Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
az a baj hogy a g36-os külseje nem jön be és az AK-é az meg nagyon bejön 😄
de akkor inkább az eszemre hallgatok és a g36-os lesz .
csak szeptemberbe jön ide a boltba addig várnom kell 😊

\"Erről van szó!\"

Punker
a 0,28-as sokkal régebbi konstrukció, nem lehet 1 napon említeni a JG G36-okkal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
hali.
Cyma CM 028-as AK -t néztem ki az egyik boltba de sajna sietni kellett és nem volt idõ megkérdezni a dolgokat...
az lenne a kérdésem hogy van e olyan erõsségü mint a JG G36C ?
kinézetre sokkal jobban bejön az AK, ezért gondoltam megkérdezlek titeket is

\"Erről van szó!\"

DummyBoy
Temperamentumosan vitatkozunk? Ha temperamentumosan vitatkoznék, akkor lealacsonyodnék arra a szintre, hogy Punker valszeg hamarabb vágna ki mint a fõszakértõt ...

Meg miért is vitatkoznék? Ahogyan a bölcs öreg mondás is tartja:

"Ne vitatkozz idiótákkal! Mert akkor le kell alacsonyodnod a szintjükre és ott legyõznek a rutinjukkal!"

Uff ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Rákérdezhetek? Nem volt a kezedben TM VSR!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
"A lényege az egésznek az, hogyha éles lenne meghaltam volna, és nem az, hogy úhálisten nemtaláltelbújjunkel."

Jajajaaaaj, ez mekkora igazság volt!
Köszönöm, hogy AS kezdõ létedre ekkorát szóltál! <#worship>

Na valahogy így gondolkozik, aki komolyan tolja. Hányszor álltam már ki, amikor szerencsétlen nem tudta átlõni a bokrot. De nekem így volt nagyobb a játékélmény, mert elképzeltem, hogy mi lenne ha nem BB lenne.

Az ilyenbõl lehet a legjobban tanulni. Ki tudja még jól jöhet egyszer. Persze remélem nem. Köszi! Best volt!

DannyL
Mûsor van azt nem is szóltok? 😄

Punker
kettõ!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Troll az aki mondja, és ha megnézlek, hát tényleg.
Jah és aztán itt egy csöppnyi hatalmad sincs.
Fõleg nem olyanok ellen akik saját véleményt nyilvánítanak.
Kultúráltan, nem sértegetve másokat (mint ti 2en).

Lac coo miattam leszel életre bannolva SGröl, sõt, úgy 19:45-kor már öltönyös napszemüveges ügynökök visznek el és tüntetnek el a föld színérõl ^^

Amúgymeg, kenyeret és cirkuszt a népnek.
Nemde?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
ne etessük a trollt, õ menthetetlen a többiek nem.

lac coo
Miért is ???
Témánál maradtak csak temperamentumosan vitatkoznak!
Talán ezt sem szabad ? <#awink>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
meg kérek mindenkit hogy ne reagáljon zseniális szakértõ barátunknak, holnap is ezt látom válogatás nélkül menni fognak a jutalom szabik!!!!!

RoyalPredator
Mert az AEG-nk van olyan pontos mint egy spring sniper ? Jólmondod 😄
Bár Püsi Dragunovjá mellett semmi se rugott labdába ^^

DummyBoy
... vagy ti ... <#idiota> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

RoyalPredator
Még mindig szar fegyverekkel játszotok akkor -.-'

"AEG tud annyit mitn 1 springes sniper. Ugyanolyan pontos tud lenni."

még mindig, baromságokat beszélsz...

RoyalPredator
Ho ho ho hó.
Ti flameltek nem én. Fõleg az ÜtõEmber.
Én Próbáltam mindet, nem csak 1 típust, és annyi esett le csak hogy aki snipert vesz, springest, az a hopupot egyböl felfejelszti és kész.
AEG tud annyit mitn 1 springes sniper. Ugyanolyan pontos tud lenni.
Ezzen nincs mit tagadnod. Tud és kész. Az enyém tudott, és az új is tudni fog.

lac coo
40 új hyz?!!!
Kíváncsi vagyok min megy megint a flémelés ... 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Use your force, Padawan! 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

efti
Mar csak azert is javasolt kezbe fogni mielott megvenned, mert egy ket pisztoly meglepoen nagy tenyerhez van meretezve

WWFSMD?

