Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan nem, simán szintben, as fogalmak szerint egyenesen repül
Tehát nem azért megy messzebb mert jobban felcsavarodik a röppálya végén ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem vitatom, a tapasztalat biztos sokat számít .De a két másik felállás mindig kimarad a példáitokból :
a két csapat azonos tudásban és tapasztalatban de az egyik 600 FPS-el kevesebb tûzerõben.
kezdõ csapat totál tapasztalatlan ( ami nem ugyanaz mint a felelõtlen!) plussz még belé van magyarázva, hogy elég neki a 300 is (pedig mikor végignézek egy reget valami játékkiíráson lazán megvan a 400-as átlag ...
Egyetértek veled és minden tapasztalt öreg rókával, de azért az mese , hogy az erõ semmit nem számít .
De mondom, én ezen nem vitázok, mert magam is ellenzem az ágyukat.Bár sokszor biztos jól jönne az a plussz FPS , mégis megállok 350-nél, ha emiatt néha szívok is ..ez van ...
Évente (az elmúlt 3-4 év alapján) kb 5- 7 baleset történik, gyakorlatilag mindegyik offzone-ban, figyelmetlenség miatt. Maradandó szemkárosodás itthon még nem volt. LARP játékon fegyverbaleset még nem történt, tény, h a társaság messze jobban szûrt, mint egy átlag hétvégén.
FPS vs tudás: a kettõ nem csereszabatos, hiába lõsz erõsen, ha nem tudod, mikor lõj... Hiába vagy szerinted jól képzett a rajoddal egyetemben, ha az ellen mögött ott áll fejenként jó néhány évnyi tapasztalat. Meg fogsz halni. Ezt veheted ténynek, bár gondolom szívesen vitatnád.
FPS vs lõtáv: a kettõ összefügg, de fényévekkel fontosabb egy jó hopup rendszer, mint a nagyobb erõ. Lásd pl egy Marui MK23 vagy alap VSR-ek bármelyike. Vagy, ha ülsz, akkor nézz utánna mondjuk az Asahi M60-asnak lõtáv és FPS viszonylatban (az ülés azért fontos, h amikor sokkot kapsz, ne törd össze magad)
( Ha eleve rosszindulattal szólsz hozzám , ne várj szép választ, sry ...)
Tudod én annak idején láttam lukat a fegyverszoba falán ami az ilyen hûdejófejek vagyunk dolog miatt került oda ....Millióból egybõl lesz baj, de soha nem lehet tudni hánynál tartunk éppen. az a katona sem gondolta, hogy bármi baj lehet belõle, hisz tökéletesen ismerte a fegyvert a szabályakot...De mégis ott volt a lyuk !
Na ,tessék ...!<#zavart1>#zavart1>
Amúgy meg addig készülgetnek ilyen fotók mígnem valami baleset lesz a vége ezt te is tudod ....tökéletes lenne egy ilyen kép tárak nélkül is .
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"...pont az ilyen negatív példát felmutató társaságok ellen beszélünk....."
Értem én mi célból készül az ilyen kép. Bár tárazott fegyverrel ilyent soha nem szokás csinálni ...Pláne szemüveg nélkül !Feltéve , ha elfogadjuk hogy az As fegyver is fegyver.
Na béke !<#wave>#wave><#worship>#worship>
Szóval az FPS nem minden 😊 sõõt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ezt a témát is javaslom értelmetlennek , hisz lassan épp olyan dolog mellett kényszerülök kiállni amit magam sem támogatok ( a sok tuningágyut...) !<#eljen>#eljen>
Lentebb írta a kolléga, hogy épp az ilyen egyéneket akarjátok kiszûrni !<#zavart1>#zavart1>.
Javaslok egy döntetlent, és a téma értelmetlennek nyilvánítását ! <#eljen>#eljen>
Na egy ilyen játékra ne gyere el! Ha lesz harmadik része, fe se regelj, hiszen egy rakás szemét-mocskos felelõtlen "öreg" vesz majd részt rajta!
Hmmm ... Vegyünk a támadó csapatba mondjuk 1-2 embert M249-esekkel, 300 FPS 3000-es tár ... azután 1-2 Sniper Marui VSR10 vagy GSPEC 300 FPS-en (Csak hogy legyen springes is ...) a maradék meg M14-esekkel ... 300 FPS ...
HA ezek tudják használni a fegyvereiket, úgy bedarálnak benneteket, hogy öröm lenne nézni 😊 Qrva mindegy mennyi FPS-el van neked több ha nem tudod kidugni a fejed 😊
De mondok neked jobbat ... pár éve mikor én kezdtem nekem is 400-as volt a fegyverem, mert mindenkinek olyan volt nállunk ... jött egy csapat hozzánk játszani, mindenkinek alap fegyverek (275-300 FPS ...)
