29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
tttttom #23344 Ja találtam már csapatot, de azért köszönöm neked is a segítséget. :) -
mstummer #23343 Nem kötekedni akarok...de akkor már öltözzön mindenki pirosba meg sárgába...úgy lehet rejtőzni igazán :)
Persze kell az azonosítás. Nálunk 2 karszalag kötelező...de én azt is soknak tartom.Sokszor csak ezért vesznek észre engem mert virít a sárga karszalag...vagy a piros. Persze az ellennél detto, igy viszont sok meglepetésszerü akció dugába dől már az elején.
A dresscode meg egyértelmű kell hogy legyen...akinél nem eldönthető annak marad a karszalag....már ha megengedett az adott játékon...ha nem akkor irány haza.
A megoldás az hogyha az ellenfél nem azonosítható akkor le kell lőni, ha saját ha nem. Nem a legjobb...de ha kis esélye is van hogy ő ellen akkor inkább lelövöm.
-
#23342 Teszem hozzá harctéren sem lehet egyszerű feladat a bokorban lapuló valakit azonosítani ... ( Gondolom ...) -
#23341 Dresscode-val az is gáz, hogy a helyszínen kerültek csapatba az emberek.
Ezt előre kéne elrendezni.
Meg több helyen jelezni a csapatot. Pl háton, bal csuklón.
Előröl hátulról egyértelmű jelzés.
De a baj igazából ott van, hogy ha egytöredéket látsz vkiből, és modnjuk szokásos woodlandban van, igen necces kideríteni hogy ki is ő.
Hát igen, elütő ruhában kéne jönni.
Német pontterepet vagy tigrissíkosat próbálok beszerezni épp. -
#23340 Nálunk nagyon sok abszolut kezdő van, ők kb mindenre lőnek, engem ablakból kezdtek el sorozni, berontottam az épületbe, első két embert lekaptam mire észrevettem, hogy mindenki velem van . Van ilyen :)
Ha lőnek vissza kell lőni mindegy ki az ! :)
Karszalaggal sem vagyok kibékülve, piros szín messziről kiabál ... -
#23339 semmi gond nem volt a dresscod-dal (főleg hogy karszalagvolt) le lett rádiózva hogy tartjuk az épület emeletét (ott volt a beíró pont) kinézek az ablakon erre elkezdenek lőni az árokból, persze hogy visszalőttem. -
#23338 Hiába no..szegény országban élünk ... Jó lenne mindenhol egy fullos dresscod . -
#23337 a jótékonysági játékon én is 2 baráti kill-lel kezdtem :D -
#23336 És én is ott voltam ??? -
PÜSPÖK #23335 Az álltalam preferált játékon volt vasárnap predátor bácsi..az életkora?már nem kérhetek tőle szülői papírt..böcsülettel játszott csak épp a sajátjait lőtte becsülettel..csak a fórumokon ilyen.. -
#23334 Van benne valami... Sajnos mi nem árusítunk ilyet. -
#23333 motorosboltok?
-
#23332 Egy ilyet szeretnék venni, de magyarban nemigazán találok.
http://www.ecrater.com/product.php?pid=4898485
Segítene valaki? -
No mindegy én nem ismerlek, akik velünk voltak azokat ismerem, akik meg ott csapódtak mellénk azokat nem ... -
#23330 Mit melyik? Én az voltam, aki kiszedte a csapattársait, azokat akik rámtámadtak vmiért.
De nagyon hősies voltam, csak lomha. -
#23329 Micsoda, te is ott voltál ? Aztán melyik voltál ha nem titok ? :)))) -
#23328 Gránáttal semmi bajom!:)
Kellett volna, legalább vmi flashbang, aztán a fetrengő, vagyössze vissza forgó emberkéket lekéselni a gumikéssel.
Igazából a CQB az CQB, az 1es lövés.
De CQBba alap a gránát, másképp állóháború alakul ki.
csakhát itt a ház körül is mászkáltunk, ugyh félig volt ez klózkvarterbáttöl. -
#23327 Ez igaz, de hatasos:) -
#23326 Az nem elegáns ! :))))) -
#23325 ugyi kene egy par granat aztan viszlat:) -
#23324 Az üveget értem , de tegnap épp ilyesféle játékon voltam, Nagygomboson, egy épület és a mellette található terep, esélyünk nem lett volna semmire ha nem tudunk belőni ablakon.Főként, hogy a sniperünk felment a szemben lévő épület emeletére, és bizony nem vigyorogtak kempeltek olyan vígan az ablakok sarkaiban mint előtte ... :)
Valójában sokkal nagyobb előnyben van az a cspat aki befészkeli magát egy épületbe, nem értem miért kell még kedvezni nekik. De biztos van valami játékmenetbeli oka , ha sokat így előírják .... -
#23323 Nálunk most az volt a hiba, hogy ablakból kintről besoroztak, és ez ellehetetlenítette a játékot. Az új szabály értelmében bentről lehet kifele sorozni, de azt is módjával, amúgy CQB és 1es lövés.