Punker
nem hiszik hanem tudják, azért mert értenek hozzá veled ellentétben.

ha nem hagyod abba a folyamatos baromságog terjesztését, az ordibálást és flémkeltést, ki leszel innen vágva!

RoyalPredator
AZT MONDTAM HOGY A MÜKÖDÉSÜK UGYANAZON ELVEN MÛKÖDIK, NEMAZT HOGY UGYANOLYAN ERÕS >.< Már megint mást olvastok mint amit írok.
Gázos puska még nem volt nálam, csak pisztoly, de ha jól tudom, és az interneten is anno jól láttam amikor mazsolásztam, akkor az nem hengerfejet, hanem egybõl a BB-t hajtja. Ezért erõs, és fogy el hamar.

Node. Nem értem hogy miért hiszik az emberek pontosabbnak a Springes puskát egy AEG-nél. AEG lehet hogy erõsebb, igazából ott már tényleg csak a hopup meg a csõ dönt.

Ennyire sötétség van azok között akikkel játszol vagy csak te lógsz ki ennyire a sorból?

Marui Glock18C +Cobra CNC femszan (gravirozott osztrak hataror logoval meg mindennel). De akkor is csak egy AEP volt. 😊
Inkabb telen nem pisztolyozom. Mostmar 1,5 eve elvagyok stukker nelkul. Pedig valami kellene, (mar csak MASZ miatt is) 😊

kamaszaki
Ha tehetném megtenném, csak nem járok sûrûn Pestre, ezért csak kép alapján tudom eldönteni és a Ti véleményetek alapján.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Punker
ha teheted elõtte menj és nézd meg fogd kézbe melyik a kényelmesebb melyik tetszik jobban!

Punker
mert neked mindig extra igényeid vannak 😄

nyárra 1911 GBB, de télen ugyanúgy visszatérek a jó öreg AEP USP-hez, kicsit csúnya kicsit kínai de még sose volt gondom vele, másodlagos fegyvernek tökéletes.

kamaszaki
Ahha. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig jó 2l gáz. Most ott állok, hogy vagy megveszem Hong-Kong-ból a Bell EG723 M1911, vagy egy Glock 19-re fizetek be. Nem tudok dönteni:S

Punker
írtam most délelõtt 25-28 fok között árnyékban kb 16-18 BB jött ki a tárból, saccra 1000 ml-es palackból 50x biztos meg lehet tölteni a tárat, egy könnyebb szános fegyvernél jóval többet, nem hátrasiklásosnál meg 1 tár töltéssel akár 50 BB-t is ellõhetsz.

persze mivel gázos fegyverrõl beszélünk nagyon évszak/hõmérséklet függõ, a fémszánas GBB-k kb 20 fok fölött kezdenek el normálisan mûködni és 25 fölött érzik jól magukat, ezzel szemben a jobbfajta GNB 0-5 fok között is mûködnek rendesen. de ez minden típusnál, gyártónál változik.

Szerintem direkt bosszant minket. 😊

Lehet kapni propan adaptert, de szerintem ne hokusz-pokuszolj. Vegyel 2 flakon 1 literes gazt, azzal kihuzod egy evig. Evente 1000 hufot meg kibirsz 😊

Jol mondtad. Elmeletben.
Gyakorlatban akkor szolj, ha volt mar a kezedben 600 FPS-es Spring, Gazpuska es AEG is.
Leulunk, es megbeszeljuk, hogy is mukodik ez. 😊

Nem elterjedt a kisaksis pisztoly? Hova jarsz te? Lassan mindenki csak cyma glockokkal jarkal!
Amugy egeszen mas feeling egy GBB es egy AEP. Nem veletlen, hogy az AEPjeim rekord gyorsasaggal adtam el. A GBBtol csak kenyszerusegbol valtam meg, de azota is tervben van egy JO beszerzese. Csak meg hezitalok mi is kellene. (meg most penzem sincs, es kb fel evig nem is lesz. Akkor meg majd megint kitalal valamit az APEH, hogy hol huzhat le.) 😞

kamaszaki
És hány lövést bír ki pl a 1911-es 1 feltöltéssel?

