Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lenne egy kérdésem, vagyis észrevételem, de lehet hogy ez a jelenség csak nálam jelentkezik.
Nekem van (AK104 CM-031😎 meg (Galaxy MP5K)meg egy (MP5-A4) és azt tapasztaltam hogy ha 90fokkal bedöntöm a fegyvert akkor igencsak pontatlanná válik.
És ez állat nem úgy értem hogy ha belenézek az irányzékba,
hanem a hop-up mintha teljesen másképp csavarná meg a BB-t.
Ettõl kicsit megnõ a szórása a fegyvernek meg olyan bénán csavarodik a BB.
De ezt csak olyan 60fokos bedõlési szög után tapasztalom. (mindegyik fegyveremnél)
Érdekelne a véleményetek.
Ez meg tegnap este készült rólam. 😄
Szánalom, ússzál tovább.
<- Visszaállópont erre
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
AEG-nél max a rezonancia lehet más, de elképzelhetõ hogy hangosabbnak hat egy merev fém házban a GB, mint egy rugalmasabb mûanyagban.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Amiket láttam eddig élõben ( fémet...) , mind hatalmas csattogással mûködött ...
Az AS aeg-ekbõl nem fogsz pontlövõt csinálni, még talán az M14/type 89 áll a legközelebb hozzá, de egy alap marui VSR simán lenyomja pontosságban. Hop gumi csere után pedig keresztbe le is nyeli... (mindkét megoldást használtam -m14 & vsr- , én spec elsõ kézbõl beszélek, sokakkal ellentétben).
A kínai gyártók nem fejlesztenek, hanem lopnak....
A megbízhatósághoz minõségi alkatrészek kellenek kéremszépen, és mind kegyen összhangban..
Hitman, a tárazás miatt nefájjon a fejed, giazi katonák túzharc kellõs közepén is képesek egyesével belenyomorítani az 5.56-ost a tárba.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nem oldalirányban kellene forgatni, hanem hossztengely körül."
Van még remény! Vannak akik tudják mi micsoda!<#taps>#taps>
Amúgy pedig egy ogivál hegyû lövedék, ebben a súlyban (az as lövedékek súlyáról beszélek) hatasztrófális külballisztikával bírna! A hossztengely körüli megforgatáshoz huzagolt csõre lenne szükség, a lövedéknek pedig be kellene sajtolódni az ormózatok közé, hogy létrejöjjön az ideális tömítettség. Ez eleve kizárja a mûanygok nagy részét mint alapanyag. A penetrációról most nem beszélnék, hisz az amint látom sokak számára világos.
De gondoljuk csak tovább! A lövedékeket nem lehetne gyorstöltõvel tárazni, egyesével, vagy valami feleslegesen bonyolult szerkezettel tudnánk csak megoldani.
Hogyan jutna a lövedék a töltényûrbe? Merõben új konstrukcióra lenne szükség. És még sorolhatnám...
A vége mindíg az lenne, hogy semmivel de semmivel sem lenne hatékonyabb az új rendszer. Felesleges szót vesztegetni rá!!!
Végül tudom nem túl jó indok, de ha lenne nagyobb hatékonységú rendszer, akkor szerintetek a japán mérnökök, akik az AS fejlesztésbõl élnek, már nem találták volna ki?<#awink>#awink>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nem oldalirányban kellene forgatni, hanem hossztengely körül.
A hegyes lövedék meg eléggé gondot okozna, még ha csak 0.25 gramm is. Elég csúnyán anyáznál, ha a kiállóponton szedegetned kellene magadból a lövedékdarabkákat.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Beépítheted a legspécibb tuning alkatrészeket amitõl pontos lesz és elmuzsikál 10 évig, de egy 110-es rugóval simán megállsz 350 FPS környékén .
de perpill bogyeszünk van, abból gazdálkodjunk ugyebár.
Sílécfutáshoz vett légpuskával lõttem madarakra, meg "pecáztam" vele.
Nem pontlövést akarok, csak a lehetõ legkisebb szórást a lehetõ legnagyobb távon, ami nem haladja meg a 450 fps-t.
400 már ígyis sok, de amint kicseréljük a fontos alkatrészeit ami a szórást befojásolja, meg amitõl megbízható lesz a fegyver, felszökik az efpées.
Mit tudsz errõl?
Lazán pontos lesz. egy remek hopuppal és prec csõvel, minõségi BBvel mûködni fog. És akkor ha lesz mivel készítek egy videót is nektek csak hogy nyállal keveredjen a glaviatúra gombjai közé esett chipsmorzsák tömkelege...
Jah és eddig sokmindent tettetek, de ez még bõven nem leoltás ^^
I.C.ram: Te mijen kukát akarsz átlõni jóisten??
Amit hitman mond #21780-ban, az szín igaz. De 75-ig még el lehet húzni, talán picit tovább is. Utána már nemhogy a GB, maga a BB nembírná a megterhelést. Pontlövõ AS még a jövõ zenéje, de szerintem fejlõdik úgy a technika hogy képesek legyenek legyártani ezek a kínai és egyéb AS cégek. K+F van ottis dögivel. Más tészta hogy igény nem lesz rá az áruk miatt fõleg ^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bocsi a gyermeteg kerdesekert, de csak igy tudom elkepzelni 😄 Nekem az semmit nem mond, hogy a Jocot kilovom a bokorbol 50 meterrol. 😛
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

JGnek tényleg gyengéje a müanyag. Egyik csapattársnak elszakadt a szíja (elvileg m249re méretezett), a JG M4 meg széttört a padlón. Egy szintén müanyag maruinak semmi baja nem lett volna,igaz hogy manapság az már elég ritka állat 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Az, hogy van aki kimondottan javasolja nem csoda, hiszen ha sikerül a kis kínainak rendesen kiönteni a hop-up kamra tartó részeit, akkor nem jön elõ ez a hiba. De valljuk be, a JG nem a jóminõségû müanyagjairól híres.
Abban igazad van, hogy ha a kamra törik az nem nagy gáz (3-4000 Ft a CA), de néha bizony az elõagy tartó része törik el, amit vagy mókolsz (ez nem minden esetben járható út) vagy veszel egy komplett elõagyat ami nem olcsó mulattság még kínai kivitelben sem.
Akármijen erõs AS-t adsz nekem, nem fogok beszarni, nyugi ^^
Egy éles AK-tól már beszarnék, ha rámfogják akkor alap, ha a kezemben van, csak az örömtöl fosnám össze magam.^^
Enyém került 43k, 30k-t bweleölök és 75m-ig pontos lesz, rajta van annak a dragunovnak a távcsöve, szereléksínje. Ha netán fogaskereket és rugóvezetõt nem kell cserélni, talán rádobok egy red-dotot hogy assaultként könnyebben menjek ha olyan a terep.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
(hop kamra törés jogos, de nem katasztrófa cserélni)
A kínaiak ezt a fegyvert nagyon elk@rták, érdemesebb egy használt CA vagy Marui gyártmányra vadászni!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Azúta már gadát is cserélt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem