Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A golyó mérete, alakja és súja miatt nemigazán mehet gyorsabban 800fps-nél, hisz a pályája kiszámíthatatlan lesz, és nemtudom mennyi joulnál erõsebben se lehet kilõni, mert egybõl károsodik vagy ugrálni fog a csõben. Szóval az AS fegyvereknek van egy limitje, amit mindkét féle fegyverrel (AEG & Spring Sniper) elérhetünk, és emiatt nincs nagy külömbség.
Eddig egyetlen snipert fogtam a kezembe AS játék során, és ott nemhordott messzebbre az MP5nél, csak a pálya volt egyenesebb.
A Fegyver nevét nemtudom,
De ez az én tapasztalatom és véleményem.
Keleti Front oldalán se valami jó a fegyvernézegetés, én azt ajánlom, hogy érdeklõdj, mi az ami jó lehet, és a boltban személyesen nézzed meg. Fontos dolog, szerintem AS fegyvert enélkül hülyeség neten rendelni.
Én legközelebbi játékon megkérek valakit hogy az AKját próbára tehessem, mert szerintem tökösebben néz ki mint a jelenlegi M16A4 RIS.
K A T T I N T S I D E J Ó B A R Á T !
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
2.) nem szoktam egy kezdõt se lehülyézni, de könyörgöm, ha már érdekel minket a téma, legalább vegyük annyira a fáradtságot, hogy utánaolvasunk; mert ilyen (már bocsánat) semmitmondó kérdésekre nem tudunk mit felelni.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem adtál megfelelõ linkeket, mert sikeresen elvezetted ahhoz a bolthoz, ahol megveheti a kínai fegyvereket, átcsomagolva drágábban mint bárhol máshol! Inkább maradtál volna csendben!
Amúgy mi az a mini ismétlõ(sic)?
Az elsõ reakció pedig azért volt kicsit sarkos, mert kb. 2 perc alatt megtalálhatta volna azt amit keres, ha nem lusta!
Klikk!
Amúgy meg nem tudom észre vetted e hogy feltett egy kérdést és az elsõ reakció a "hülye gyerek olvassá utána" volt. Ennyi erõvel be lehetett volna szúrni egy linket hogy hol olvasson róla. Én megtettem és nem szakadtam bele.
dronkZero: Nem tanácsot adtam, hanem linkeket ahol utána tud nézni hogy egyáltalán mi a választék. Tanácsot majd a veteránok adnak.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Itt van leírás is AEG fegyverek vásárlásához.
Ugyanott egy stukker, ami nekem tetszik.
M16-os
M4A1. Ilyet már próbáltam és baromi jó.
Mini uzi. Gáz meghajtással
Forgótáras pityu
Szánhátrasiklásos pityu
De ha szétnézel a boltban akkor biztosan találsz ízlésedhez méltót. Arra érdemes odafigyelni hogy fém legyen a fegyver fõ alkotórésze. A többi lehet mûnyanya, bár ez megint ízlés kérdése.
tudnátok ajánlani vmi jó kis fegyvert ??
úgy 60k ig... nem igazán értek hozzá
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azt hogy érted, hogy egy mesterlövész fegyver nem hord messzebre mint egy AEG?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
azert az mp5k nel biztosan nehezebb vele 😊
megint valami 56os filmet forgatnak itten
ÚÚúúúúúúgyértem az M16!!!!!444<#vigyor3>#vigyor3>
de amúgy általában jelentkeznek kb. 20an és szerintem egy min.60-as létszám szokott lenni.
Akárhogyis: GBB-s, Full Metal, Pisztolyt fogok venni, már csak az a kérdés hogy milyet. Aztán ha bejön a dolog, késõbb jöhet egy P90 villanyos <#finom>#finom>

Szal ez a baj vele. Meg az AK-47 sokkalta férfiasabb fegyver, mint a "Szexi Fekete"-ének nevezett M16os.
van AEP elektromos pisztoly is azok kicsivel jobban bírják a hideget.
Amit sikerült leszûrnöm az hogy a Rugós-t csak 3-5 éves korosztálynak ajánlják bár ha lehet inkább nekik sem. A gázos stukkerek jók, mert erõsek meg minden, csak télen nem mûködik (hõmérséklet-nyomás), meg ha esetleg komolyabban AirSoft-ra adnám a fejem akkor oda kell figyelni az erejére (ami sok mint kiderült). A legjobb kompromisszum a villanyos, viszont annál nem igen van pisztoly hát még BlowBack. Szóval bármilyen típust is választok mindenféle képen le kell mondanom valamirõl ami amúgy jó lenne.
Gáz = BlowBack, Nagy erõ - Télen nista, 2 tár után tölteni kell
Villany = Sokáig üzemel, Télen-Nyáron megy - "Mozgó" alkatrészek nista, Ritkaság a Pisztoly
Kérdésem volna újfent (tudom már az agyatokra megyek), de van valami olyan gázos megoldás ami télen is üzemel? Nem kell hogy full kakaóval szórja az áldást a hét határba, de ha egy 10 métert ellõ a -10 foknál már boldog vagyok. <#rolleyes>#rolleyes>
★ G E R Y ★
De oliv cuccot nemfogok venni ezért, mert láttam hogy mennyire jobb a woodland a bokorban. Csak kell a maszkod!😄
És majd lecserélem az M16ost AK-ra, csak ki szeretném próbálni elõször is. Remélhetõleg jobb a sújelosztása is.
Szal nemtudod kisütni?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.