Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mivel a hopup hátra felé csavarja meg a BB-t, gondolom oldalra döntve nem az igazi, mert akkor oldalra tekeredik, és (bár nem próbáltam,) szépen el téríti az adott irányba .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
ez teljesen normális.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Steel Painter
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem, vagyis észrevételem, de lehet hogy ez a jelenség csak nálam jelentkezik.
Nekem van (AK104 CM-031😎 meg (Galaxy MP5K)meg egy (MP5-A4) és azt tapasztaltam hogy ha 90fokkal bedöntöm a fegyvert akkor igencsak pontatlanná válik.
És ez állat nem úgy értem hogy ha belenézek az irányzékba,
hanem a hop-up mintha teljesen másképp csavarná meg a BB-t.
Ettõl kicsit megnõ a szórása a fegyvernek meg olyan bénán csavarodik a BB.
De ezt csak olyan 60fokos bedõlési szög után tapasztalom. (mindegyik fegyveremnél)
Érdekelne a véleményetek.

Ez meg tegnap este készült rólam. 😄

RoyalPredator
Hogy vagy képes minden egyes megjelenéseddel hányásra kéztetni?
Szánalom, ússzál tovább.
<- Visszaállópont erre

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL
GBB-nél szerintem igen, mert fém a fémen csúszik ami alapból hangosabb.

AEG-nél max a rezonancia lehet más, de elképzelhetõ hogy hangosabbnak hat egy merev fém házban a GB, mint egy rugalmasabb mûanyagban.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hitman76
Hogyan vagy képes minden egyes hozzászólásoddal egyre nagyobb marhaságokat leírni???

lac coo
A full fém fegyverek alapból hangosabbak a mûanyagoknál ?
Amiket láttam eddig élõben ( fémet...) , mind hatalmas csattogással mûködött ...

Zárójelben megjegyezném, h volt ezer éve a japóknál már szárnyas AS lövedék, piciny heggyel, szárnnyal a végén... hamvába is holt, ahogy kell.

Az AS aeg-ekbõl nem fogsz pontlövõt csinálni, még talán az M14/type 89 áll a legközelebb hozzá, de egy alap marui VSR simán lenyomja pontosságban. Hop gumi csere után pedig keresztbe le is nyeli... (mindkét megoldást használtam -m14 & vsr- , én spec elsõ kézbõl beszélek, sokakkal ellentétben).

A kínai gyártók nem fejlesztenek, hanem lopnak....
DannyL
Isteni magasságokba emelkedett a topik. 😊

RoyalPredator
Azt nemmondtam hogy am egbízhatósághoz FPS Kell.
A megbízhatósághoz minõségi alkatrészek kellenek kéremszépen, és mind kegyen összhangban..

Hitman, a tárazás miatt nefájjon a fejed, giazi katonák túzharc kellõs közepén is képesek egyesével belenyomorítani az 5.56-ost a tárba.

autómatán illik amúgy az ilyen pontos és erõs fegyvereket használni...<#gonosz3>

Nembaj...nem értesz hozzá te sem.Ennyi 😊 Hiába is találsz ki bármit.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hitman76
"Nem töltény, hanem lövedék forma.
Nem oldalirányban kellene forgatni, hanem hossztengely körül."

Van még remény! Vannak akik tudják mi micsoda!<#taps>

Amúgy pedig egy ogivál hegyû lövedék, ebben a súlyban (az as lövedékek súlyáról beszélek) hatasztrófális külballisztikával bírna! A hossztengely körüli megforgatáshoz huzagolt csõre lenne szükség, a lövedéknek pedig be kellene sajtolódni az ormózatok közé, hogy létrejöjjön az ideális tömítettség. Ez eleve kizárja a mûanygok nagy részét mint alapanyag. A penetrációról most nem beszélnék, hisz az amint látom sokak számára világos.
De gondoljuk csak tovább! A lövedékeket nem lehetne gyorstöltõvel tárazni, egyesével, vagy valami feleslegesen bonyolult szerkezettel tudnánk csak megoldani.
Hogyan jutna a lövedék a töltényûrbe? Merõben új konstrukcióra lenne szükség. És még sorolhatnám...
A vége mindíg az lenne, hogy semmivel de semmivel sem lenne hatékonyabb az új rendszer. Felesleges szót vesztegetni rá!!!
Végül tudom nem túl jó indok, de ha lenne nagyobb hatékonységú rendszer, akkor szerintetek a japán mérnökök, akik az AS fejlesztésbõl élnek, már nem találták volna ki?<#awink>

