Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mindenekelõtt tisztáznunk kell a KWA / KWC / KSC fegyverek közötti kapcsolatot, mivel sokszor nehezen megkülönböztethetõ melyik fegyverrel is van dolgunk. Legjobb tudomásom szerint a KWA, KWC és a KSC fegyvereit egy közös gyár állítja elõ Taiwanon. Ami megkülönbözteti õket az az, hogy a KSC fegyvereket eltérõ dobozba csomagolják és Japánba viszik így Japánon keresztül kerülnek értékesítésre. Ez azt vonja maga után, hogy drágábbak mint a KWA, és KWC-k, mivel ráteszik a Japán adókat és kiviteli vámot is. A fegyverek kis százalékát (kb.10%) nem szállítják japánba, ezeket gyakran csak a dobozon feltüntetett "Made in Taiwan" illetve a "Taiwan Version KSC" felirat különbözteti meg."

katt

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Hallottam ma egy olyan hírt, hogy a 44-est meg a Cybergun-t bezáratták, állítólag azért, mert MKH kártyák nélkül árulták a fegyvereket; ez igaz ?

lac coo
Köszi !

De már megint nem tudom hol vagyok ... a KSC ugyanaz mint a KWA ?.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DannyL
KSC

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
GBB pisztolyoknál melyik gyártók a készítik a legmegbízhatóbb-tartósabb fegyvereket. TM-re nincs pénzem , szal az kilõve 😄DD

THX !

lac coo
Cyma AK . Pl...

DannyL
<#vigyor>

DannyL

kifli
hali, nem írtam még ide de tudnátok valami kezdõ fegyvert ajánlani?
olyan kellene ami nem túl drága, de ne essen szét a kezemben és ne legyen az hogy összevissza lõ 😊
A fontos dolgokat laptopról intézem. ( Átutalások, felvételi stb. )

A nagy pcn meg kb. minden van. ( mondjuk benne is... kiporszívóztam tegnap .... találtam benne egy öklömnyi porcicát és 2 döglött legyet )
Amióta netezek csak 1 jelszavamat került lenyúlásra - nem tudom ki és, hogy hogyan - akkor is a teveklubbon szalonnát sütögetõ tevém tûnt el.

bardocz
Én nemrég felraktam nod32-t,kb tizenhatodszorra sikerült úgy beindítani a gépet,hogy mûködjön,és le tudjam törölni.Régen leszedtem valamit,ami másoknál jó volt,szimplán feltelepítettem,ahogy kell,és a gépet kurva nagy szenvedés árán tudtam csak bekapcsolni,és nem lehetett letörölni azt a szart,úgyhogy windows újrarakás lett belõle.
DannyL
Amíg nincs a gépeden olyan anyag amit féltesz, vagy nem csatlakozol olyan helyekre (bank, ftp...) amikre titkos a belépésed, addig valóban felesleges ha ésszel netezel.

De ha bármelyik a fentiek közül érvényes rád, akkor érdemes feltenni valamit, mielõtt meglepetés ér. 😊

Punker
gépvásárláskor telepítek oprendszert, az meg hogy te nem látod mik ténykednek a gépeden nem jelenti azt hogy nincsenek ott, majd megtanulod ha nem csak "játszogatsz" vele.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

évenként újrakell tennem 1x az xpt 😛

kalandos életed lehet :-D

Punker
gratulálok......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ezért nincsen se tûzfalam, se vírusirtóm 😄 én minden oldalt megtudok nyitni

Nem mind, csak amire jelszólopó progit akarsz telepíteni <#mf1><#mf1>
Punker
minden fórum lehal? 😞

Punker
mondjuk vannak árak 😞

K-98 Rifle $570
M1903A1 Springfield $500
M1903A3 Springfield $500
M1903A4 Springfield Sniper $475
Lee-Enfield No.4 MKI Rifle $450

Steel Painter
Hello RoyalPredator a maszkokkal annyi hogy most egy kicsit szünetel a legyártás, mert én 18.-19.-én vizsgázom.
De 3d-s képeket felrakok a maszk arcra méretezésérõl, felrögzítésérõl.

DannyL
Ez már használhatóbbnak tûnik mint az eddigiek.

DannyL
Safit és Tibit keresd már meg azzal amit tõlem kérdeztél. De azt inkább a mi fórumunkon, mert softair behót.

Punker
új Spring Kar 98 airsoft-news-on!

Facek
igen valahogy erre gondoltam én is, köszi
nem, mert a szilikon nem "kenés", az csak egy vékony filmréteg, ami azonnal le fog kopni a kerekekrõl.

