29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #22504 Szvsz az a 140es csererugó is sok egy picit.... egy 120as rugó bőven elég mindenre. Viszont tényleg jó dolog ha az ember cqb-ra akar váltani akkor fogja a 100as rugót és hipp hopp kicseréli, nem kell másik fegyver. -
#22503 Star GB-k elég régóta tudják, Systema PTW-ről nem is beszélve (Bár ott nem csak a rugó cserélhető ...)
A&K M249 is ilyen ... (Ami meg CA koppincs) -
#22502 Állítólag... 100-140-es rugó jár hozzá, pár perc alatt cserélhető.
De nem értek hozzá, csak olvasom a Cybergun-on ... -
#22501 Na erről a formációról nemis tudtam.
Ez arra jó, h sp 120as és 170es rugót csarélgeted? 1 rendezvényen belül? -
#22500 Azért a cserélhető rugó több mint kívánatos lenne minden AS fegyveren !
Nekem ez megfizethetetlen, talán egyszer más gyártó is megcsinálja ezt a cserélgetős okosságot .
Amúgy meg elég szép a formája, AUG nem tetszik de ez szép ... -
#22499 Nekem, annyira nem tetszik.
Hasonló sövényvágót veszel kisgazdaboltban.
Viszont a funkciójára majdnemhogy 100%ig eleget tesz.
Konfortossága pedig egyenesen luxus. -
#22498 Szééééép!
-
#22497 Akkor ez egy "bármilyen élt védő élvédő" ? .
Így keressem ? -
#22496 Fordítva: mi élvezet van abban ha 70 méterről integethetsz az ellennek ? :DDD
( De persze jó az AS, csak ez sem rossz ...sőt ...! ) -
praksi #22495 vazze, amire teszed
fémrács, fémlap, deszkalap, estébé... -
praksi #22494 mi az élvezetes 250 méteres lőtávban? észrevétlenül 30-40 méterre megközelíteni valakit, az szerintem sokkal izgalmasabb ;-) -
-
#22492 THX !.
És minek az élét védi ? -
praksi #22491 az a neve, hogy élvédő :)
anno a Baumax-ban láttam ilyeneket. -
#22490 Rácsos arcvédőknél pontosan mi az a mi az élén van ? Rohadt ismerős de nem jövök rá hol látni ilyen élvédőt :))))
-
#22489 Nem tudom, szerintem nem . -
mstummer #22488 Szép,szép.De gondolom bokron "átlőni" ez sem tud. -
#22487 Azért az ACES Gen2 nem lehet olyan rossz, kipróbálnám, a 250 méter körüli "lőtáv" elég élvezetes lehet ... :))))Gondolom aranyárban van ... -
#22486 Minkét felet megértem, de engem ne baszogasson senki sem, hogy "géppuskával" szaladgálok az utcán .
Múltkor az utcánkban kellett megvárnom az autót, hát összeszaladt így is a nép, a mellény láttán ... -
#22485 jó hát sima játékra nem fogok 6 csomagot magammal vinni, főleg nem vonaton :D -
#22484 Remelem felajanlottad, hogy jo penzert losz nekik valamit :)
Engem szerencsere meg sosem zaklattak se civilek se rendorok jatekra menet-jovet. Igaz en civilben kozlekedek. Amugy direkt az esetleges rendori baszogatas esetere kulon tatyoban van a fegyver, az akksi, a tar meg a BB. Pillanatra se magyarazhassak, hogy az eszkoz hasznalatra kesz. -
#22483 "Én a jóskabácsivagyok :O Csak jöttemvóna megnézni-hogy bezártameénaa --zigniszt..."
Hát MuldR... :) Ecc-pecc... -
MuldR #22482 Ebben az orszagban 5 millio exkommandos es 5 millio exmesterlovesz lakik. Te melyik vagy ?:) -
#22481 Mindíg abban történik, kivéve ha abszolűt közeli (2km-es kör) helyre megyek vele. Onnan játék, vagy kocsi...
De mondom, ha nagymama összeügyeskedi velem a dolgot hozott anyagból, lesz egy durva tatyóm e nemes célra.
Rendőrségről annyit hogy:
1- Leszarják. Van fontosabb dolguk is. Akciós a fánk.
2- Fánkhetek a McCafeeban, szinténleszarják.
3- Én veszek nekik fánkot...
