Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
A G36C-vel 3as gearboxot kapsz es azt, hogy nem zavaro, hogy muanyag, leven az eredeti is az.

A masikkal telitust, ergo nagyakksi helyet nyersz. Mas teszta, hogy nekem meg sosem merult le jatek alatt a kis akksi sem.

WWFSMD?

DeerHunter01
akkor marad a g36 😊

de ezzel már játszani is lehet rendesen ugye ? mert nem szeretnék 31k-t kiadni fölöslegesen érte.

\"Erről van szó!\"

Punker
az M4/M16 -an 2-es gear van, és pontatlanabb hopup

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
a minõség érdekelne inkább jobban, csak nekem az m4-es kinézete sokkal jobban bejön.
bár ha a g36c jobb fegyver akkor azt fogom megvenni

\"Erről van szó!\"

Punker
a G36C szerintem jobb választás lenne, persze elsõdleges dolog neked melyik a kézre állóbb, kényelmesebb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
Hali.
Melyiket érdemesebb megvenni szerintetek?
ezt vagy ezt?

\"Erről van szó!\"

RoyalPredator
Sok kedves embertõl kaptam privátot, emailt, stb.
Mind ugyanazt mondta, szóval mimást tehetek, minth veszek pl markolatot, boyi fémtestet, meg talán egy távcsövet.

Meeeg kitaláltam vmi faszát csak nemtalálok olyan weboldalt ahol leírják hogy miket is irogattak a vietnámi katonák asisakjukra. Born to Kill -t nemakarok mert nagyon átlagos ^^

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

efti
en raktam ra ket szigetelo szalag csikot, ugy hogy csak kozelrol latszik, igy 10 masik G36C kozott is megtalalom, meg nem is ronditottam el 😊

WWFSMD?

Punker

a legjobb modja az egyedi fegyvernek hogy veszel valami kurvadragat ami még senkinek nincs és arra teszel reddotot markolatot stb. 😄😄😄
öregharcsa
nahát..vannak ilyenek???<#zavart1><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

Hitman76
Olvasni tudsz-e? Hasznos tudomány! Jelen esetben 30000 Ft-ot spórolhatsz meg általa!

Shatanka Boyi fémtestet írt, a KF webshopban pedig a CA kerül 40000 Ft-ba!<#falbav><#lama>

Tegyél rá plüss dobókockát.

Amúgy keress egy ritka tust, elõagyat, tegyél rá taklámpát , vertikális markolatot, elsõ hátsaó irányzékot, red-dotot, fújd le színre stb.

fújd le rózsaszínre.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
megsúgom, azzal ami neked kényelmes.....

RoyalPredator
Köszi.
Érdekes módon a KeletiF. n mindez, pl fémtest 40k.
Talán abban van belsõ alkatrészek is.
Még mindig nemtudtam kitalálni mivel legyen egyedi a fegyóm :/

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

JG-k re boyi fém testet is rálehet tenni. Új test kb 10 000 HUF, de ehhez ki kell cserélni a hop up házat 1 részesre 3-5000 HUF.

eladó témában pedig: softair, nowar, keletfront.

elso jatek utan szaggatnad le a labadrol, es adnad el 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

RoyalPredator
Valakinek van eladó M16 fémteste JGhez?
Vagy esetleg 2pontos fegyverszíj?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Ezt is fel tudom csak "simán" fûzni az övre ! 😊))
De a lényeg, hogy ez azért kicsivel igényesebb mint egy egyszerû zsákocska ... Csak nekem így sem ér ennyit . 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
a drop leg és a dump pounch / magdrop teljesen más! az elsõt több szíjjal a lábadra rögzíted (qrvakényelmetlen lehet) a másikat simán övre/mellényre fûzöd fel!

lac coo
Valszeg rosszul kerestem rá ... ASMC-n találtam a drágát, igaz az nem gyengén néz ki ..

Ez ....

nem tudom hol kereshettél, az ebay-en 11 dezsõ körül van:

klikk

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Én csak 30 euróért találtam ... De kösz a linket !

Ruházkodást értem, köszönöm. Igazából pont a csicsákra gondoltam, mellény stb ...

efti
En nem....ugy belerohadok mindig, hogy kulon orom levenni a vegen 😊 Amugy jatekra mindig civilben megyek, de hazamenet mar nincs mindig erom atoltozni

WWFSMD?

Punker
én rendszeresen elfelejtem a térdvédõt levenni 😄

Jahm, ami fontos:
a ruhán kívül mást nem hordunk pályán kívül, tehát comb/hónalj tok, mellények, stb gondosan elcsomagolva, véletlenül sem látható helyen. Fegyverek külön csomagolva, h ha hátizsákba kell nyúlni, akkor se kerüljön elõ, egy pillanatra sem, véletlenül sem....
Gyakorlatilag mindenhova, ha játékra megyünk, játszóruhában tesszük; csapatszinten ez 1-3 autónyi embert jelent. Ez lehet gyakorló (wl, acu, fekete, akármi), de lehet akár afgán/kolumbiai/stb népviselet is. Kényelmesebb, mint civilt vinni, átöltözni, elhajtogatni, utána visszaöltözni, stb. Mondjuk tény, h nem épp higiénikus...

Kutya nem foglalkozott vele eddig, maximum kiscsókák csodálkoznak rá néha, h "katona bácsik". Illetve a biztonsági õrök annyira nem kedvelik, ha beesik 3+ afgán vásárolni 😊 Probléma, atrocitás eddig nem ért minket.

