Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
az nem elég style <#nezze>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
... másodfegyver ... <#confused> <#vigyor3>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
BELL S&W M10 Revolver

játszani ezzel se lehet de legalább olcsó, style-olni jó <#banplz><#banplz><#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wgcshop.com

még kérdés?
RoyalPredator
Ebben semmi nevetnivaló nincs. USMC-ben is így nevezik.
Azért nevezem így mert van akinek rifle/smg helyett pisztolya van, mert azzal szeret menni.
Ebbe nemköthetsz bele. 😉 Pussz.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Hitman76
Ez olyan mint a "CD lemez" vagy a "ledegradálni".<#vigyor><#lama><#lama>

Punker
te figy ez a sidearm-ozás mokás.....csak tudod nem veled hanem rajtad nevetünk, szal inkább ne erõltesd!

RoyalPredator
Mostanság azon gondolkozom, hogy sidearm pisztoly helyett inkább egy revolvert kéne venni, mert az style. Viszont nemigen találtam linket ahol több airsoft revolver van. HELP.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
CO2 pisztolynál mit jelent a Double Action ?
( Akit érdekel : ma vettem a Polucenterben lévõ fegyverboltban, kb 3000-el drágább volt mint másutt , viszont blokk ellenében 1 év teljes körû garanciát vállaltak rá !!! Máshol ugye gázos pisztolyoknál kapásból kijelentik, hogy nincs ....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Vvviiccessss<#beka3>

Hitman76
Tegyél rá inkább "rohamtávcsövet"!<#lama>

Punker
taiwangun talán ami olcsóbb (lengyel)

ZTM
Akkor nincs értelme, eu-n belül nincs vám viszont nem találtam ilyen "olcsó" boltot:S Lehet nem akkora hülyeség kintrõl venni de ahhoz közeli ország kel hogy legalább a szállítás ne lenne olyan költséges, viszont a közeli országok közt nem hiszem hogy ilyen jó áron vannak a termékek.

Punker
hongkong + szállítást + vámot + áfát add hozzá az árhoz!

ZTM
Ebbõl az üzletbõl is kiszállítják a cuccot, nekem nem esett le helyileg hol van ez az üzlet.

lac coo
OK, köszi !

Punker
AMSC rendelést 2 hetente indítanak a Vadkanok, mivel rengeteg rendelésen vannak túl van kedvezmény + a szállítást szétszoktuk dobni (aszem 250 € fölött kedvezményes)

szerintem kérdezd meg Hooligun-t most is lesz közös rendelés ASMC topic

lac coo
Én ASMC-rõl szedtem össze elég sok cuccot, vagy 30 k értékben, de nem rendeltem, mert valami horror lett volna a szállítás ( nem emlékszem pontosan de asszem 5000...).

Punker
mire gondolsz?

angliából pár nap alatt megjöttek a cuccok
lengyelek/olaszok dettó
USA 1 héten belül
hongkong-bõl 4-14 nap

azt hogy itthon mennyit ülnek rajta a vámon nem lehet kiszámítani, de EU-n belül nincs vám szal mindenképp gyorsabb.

ZTM
Senki nem rendel/rendelt külföldrõl, közeli országokból cuccot?Mindenhol olyan drága és hosszadalmas a kiszállítás?

Punker
nincs valakinek 1 fölös diploma munkája? annyi jó játék lesz a hónapban <#vigyor2>

lac coo
Gondolom ha így van megoldották, van tõke épp' elég .

arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a Praktiker hogy árulhat fegyvereket; tudtommal az eladóknak fegyvervizsgával kellene rendelkezniük.

Punker
CO2-es airsoftban semmire se jó, közelre túlságosan is erõs távolra pontatlan!

lac coo
Nem, nem !
Láttam neten, hogy van amelyik lazán 500 fps felett van, az meg nem igazán jó mondjuk CQB-ra ! 😊)

Bár otthoni célbalövöldözésre lehet jobban járok egy normális légpuskával ...( Practikerben most 15 K, nem tudom milyen minõség ...)

G&G Full Metal Xtreme 45 CO2 Airsoft Gun

Item details:

Be Advised!This gun shoots at a very high velocity and may cause serious injury, it is recommended ONLY for target practice.

(...)

