Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
a led fixen középre világít.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Mindegyik reddot olyan, hogy ha a szélérõl nézek bele kicsit máshová mutat a jel mint középrõl ? Vagyis ha mozgatom a fejem jobbra-balra kicsit elmászik a jel a célról ...
Most vettem egy G&P Aimpontot és ez is olyan ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Huhh...azt olvastam elsõre hogy fürdõ ruciban játszottál anno... fáradt vagyok 😊

Los Saksendos 2-re nem jössz majd? 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Nos, én általában full ruciban játszottam anno ... Nem a BB-k és nem az ágak miatt ... a qrva szúnyogok miatt xD

De tény hogy olyan helyen ahol a növényzet nem követeli meg a bombsquad-os védõölözetet, és 1000 alatt van a 10 négyzetcentire esõ szúnyogok száma ... ott elég a póló is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

RoyalPredator
Szerintem alapfelszereltség a camo ruha, enélkül egyrészt sokkal nagyobb az esélye hogy kilövik az illetõt, és ezáltal sok idõt veszt a tényleges játékidõbõl, valamint a játék katonai-szimulációs része egybõl szertefoszlik.

Érv a póló mellett:
Meleg van, a póló megteszi...
-A jó katona nem nyafog...
Keményvagyok, nembaj ha fáj!
-Úgyvan, ne nyavajogj.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Hitman76
Nekem egyszer mondta Tibi hogy "Játszunk polóban Hit!" azóta is emlegetem!<#guluszem1>

Irónia...... 😊)
DannyL
Na az biztos csemmeg! Oda felöltöztem én is. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Anno Heni a kartel után még 2 hónapra is talált bennem tüskét.

Punker
régi verpeléti pályáról érdekesen jöttél volna ki 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Én meg évek óta pólóban játszom nyáron, mégsem véreztem el. Ennyi vérfrissítés egészséges.

Hatvanban én is pólóban nyomtam, de pár vérzõ seb után elgondolkodtam...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Steel Painter
<#taps><#worship>

Azért veszünk fel zubbonyt, hogy megvédjen a BBtõl illetve erdõben ne karistoljon össze minden ág.

Hummer tetogeppuskasoknak fejlesztettek ki.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Viccelt!

DannyL
Én CQB-zni is szoktam nyáron pólóban. 😊

Steel Painter
Persze én is ismerek olyat, aki egyes re állított fegyverrel nyomja, és ahányszor lõ egyet annyiszor kiesik valaki a játékból az ellenfélnél.

De én itt az imént arra próbáltam rávezetni kvitya-t hogy nem az különbözteti meg a profit a kezdõtõl, hogy szerelésben van e vagy sem.

bardocz
Én is játszottam már sima terepmintás pólóban,és bényén is vannak,akik úgy nyomják.Mondjuk ott a 2 pályatulajdonos úgy lõ le kapásból,hogy nem céloz,és 10-bõl 10x el is talál.
Steel Painter
Nem barátom, a rutinnak ehhez semmi köze.
Az tény hogy a védõ szemüveg és az arcvédõn kívül nincs szükség semmire a játékhoz.

De szerintem akár miien „régi arcok” ról van szó, nem hiszem hogy az erdõben egy szál pólóba fog rohangálni + 4 tárral a nadrágzsebében, stukival, bármilyen rejtõszín nélkül a rutinra támaszkodva.
Megnézném azt a „régi arcot” aki így nyomja!

Biztos van ilyen, akit zavarnak ezek a szerelések de egy kezdõre jobban illik ez a leírás aki azt csak hiszi hogy van rutinja.

Én minden esetre nem találkoztam olyan rutinos emberkével ebben a sportban aki katonai pólóban és nadrágban nyomta volna.

Mert itt nem a fájdalomról szól az egész. Nem azért öltözik valaki hadi felszerelésbe, aggat magára ilyen cuccokat, mert fél hogy kicsipkézik valamiét.
Hanem hogy jobban bele éje magát ebbe a csapatjátékba.
Ezek a cuccok azért vannak, hogy elõsegítsék a játék feeling-jét!

De neked ezt tudnod kéne, hiszen gondolom te „régi arc” vagy a dologban?

Ezek a páncélok csak a kezdõknek vannak, a régi arcok egy szál pólóban is nyomhatják, ugyanis õket megvédi a rutin......
RoyalPredator
Airsofthoz Nanosuit, mi?😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
AS-re gondoltam .

