Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a gyári tár elsütõ szelepét megöltem Kvitya atomdurranás téligázával, rendeltem hozzá másikat azzal vígan el van, a 3 napos játékon unalmamban ellövöldöztem vele min 10-15 tárat (hátha meghallja az ellen és oda találnak) minimális kopás van rajta.
sok jobb pisztoly van ennél, de nekem ez feelingezni kellett és arra ennyi pénzért tökéletes 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Lehet inkabb veszek megint egy KJ Works Bercsit. Eddig az volt a legstabilabb. 😛
Akkor nemérzed a találatot ha nagyon rétegesen vagy öltözve, pl tacmellény, úgy van hogy faágnak tudod be azt a pici koppanást.
Velem is elõfordult ugyanez.
I.C.ram:
Softair fórum, kikeresed a megfelelõ játékot, jelentkezel rá, kimész és harcolsz. Ennyi. Egy hónapban 1-2 ijen játék megteszi.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
a 720-as a mûanyag, a 723-as a fém verzió
(értelemszerûen a fém sokkal több gázt eszik meg)
katt
Sajnos nekem nincsenek sokan a baratikoromben, akik jatszananak. Igy eleg felejtos szamomra a dolog. Max marad a celbaloves.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
nowar, keletifront és persze a külföldi webshop-ok között nézelõdj!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A CO2-esek általában rohadt erõsek ezért nem igen valók játékra.ezt vennék a te helyedben.
Az elektromos csak annak jó, aki imád szerelgetni ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az biztos hogy nálunk tiltva lesz a bandájuk.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Igazából énse fogok mostmár próbálkozni a szembeszél hugyozással, mert itt egyértlemû hogy van 2 csoport, akik nemszeretik 1mást.
A társaságomat pedig nagyonkérlek ne szóld le, mert mi se tesszük veletek, én biztosan nem, még..., és nagyszerû játékokat szervezünk.
És nem vagyunk kitiltva, ez a másik. Majd én leszek ha Hitman tovább kamuzza azt h admin hozzászólásokat törölgetek unalmamban ... cép.
Nekem még van mit fejlõdnöm, de amit hallok, értelmes játékosoktól, és magam is megtapasztalom, azt ezért el is hiszem. És hogy ki mennyi ideje játszik, v mennyi idõs, hidd el, marhára nemszámít. Embere válogatja, az isten állatkerte pedig nagy és "kicsi a kérítés"
Igen Dummyboy, mi pont ezt tettük =)
Marui jobb mitn Cyma, de én nemmodntam h nem így lenne, én aztmondtam, hogy cyma nem szar, és egyre jobb minõség. Könnyû megintcsak azt olvasni amit az ember látni illetve hallani akar.
BAX amikor csak az volt, istenítette mindenki. Akkor jóvolt, most szar?
Nem. Ugyanolyan jó, de van nála jobb. Ennyi. Kész.
mstummer: piros X jobbfölül van.
Jóét.
Be kell magolni, bólogatni kell, aztán egy sör mellett mesélni a kevésbé "próknak" a sok idióta lámaságot amit hall itt az ember xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szerencsétlen nímandok meg mennyi butaságot összehordanak itt, meg dobálják a sárot össze meg vissza ... hihhhhhetetlen ... xD
Mondom én, mondom, kicsi az a kerítés 😞
(Kiváncsi vagyok mennyire lepné meg a sok 400FPS-es dobozos Cyma-s játékost egy Marui ... nem is kell M14 ... elég egy MK23-as Socom ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Komolyan miért élnek az ilyen emberek?. Legalább a normális kritikát olvasnád el és fogadnád meg. De te nem... mert te vagy a nagy mindent tudó,neked nincs szükséged az ilyesmire. Irigyellek. Igazán megtaníthatnál minket tudatlan 4-5 éve játszó amatõröket XD
Van olyan közösség aki képes veled játszani? Vagy egyáltalán szóba állni?
Sajnálom õket 😊 Nyugat-Magyarországon remélem nem jársz.
