Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Rácsos szemvédõ, no problem.
A lélegzés lesz benne kellemetlen, fõleg nyáron.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Punker
iszonyatosan párásodna sajna😞 😞 😞 amúgy pofás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Igen igen, a másik mód hogy készítesz egy negatív/pozitív (vagy mind2) mintát pl fából kifaragva, és üvegszálgyapotot rálapítgatsz, persze arra is oda kel lfigyleni, hogy ne ragadjon a mintára. Így elég jó maszkokat lehet létrehozni, és talán a lövéseket is kibírja.

Rasta haj, nos, predatornak igazából csápja van, de teljesne mind1.
Szivacscsõbõl, gimicsõbõl, vagy textilszalagokból viszonylag könnyen megoldható.

Legolcsóbb és legegyszerûbb, ha valami nagyobb müanyagkuka oldalából vágod ki, ami lehetõleg nem kerek, hanem ... lapított kör alak (____)
Innen már egyértelmû hogy Ikea, Obi, vagy ijesmi.

Amúgy pedig, Minden Ragadozó a klántol kapott maszkot customizálja😊
Pont ahogy te elgondoltad.

ROOAAAARRRRRRRGGgrrrhh!!
Várjuk a fotókat!!

Steel Painter
Mindenképp (1:1) és még Rasta haj is lesz rajta amolyan paróka hogy a fej hátulját is védje.(persze a haj nem igazi lesz hanem valami kender-kóc vagy majd meglátjuk)

Az álcázással nem foglalkozom, mert mindenki maga fogja kipingálni a sajátját.
De mivel hogy szórakozásból fogjuk felvenni a játékhoz már nem is olyan lényeges az az álcázás dolog.

Ahogy a társaimat ismerem, szakadtra röhögjük majd magunkat játék közben. :-D
Páran hajlamosak a szerepjátékra is.
Szinte 100% hogy Predator üvöltést is fognak csinálni, ha kilõnek valakit az erdõben.

Természetesen lesznek képek a készítésrõl és a játék közben is
A barátaim azt mondták, hogy valami üvegszálas anyagot találtak de mimnél hatékonyabb és egyszerûbb megoldást kéne eszközölni, úgyhogy legalább 3féle anyagot ki akarunk próbálni.

RoyalPredator ilyen mûanyaglapokat honnan lehet beszerezni, és mirõl ismerem fel.
Van ilyen címed? Vagy ilyen szakirányú bolt?
Nagy segítség lenne.

Jah itt vannak azok a maszkok, amiket meg fogunk csinálni.

Ha jól számolok nekem mindegyikbõl, kell 1 darab + még a csapatásaknak valamik amelyik neki tetszik, és még pár havernak úgy hogy kb 30db biztos készülni fog a maszkokból.

RoyalPredator talán ha összefutunk valahol egy játék során, akkor feltétlenül neked is adok belõle.

lac coo
Azért nem ennyire gány megoldásokra gondoltam ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Fordítva rakod õket:-)
SG rock
én közéraktam kockára hajlított lemezt😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Az úgy még kevés mert túl közel van egymáshoz ! 😊

szigetelõszalag 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Tár összekötõre ( vagy mi a neve ...) tudtok valami házi, óccsó megoldást?
( Kicsit sokallom a majd' 3000 forintot érte ...)

THX !

RoyalPredator
Én a barátommal együt rohamosztagos cuccot csináltunk, ABS vagy vmien más müanyaglapokat raktunk formára, és a sütõben, hõre ahogy lágyult, átvette a formát.

Pred maszkot csinálhatsz, csak arra gondolj, hogy ha 1:1-es, akkor nagy a fejedre, és eléggé észrevehetõ hacsak nem camo, másképpen meg pici és nevetséges.

De kíváncsi vagyok rá! Küldj majd képet!

Steel Painter
Lenne egy technikai kérdésem.
Házilag mibõl lehetne airsoft maszkot készíteni?

Másképp, milyen anyagokból lehetne ami formába önthetõ vagy a mintadarabra felvihetõ és utólag megkeményedik.

Persze az alsó réteg mindenképp drótvázas, de azért a maszknak is legyen tartóssága.
Mert annak semmi értelme, hogy játék végére szétpattogjon a külsõ burkolat.

Nos a próba modell így néz ki.
Persze az eredeti emberre méretezett lesz.

RoyalPredator
Na majd felbuzdítok vkit hogy rendezzen mégegyet ^^
Vmi nem szeles, nem napos, nem viharos idõben.

Punker
kékacél 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jobbulást neki...
merre voltatok?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Már volt Stalkeres játék......
Punker
nem láttam pontosan, guggolt aztán már csak a hátán feküdt.

