Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx
Igen nem korrektül fogalmaztam.
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Krinyo
Majd jön valami szakértõ és megmondja a "frankót", de szerintem kezdõnek teljesen felesleges 100k+ fegyvert venni.

"M sorozat mert rendesen lehet tuningolni mint pl fogó, scopok, hangtompító." Nem csak az M-szériát lehet, szerintem majdnem hogy mindent lehet "tuningolni" egy bizonyos határon belül természetesen.

Nem néztem elég magyar shopot, már találtam olyat ahol sok fegyver van és sok raktáron is.
Elolvastam az airsoftujonc oldalt.
Információk és a stílusom alapján AEG mûködésû airsoft fegyvert vennék, azon belül a G&P gyártótól M sorozat -> nem rambo fegyvert, amúgy itt nézelõdök. Ugyebár az oldalon az van hogy lehetõleg külföldrõl vegyünk, néztem is a magyar shopokat de hát legtöbb helyen az van hogy nincs raktáron...😄 G&P oldalát nézem de ahogy látom nincs ár...gondolom kell az adott fegyverrõl árat kérni? Elég szar mert azt se tudom hogy nagyjából árban mennyiek...100k lenne a max amit csak a fegyverre költenék de lehet elnéztem nagyon és ezek annyira minõségiek hogy már jóval 100k fölött vannak. Valami segítséget tudnátok nyújtani ez ügyben, mint pl valaki tudja hogy mekkora árban mozognak ezek? Meg érdeklen az itten tapasztalatok hogy kinek milyen fegyvere van és mik a tapasztalai vele szemben meg amúgy azért is érdekelne az M sorozat mert rendesen lehet tuningolni mint pl fogó, scopok, hangtompító. Egyéb tanácsokat is szívesen fogadok!
Egyelõre arra tervezném hogy van egy két nagyobb területem és ott tudnák célba lõni, gyakorolni egymagam de érdekelne késõbbiek során már csapatjáték szinten.
lac coo
Sniper légpuska !? Az mi ? 😊
Gondolom egy milla környékén már van komoly versenyzésre szánt fegyver, az akár még pontos is mint a lézer 30 méteren 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Metalmilitiakid
Igazából 40 alatt nem lehet snipert venni, mert csak szórakozásra jó rendesen nehéz vele játszani, mert rossz a minõsége.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

köszönöm
Néztem pár oldalt, de elég drágák a dolgok (többségben 40 felett vannak) és én valami olcsóbbra gondoltam illetve scopeot is szeretnék venni (persze ha nem adnak a puskához) abból milyen márkát, típust ajánlanál?
Metalmilitiakid
Nem tudom értelmezni mit akarsz kérdezni. Az airsoft is légpuska, de a jókora különbséggel mivel az airsoft sniper 1.7 -2 joule körül van míg a rendes légpuska 7 joul nál ami igen nagy különbség. Venni meg airsoft boltban érdemes venni mint minden mást, google a barátod találsz sokat, pl. keleti front, déli front...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy snipertt airsoftként vagy légpuskaként érdemesebb venni, és hol lehet?
Punkerwork
kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

lac coo
BSZ !

lac coo
BUÉK !!! 😄

Punker
játékra ALKALMATLAN!
célba lõni ALKALMATLAN!
bohóckodni DRÁGA!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Mire akarod használni ? 😊

Krinyo
"Szószátyár fiú az a Geronimo" 😄

Miért? Mi a gond vele?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Punker
nem

Sziasztok, errõl mi a véleményetek? Megéri megvenni? ( Rugóst szeretnék azért kérdezem).

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Krinyo
Tudtok ajánlani egy jó taktikai mellényt?

Snomag
Koszi, ez eleg hasznos 😊

Punker
hetente

Krinyo
Mennyire gyakran vannak olyan rendezvények, ahová 2-3 fõ is csatlakozhat meglévõ csapat nélkül?