Specifications:
Manufacturer: G&G
Muzzle Velocity: 400+ FPS
Magazine Capacity: 16 rounds
Package Includes: Gun, magazine

Please Note:
Flashlight is NOT Included. (link)

ugye nem játékra akarod használni?

lac coo
Hát itt eléggé lehúzta, bár hozzá tette , hogy az újakra nincs panasz ....
G&G EXTREME 45 CO2 , konkrétan ez érdekel, neten nem nagyon találtam rossz véleményt róla ...

Kimurának volt egy cikke; de ez még a 2007-es állapotokat tükrözi.

lac coo
Értem.
Akkor még egy kérdés : a G&G fegyverek elég drágák, minõségben valahol ott vannak mint a G&P ? ( Egy GBB-vel szemezgetek ...)

THX !

nincs közük egymáshoz; viszont a G&G-hez tartozik a "G&G Armament", a "Top Tech", a "Combat Machine" és a "Mustang" márkanevek

DannyL
nincs

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
A G&G -nek van valami köze a G&P-hez mint gyártónak ?

lac coo
Attól függ mire akarod használni ! Ez egyébként gyerekjáték ....Piacokon megkapod 1500-ért , nos gondolhatod mennyit ér az egész ...

gerypapa95
EZ megéri szerintetek ?

&#9733; G E R Y &#9733;

ZTM
Látom már csak drágábbak vannak, na mind1 majd vaterán valahogy elintézem.
Köszi a válaszodat!

Punker
volt fennt.

ZTM
Szupi, ott is újonnan van?

Punker
softair-en kínál topic-ba olcsóbban is megkapod, amúgy megéri!

ZTM
Ajándékba szeretnék venni egy ilyet
(drága ajándék<#hehe>) az illetõ ugyanis shotgunbuzi(uram bocsáss!!!)!
Külföldi oldalakon jó véleménnyel vannak ez iránt remélem az ára is ezt mutatja és nem csak "rablás".Esetleg tapasztalat?Én semmit nem tudok errõl, aztán ha megveszem és odaadom és ott széthullik a kezében:S Hát elég égés😞

öregharcsa
közeli <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

RoyalPredator
Valaki(k) aki(k)nek van távcsöve az AEG-n, készítene pár képet hogy mijen a látvány?😊 Thx.

az alap egy Guarder MODII, a zsebeket meg kintrõl rendeltem; ha fent lesznek a tegnapi játékról a képek, majd linkelek egyet 😊

DannyL
Ne irigykedj! <#eplus2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

linket tudnal rola nyomni praksi?
Hitman76
Igen, tárzsebeket jó ha külön vesz hozzá az ember. A "noháborúban" valami 3-4000 Ft környékén vettünk hozzá anno M4 tárzsebet, nekem az MP5-höz 2500 Ft volt, tehát nem egy egetrengetõ költség.

öregharcsa
nekem is ilyen volt mint a képen van..eladtam...most Ogre komámon díszeleg...kényelmes, jó nagyra is állítható, bárhová bármit el lehet rakni..tök rendben van...1 dolog ami nem tetszett nekem, hogy szerintem kissé vékony anyagból vannak a zsebek és ezért semmi tartásuk nincs...persze ez valakinek tök jó így..nekem nem jött be ez miatt...viszont van két belsõ zseb rajta, egy pisztoly és egy térképtartó(asszem)..ami marha jó benne hogy bárhová rakhatom a cuccokat..felülre a kis tatyókba rádió meg egyéb baromság, alulra tárak,BB-s palack v zacsi, csoki, gyortöltõ..meg ami belefér....

http://pspfilez.extra.hu/

Hitman76

Csak ilyen buzis képet találtam hirtelen!<#hehe>

képet képet 😄
amugy enis gondolkodom valamilyen mellenyen a lenyeg hogy beleferjen vagy 4 AUG tar és nelegyen vastag hogy azert megerezzem a talalatokat
ma felavattam az új molle-os mellényemet; ami baromira tetszik benne, hogy a 2*2 db-os tárzseb gyakorlatilag 2*3 db-os, így 6 tár elfér 2 zsebben 😊 meg persze az összes zseb ott van, ahol én szeretném, és mindent azonnal elérek.

viszont egy kicsit még gyúrni kell, ma játékon full kikészültem (bár ez lehetett az idõjárástól is)