Nem értesz hozzá és kész 😊 Tanulj már a mestertõl 😊 Egy 0.25-ös bb nem tud kárt okozni, ha meg ki is van alakítva lövedék formára fõleg nem. Sosem láttam kilõtt fogat és szétszaggatott arcokat amelyeket 20-30 méterrõl kilõtt kis tömegü bb okozott,közelrõl kilõttel fõképpen nem lehet bajt csinálni. Ez pont azért van mert nem képes egy ilyen kis tömeg károkat okozni. Értsd már meg 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Nem töltény, hanem lövedék forma.
Nem oldalirányban kellene forgatni, hanem hossztengely körül.
A hegyes lövedék meg eléggé gondot okozna, még ha csak 0.25 gramm is. Elég csúnyán anyáznál, ha a kiállóponton szedegetned kellene magadból a lövedékdarabkákat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lac coo
De ebben tényleg óriásit tévedsz, a pontos és megbízható fegyverhez semmi szükség nincs magas FPS-re !

Beépítheted a legspécibb tuning alkatrészeket amitõl pontos lesz és elmuzsikál 10 évig, de egy 110-es rugóval simán megállsz 350 FPS környékén .

lac coo
Én ebbe nem mennék bele ennyire, nem nagyon érdekel maga a fegyver, lõjön valamit oszt jóvan ! 😊

RoyalPredator
Hát ha hegyes akkorsem okozhat gondot révén 0.25g
de perpill bogyeszünk van, abból gazdálkodjunk ugyebár.

Sílécfutáshoz vett légpuskával lõttem madarakra, meg "pecáztam" vele.
Nem pontlövést akarok, csak a lehetõ legkisebb szórást a lehetõ legnagyobb távon, ami nem haladja meg a 450 fps-t.
400 már ígyis sok, de amint kicseréljük a fontos alkatrészeit ami a szórást befojásolja, meg amitõl megbízható lesz a fegyver, felszökik az efpées.

lac coo
És elég bizarr lenne egy kihegyezett "BB" 400 fps-el ! 😛

lac coo
Vegyél egy márkás légfegyvert ha pontlövészetre vágysz ! 😉

Hitman76
Sehogy sem mûködne.

RoyalPredator
Gondoltam rá h rendes töltény forma kéne neki, realcap tárakkal, de nemtudom h ez mennyire mûködne. Ugyebár meg kéne oldalirányban forgatni... Mûanyag esetén ez picit nehéz, de talán mégez si megoldható.

Mit tudsz errõl?

lac coo
Gömblövedék az életben nem lesz pontos, fõleg nem egy ilyen pille súlyú .

RoyalPredator
Mivan diétát akarsz tartani Punker?=)

Lazán pontos lesz. egy remek hopuppal és prec csõvel, minõségi BBvel mûködni fog. És akkor ha lesz mivel készítek egy videót is nektek csak hogy nyállal keveredjen a glaviatúra gombjai közé esett chipsmorzsák tömkelege...

Jah és eddig sokmindent tettetek, de ez még bõven nem leoltás ^^

I.C.ram: Te mijen kukát akarsz átlõni jóisten??
Amit hitman mond #21780-ban, az szín igaz. De 75-ig még el lehet húzni, talán picit tovább is. Utána már nemhogy a GB, maga a BB nembírná a megterhelést. Pontlövõ AS még a jövõ zenéje, de szerintem fejlõdik úgy a technika hogy képesek legyenek legyártani ezek a kínai és egyéb AS cégek. K+F van ottis dögivel. Más tészta hogy igény nem lesz rá az áruk miatt fõleg ^^

Hitman76
És ezen belül is már tekintélyes szórást produkálnak. Ha 45 méteren belül egy mellalakot szór egy AEG, az már elfogadható. Persze lehet javítani a szórásképen, de egy AS fegyver sosem lesz pontlövõ.

I.C.ram
Pedig en azt hittem, hogy 75 meterig pontosak <#idiota>
Punker
az AS-ban az átlag lõtávok 40-45 méteren belül vannak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Mi az atlagos effektiv lotavja egy jobb minosegu AEG airsoft flintanak? Mondjuk az TM M14-nek? Az ures kolasdobozt milyen max. messzirol lovi at?

Bocsi a gyermeteg kerdesekert, de csak igy tudom elkepzelni 😄 Nekem az semmit nem mond, hogy a Jocot kilovom a bokorbol 50 meterrol. 😛
Mersant
mar vartam hogy valaki leoltsa...😄

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
kértem valamit:

DannyL
Swiss Arms M6 meg a tuning. <#wow1>

ott a pont 😛

Hitman76
Nem értesz te hozzá!!! Az õvé az lesz és kész!<#wow1><#duhos2><#eplus2>

75 méterig tudod mikor lesz pontos az AK-d. Fõleg 30 ezer ráköltésébõl.