DannyL
Elvágódott?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
na bassza meg csapattársnak váll ficam helyett lapocka törés 😞

Punker
itt i sszakadt
délután egyre sz@rrá áztunk, életben nem áztam még így szét játékon + épületben úgy tökön lõttek csillagokat láttam fél óráig 😞

RoyalPredator
Ijen idõben kell játszani valami borongósabb játékot, pl STALKER -féle a "zóna" játékokat. Valaki rendezhetne ijet😄
Mellesleg ha vki stalkerozik (pc game), akkor segíthetne nekem, mert nem megy tovább 1ik rész se a popup képnél.

bardocz
Budapesten is szar idõ van,esik,fúj a szél,nem tudok menni bicózni...
Mersant
a dehogy 😊eso es hideg 2 napja. reggel akkora kod volt mint keso osszel szokott lenni... (Esztergom kornyeke)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Jó kaka idõ van itt Gödöllõn. Máshol is?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

http://www.youtube.com/watch?v=SMOjW1TPj6E&feature=related

csak a feeling kedvéért😊
RoyalPredator
This is my rifle.
There are many like it but this one is mine.
My rifle is my best friend. It is my life.
I must master it as I must master my life. Without me, my rifle is useless.
Without my rifle I am useless. I must fire my rifle true.
I must shoot straighter than my enemy, who is trying to kill me.
I must shoot him before he shoots me. I will.
Before God I swear this creed: my rifle and myself are defenders of my country, we are the masters of my enemy, we are the saviors of my life.
So be it, until there is no enemy, but peace.
Amen.

Punker
Attis-nak nem 😄

hiányzott a ballaszt

Jacek
De kizarolag zold/sarga😊 dresscode is megvan egy bol😛

Punker
Shaty 😄

lac coo
Némely Boyi M4 táram a beakadás után kis erõhatásra is visszacsúszik egy kicsit. Ki nem esik a fészekbõl de egy jó centit lejjebb jön. Ezzel mit lehet csinálni, hol kell reszelni ?

Én is úgy gondoltam, hogy ez maga a ris.

Köszi a rajzot.Sajnos nem adja ki a méretet,ha jól számoltam. Valahogy megoldom. shatanka,kösz a képet.Az tény hogy nem szép,viszont hamár eléggé sötét van akkor úgysem látja senki.<#nevetes1>
Hitman76
Nem ez maga a RIS panel. Megoldás lehet a szereléksin nélküli fegyvereknél, az más kérdés, hogy baromi ronda.
Én belemaratnám a tokba a hiányzó sint, persze ha van hozzá megfelelõ anyagvastagság, de ezt egy marós szakértõ úgy is megmondja ha látja.

A méretek itt megtalálhatóak:
Picatinny rail méretek

Eladó:
1db King Arms laser mount M9 berettához (TM berettához jó volt, elvileg minden replikára passzol)

szamosb hirdeti a softairon. Ezzel elvileg lehet rá rist tenni nem?

Ok.Hát,így jártam.<#pias>Azért köszi.
GBB-s pisztolynál mihez szalagoznád? 😄

DummyBoy
Vagy kábelkötegelõ ... <#hehe>

Ezek ketten minden problémát megoldanak <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
szigszalag, nem szép de praktikus 😄

ezt kihagytad a hsz-bõl <#awink>
így viszont sok lehetõséged nincs (kb. 0), max ha nekiállsz fúrni-faragni-ragasztani; de az meg közel sem civilizált megoldás

Köszi a linket,csak az a baj hogy az enyémen nincs rögzítõsin.Az M9A1-nél ott nem kérdés,viszont az enyém sima M9.
mit kell azon ötletelni? van az elején egy sín, arra lehet szerelni pisztolyokhoz készült taklámpát, pl. ilyet

Sziasztok.Van egy m9 Berettám,és egy fegyverlámpát szeretnék rátenni.Már nézegettem a guglit de semmit nem találtam ami hasznos ötlet lenne.Hatudtok valami jó megoldást jelezzétek.Please.Elõre is köszi.Üdv:Varjú001
Punker
játsz fél - 1 évet az alappal, és utána dönts.

És én ezzel tisztában is vagyok de éppen pont ezért hajlok afelé hogy ne, mivel nem sokat voltam még játékon...
Punker
DMR-kedés teljesen más játék stílus.

Az elsõ 1-150 lövésnél volt utána már csak nagy ritkán mindjuk 20-40 lövésenként 1, több idõm nem volt tesztelni de én a szilikonra tippelek mert adtam neki rendesen... xD

Másik kérdés ha már:

Ahogy olvasom a fórumokat azt veszem észre egyre inkább nem jellemzõ a tuning... Nah most eddig terveztem bele egy 140 rugót de ugye jól veszem észre hogy igazából felesleges? Most az alap rugó van benne meg egy full guarder tune kit + egy tm 1000 -es moci.
Eddig az év játéka volt 😊

Royal Predator:

Nem farsang,hanem egy dresscode-os játék volt. Ergo: olasz maffia öltöny, néger banda: piros ruhák + fekete box az arcra, mexikóiak: fekete ruhák, rendõrök: kék ruha. Nomeg persze ezt mindenki még egyénileg turbózhatta hogy minél inkább hasonlítson pl egy igazi rendõrre vagy egy bandatagra.

Ja és kizárólag shotyval vagy pisztollyal lehetett résztvenni a játékon.

Folytatás lesz, és igen lesz benne SWAT osztag is 😊

Dummy te meg sajnálhatod hogy nemtudsz jönni mostanság... nagyon komoly volt a hangulat.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
hm hát ezt nem kéne csinálnia az tuti 😄

Cyma M14