Punker
http://airsoftujonc.hu/

Snomag
Udv,

A kozeljovoben szeretnenk ismerossel elkezdeni airsoftozni es elkezdtem fegyvereket nezegetni, de mivel egyaltalan nem ertek ehhez, szivesen vennek javaslatokat azzal kapcsolatban, hogy mi az ami jo egy kezdonek es mi az amit feltetlen kerulni kell.

Elsore ezt neztem ki, de ugye perpill csak a kinezet alapjan valogatok 😊

Varom a tapasztaltabbak velemenyet :p

kosz

Letezik magasitott tavcsogyuru, egy olyat probalj meg szerezni olcsobb es a szebb megoldas. Boldog karacsonyt mindenkinek.

Metalmilitiakid
Azért gondoltam magasabbra, mert láttam olyan fajtát ami alatt lehet használni az iron sight ot is, ami elég praktikus és kényelmes lenne 😄

lac coo
Akkor valóban magasítani kell, de nem kell az a brutál magas ami lejjebb szerepelt ...

Metalmilitiakid
Sajnos igen, ezen nem fér el, mert elég alacsonyan van a scope, de az átmérõ meg nagy és sehogy nem fér rá, mindegy hol próbálom rátenni, mindig kellene egy fél centi.

lac coo
Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek !

lac coo
És ezen miért kell halálba emelni a távcsövet ,ezektõl az irányzékoktól nem fér el ?

Metalmilitiakid
Dede, az E nek van beépített optikája, de JG bõl igen lutri.

lac coo
Nem értek hozzá, de nem ez a G36KA ?

Punker
ne rakj rá távcsövet, nem véletlenül van a G36-nak saját optikája.....

Majd linkelj egy kepet a csodamurol... Tul magasan lesz a tavcso, tavol lesz a csotol nehez lessz osszeloni. Vedd le a atso iranyzekot es ugy tedd fel.

Metalmilitiakid
Hmm ez tetszik talán ezzel még az iron sight is használható alatta. Ami igencsak tetszene. Köszi le is kerestem a nevét a boltban.

lac coo
Van ezer féle magasító .

lac coo
Nem vicces 😊

A sín része elõretolva leszedhetõ .
a tokfedélre rakott sín alapból butaság, lötyög mint az állat, egy felnyitás után újra kell állítani mindent .... Ahhoz spéci tokfedél rögzítés kell !

Metalmilitiakid
Így elõre érdeklõdés céljából kérdezném, hogy van olyan rail, amit rail re lehet rakni, csak magasításnak. Mert van itthon céltávcsövem csak az a baj, hogy a G36KA-n olyan magas az iron sight hogy nemtom rárakni a távcsövet, de leszerelni nem akarom az iron sight ot. Erre kellene valami megoldás.

RoyalPredator
Ha hátul lecsavarozza, akkor vicces lesz tokfedél alá akksit rakni...

AK200 módján lenne a legjobb, hogy a tokfedél felhajtható, és azon van alacsonyan egy rail.
Házibarkács AKSU-ból már láttam frankó AK200 replikát.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Hátul a tust tartó csavar fejére kell rácsúsztatni, elõl meg két oldalról csavarozni .Végül is nem nagy dolog: felrakod berajzolod hová esi ka két oldalsó csavar helye, kifúrod , és famenetes lencsefejû csavarral belecsavarod a fémbe ( 0.5 mm-rrel kisebbel fúrd mint a csavar ...), lefested és kész .

A két rögzítõ elem valamennyit csúszkál magán a sínen, de még így is elõfordul, hogy nem jó a fegyveredre bár elvileg ahhoz a sorozathoz készül ....

Krinyo
Ja hogy ezt eleve így lehet kapni, akkor sztorno.

Krinyo
Hát akkor ez nem jó 😄
Köszi a segítséget

lac coo
Ez ugyanúgy elöl lenne mint ahogy most is van a rail-ed( picit hátrébb ).

Krinyo
Ha jól emlékszem van. Melóban most sajna nem tudom megnézni.