Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Nemhiszem hogy .20as bbvel, vagy akár .25el messzebbra hordana, mint egy sima AEG. Mármint az AS Sniper. Ha 500-600 FPSeset vesz, akkor talán.
A golyó mérete, alakja és súja miatt nemigazán mehet gyorsabban 800fps-nél, hisz a pályája kiszámíthatatlan lesz, és nemtudom mennyi joulnál erõsebben se lehet kilõni, mert egybõl károsodik vagy ugrálni fog a csõben. Szóval az AS fegyvereknek van egy limitje, amit mindkét féle fegyverrel (AEG & Spring Sniper) elérhetünk, és emiatt nincs nagy külömbség.

Eddig egyetlen snipert fogtam a kezembe AS játék során, és ott nemhordott messzebbre az MP5nél, csak a pálya volt egyenesebb.
A Fegyver nevét nemtudom,

De ez az én tapasztalatom és véleményem.

Keleti Front oldalán se valami jó a fegyvernézegetés, én azt ajánlom, hogy érdeklõdj, mi az ami jó lehet, és a boltban személyesen nézzed meg. Fontos dolog, szerintem AS fegyvert enélkül hülyeség neten rendelni.

Én legközelebbi játékon megkérek valakit hogy az AKját próbára tehessem, mert szerintem tökösebben néz ki mint a jelenlegi M16A4 RIS.

K A T T I N T S I D E J Ó B A R Á T !

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

1.) miután van egy qrva nagy banner eme topic elején, amire elég csak kattintani; mit gondolsz, mit linkeljek?

2.) nem szoktam egy kezdõt se lehülyézni, de könyörgöm, ha már érdekel minket a téma, legalább vegyük annyira a fáradtságot, hogy utánaolvasunk; mert ilyen (már bocsánat) semmitmondó kérdésekre nem tudunk mit felelni.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Pipör
amúgy konkrétan egy M16-os ra vagy hasonlóra gondoltam elektromosban szted az jó?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
Köszi szépen

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
azt csinálom épp most is

SG rock
Hitman mondja jól😊 nem azért mondtam, hogy el lehet felejteni, mert szar a weblapjuk. Átbaszás az egész airsoftgány.hu

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hitman76
Vak vezet világtalant!

Nem adtál megfelelõ linkeket, mert sikeresen elvezetted ahhoz a bolthoz, ahol megveheti a kínai fegyvereket, átcsomagolva drágábban mint bárhol máshol! Inkább maradtál volna csendben!

Amúgy mi az a mini ismétlõ(sic)?

Az elsõ reakció pedig azért volt kicsit sarkos, mert kb. 2 perc alatt megtalálhatta volna azt amit keres, ha nem lusta!

Klikk!

Magiszter
Hmm... tényleg tré az oldal, hogy nem lehet tõlük linkelni.

Amúgy meg nem tudom észre vetted e hogy feltett egy kérdést és az elsõ reakció a "hülye gyerek olvassá utána" volt. Ennyi erõvel be lehetett volna szúrni egy linket hogy hol olvasson róla. Én megtettem és nem szakadtam bele.

dronkZero: Nem tanácsot adtam, hanem linkeket ahol utána tud nézni hogy egyáltalán mi a választék. Tanácsot majd a veteránok adnak.

dronkZero
Másrészt meg tökfölösleges onnan fegyvereket linkelgetni, az összes link ugyanoda vezet, \catalog\i.php, nagyon nem derül ki, mit is akart mutatni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Mi lenne, ha inkább olyanok adnák a tanácsokat, akik értenek is hozzá...?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SG rock
airsoftgun.hu-t sürgõsen el lehet felejteni<#integet2>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Magiszter
Én is új vagyok a témában, de azért nem ártana tisztázni hogy milyen fegyvert szeretnél? Pisztolyt, Gépkarabélyt, Mesterlövészt, Mini ismétlõt...stb.

