Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Balkan nem megy, meló van ...😞((

Sajnos úgy tûnik a nyáron nem sok szabad hétvégém lesz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Üdv,

igazából mindenki azért megy ki sztem, h értelmeset produkáljon. Ha nem ezért, hanem csak úgy lógni egyet, nos, azzal nem sok mindent lehet tenni, max ha szervezõ/oldal/rajpk vagy, rá lehet szólni, h ugyan már, mozduljon......

Aki csalni megy, az a nagy játékokon is csalni fog, simán, mert nem fogja fel, h ez egy becsület játék... szerencsére azért ezekbõl a lényekbõl (nem nevezném embernek) eléggé kevés van. S ne feledd, h élvezet a csalót lealázni olyan helyzetekkel, amikor már nem tud õ sem csalni.... dobatás és társai ugye 😊)
Hitman76
Igen én is erre gondoltam.

efti
sztm pl a most hetvegi Balkan jatek is tokeletes erre

WWFSMD?

Hitman76
Csekkolotam a softairt, csak ebben a hónapban kettõ darab, gyakorlásra remekül alkalmas játék van kiírva.

Hitman76
Azok után, ahogy viselkedtél szerinted segítek?<#awink>
Igazad van! Menj a pokolba!<#action>

RoyalPredator
Tingli-Tanglikon hogy jön le h ki mennyire értelmesen harcol meg mennyire vonza a csalás gondolata?
Buta kérdés, hülye vagyok, mennyek el a pokolba, tudom tudom.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

HalI! Érdeklõdnék, hogy van e valakinek Gold Arrow M180c shotija, vagy tudna e szerezni, vagy hasonló árban fegyót? Választ elõre is köszönöm!
Hitman76
Van tingli-tangi csak keresni kell!
Adott esetben feldob az ember gyermeke egy hsz-t a területek szerinti topicban, hogy szeretne játszani.
De egyébként vannak új szervezõk, akik rendszeresen csinálnak kisebb, 40 fõ körüli játékokat, tehát nincs hiány gyakorlási lehetõségbõl.
Ha meg végképp nincs (ez ritkaság) akkor kezdeményezni kell! Vannak elérhetõ legális pályák, ahová lehet menni játszani, és lehet találni játékostársakat is.

Facek
Kár érte.
Igértem egy ocsó tárat cserébe most nemtom akkor mi lesz a sorsa 😄.
Punker
tök fekete vákumban van? azok alapból kukák sajna 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Facek
Gondolom. Nem bontottam még meg.
Punker
kínai?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Facek
Ami szóban forog akku azt egy hete szereztem havertól 1100 nimh rúd, lemerülve kaptam, feltöltöttem, lõttem vele egy párat de érezhetõen egy kicsit gyengébb volt mint az enyém. Azóta forrasztottam egy y csatit, hogy kipróbáljam mind2 akkut egyszerre, de a rúdakku már le volt merülve. Az enyém meg már lassan 2 hete nem volt töltve és ment.
SG rock
Minden akksinak van "önmerülése" ... biztos van ennek is valami neve de nemtudom. Ha sokat áll egyszercsak lemerül és töltheted újra 😊. Szerintem semmi baja sincs neki.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
az hogy aksi? 😄

Facek
Hiho,
Ha egy akksi csak úgy spontán lemerül egy idõ után annak milyen okai lehetnek ?
lac coo
Miért ? 😄DD

Punker
ez egy JG M4

DeerHunter01
Szerintetek ez milyen ?
most nincs rá pénzem meg újat akarok venni ha már veszek airsoftot de gondolom hátha valaki akar venni olcsóbban airsoftot innen.

\"Erről van szó!\"

öregharcsa
nem harapnak a bácsik ..<#hehe><#hehe> de óvatosan guggolj le 😊)))

http://pspfilez.extra.hu/

lac coo
Ez biztatóan hangzik ! 😉

Na ez jo nagy baromsag. Eloszor is, szolsz a szervezonek, hogy kezdo vagy, es o rogton odatesz valami rutions csapat melle. Innentol egy dologra figyelj, tedd azt amit mondanak. Hidd el franko lesz.