DannyL
nem

Facek
gearbox kerekeket lehet e szilikonnal kenni ?
500 és 600 fps között nincsen érdemi hatékony lõtáv különbség, ha egyébként a fegyver ugyanazon elemekbõl áll. Az egyetlen, ami különbség lesz, az a BB (lövedék) repülési ideje. Mivel ebben a kategóriában és a hozzá illõ játékstílusban (gyk: sniper) igen ritkán kell gyorsan kapás-lõni felbukkanó célokra, így ez nem igazán lesz szempont.
lac coo
Ezért kell jó erõs fegyver jó nehéz BB-vel 😊

Nehezebb BB témához:

nem csak erõsebb fegyverben jobb, egy átlag 330as AEG is hosszabb és pontosabb lövéseket fog produkálni azonos minõségû ,25ös, mint ,20as BB-vel.

A nagyobb tömegû BB jobban megõrzi egyrészt a mozgási energiáját, tehát messzebbre repül és/vagy nem térítik el annyira a fizikai akadályok (bár egy levél is eltéríti céljától); másrészt a nehezebb tömeg stabilizálja is, tehát a külsõ behatások, mint szél, esõ, stb. hatására nem térül el annyira az eredeti útvonalától.

Számszerûsítve, igen vágva, hogy egyszerûbben lehessen emészteni: a VSR-rel lõttem tesztelésképpen 50, 60, 70, 80 méterre. 70re a ,29es SGM már határeset, kb ennyi a max hatásos távolsága. Ezen a távon a ,40es Madbull messze jobban teljesített, 80on pedig csak ez utóbbi volt értékelhetõ (lézerrel mért táv természetesen). A fegyver ugyanaz, egyedül a BB tömege volt a változó (ha eltekintek az anyagi minõségétõl és felületi kialakításától persze)
hat kitudja az amcsik is megjartak a bokrokkal Vietnamba nemhiszem hogy a BB sokkal jobb lenne az 5,56 nal 😄
lac coo
Semmit ! 😊))
De pl bokor ellen jól jöhet . 😊

"nagyobb az átütõ ereje" ???
mit akarsz te átütni? 😄

RoyalPredator
Na hogy áll a pred maszk?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL
Have a good flight soldier! 😊

SG rock
Nah én elköszönök tõletek 1hétre!
Most indulok Londonba😊 majd keresek vmi military boltot ahol vannak olcsó angol ww2 holmik és megpróbálok venni 1-2dolgot...

Jó fórumozást 😉
Üdv

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo

Punker
a lényeg hogy stabilabb a röppálya.

lac coo
Kérdés:

erõsebb fegyverbe miért jobb a nehezebb bb? Azt értem, hogy a szél és a kisebb akadályok nehezebben térítik el és ha jól gondolom nagyobb az átütõ ereje is , de ezen kívül mi a haszna ?

Valamint valaki tudja már, hogy a Blaster Devil bb mennyiben más mint a sima ?

THX !

lac coo
Közben belõttem az udvarunkon, 30-40 méterrõl egy pontra mutat, de mikor elõször néztem a szobában kicsit elvette a kedvem 😊))Ott tényleg elmászik a pötty ! Gondolom mivel csak egy olcsó replika , nem igazán pontos az a félig áttetszõ homorú tükör és fõleg széleken már csal .

De tényleg jóság a cucc , nem bántam meg hogy rátok hallgattam .

Hitman76

Hitman76

SG rock
Szvsz biztos, hogy nem.. akkor torzítana 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Most már elpakoltam, de ahogy láttam a hátsó lencse kicsit domború, legalább is belülrõl biztosan .

SG rock
red dot domború lencsével???😮

lac coo
...és inkább a lencse szélein mászik el ahol már nagyon domború a lencse.

Sorry, nem szóltam !<#lama><#idiota>

lac coo
Ha a fegyver egy helyben áll mondjuk állvanyon, és benézek középrõl-jobbról-balról egy kicsit mindig mászik arrébb a pötty ....Pedig a csõ mozdulatlan ugye ...50 méteren simán csal 40-50 centit, mondjuk a puska se sokkal pontosabb 😊)))

Vagy a tiétek nem ilyen ?

Szerk.:Megkövetem magam, minél messzebbre nézek vele annál kissebb a kitérés ...

Punker
mi van?

pontosan belövöd a fegyvert, és a pötty pont a helyén van, akkor mirõl is beszélünk? nézheted te ferdén a dotot, a csövet nem fogod hozzá görbíteni, vagy igen? 😄

lac coo
De hát ez így sz@rt nem ér ! 😊))Mondjuk a Holosight -om is ilyen , bár az egész kicsit mozdul el .
Jó, igaz hogy egy AS fegyver nem éppen pontos ....