Punker
"A sniper, a gáz, a spring, mind ugyanúgy mûködik."

X+1. alkalommal mondjuk el nem értesz hozzá ne beszélj össze vissza!!! gúgliban rá lehet keresni gázok viselkedésére.....

Punker
erõsen ajánlott az AS gáz.

Punker
fegyver + szállítás volt 18, ha a vám megfogja erre még rájött volna 3,5% vám és 25% ÁFA

szerencsére nekem átjött a vámon 😄

kamaszaki
Még lenne egy gázzal kapcsolatos kérdésem. Csak airsoftüzletben megvásárolt gáz jó ezekbe, vagy esetleg valami egyszerûbben megvehetõ gáz is jó? Ceglédi vagyok, + 1000Ft szállításonként...

kamaszaki
Most találtam egy másikat, ami szóba jöhetne, de nem tudom mennyi fér a tárjába és mennyit bír egy feltöltéssel. (tudom, hogy gázos) Valakinek van esetleg ilyene? Ez

RoyalPredator
A sniper, a gáz, a spring, mind ugyanúgy mûködik. Úgyanúgy légsûrítéssel, hengerrel. Csak az a külömbség hogy motor, gáz vagy emberi erõ húzza hátra a hengert... Ergo elméletben teljesen mindegy hogy mijen a fegyver.
A pontossághoz erõ és nagyonjó hop-up kell. Erõhöz meg sokminden.

Kár hogy nemigazán elterjedt kisaksis pisztoly.
Pedig szerintem jobb mint a gáz, ha a pénztárcánkat is figyelembe vesszük.

kamaszaki
18eFt-ból összesen bejött Hong-Kong-ból? Ebben benne van a szállítás és a fegvyer is, vagy ennyi volt csak a szállítás?

Punker
ja a 24 BB-t nem lõtte ki max 1x -2x, bár lehet ha nem Guarder gáz van benne akkor kiköpi mindet, most olyan 16-18 BB-k mentek ki 1 töltéssel.

Punker

most lõttem vele a Kakukk féle maszkra, sajna erõsen deformálja a hálót, a gyári kínai gagyi lõszer pedig iszonyatosan szilánkosra törik rajta, Császáron 320 FPS-re mérték amúgy.

Elnezest, ez a ketto tenyleg preciz joszag. Bar meg csak Marui M14esekkel lottem, de azok tenyleg megdobbentoen pontosak.

Punker
M14, Type49 (természetesen csak a TM) használat nélkül miért mondasz ilyet?

Az AEG es a precizitas hogy kerulnek egy szovegkornyezetbe tagadoszo nelkul? 😊

RoyalPredator
Hidd el, van olyan állat. Ráadásul nem lábfejre, hanem csuklóra/belsõcsombra, ami amúgy szemétség barátok közt legalábbis.
Sniper mellé igenis dukál egy pisztoly, legyen 30m-ig pontos és szvsz.

Én AEG-vel fogok picit sniperkedni tuning után, SEMI-ben.
Csak a precizitás miatt, hogy fejlõdjek azon a téren is.

Facek
ÁÁÁ szerinted ki az az állat aki rámlõne sniperral 20 meteren belül ? Természetesen ott már pisztoly van 😄
MASZ-t olvastad mar? Sniper 20 meteren belul ne lojjon mar! 😊

Hat ez megdobbento. Sporoltal nekem halom penzt. 😊

Facek
Arra céloztam mikor már 20m-en belül vagyunk 😛