SG rock
Nem lehet, hogy ezt csak Bomb Squad használja O.o?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Lassan visszajönnek ezek a páncélok csak kevlárból 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
ellenben nem tépik szét az arcod a repeszek!

lac coo
Ebben lehetetlen célozni ....

RoyalPredator
Eeeeez Predator maszk???

Legalább véd...

SG rock
Ez milyen maszk o.O?

Punker
nincs kép.....

árban esetleg ez hol tartana:

Steel Painter

Szerintem megoldható ennek a maszknak az elkészítése is, ha mást nem 3d-ben lemodellezem és úgyan azzal az eljárással elkészítjük mint a predator maszkot.

RoyalPredator
Ez a program nem alkalmas 3d modellek kiszedésére a játékokból.
Csak a 3dsmax kiterjesztésû lowpoly modelleket vetíti ki 2d-re, úgy
Tehát ha van egy Half-Life 2 páncél ruha modelled MDL vagy SMD kiterjesztésben, akkor azt elmented 3ds-ben és ezzel a programmal szétteríted 2dre és kinyomtatod.
Ezután kivágod a lapot és a program által megadott illesztéseken, összeragasztod.
Így akár ember nagyságú modellt is lehet készíteni.

Mi is ezt tesszük csak az összeragasztott papírt gipsz szalagokkal keményítjük meg a negatív formának, és olvasztjuk rá a mûanyagot.

lac coo
Off.: ez 3dsmax, kb mindehol van belõle virágbolti verzió .

Images.google.com ba be kell rni hogy: mtek predator
Nah ez az uberkiralysag!!! Sajna nincs belole kinai ABS replika 😞

Viszonylag nehez vele elbujni 😊

Amugy van egy US army szamara PASGT sisakhoz kifejlesztett predator maszk is. Na ha olyat csionalnal, olyan erdekelne 😊

Ha megtalalom a linket berakom.

DummyBoy
Szerintem baba <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Csak ne pirosbol 😊

RoyalPredator
Figyu! Ezzel a 3D-s programmal tudsz játékokhoz kigenerálni modelfileokat?

AMúgy lenne ha privátban küldenél ehez a programhoz torrentet, v nevet, vagy ami kell, mert lejárt a 3Ds max licenszem, és nemtudom felujítani.

lac coo
Ezt okoskodtam ki tár-összekötõ gyanánt: 15 mm-es bakelitlemezbõl egy körfûrésszel 5 perc alatt legyártok egy métert belõle, utána csak darabolni kell , fúrni rá egy lyukat csavart bele és kész .Elég homemade, de azért mégsem olyan gány mint madzaggal összekötözni,stabil és egy életre el vagyok egy méter ilyen sínbõl 😊))

Steel Painter

Hello most a utóbbi technológia amit találtunk az a Szilikongumi Duo-Rub, üvegszálas katalizátor hozzáadásával, rendkívül erõs ám amennyire kell rugalmas és ellenálló lesz.
Több rétegben könnyen felvihetõ, szobahõmérsékleten szilárduló anyag.
Különbözõ katalizátorokat lehet hozzákeverni ezek az anyag tulajdonságát, változtatják.

Még csak az a kérdés hogy honnan vegyük meg ezt a Duo-Rub 1kilos kiszerelésû cuccot.
Ha minden igaz jövõ héten neki tudunk állni a legyártásnak.

Szinte biztos hogy lukacsos rács lesz szemvédõnek. a levegõvel meg azért nem lesz nagy probléma, mert a maszk az állrész felõl kijjebb fog állni, mint az orr rész.
De persze szt még számítógépen elõméretezem, mert a maszk rögzítést is meg kell szerkeszteni, de az oxigén maszk lesz az alapja. :-D

bardocz
Sztaki szótár<#idiota>
SG rock
"Ezt a tár összekötõt hogy hívják angolul?"
:😄😄😄😄

bardocz
Tárklipsz.
SG rock
Figy ha AK tárakhoz kell a szigszallag! Az még authentikus is😄

lac coo

Valami hasonló akár házilag is megoldható és jó stabil ...

lac coo
A Clip nem az a Magpul féle találmány, amivel kirántják a tárat ?
De megnézem , köszi !

SG rock
meg elé az, hogy Dual

SG rock
Magazine Clip?

lac coo
Ezt a tár összekötõt hogy hívják angolul? Nem jövök rá, és szeretnék rákeresni !

THX !

öregharcsa
oxigénmaszk 😊 és megvan a megoldás 😊)

http://pspfilez.extra.hu/