29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#23023 Na ez menet közben megoldódott. -
#23022 Bulldi, drága barátom! Hogyé? Van -é? -
#23021 bulldog sokat vett tőle, alkudj meg vele :D -
#23020 2003 novemberében vettem 1 lakást, 2004 óta rendesen befizetem a helyi építmény adót (még hogy új ötlet az ingatlan adó) most át akartam oda jelenteni a lakcímem, mire a kedves hölgy közli az okmányirodában hogy az ő gépe szerint ilyen lakás nem létezik, magyarisztán..... -
#23019 Már írtam neki, rá gondoltam én is először.
Válaszra sem méltatott... -
#23018 Igen, szenaka nagyon szép selyemszínűt tud belőle. -
#23017 amúgy ilyeneket aszem szenaka rendelgetett az RR6 kontingensnek, írj neki hátha maradt pár fölös. -
#23016 akkor ráragasztod, vannak erős ragasztók amik szövethez is kötnek, RR5 kontingens lusta tagjai rögtön a zubbonyra ragasztották :D -
#23015 Mert nem szeretek varrócskázni. -
#23014 miért is? kb 100 forintért vettem 1 méter 5 centis tépőzárat, rávarrni max 5 perc. -
#23013 Ez probléma. -
#23012 ha varsz magadnak rá akkor igen :D -
#23011 Ez tépőzáras? -
#23010 én ilyet vettem laccoo-nak:
-
#23009 Ez OD. Lehet hogy a vaku miatt tűnik világosnak. -
#23008 A kép rossz vagy ez van ilyen világosban is?
Sötétebbet Punker küldött nekem postán, volt oly kedves, Egerben gyárt valaki ilyet :)))
De az jóval sötétebb ... -
#23007 Nincs tippetek kitől tudnék magyar felvarrót venni OD színben?
-
praksi #23006 játékonként 2-3 tárat, és akkor sokat mondok :)
Punker: az NBB másik előnye, hogy jóval kevesebb alkatrész van benne, mint egy GBB-ben, így kisebb a meghibásodás esélye. (én pl. fél éve nem találok M9-hez való fúvókát) -
#23005 minél nagyobb a szán súlya annál többet zabál, összehasonlítani meg nem lehet X fegyvert Y-nal mert már csak a forma miatt is mások a kapacitások. -
#23004 én is valami NBB-n gondolkozok most télre az AEP helyett. -
#23003 És mennyit lősz vele? -
praksi #23002 ezt nem lehet számszerűleg megmondani. más gázmennyiséget használ egy Colt 1911, és mást egy 70-es Glock tár. Függ a környezeti hőmérséklettől, a megfelelő tömítésektől, etc.
Rájössz majd magadtól. Viszonyításképpen, én egy évben max 2 palackot használok el :-) -
#23001 Ahha tehát akkor ABS-nél ez lehet akár 2 2és fél tár is.
Akkor már csak 1 kérdés maradt, egy ilyen 1000ml palackból hányszor tölthetem a tárat? -
praksi #23000 változó, fullfém GBB esetén ált. egy-másfél tár lőhető ki egy töltéssel.
ja, Marushin pisztolyokkal van valakinek tapasztalata? láttam a Cybergun honlapján (tudom, üssetek meg), hogy a CZ75 NBB csak 15 ezer pénz, azóta azon jár az agyam :) -
#22999 Hát, azt gondoltam!
Akkor pontosítsunk:KJ Works SIG P223-ra vagy P226-ra gondoltam, ezek a típusok érdekelnének, de ha nincs is pontos feljegyzés akkor csak kb átlag értéket hogy mégis mekkora mellékköltséggel kell számolni? -
#22998 Fegyver függő. -
#22997 Lenne egy kérdésem urak:
Elgondolgodtam hogy vegyek-e Airsoft pisztolyt méghozzá gázosat abból is full fémet!
Tehát, a hajtógázról lenne szó, ugye ez álltalában 1000ml-es kiszerelésben van, téli hidegbe nem nagyon érdemes vele játszani, de a szobába jó...
Szóval ugye itt van nekem ez a gáz ezt a pisztoly tárjába kell tölteni, de az érdekelne hogy egy töltéssel 1 tárat üríthetek rá a fenyegető tárgyakra?Vagy akár többször is megtölthetem ugyanazt a tárat BB-vel gázcsere nélkül, illetve hány lövésig bírja ki ez az 1000ml-es tartály, tehát hányszor tölthetem fel vele a tárat? -
MuldR #22996 De minek?:) -
kvitya #22995 Majd lehet...... -
#22994 Gondolom akkor nem tudjátok lehet-e majd kapni. -
#22993 Úgy teszek :D
Thx -
#22992 Hát ha a mostani puskáddal mész símaszkban, még fizetnek is érte, hogy elvidd :D -
#22991 Ja ez SL, ezt ne erőltesd. -
#22990 Pl ez, de látom ott a sportline a nevében szoval erről irtak nekem lejebb :) -
#22989 Nem mondtam külön de olcsót szeretnék ! :))))
Meg valami könnyűt, erősebb abs-ből ... -
#22988 Ha a fiadnak lesz, akkor szerintem Kar98. Igaz az sniper, de te is élvezheted:) És hogy ne ölje meg a szomszédokat, belerakatsz valami gyenge rugót. -
#22987 Az ! Kétszer akkora mint a fiam :))))
Karabély nincs ( airsoftgun-nál van egy AK nem tudom milyen...)
Mindegy hogy működik, csak ne törjön apróra két hónap alatt, mint ezek a piaci 1-2 ezer forintos vackok ... -
#22986 persze hogy lehet, TM VSR a neve -
#22985 Jó rugos hosszúcsövű fegyvert (puskát) hol lehet kapni ,
egyáltalán létezik ilyen ? Nem sniper... Fiamnak kéne . -
#22984 Pontosítsd és megmondjuk. Linket.