kaptál te határvadász kiképzést???
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
380-ig kb, de onnantól kezdve nem, mert azmár csak az airsoftos barátok kínzására jó. Aki Sniperes, és nem lõ összevissza, az jöhet 500al.
Nézegetem eszement fanatikus srácok 600-700-xxx FPSes fegyójukat.
Hát, nemtudom mien gyakran vesz bele alkatrészt, deeeee ezmár...
Teljesen fölösleges.
Határvadászként egész jó kiképzést kaptun a seregben, bár persze elég maradi volt, de a többiekhez képest jobb volt.
Ha én egy mezõn a rajommal beásom magam 410 fps-el, hogy az isten nem szed onnan ki 300 fps-el , springes puskával az hót ziher!Stb..stb...stb...
Bizony sok helyzet van amikor igen is számít az erõ és a lõtáv, tûzgyorsaság nem oldható meg taktikával .Ennek ismeretében semmi furcsa nincs abban, hogy a fegyverek ereje természetes módon kiegyenlítõdik az évek alatt .
amúgy meg szerintem kamu ehhez egy 430-450 is bõven elég (bár ha sokat kattogtatja üresen az se lesz neki hosszú életû, a végén tisztán hallani 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
NOWAR-t elõzõ postban akartma is említeni, de végülis megvártam míg valaki kinyögi.
AMúgy ez mien játékos kategória? Szadista állat?
http://www.youtube.com/watch?v=PUf1VH4rDJc&feature=related
300 és 400 között tényleg van különbség, de a jól belõtt 380 és 410 között már alig!
De ha ezt komolyan mondod, lökj nekem egy linket kérlek 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Én látom a külömbséget 300 és 400 között, de nem az FPS teszi a profit.
Nekem az a profi fegyver, ami megbízhatóan, a legjobb, legmagasabb minõségû alkatrészekbõl van összerakva. Ha veszel egy kínait, az még Stock. Ha kicserélsz rajta ezt-azt, az Tuning. Ha átfested, átszabod, az Custom. De ha alkatrészenként magad rakod össze, az a Profi. Nekem.
Ha körülnézel, mik kellenek hozzá: Fém Gearbox, Hopup, alucsõ, dugattyú, aksi (+ töltõ), motor, fogaskerekek, rugók, megfelelõ tus, heatshield, markolat, red-dot/távcsõ, minõségi BB, és még jópár alkatrész, na az már borsos. De persze egyszerûbb és olcsóbb ha vki pl egy TM-et vesz, és pár dolgot kicserél rajta. Ez így igaz.
Azthiszem az Airsoft.hu -tól kérdem meg, hogy tudnak e cserélni pár dolgot, lehetõleg 1-2 napon belül.
Vagy tudtok valami jobb helyet rá?
A hamis pedig az, hogy pont egy erdõs játéknál a fegyver ereje elég kis százalékban esik latba. Sokkal fontosabb dolgok dominálnak ha eredményes akarsz lenni.
Taktika, stratégia, csapatmunka esetleg!!! Ezeket kell gyakorolni, nem pedig állandóan tyunyinygoláson törni a fejünket!!!
270 Fps-sel is lehet igen eredményesen játszani!!!
Javaslom szerezz némi tapasztalatot, mielött nagy igazságok és kicsontosodott vélemények kimondására adod a fejed!
Amúgy te vagy az én élõ példám, felelõtlen kezdõbõl elismert öreg lett ! 😊))
Hol itt a gond ?
"Ismert szólásunk, hogy „õ se jobb a Deákné vásznánál”. De ki az a Deákné, és milyen a vászna?"
Erre a többeket foglalkoztató kérdésre sajnos nem ismert a válasz. A nyelvész O. Nagy Gábor Mi fán terem? címû, szólások és közmondások eredetével foglalkozó gyûjtéskötetében két magyarázat-lehetõséget tesz közzé – azonban nagy valószínûséggel egyik sem valós. Érdekességük miatt érdemes azért megismerni ezeket.