A MASZ pedig "kissé" hiányos. -
kvitya #23322 Szia,
ablakon be szabad lőni az általános szabályok szerint (MASz), amennyiben a szervező másként nem dönt (a pálya adottságai vagy a játékmenet okán). Viszont ahol üveg is van az ablakban, ott kifejezetten balesetveszélyes és ezáltal tilos, még akkor is, ha a szervező nem tiltja meg.
-
#23321 Megbeszéltük ! :D -
#23320 MASZ-ban látsz ilyet? a többit leszarom..... -
#23319 Sok helyütt olvasom, hogy épületbe ki lőni szabad, ablakon belőni viszont nem ... -
#23318 nem regisztrálok én sehova. -
#23317 Sunyiban olvasgatja őis a "Másik" fórumot, és azt a topicot ahol játszottam.
No kedves. Regisztrálj, és Írj oda, ha ezzel kapcsolatos kérdésed van, nem itt kell kitárgyalni.
-
#23316 mi van? -
#23315 Épületet is tartalmazó játéktéren miért nem szabad ablakon belőni ? -
#23314 A szwasztika a harmónia és egészség, a teljesség jele.
Még az Aztékok is használták. -
shatanka #23313 Viszont az életkorodat még mindig nem sikerült megmondanod... -
shatanka #23312 Értem. Akkor a szvasztikának is mitológiai jelentése van?
-
#23311 Jah amúgy Soul Spartans.
Ne gondolj roszra ejnye. -
#23310 Ilyen belépővel (5m esés)... Minden esetre sok szerencsét.
Tatabánya Airsoft - Google segít, és a Softair.hu is.
Valamilyen csapatot láttam egy fél éve, majd utánanézek neked.
Shatanka. Illyés Gyula Gimnázium.
De itt kivételesen jók a tanárok!
A nick CoD5ben elmegy, nemde?
Nem kéne ilyen témát feldobni. -
mstummer #23309 ha Tatabánya környékén szeretnél csapatot illetve játékot nézni akkor ajánlom a www.jatekszervezes.hu -t. Persze a softair-en keresztül is megtalálhatod őket. -
tttttom #23308 Nagyon köszönöm. :) -
#23307 AEP-ből Glock, USP, Beretta, Desert Eagle, MP7 van
csapatot Tatabánya környékén, pl softair-en keresztül találsz. -
shatanka #23306 "ilyesféle ember tanítja a GYEREKEINKET"
Biztosan átsiklottál a hozzászólásom fölött, ezért nem válaszoltál. "Kérdés: Hány éves vagy pontosan? És milyen iskolába és hova jársz?"
Szándékosan nem veszem figyelembe az aláírásodba lévő link adatait, mert szánalmasnak találnám "SS卐Royal" nicket 28 éves fejjel... -
tttttom #23305 Helló én még valamennyire újonc vagyok az airsoftban. :)
Mondjuk egyszer voltam épületharcba, de ott az első alkalommal szenvedtem egy kisebb balesetet(zuhantam 5 méter magasról, de túléltem szerencsére.+Nem menőzni akarok ezzel...Na de mindegy+Megtetszett a játék, merthát jó volt a hangulat és úgy döntöttem, hogy esetleg keresnék egy csapatot, mert nem nagyon tudok ilyenről a környékemen akik nagyon airsoftoznak...)Valaki nem tud egy Tatabánya és környékbeli csapatot amelyik hajlandó lenne bevenni egy 17 év körüli srácot?(vagyis engem :))Meg amúgy Szárligeti vagyok...
Van egy fegyverem(CA AK-47-SA 7-M AEG)
Meg ruházatom is van.
+Még egy kérdés valaki elmondaná, hogy AEP-ben milyen pisztolyok léteznek, mert néztem utána neten, de nem nagyon találtam, hogy milyenek vannak...Csak Glock,USP meg Desertről találtam infókat, de sztem ennél van jóval több is...Mert úgy döntöttem, hogy majd veszek egy oldal fegyvert is. :)
A válaszokat előre is köszönöm. ;)