Itt van leírás is AEG fegyverek vásárlásához.

Ugyanott egy stukker, ami nekem tetszik.

M16-os

M4A1. Ilyet már próbáltam és baromi jó.

Mini uzi. Gáz meghajtással

Forgótáras pityu

Szánhátrasiklásos pityu

De ha szétnézel a boltban akkor biztosan találsz ízlésedhez méltót. Arra érdemes odafigyelni hogy fém legyen a fegyver fõ alkotórésze. A többi lehet mûnyanya, bár ez megint ízlés kérdése.

ha nem értesz hozzá, miért nem olvasol utána ?

Pipör
Szevasztok
tudnátok ajánlani vmi jó kis fegyvert ??
úgy 60k ig... nem igazán értek hozzá

Punker
ne zavard össze õket, kezdett volna mókássá válni az eszmecsere 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Milyen az a side arm pisztoly (sic)?
Azt hogy érted, hogy egy mesterlövész fegyver nem hord messzebre mint egy AEG?

RoyalPredator
Az az igazság, h a sniper nem hord messzebre, szóval ha magát az 1 lövéses feelinget nem sajnálod, egy AEG-vel sokkal jobban jársz. Ha menni kell, még jól is tudod magad védeni, amúgy meg kéne legalább egy side arm pisztoly.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

kertbe biztos jo hulyeskedni, ha mar sniperkedes akkor VSR ala nemadnam
Punker
szemétre való

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
Errõl mi a véleményetek?
Swiss Arms Black Eagle M6 Short

\"Erről van szó!\"

lac coo
Kúszni 5 kilós M14-el jó, hosszúval ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hehe en pont augot vettem barmeg nem teszteltem kuszas kozben
azert az mp5k nel biztosan nehezebb vele 😊
SG rock
megtámadták a házunkat!<#guluszem1><#idiota>

megint valami 56os filmet forgatnak itten

RoyalPredator
Ha nekem ekkora lehetne...

ÚÚúúúúúúgyértem az M16!!!!!444<#vigyor3>

SG rock
most kb annyian voltunk, mint akik jelentkeztek, mert szar volt az idõ és esett az esõ !

de amúgy általában jelentkeznek kb. 20an és szerintem egy min.60-as létszám szokott lenni.

Magiszter
Az elsõ mondatom végére képzeljétek oda ezt: <#idiota>

Magiszter
Nem tettem magamévá, csak elolvastam. Amúgy pontosan mire célzol? Mert végig nyálaztam és én ezt szûrtem le belõle.
Akárhogyis: GBB-s, Full Metal, Pisztolyt fogok venni, már csak az a kérdés hogy milyet. Aztán ha bejön a dolog, késõbb jöhet egy P90 villanyos <#finom>

Punker
ergonómiáról beszélünk, az AK majd 2x akkora tára sokkal jobban bezavar, akárcsak fekvõ lövésnél, kúszás dettó...

az m16 nincs elõl a súlypontja még mindig. M16 is lehet kúszni csak jobban odakell figyelni. AK-47 vs M16 vita meg fölösleges, mert kinek mi jön be...

Punker
AK ergonómiája kb 1000x primitívebb szal ne álmodozz hogy könnyebb kúszni vele, kúszáshoz AUG-ot vegyél 😄

Hitman76
Ahogy én látom nem sikerült teljes mértékig magadévá tenni az olvasottakat.

RoyalPredator
Az volt a baj, hogy itt kûszni is kellett olykor, és egy 1 méter hosszú, 1 kilós fegyvert, aminek elöl van a sujpontja, nehéz a markolatánál cipelni a földön. Maradt a két kéz, de úgy a könyökömnek volt szar.

Szal ez a baj vele. Meg az AK-47 sokkalta férfiasabb fegyver, mint a "Szexi Fekete"-ének nevezett M16os.