A két lehetõség a következõ: Pálóczi Horváth Ádám, az író így magyarázta a szólás eredetét: „a Deákné vászna a padrúl leesett, és mindjárt szösszé vált”.
Az irodalomtörténész Erdélyi János szerint a deákné, azaz falusi mesterné, tanítóné az urát nevezte vásznának, akit korhely életmódja miatt gyakorta megsulykolt, akárcsak a mosott vásznat.
O. Nagy szerint mindkét verzió utólagos magyarázat, és nem áll összefüggésben a szólás valódi eredetével. Amit biztosan lehet tudni, hogy az „õ se jobb a Deákné (vagy deákné) vásznánál” állandósult szókapcsolat a XVI. század közepe elõtt keletkezett, és csak a magyar nyelvben létezik, idegen nyelvû megfelelõje nincs.
<#zavart1>#zavart1>
Mert azért ez egy erdõs-mezõs játékon már több mint hátrány amit semmivel nem lehet ledolgozni."
A válasz hamis! 😊
Voltatok ti kezdõk 300 FPS-el, meg voltak a tapasztaltabbak 400+-al ?
Mert azért ez egy erdõs-mezõs játékon már több mint hátrány amit semmivel nem lehet ledolgozni . Így van egy mai kopter is : ha megnézek egy jelentkezési listát a játékkiírásoknál, szerintem javában dominál ma már a 400-410 fps, most mi a fenét tehet egy mezõn egy 270-es springessel ???
Meg van húzva a szabályzatban egy határ, ha nagyon sokan ez telérik megy vele a többi ember is. Ez mindenben így mûködik, ha valaki önként vállalja azt az akár kicsike hátrányt is az dicséretes de ha nem miért kellene ezt felróni neki ? 😊
De ebben épp az a lényeg felelõtlenek mindkét csoportban lehetnek, szóval nem amiatt ilyen valaki mert új vagy nem új .Jó a buli, jó a hangulat vannak akik kicsit lazábbra vesznek ilyenkor olyan dolgokat is amit nem lehetne . Ennyi .
"Miért, nem így volt , A nagy átlag nem azonos cuccal tolta ?"
Mondom nem tudod mirõl beszélsz!<#awink>#awink>
Videot most nem találom, ha ráakadok eszembe jut majd és megmutatom ...
Megint olyan dolgokról beszélsz amirõl fogalmad sincs!"
Miért, nem így volt , A nagy átlag nem azonos cuccal tolta ?
E heti eseményen :
Nem az az ász, aki 420-szal kisorozza a másikat a bokorból, hanem az aki egy 300-as fegyverrel 20 percig leköt egy egész rajt, vagy egy springes shotgunnal eredményesen játszik évekig!
"A másik meg, láttam én már nem egy képen , öregek játékáról, poénból fejhez szorított fegyvert betárazva (!!) -ezt épp ma reggel néztem az FTP-n -, poénból gránátvetõvel lövést a beszélgetõ tömegbe stb ...."
Konkrétumokat!!!!!
"Ti mikor kezdtétek annyi elõnyötök volt, hogy mindenki 300 lõt, gondolom más nem igen volt a springes korszakban ...."
Megint olyan dolgokról beszélsz amirõl fogalmad sincs!
A másik meg, láttam én már nem egy képen , öregek játékáról, poénból fejhez szorított fegyvert betárazva (!!) -ezt épp ma reggel néztem az FTP-n -, poénból gránátvetõvel lövést a beszélgetõ tömegbe stb ....
Szóval senki sem különb a Deákné vásznánál ! Felelõtlen emberek mindenhol vannak, nem feltétele , hogy kezdõ legyen és nem zárja ki ha 5 éve játszik is !
Bár én egy senki vagyok, de simán meghúznám a határt a nevezetes 350 FPS-nél ! Ahogy te is írtad néha nagyon jól jön egy erõsebb puska, tehát bizonyos helyzetekben csak lehet valami hátránya a gengébbnek ( bár én nem tudom mi, tényleg nem megy messzebb az ágyú ...), szóval valahol nagy a kísértés, hogy menj a tömeg után, ha az ellen kezében kivétel nélkül 420 FPS van .