4- Én játszok az ő stukkerukkal.
és akkor még nemis beszéltünk az éles fegyverekről am a pótkeréknél vannak. -
shatanka #22480 Tehát akkor a következő fegyverszállítás már tokban fog történni? -
kvitya #22479 Tehát az ismerős rendőreid törvényt szegnek, folytatólagosan -
#22478 Aaaaaz khomoly.
Mondjuk én csak Budaörsön szállítom így. Ottmeg ismernek a rendőrök.
Kvityának igaza van. Butaság spórolni. -
kvitya #22477 "(5) Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában a kizárólag 7,5 joule vagy annál kisebb csőtorkolati energiájú légfegyver, számszeríj, szigonypuska közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, közforgalmú közlekedési eszközön csak zárt tárolóeszközben birtokolható (szállítható)."
forrás: http://www.vadasz.info.hu/rendelet/253/253.htm 39 paragrafus, 5. pont
Ha nem így szállítod, el KELL vennie és be KELL vizsgáltatnia. Ez gyakorlatban azt jelenti, h elveszik, játszanak vele, összecseszik, önjelölt szakértő szétszedi, megpróbálja összerakni, ismét játszanak vele (ha még működik), majd visszakapod, ejnye-bejnye és bírság közepette.....
S mindeközben kutyát nem érdekli, h szerinted jogos-e egy pár ezer forintos táska/tok miatt nyűglődni... mondjuk, amikor egy zacskó BB árából megvan egy tok, akkor elég kisstílű ezen spórolni - de ez magánvélemény -
#22476 szombaton vonatoztam játékra, megkérdezték orvvadász vagyok e (pedig direkt csak az mp5k-t vittem ami elfér batyuban abszolút nem feltűnő) -
#22475 Csak akkor vagy szopóágon, ha a 10-ből pont rendőr az a 2, amelyik fegyvercsőnek nézi.
Volt már olyan, aki megszopta egy táskából kiálló AK csővel (ami valljuk be elég jellegzetes kinézetű).
Meg a törvény tudtommal ZÁRT táskát vagy dobozt ír elő, egy kendőbe csavarás meg kb. annyira zárt, mint az egész számok halmaza az osztásra nézve. -
#22474 Nekem van rendes fegyvertaskam, de szerintem ezzel egyutt is horasznak neznek itt ott :) -
shatanka #22473 Emberi butaság. Egy 2000-5000 ftos dolgba kössönek bele a rend szorgos őrei. Meg amúgy sem szoktak érdekesen nézni az emberre amikor csak gyakorló és bakancs kombóban rója az utcákat, hátán egy terepszínű táskával.... -
praksi #22472 pontosan! ha már tízenezreket elkölt valaki fegyverre/mellényre/rádióra, akkor legyen már 5-6 ezer forintja egy rendes táskára (főleg hogy a törvény is előírja!) -
#22471 én decathlonban vettem hátra vehetőt 1990-ért, ha üresen összetekerem kispárnának is jó :D -
MuldR #22470 Hat....kerdezd meg azt a sracot, akinek a betekert puskajara kihivtak a rendoroket. A 90 000-es marui masfel evig pihent a rendorsegi raktarban.
6000 ft egy fegyvertaska, nem igaz, hogy nem lehet annyit rakolteni! :( -
#22469 Ameddig nem készül el az egyedi fegyvertáskám, addig szimplán a hátamra felcuppantom stílusosan, shemaghal betekerve.
10 alkalomból 8szor pecabotnak nézik a kiálló csövet.
no para. -
#22468 HK 416, guarder puha táska a leghosszabb ( hátha más fegyver lesz egyszer...).Számozás nincs de mindig a legutolsó helyre rakom, hogy éppen ne lógjon le ... -
#22467 Milyen HK, meg milyen fegyvertáska? Abból is van többféle méretű.
A minőségibb sínek be vannak számozva, hogy ha belőttél a fegyverhez valamilyen eszközt, akkor később pontosan ugyanoda tudd visszarakni. -
#22466 A szájánál mindnek van egy műanyag vagy fém lemez, ami tartja, hogy könnyen lehessen beledobálni. -
#22465 Nekem meg olyan mákom van, hogy a JP-15-ösömön belőtt holosight-om, állítás nélkül pont jól van belőve a SCAR-omra is. Magam se hittem el, de azért örültem neki.