Egyébként te vagy a tipikus példa arra az airsoft játékos típusra aki már az elején mindenhez ért, kioktatja a régieket, majd fél év után abbahagyja az egészet. Vagy mert megunja, vagy meg a többiek unják meg õt 😊
Egyébként a bax egy kupac szar. Ja bocs én ezt nem tudhatom.Te jobban vágod. Elnézést 😄
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Cyma AK-m 120m/s papiron, valóságban igen elképzelhetõ hogy az van amit mondasz, mert ez jellemzõ a kínaiakra. Meg hogy CA fogaskerekeket talál az ember. Természetesen ezért lesz rajta tuning, hogy megfelelõ minõségû alkatrészekkel szépen dolgozzon, mert a hiányát megszenvedtem hétvégén.
M. Hessler gyönyörûen megfogalmazta: "Az AS fegyver olyan mint egy dallam. Ha minden hangjel a helyén van, gyönyörûen szól, de ha akár 1 hiba van, borul az egész dallam." Ezt belekéne gravírozni a fémtestbe...
De mindennek ellenére egyáltalán nem pocsék minõség a cyma mostmár.
És az árát is nézzed.
Mersant, én kiváncsi vagyok hogy visszafogják-e venni ha neked nemtetszik a rendelés. Kishazánkban ez (nagyon) nem jellemzõ.
1: A BAX rendszer mióta jó? FPS növekedés valóban hoz lõtáv növekedést, de nem akkora mértékben, mint gondolod.
2: A cyma AK ról úgy mondasz véleményt, hogy azt se tudod, hogy hány fps. Icci pici kinai kezem összekeverte a rugókat és lehet benne van egy 130nak megfelelõ rugó... A cyma mint minden kínai félelmetes minõségszórással dolgozik.
Utana kell nezni mi most a helyzet.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
1, Ha eleve úgy kezded egy veterán játékos hozzászólására a választ hogy butaság amit õ ír. Még jó hogy fikázást kapsz cserébe. Ne haragudj de most te kezdtél belekötni Punkerba.
2, Ha még ráadásul hülyeség is amit írsz jó hogy fikázást kapsz. Pláne úgy hogy még közben lényegében magadat is butázod 😊 Punker azt írta hogy az FPS-nek minimális köze van ahhoz hogy nõljön a lõtáv. Erre te lebutázod, majd magad is bevallod hogy egy jó hopup nélkül mit sem ér az egész. Gratulálok 😄
3, Olyan kezdõként mint te én még javában meghúznám magam...és nem adnék tanácsokat a szintén kezdõknek. Legalábbis nem ilyen téren. 2-3 éves rutin után már inkább. Akaratlanul is félrevezethetsz másokat. Bármennyire is tapasztaltnak érzed magad 2-3 tinglitangli után,te még bõven a kérdezõ/tanuló oldalon vagy nem pedig a válaszadó/tanár oldalon. Aki elõször jön ide azt hiszi tapasztalt vagy. Sokáig toltad springessel? Hmm...1-2 játék? A nagy öregek között volt aki 1 éven át vagy annál is tovább tolta springessel.Hétrõl hétre mert nem volt más.
A lényeg hogy ez a pár játék nem tapasztalat,hiába érzed úgy.
4, A stílusod az meg egyszerûen szint alatti. Nem ismerem se Punkert se Hitmant ( a fórumot leszámítva), nem is védeni akarom õket. De a te stílusod még az ilyen békés embereket is mint én, simán kihozza a sodrából.
5, Persze ezt a hozzászólást is fikázásnak veszed majd.Megsértõdsz, már én is gonosz leszek aki nem szeret téged 😊 Pedig sajnos a hiba benned van. Tudod ha mindenki szembe hajt veled az autópályán akkor el kell gondolkodni hogy nem te mész e a rossz irányba 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Csomagot is elkapjak! 😞
Ket megoldas van:
1. eladod, es az arabol itthon veszel majd masikat
2. darabokra szeded, es 3 darabban feladod.
Sajna igy is van ra esely, hogy 1-1 csomag ottmarad, mert azt mondjak fegyveralkatresz.
Mi akartunk anno usabol behuzni par cuccot, ami csak ott jelent meg, ez a 3 csomagos modszer ami jarhato, de meg ez is lutri 😞
Amcsik hujjek! 😊
Eeeeh limit nemköll, esetleg annyit hogy midcap 1 fordulóra.
De ha vki realcapos, az úgy szívja meg mint springes AEG ellen,
kivéve ha az illetõ TUD.