Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Praksi lõ: Góóóóól!!! <#awink>#awink>
Royal: az egyszeri embert a megnyilvánulásai és a viselkedése miatt nem kedvelik; nem azért mert a szürke vagy a zöld fórumot látogatja.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én egyáltalán nemtudok nikotinra rászokni (fõleg mert én az ijen marlboro light 0.4gramm...) úgyhogy konkrétan nem fûzök ehez semmit, mert egyszerûen nemtudom mijen cigaretta függõnek lenni.
Dehát végülis mozgunk, meg jó friss levegõt szívunk, nemde?:D
Én nemtudtam hogy volt ez a 3 napos tóra, én más játékokra mentem el, és megvolt emellett a dolgom. Ha ezt rólam mondod, praksi.
A SoftAir fórumot más topicok miatt látogatom, ráadásul tudod én cúnya szürkefórumos vagyok, és nemcejetnek a zöldön. + remélem itt se és akkor kölcsönös ^^
Shatanka, én sem nagyon játszottam kõmûvesdit, csak nagyapám kertjén amikor fejlesztettük a telket. Aztán én nemis erre értem.
Efti, te mi a francot írhattál amit ki kellett moderálni?
Nemtudom igazából mit lehet belekötni most a #2199-as postomba.
Aki bírja a megterhelést az bírja, aki nem nem. Kész, és itt le is lehet zárni. PMbe azért küldjed el plz, csak mert kíváncsi vagyok a véleményedre.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
amúgy kvityának van igaza, aki annnnnyira tökös gyerek, az miért hiányzott az MKSZV-rõl vagy a 3 napos Modern Warfare-rõl?....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Majdnem hozzaszoltam a temahoz en is, de rajottem, hogy Punkernek van igaza, felesleges szitani a tuzet.
WWFSMD?
Tehát a hop-upot sem tudod normálisan beállítani! Pedig az alap dolog! "L"
Szóval kösd fel a gatyát!<#vigyor1>#vigyor1>
19-én Eger csillaga 25-ösre jössz? cél 5 órán belül.
2 évig atlétika ( meglett az eredménye... kikoptak a térdeim... De viszont nagy élmény volt a dobogón álni gyerekként ), majd kondi, box, kajak egyetemen szerintem meg a falmászás és a squash lesz.
Royal: én még életemben nem voltam építkezésen , életemben nem pakoltam bálákat, hordtam mûtrágyászsákokat, szüreteltem, arattam, kaszáltam, ástam, kapáltam stb... :)
mellesleg azok is játszanak akik hétköznap vagy esetleg még elözõ este melóztak és csak egy kicsit kikapcsolódni járnak le...
Shatanka: Ha már egy kész filearchívumot vezetsz rólam mint egy kisokos FBI ügynök, akkor légy oly szives gondolkozni is, és jöjj arra rá hogy egyéb fizikailag megterhelõ feladatok is léteznek az életben, még ha esetlegesen te a ki is vonod ezek alól magadat a kis kényelmed érdekében. Tudom mijen dolog az intenzív, napokon át tartó megterhelés.
Megvan a módja, hogy mentálisan viszonylag friss maradj és innentõl kezdve már szinte csak az akaraterõtöl függ.
Hogy ha te egy 123 kg-s ember vagy, akkor vagy ügyelj arra, hogy a testedet ne terheld meg, csak amennyire azt lehet, vagypedig támogassad a postomat, mert te ennek ellenére úgygondolom hogy kibírod a sarat, még ha fájdalmas is, de csinálod és kész. Nemde?
mstummer: Tudod nagyon nem mindegy hogy ki mijen intenzitással játszik. Alapból sok tényezõ játszik itt szerepet. Felszerelés súja, testsúja, fizikai kondíciója, a megtett út, az útnak minõsége, hogy mijen testhelyzetben játszik valaki, hõmérséklet, páratartalom, etc etc. Rengeteg tényezõ.
De azt is hozzáteszem, hogy a kisportolt test kardió és sújemelgetéssel lesz fõleg, és ezek az emberek rendszerint kihagyják a combizomzat fejlesztését. Ez mifelénk rendszeresen elõfordul, hogy kis macsógyerekek flexeznek a csajoknak, aztán futáskor kidöglik az elsõk között, mert egszerûen nem edzett a lába, meg néha a háta. Meg egy kigyúrtabb ember miért is menne mesterlövészkedni, nem? ^^
MuldR: Hívd át Scully-t és kérj tõle egy jó masszázst vagy valami.:D
Szóval persze énis vagyok úgy hogy már nagyon kényelmetlen a játék, de nekem van sokminden mellett egy ijen "spontán" adrenalindolgom, amikor harcolok, és tûzharc van, akkor elfelejtem minden bajomat és gyáááááááááh x)
/me genyo napom van, itt ulok, ha lefexem megfulladok az allergiatok. Sux :(
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ergo nem az alkat számít, ez részben a fejben dõl el.