Külföldre menve szintén ezt a felállás, kutyát nem érdekel pár autónyi katonaruhás srác, sem vásárlás, sem tankolás közben.
A legtobb melos/epitomunkas ugyanigy terepruhaba jarkal, szoval eszre sem fognak venni.

De legyszives a pisztolytaska ne legyen rajtad. Utalom azokat, akik pisztolyal mennek a mekibe, mert az a meno 😞 <#levele><#boxer><#ejnye1><#vomit>

Punker
lol

DannyL
Vannak akik kóros élvezettel bandáznak nyakig ACU-ban benzinkutakon, mekibe és egyéb forgalmas helyeken. Én személy szerint szánalmasnak találom az elõadásukat. Remélem segítettem. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
le se szarják az emberek.....

magdrop-on mi a horror ár 2-3 ezer pénz max.

Általában már abban megyunk kiveve ha nagyon meleg van amugymeg megneznek de nagyon élvezem 😊 (vagylehet csak simplan kukasnak neznek azok jarnak meg terepszinube)
lac coo
És még egy... Okos, kényelmes dolognak találom a tárdobálót. Idehaza nem készít valaki ilyeneket, mintha valahol olvastam volna róla utalást ...Egy külföldi webshop-ban találtam horror drágán ...

lac coo
Talán bugyuta de gyakorlatias kérdés:

mikor játékra mentek már a játszós ruhába vagytok öltözve? Ha esetleg pisilni vagy tankolni kell, esetleg lakott területen kiszállni, nem néznek furán az emberek?Vagy esetleg arra tévedõ rendõr...?

THX !

A Softair.hu -n a pisztoly-rovatban van most jópár AEP, Beretta, USP, elég kultúrált áron.
Akit esetleg érdekelne, van egy eladó teljesen gyári állapotú JG M5-J, gyári dobozban, egy fém hicap plusz egy lõszerimitációs hicap tárral. Privátozni is lehet meg emailezni is a sthom kukac freemail pont hu címre.
lac coo
Kisfiamnak van ilyen, harmadik nap elromlott!Szétszedni alig lehet mert ragasztva van sok helyen ...

Köszi!
Azt tudtam hogy mûanyag, de a video meggyõzött, hogy nekem ez nem kell 😄
Punker
update:

a cyma 0,80-as nem AEP!!! ez egy EBB gyerekjáték pisztoly!

"review"

Punker
gúgli szerint mûanyag gear-es, de a szám alapján nekem csalóka, a 0,30-as Glock AEP jó választás megbízható másodfegyvernek, de annak (és az összes használható AEP-nek) az új ára 10k fölött szokott lenni.

Üdv!
Szeretnék venni másodlagos fegyvernek egy pisztolyt, lehetõleg AEP-et. Láttam egy helyi boltban cyma cm.080-ast. Valami vélemény róla esetleg?
öregharcsa
Tudom..voltunk nálatok 😄 (Császár)..az egyik legjobb játék volt ott amire szívesen emléxünk vissza a mai napig..

Nálunk ( Császár és környéke ) a dobatás kitûnõen müködik. Az emberek jól reagálják le... ergo nincs az általad említett példa. Általában mindkét oldal részérõl hatalmas vigyor a reakció 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

öregharcsa
ezzel azért nem értek egyet...nem 1x fordult már elõ hogy dobatási helyzetben a játékosnak fingja nincs mit kell csinálnia..

pl: Érd bozótos..Ogre komám fekszik bent a bozótban , neki háttal 2 mókus beszélget hangosan..kb 2 méter volt köztük..
rájuk szólt hogy dobd el..a mókusok nyugiban megfordultak, néztek hülyén majd végigvarrták egy baszott nagy sorozattal...nem egyes lövéssel hanem 2méterrõl sorozattal...grat nekik!!
szerinted milyen helyzetben volt?? dobatásiban??...õ próbálja betartani a szabályokat (pl:rálövési távolság - igen van ilyen..) de vannak akik szarnak rá..ha õ lövi le õket akkor meg geci lesz??
még azt sem mondták hogy bocs mikor látták vérzik az arca..(közelrõl 400 fps azért fini)

tudod még mindig sok a sötét paraszt ebben a játékban, ezeket sajna nem lehet kikerülni..na ezért nem dobatok semmilyen játékon..inkább lelövöm..

Oke, hogy le tudod loni, de attol meg beled ereszt egy sorozatot 1 meterrol! Hiaba, hogy addigra lelovod, es o all ki, de attol hujje, mert rambo 😞

Amugy en spec jegyzem ezeket az embereket. Volt mar amikor "listas" kerult elem 2 meterrol. Szep rovidsorozat hatba. Igy jart, lehet uvolteni 😛

Mersant
elonyben vagy vele szemben, ha nem csak a kezet emeli seggbe kell durrantani es kesz. ha ezt nem tudod megcsinalni nem voltal dobatasi pozicioban

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

öregharcsa
nix dobatás..le kell lõni és kész..az egyértelmû..

lac coo
Miért nem azt csináljátok "szóbeli" dobatás helyett, hogy elé-mellé-fölé lõtök a levegõbe, földre ? Az egyértelmû nincs vita .

Punker
akkor nem sikerült a dobatás

Sajnos dobatasnal is van, aki inkabb fordul es lo 😞