Ti mikor kezdtétek annyi elõnyötök volt, hogy mindenki 300 lõt, gondolom más nem igen volt a springes korszakban ....
az igazi különbség az öregek és a most kezdõk között az hogy mi 300 alatti fegyverekkel kezdtünk játszani.....
A 350-el mi a baj ??? Vagy azt írtam volna , hogy legyen jóval több ?
"...350-380 FPS tökéletesen megfelel !..."
Béke ! ...
Add csak neki a jó tanácsokat!
"Én még erõsen kopter vagyok !"
A fentiekbõl ez erõsen látszik!
az alap CA fegyveremben csõ és rugó lett cserélve, semmi más alkatrész és vígan kijött azóta belõle sacc 30-40 ezer BB.
egy alap kínai fegyvert használható 380-400 közötti FPS-re belõve, 40-50 ezerbõl szépen meglehet csinálni.
Szerezz egy 3-3300 mAh-ásat az bírni fogja. Vidd el szerelõhöz , hézagolja ki hogy könnyebben vigye a motor ,az is sokat segít .
400 FPS-t ma már alapból tudja a legtöbb ( inkább kínai ...) fegyver de semmiképpen nem kell a tuninghoz 200 000 ....
Az más kérdés , hogy az erõsebb rugó hamarabb nyírja GB-t és valszeg 10 000 BB után valami tönkre megy benne .
De ha elhiszed nekem , 350-380 FPS tökéletesen megfelel ! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kezdõként sokat volt a kezemben a saját 430 -as fegyóm és a kollégám 370 -es fegyója is, és én biza semmi különbséget nem látok a kettõ között!!! Az enyém sokkal nagyobbat üt, de se nem megy messzebb se nem pontosabb !!! Csak azért meg minek erõsebb, hogy valakinek jobban fájjon ?! ( Talán csak annyi elõnye van az erõsebbnek, hogy tudok nehezebb BB-t használni ,ezáltal szeles idõben kevésbé hordja el a szél a BB-t...) Nem beszélve róla, hogy az erõsebb puska hangján hallani már, hogy iszonyatos igénybevételnek van kitéve minden benne a gyengébbhez képest !
Egy szó mint száz méresd be valahol a fegyvered, 350-nél ne legyen kevesebb, hézagoltasd ki,hopup gumit cserélj benne ( az pár száz Ft...), hogy pontosabb legyen, vegyél egy fent említett aksit és sokáig fogod élvezni a cuccodat havi szerelgetés nélkül ! 😊
De majd az öregek jobban elmondják neked .... Én még erõsen kopter vagyok ! 😊))
Ha valaki eljut oda, hogyy tényleg, profi ASra legyen szüksége,
a tuningolás elvetélt ötlet. Teljesen darabokból kell összeraknia mindent, mert a tuning egy láncolatot indít be: Ha kicseréled pl az aksit, más motor kell, más fogaskerék, más dugattyú, más nózi, csõ, hop-upp, fém GB. Szóval az árkínálatokat nézve, egy profi fegyvert, 400 FPSel (több minek?) alsóhangon 200 kilóból lehet kihozni.
Errõl mit gondoltok?
Jah igen, én nemértek az aksikhoz, fikarcnyit sem.
A jelenelgi M16omat egy 1.2v 1500mAh, 7 cellás aksi hajtja.
Miet vegyek, ha azt akarom, hogy biztosan kibírjon úgy kb 2000 bb-t lõni? És ha nem meríteném le a játék során, hogy tegyem azt, anélkül hogy BB-t pazarolnék?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
X x 1.6-al = töltési idõ órában .
Pl.: 1500:300=5 x 1.6 = 8 óra.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha meg ilyen gyorsan kopó a dolog még jól is jön a tartalék .
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"