Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, de telefonalj oda elotte, mert koltozes alatt van. Multkor sikerult pofara esnem, hogy felig ki volt mar ramolva. Nemtom atkoltoztek-e mar.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
minosegi fegyvereket mashol is megveheted ha jo az aruk, csak a kinaiakkal kell vigyazni, mert azokat adjak mas neven, dragabban.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

nowar-on nincs semmi raktáron<#confused>

bardocz
Punker csak gecizik,ne higgy neki😄
Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
igen, + nowar, keletifront

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ez az airsoft.hu egy rendes bolt?

Mersant
TM-bol tok mind1 melyiket veszed meg, mindegyik jo, de nekem a Glock jon be a legjobban. nekem USP-m van, de Glockot konnyebb felhuzni, rovidebb a rugo ut, erore, pontossagra stb. + tok ugyan az mindegyik.
normalisabb boltok viszont nem postaznak (torveny tiltja), neked kell erte menned.

DeerHunter01
ezen az airsoftgun-on a képek mind ps-ek 😄D
megcsinálják hogy leggagyibb fegyver is faszául nézzen ki aztán rádsózzák

\"Erről van szó!\"

errõl mit gondolsz? azt írják a legerõsebb pisztoly a kategóriájában

Nem azt mondtam, hogy vege, hanem hogy 1 tol kaosz van!
Akkorra mar senki sem tudja mit is kellene csinalni, csak ossznepi tinglitangli van 😊

olyan boltot nem tudsz ahonnan kihozzák futárral?

Punker
bármelyik TM spring tökéletes választás bármelyik normális boltból.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

olyat ami nem baszódik el amikor kipróbálom 😄

pisztolyt akarok olyan max 10k körül

Punker
van jópár de ha ilyen shotiban gondolkozol akkor kínai paic.

akkor mondjál másik boltot

Punker
te elhiszed a képet? egyet tanulj meg a cybergány kínai cuccot csomagol át és 30-50%-kal adja drágábban!
így lesz a 28 ezres cyma AK 45 ezer stb.....

gondolom a red dot miatt 9k

Punker
de a 3k-s puskárt adnál 9-et 😄

nem fogok százezreket költeni játékra

Punker
miken voltál idén?

mert én még nem voltam olyanon aminek 1-kor vége mert káosz van.

Utolso 3 alkalommal ez volt. Akkor dontottem, hogy iden csak kisjatekra megyek.
De persze ha lesz valami jo kiiras akkor arra lehet elmegyek. Egy jo WD fele vietnamos pl el tud csabitani, vagy egy Trasher fele fallujah. 😊

Punker
felejtsd már el a cybergányt, csak átbasznak ott.

errõl mi a véleményetek? 9k

itt egy videó

Punker
azért ez nem egészen van így.

A "komoly" jatekokkal nem az a baj, hogy fizetni kell erte, hanem hogy:
- odaerek 8ra, a meghirsetett idobn
- 11kor talan meg is tortenik az eligazitas
- 1 kor mar total kaosz van, senki nem azt csinalja, ami a kiirasban van
- mindenki anyaz a terminatorok/rambok miatt

Kissebb jatekon, kevesebb az ember, gyorsabban el lehet kezdeni, mivel szemelyes kontakt van, nincs anyazas. En iden mar csak kis egyszeru jatekokra akarok kimenni. Most amugy is van akkora kaosz nalam, hogy egy full napot nem tudok bealdozni airsofte.

lac coo
Fizetés nem gond , nem vág a földhöz, épp' amiatt mennék lazább összeröffenésekre amit Punker írt .
Elvileg itt Fóton is szoktak valakik-valahol gyakorolni (talán Göddöllõiek ) de semmi többet nem sikerült megtudnom .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
még mindig nincsenek meccsek airsoftban, tingli tangli jó és kell sok, mert ott tanul meg az ember játszani, ismeri meg a többi arcot, aztán jöhetnek a komoly szervezések.

Nem azzal van a baj, ha fizetni kell a szervezésért csak akkor a kifizetett pénz legyen arányos a játék költségeivel.

RoyalPredator
Nemvágom miért szeretitek ennyire a tingli-tanglikat, mert azt haverokkal akármikor meglehet ejteni, de egy jó, normális Airsoft meccs ennél több és fontosabb. Csak fizetni kell a szervezésért, ami ált. marhanagy gondot és felháborodást kelt. De miért? 😮

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
No mindegy, más nem elsz elmegyek valami "normális" játékra, keresek valamit softair-en .A héten volt kiírva egy tingli-tangli de a kutya nem jelentkezett rá ! 😊)))
Csak gondolnám jobb volna valami hasonló laza játék, elmegyek egy ilyen komoly szervezésre azt nézek egész nap mint a vett malac .... 😄

Hitman76
Komolyan ott vannak mindenütt!<#nyes>
Félretéve a komolyságot, nagyrészt Pest környékiek ezek a gengszterek. De majd jön Danny, és megmondja jól.

lac coo
No de most komolyan ! 😊))
Én Fóti vagyok, gyanítom hogy a közelemben (is) gyakorolhatnak (ha még szoktak ilyent ...) ez esetben nekik is írnék hátha mehetek valami gyakra céltáblának .... 😄

Talán erre jár DannyL kolléga ...😊

Hitman76
Ott vannak õk mindenütt, fene a pofájukat!<#eplus2><#nyes><#nyes><#nyes>

lac coo
A RAT Team pontosan hol is ûzi az ipart ? Úgy általában ...Olvasgatom a forumukat is sofairt is de nem derül ki számomra ..😊

RoyalPredator
Nehogy, ha jól emlékszem teis ijennel futkorásztál Barbarossán.
Most megnézem h online e vagy e . E

SG rock
Jajjmár...<#banplz>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Degyönyörûûû.
Tiszta HALO.
Ha egy ijennel jössz, én direkt elédugrok esküszöm ^^

lac coo
Milyet ? 😄DDD

ilyet akarok<#taps>

az ilyet úgy megverném

" Nah már mûködik! Ezzel puskával nagyon meg vagyok elégedve. fel tettem rá hord szíjat, red-dot-t, a taktikai lámpát még nem ,mert 1el kevesebb elem volt a készletben, de szépen ki van húzva a puskatus jól néz ki full. 1-2 madarat \"likvidáltam\", de átvitte egyiket... 😄 Köszönöm airosftgunnak és bolti eladó (cymbergyereknek)!!! Tökéletes puska.De meg tdunátok mondni, hogy hol kapok hozzá shellt? mert egy 7db-t vennék hozzá még 😄
"

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

a hop up mit jelent?

és ez a márka jó rugósban is?

SG rock
Mivel mérföldekkel jobbak is ... TM= Tokyo Marui, egy japán márka.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ja azt hittem hogy ezek a 10k rugós pisztolyok jobbak mint a piaci játékfegyverek

tm mit jelent?

TM pisztoly 7000 ft. És az nem fog 3 felhúzás után tönkremenni.