És persze azon hogy mennyire van hozzászokva az ember. 4 éve tuti hogy nem bírtam volna.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Az 1 napos "komolytalan" játékot valóban ki lehet birni alap felszereléssel, De egy 3 napos non-stop játékot, vagy simán egy téli 2 naposat már nem.
A fegyver és a felszerelés súlya sem mindegy :) A 3 napos játékon az m16 nem volt olyan könnyû a 3. napra már erõsen jelentkeztek a fáradság tünetei... ( Full fém, A4 ris, CA 203 gránátvetõ risreszerelhetõ, távcsõ ) Amúgy meg elhízott 123 kgos kocka informatikus vagyok... :)
De ha ennyire kemény legény vagy miért is nem mentél még ki Afganisztánba?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És persze vegyük figyelembe azt is, hogy mi "katonásdit" játszunk.
Szóval légy férfi és tûrd a fájdalmat, fejleszd izmaidat.
Megfelelõ fizikai kondíció nélkül pedig tudod hogy mijen feladatkört lehet beteljesíteni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Vettem egy ak-47 beta-t és a tûzváltókarja lötyög, ha sorozatra van rakva a remegés letolja pár mp alatt. Mit tudok vele csinálni? Szétszedni nem nagyon akarom, vagy csak minimálisan, hogy ne tudjam elcseszni. Esetleg Cegléd közelében nincs valaki aki ért hozzá?
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Shemagh az nagyon tetszik, de nem véd igazán. Katonák se hordanak arcvédelmet, mondjuk ott nemsegít. Én csak a fogaimat féltem, ezért amikor melegebbre fordul a szitu, feltolom pár rétegben az arcom elé a shemagot, és ráharapok picit, hogy a szám csukva van, hátha az essetleges balesetet megelõzöm azzal hogy az ajkam felfogja az ütést. De emellett megbíztam minden játékostársamban amennyire tõlem elvárható. a 440-es kalashtól féltem konkrétan.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bár egyre több játékszerevezõ kötelezõvé teszi a játékán ...
Elnézést ha nem errõl van szó, akkor hülyeséget postoltam.
Hétvégi szlovén játékon úgy lõtték ki az egyik srác 2 fogát, h halott státuszban, arccal a földre borulva feküdt a földön, természetesen narancs sapkában. Amiben nem volt szerencséje: eléggé változatos a terep, s õ egy kisebb domboldalon volt (az egész terepen nem volt 3 nm sík összefüggõ sík felület), s egy távoli, eltévedt lövés (30+ méterrõl) bekúszott a hónalja alatt és vitte a fogait.
És nem speciel 1 emberen, hanem a képek zömén. Ahol fogakat lõttek ki.
És ami messzebbre hord, messzebb szór. Annyira hülye meg nemlehet senki hogy szar hopup alatt tuningolja a fegyverét.
Nem tudom, esetleg dereng-e az a kép, ahol a srác homlokán egymás mellett 3 lyuk van...... nos, ott a srácon sisak, arcvédõ, "búvár"szemüveg volt és 350 fps-tõl hasadt a bõre. A sisak és a szemüveg között volt egy minimális rés, kb 7-8 mm...... amúgy a srácon összesen volt kb 200k+ felszerelés, fegyver nélkül, NVG nélkül
Az erõsebb fegyver pontosabban lõ...... ismét szép gondolat, kár, h ismét baromság... lásd CO2-s pisztolyok, stb.....
<#help>#help><#violent>#violent><#idiota>#idiota>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én a 30k-s tuningból inkábbcsak a preccsõt, hopup és fogaskerekeket tartottam meg. A többit mind elvetettem. Rugót egyenlõre inkább nem, mert alapból 400FPS a fegyver, és ennél erõsebb már nem kéne. Nagyonnemkéne.
Azért én nemszeretnék egy barátot mondjuk fogonlõni, mert úgy hord a BB.
Tehát ha erõsebb fegyver pontosabban lõ, akkor tanuljuk meg kezelni, és nemigazán lesz baleset. Azok a csúnya képek szerintem inkábbhogy a szórás miatt lettek minthogynem az erõ miatt. + A felszerelés hiánya _
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én nemvagyok valami nagy lopakodós fajta, sõt, de sokszor volt probléma hogy 10-15 méterrel közelebb kellett mennem hogy ne szálljon fel a golyó az ellen elõtt fél méterre. No de nemvolt fedezék, fedezõtûzet se tudtam kapni aból a pozícióból, etc...
50m-el gyönyörûen lehet játszani, de én meg"követelem" a 75öt is ^^
Dragunov távcsõvel.