Én legutoljára kb 1 éve hallottam hogy hasonló problémák voltak JG G36-osokkal. Azóta mind gond nélkül megy az ismerõsi körben. Bátyámnak CA G36 van. 2 év alatt volt neki egy dugattyúcsere és egy tûzváltókar csere, megkimélt használat mellett.Tehát a CA sem probémamentes.
JGnek tényleg gyengéje a müanyag. Egyik csapattársnak elszakadt a szíja (elvileg m249re méretezett), a JG M4 meg széttört a padlón. Egy szintén müanyag maruinak semmi baja nem lett volna,igaz hogy manapság az már elég ritka állat 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hitman76
A most kapható daraboknál is meg van ez a jelenség, legutóbb egy kb. fél éves, alig hajtott darabnál láttam az említett hibát.
Az, hogy van aki kimondottan javasolja nem csoda, hiszen ha sikerül a kis kínainak rendesen kiönteni a hop-up kamra tartó részeit, akkor nem jön elõ ez a hiba. De valljuk be, a JG nem a jóminõségû müanyagjairól híres.
Abban igazad van, hogy ha a kamra törik az nem nagy gáz (3-4000 Ft a CA), de néha bizony az elõagy tartó része törik el, amit vagy mókolsz (ez nem minden esetben járható út) vagy veszel egy komplett elõagyat ami nem olcsó mulattság még kínai kivitelben sem.

RoyalPredator
Swiss Arms M6 szerintem gyenge ahoz képest hogy sniper. Tuningoolni alapból kell hamár valaki mellényúl és azt szedi le a polcról.
Akármijen erõs AS-t adsz nekem, nem fogok beszarni, nyugi ^^
Egy éles AK-tól már beszarnék, ha rámfogják akkor alap, ha a kezemben van, csak az örömtöl fosnám össze magam.^^

RoyalPredator
Halálpontos volt, és hihetetlen messze vitt. Megvolt a 250k-s ára is...
Enyém került 43k, 30k-t bweleölök és 75m-ig pontos lesz, rajta van annak a dragunovnak a távcsöve, szereléksínje. Ha netán fogaskereket és rugóvezetõt nem kell cserélni, talán rádobok egy red-dotot hogy assaultként könnyebben menjek ha olyan a terep.

Biztos hogy a kezébe adnád?😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
te Hit mikori szériáról beszélsz? csak mert rajtad kívül még senkit nem láttam erre panaszkodni, sõt sokan ajánlják is!

(hop kamra törés jogos, de nem katasztrófa cserélni)

Hitman76
A JG G36-ot jobb ha elfelejted. Gyárilag hibás a hop-up rendszer konstrukciója, hajlamos törni és ha nincs szerencséd egy komplett elõagy csere árán lesz csak mûködõképes a fegyvered. Ha szerencséd van, akkor csak a kamrát kell cserélni. A nozija egyedi méret, senki más nem gyárt hozzávalót (és berendelni sem lehet sehonnan), max egy hosszabb noziból lehet maszekba légyártani.
A kínaiak ezt a fegyvert nagyon elk@rták, érdemesebb egy használt CA vagy Marui gyártmányra vadászni!

kiváncsi vagyok, hogy milyen fps szórása lehet annak a fegyvernek.

Nagy a csond. Punker kitiltottal mindenkit?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Maruiekra nem jellemzo hogy japanon kivul barmilyen nyelven is hajlandoak lennenek kommunikalni. Bar ez az osszes japan gyartorol elmondhato. A legdurvabb a Tanaka Works. Meg weblapjunk sincs 😛

Nekem is rogton ez ugrott be, hogy valoszinuleg Black eagle swiss arms M6 supertuning a viszonyitasi alapja. Kezebe adnam Silentbob Sun Project M40XBjet osszefosna magat 😊

RoyalPredator
Nemtudom pontosan. Megcsinálta, azthiszem 600 v 650.
Azúta már gadát is cserélt.

Akkor püspök megcsinálta végül is a dragunov projektet. Ugye a JG dragunovból építkezett? Végül is baxos rendszert rakott bele? Hány fpsre húzta fel 500 környékére?

Sadist
Pedig a G36 elég ergomókus, meg a diopteres irányzék szerintem jobb, mint az AK-k nézõkés nyílt irányzékai, bár ez lehet ízlés dolga. Ha a G36C-t választod, akkor késõbb nem kell rá szereléksínt venned, ha rá akarsz rakni egy red-dotot vagy mellsõ markolatot, legfeljebb ha az oldalára akarsz szerelni lámpát, akkutartót, stb.-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
A Tokyo Marui-nak nincs angol nyelvu weblapja? En legalabbis nem talaltam, csak japant.
Punker
árban nagyon különbözõ 2 dolgot választottál, Cyma AK-ból van rengeteg féle )aszem 0,50 körül jár a számozás), vagy az új kalash AKMs-ek nézd meg azokat is!