És igen is tudták kompenzálni az FPS hátrányukat ... bár elõjöttek olyan helyzetek amikor a + FPS-bõl adódó + lõtáv jól jött nekünk, erre az okos ellenfél gyorsan rájött, és megpróbált úgy taktikázni, hogy ne legyen erre mégegyszer lehetõségünk ...
Nagyon jó játék volt 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én videon láttam olyant is, hogy saját csapattársára lõtt rá, mert megijedt, hogy valaki elõugrik az egyik oszlop mögül ! 😊))
Csak késõbb veszek fém gb-set, mert még felszerelést is kell vennem, és ugyanúgy tudok lõni vele. Ezen nem múlik.
Bár azon is gondolkoztam, h szimplán lecseréljem e a gb-t, mert a többi alkatrész amúgy szerintem abszolút korrekt.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
mikor elõször csináltak velem hasonlót én is összerezzentem rossz szavam nem lehet rá a különbség annyi hogy én kezdtem kb 200 FPS-es pöcsvakaróval és fél év játék után lett meg a CA G3 ami már 300 FPS volt!!!
halál nyugisan meglehetett beszélni a sráccal az esetet gond nincs belõle tuti tanult belõle és máskor óvatosabb lesz, DE ha 2 kellõen bolond full kezdõ fut ugyanígy össze akkor szinte tuti biztos az anyázás.
Mostanában sokat járok AS boltokba ahogy gyûjtögetem az alapvetõ felszerelést ( ugye ami mindenképpen kell az általában sehol nincs ...), sokat állok a soromra várva és látok ám csuda dolgokat ! 😊)
Bejön a kigyúrt lapaj paraszt, vesz egy protektoros bevetési kesztyût és azon vihorásznak a haverjával, hogy ezzel mekkorát lehet majd ütni !
Ha elõttem valaki elsõ fegyverét veszi a legelsõ kérdés, hogy milyen erõs és hogy lehet-e tuningolni . Ismertségi körömben van aki GBB-t tart a kocsiban a kéregetõ csövesek "ellen" !!!
Valahogy ebben az országban minden elfajul ( mobiltelefon-mánia,ruházkodás...), és sajnos nagyon sok új ember azzal a szándékkal megy le játékra, hogy majd ennyi és annyi embert jól pofán lövünk ! Ez a "gengszter-stílus" ma nagyon megy nálunk !!
A másik fórumon olvasok szinte rendszeres balhékról játékokon, ez valószínûleg a fennt említett kesztyûs gyerekek csinálják ...
Ilyen megvilágításban sajnos igazat kell adnom a régieknek, hogy elegük van már abból, hogy ki kell szûrni a 10 újoncból a 3 értelmes embert .....De hát nyilván értelmetlen bezárni a kapukat mindenki elõtt... Nehéz kérdés ez ! 😊))Talán a megfelelõ , rendszeres oktató játékok jelentenének megoldást, itt talán lemorzsolódna a sok Rambo-jelölt vagy átértékelné magában mit is akar, de ezt az oktatást meg ugye érthetõ okokból senki nem vállalja túl sûrûn .Én személy szerint még fizetnék is valamit annak a aki elmutogatja-magyarázza az alapvetõ dolgokat elsõ játékom elõtt , és nem kell majd élesben egy rajhoz beosztva , azt hátráltatva esnem-kelnem a pályán ...
Sok a Rambo-film a tv-ben, ezen nõttek fel, ezt akarnák megkapni egy AS játékon ez a baj ! 😊De vannak kivételek is ...! 😉
ABS gearboxos fegyvert NEM érdemes tuningolni.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Sajnos..Szerintem az rohadt sok, 10 méterrõl fõleg fedetlen testfelületre gyilkos ...Én kipróbáltam, vastag pulcsin keresztül is szép kis véraláfutást csinál ...
az aki 300-zal tanul meg játszani sokkal taktikásabb (és így jobb) lesz mint aki az elejétõl, 420-szal erõbõl játszik!
Lezárva dolgot, a szabályzat 430 FPS-t engedélyez, ez megillet mindenkit ha új ha régi.
Ha valaki nem való játékokra úgy is hamar kiderül ha ágyúval megy ki ha nem ...
de értelmetlen a vita majd 1 év múlva térjünk vissza rá, és akkor tudtuk nyilatkozni jobban.
És egy JÓ 300-as egy JÓ 420-ashoz ...? 😉
és sokan nem hiszik el hogy egy jó 300 környéki fegyvernek nincs 10 méter hátránya egy átlag 400-ashoz képest, és 10 métert kitaktikázni az nem túl nagy trükk 😄
Bár személyes adatokat nem írogatok sehová, de Siklóson a háború idején .