Magiszter
Csak azokban nincs szánhátrasiklás ami nélkül meg nem veszek. Szóval ez van. Télen nem fogok lõdözni. Max elõmelegített stukkerral <#idiota>

Punker
-10-nél tuti nincs. NGB stukkerek 0 - +5 fok között még el el menegetnek.

van AEP elektromos pisztoly is azok kicsivel jobban bírják a hideget.

Magiszter
Az alant linkelt oldalon csomó jó leírást meg útmutatót leltem. Igazán köszönöm!
Amit sikerült leszûrnöm az hogy a Rugós-t csak 3-5 éves korosztálynak ajánlják bár ha lehet inkább nekik sem. A gázos stukkerek jók, mert erõsek meg minden, csak télen nem mûködik (hõmérséklet-nyomás), meg ha esetleg komolyabban AirSoft-ra adnám a fejem akkor oda kell figyelni az erejére (ami sok mint kiderült). A legjobb kompromisszum a villanyos, viszont annál nem igen van pisztoly hát még BlowBack. Szóval bármilyen típust is választok mindenféle képen le kell mondanom valamirõl ami amúgy jó lenne.
Gáz = BlowBack, Nagy erõ - Télen nista, 2 tár után tölteni kell
Villany = Sokáig üzemel, Télen-Nyáron megy - "Mozgó" alkatrészek nista, Ritkaság a Pisztoly

Kérdésem volna újfent (tudom már az agyatokra megyek), de van valami olyan gázos megoldás ami télen is üzemel? Nem kell hogy full kakaóval szórja az áldást a hét határba, de ha egy 10 métert ellõ a -10 foknál már boldog vagyok. <#rolleyes>

Punker
4 kiló körüli fegyvernél milyen elosztásról beszélünk? 😄

"Remélhetõleg jobb a sújelosztása is" Az m16 súlyelosztásával mi a baj? Ilyen szempontból nagyon jól összerakott fegyver.

gerypapa95
sziasztok ! elszeretnék kezdeni arisoftozni. ahol lakoma közelben van egy egy ilyen hely ahol ilyennel foglalkoznak. ti milyen ruházatot,felszerelést és fegyvert ajánlotok egy kezdõnek ?

&#9733; G E R Y &#9733;

RoyalPredator
Persze, jó csapat volt, mennék velük szivesen legközelebb is.
De oliv cuccot nemfogok venni ezért, mert láttam hogy mennyire jobb a woodland a bokorban. Csak kell a maszkod!😄
És majd lecserélem az M16ost AK-ra, csak ki szeretném próbálni elõször is. Remélhetõleg jobb a sújelosztása is.

Szal nemtudod kisütni?

Mersant
hanyan voltatok most zsambekon? a kiirasoknal mindig marha alacsony a jelentkezok szama, kivancsi lennek tenylegesen hany ember gyulik ossze ilyen jatekra.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
Okés. 😊

Hitman76
Csak jó tudni.

SG rock
valami gond támadt uram? vagy csak egy szimpla kérdés 😊?

SG rock
jááá

Hitman76
Te azonos vagy az airsoft-játékok.hu-s Tökivel?

Punker

Magiszter
Találtam egy boltot és ahogy nézegettem az árlistát megtetszett emez. Egyik kedvenc géppityum, full fém és még "olcsó" is. Amúgy nézem hogy van ez az ABS mûanyag (eddig csak fékrendszerrõl hallottam <#idiota>). Ez mennyire strapabíró dolog? A másik meg hogy ez a AEG cucc, azt értem hogy aksis, de mennyire bírja mondjuk egy feltöltéssel? Illetve hogy van ez a Ver. 2, Ver 3. gearbox, ez pontosan mit takar?

Punker
O gyûrû cserére vár, kicsit erõsebb gázt kapott mint kellett volna 😄

mesélj róla, milyen? én megszenvedtem mire a BEL-emet rendes mûködésre bírtam...