Vagy ahogy Ev mondta:
"Grimes if we are shooting, shoot the same direction, hooah?" 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Reszelgetjuk mi a 100 000 hufos GP-t is 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

öregharcsa
nyugi ...melléd állnak..nem olyanok a srácok hogy kiközösítsenek v ne szóljanak hozzád..legalább is mi nem vagyunk/voltunk olyanok.....

legfeljebb célpont leszel az elején mint mindenki más...

egyébként tényleg gáz hogy nincs tingli tangli...pedig milyen jók voltak..<#szomoru1>

lac coo
Lövésem sincs honnan, milyen áron hozzák nagyobb tételben .Nem tudok utána számolni, de mindegy is a lényeg, hogy mire helyrepofoz az ember egy kínait néha ott tart, hogy vehetne belõle valami normálisat is.
Kínait meg kínaitól, már aki bevállalja ! 😊))

Más: basszus végre találtam egy alakuló csapatot a közelemben, felvettem velük a kapcsolatot, hát mit kell megtudnom ? A hírhedt Palotai pályán nyomulnak , gyakorolnak ... 😊))))

Úgyhogy teljesen kifogytam az ötletbõl, tingli-tanglit nem találok elmegyek valami szervezettre azt legfeljebb esek-kelek eleinte meg a kutya se szól hozzám ill. senki nem áll mellém 😊)))Ez van ...

Punker
ha utána számolsz nem szakítanak annyit, a fegyvereken biztos nem!

lac coo
Én még olcsóbb idõkben vettem de az is rohadt messze volt az akkori árfolyamtól ! Sok a vám az áfa nagyot kaszálnak a boltok ennyi ...

lac coo
Hát most már én is tudom ! 😊
De abban az idõben nagyon beleszerelmesedtem ebbe a fegyverbe és végül is nem olyan rossz ...

De következõ tuti TM vagy CA lesz, nem akarok szívni meg reszelgetni többet ! 😊

Punker
csak amennyire a $ árfolyam a boltokban látható fegyverek 2-3 hónappal ezelõtti rendelések, vámolva stb, mondjuk tény hogy semmit nem érdemes itthon venni.....

DannyL
Mert itthon most pont azokat árulják, amiket a horror árfolyamon hoztak be pár hónapja. Majd rendezõdik lassan.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Az AGM mindig is arról volt híres, hogy magán kívül semmivel sem kompatibilis. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Ja... és bosszantó, hogy milyen szinten elszálltak idehaza a kínai fegyverek árai !!! Nem érdemes itthon vásárolni ...😞

lac coo
Hát én vettem 😊De a mostani eszemmel lehet én is mást választanék 😊
Most már ez van, ezt kell beosztanom , elég jól helyre raktam, viszonylag jó a cucc.... Erõs a GB, jó a henger kapott fetet spéci alakú aksit forrasztottam bele, hopup meg megtámasztottam a GB-t a testhez ...Darabig kiszolgál ....

Punker
sose vennék AGM-et 😄

lac coo
AGM HK416 ....
DE valszeg hallgatok Batmause-ra õ azt tanácsolta hogy vigyem el esztergályoshoz, és csináltassak pár darabot rézbõl ....Asszem rezet mondott...
Amúgy is kell esztergályos mert Keleti sikeresen behúzta az egyébként hozzátartozó hosszú csövet 😞

Punker
de milyen csúzli is?

lac coo
Leginkább nózi .Mondjuk kronóm nincs , nagy baj nem lehet az eredetivel sem, de cserélni akartam és nem stimmel bele egyik sem amit vettem 😊))

Punker
a nagyobb kínai gyártókkal nincs baj, neked mi nem stimmel?

lac coo
Én is így tudom.
De az 1 % mekkora szívás ! 😄DD

Punker
gyártótól függ, azért a legtöbb cyma, JG, kalash 99%-ig marui kompatibilis.

lac coo
Alkatrész cserénél/upgrade-nél azért komoly hátrány lehet ....
Legalább is én most szívok a hopkamrával meg a nózival becsülettel 😄DDD

Punker
az újabb szériáknál nem nagyon

kamaszaki
Mellesleg mennyire baj az, hogy kínai?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

kamaszaki
Jah, engem is megfogott. Fénykép alapján nem láccik, hogy a 2. gazdája van már.

öregharcsa
ez faszának néz ki...

kamaszaki
Köszi! Felveszem a kapcsolatot a faszival, oszt meglátjuk...

Punker

kamaszaki
Nem tudnál ajánlani egy jó ak-47-et elfogatható áron?

Punker
cyma, JG, kalash ezek mind kínaiak, nem ACM csúzlit nem kapsz újonnan 50-60k alatt.