Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hitman76
"Royal: az egyszeri embert a megnyilvánulásai és a viselkedése miatt nem kedvelik; nem azért mert a szürke vagy a zöld fórumot látogatja."

Praksi lõ: Góóóóól!!! <#awink>

amatõr vagy, hogy adsz másoknak :DD

Royal: az egyszeri embert a megnyilvánulásai és a viselkedése miatt nem kedvelik; nem azért mert a szürke vagy a zöld fórumot látogatja.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

RoyalPredator
Beugrassz a bokorba, felgyullad az egész xD
Én egyáltalán nemtudok nikotinra rászokni (fõleg mert én az ijen marlboro light 0.4gramm...) úgyhogy konkrétan nem fûzök ehez semmit, mert egyszerûen nemtudom mijen cigaretta függõnek lenni.
Dehát végülis mozgunk, meg jó friss levegõt szívunk, nemde?:D

Én nemtudtam hogy volt ez a 3 napos tóra, én más játékokra mentem el, és megvolt emellett a dolgom. Ha ezt rólam mondod, praksi.
A SoftAir fórumot más topicok miatt látogatom, ráadásul tudod én cúnya szürkefórumos vagyok, és nemcejetnek a zöldön. + remélem itt se és akkor kölcsönös ^^

Shatanka, én sem nagyon játszottam kõmûvesdit, csak nagyapám kertjén amikor fejlesztettük a telket. Aztán én nemis erre értem.

Efti, te mi a francot írhattál amit ki kellett moderálni?
Nemtudom igazából mit lehet belekötni most a #2199-as postomba.
Aki bírja a megterhelést az bírja, aki nem nem. Kész, és itt le is lehet zárni. PMbe azért küldjed el plz, csak mert kíváncsi vagyok a véleményedre.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
3 doboz cigit????? vazze az életben nem veszek többet cigit AS játékra, 3 nap alatt 7 doboz ment el, és a felét se én füstöltem el, életem végéig a kontingenstõl fogok kunyerálni <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker, hagyd a 'csába a pénzt, adj 3 doboz cigit és megbeszéltük :DD

amúgy kvityának van igaza, aki annnnnyira tökös gyerek, az miért hiányzott az MKSZV-rõl vagy a 3 napos Modern Warfare-rõl?....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
szentségeltem a futópályán, aztán rohantunk a hallgatói klubba piával kiengedni :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

efti
-torolve-

Majdnem hozzaszoltam a temahoz en is, de rajottem, hogy Punkernek van igaza, felesleges szitani a tuzet.

WWFSMD?

Azon tûnõdöm, h a sok "igensportos" arc hol volt a felderítõ versenyen januárban... Tudjátok, ahol kicsit hûs volt, mondhatni fagyott; meg kicsit hegyek; meg némi málha... olyan 25+ kilo fejenként....
Hitman76
"Én nemvagyok valami nagy lopakodós fajta, sõt, de sokszor volt probléma hogy 10-15 méterrel közelebb kellett mennem hogy ne szálljon fel a golyó az ellen elõtt fél méterre."

Tehát a hop-upot sem tudod normálisan beállítani! Pedig az alap dolog! "L"

Hitman76
2430 méter a rekord, Rob Furlong tizedes, a Princess Patricia's Canadian Light Infantry mesterlövésze "követte el" egy McMillan TAC-50-essel. Elötte Carlos Hathcock tartotta a rekordot egy "szerény" 2250 méteres confirmed kill-el, amit még vietnamban sikerült véghez vinnie, egy Browning M2-esbõl egyedileg átalakított fegyverrel.
Szóval kösd fel a gatyát!<#vigyor1>

Punker
mondtam hogy állj le az ivással hízol tõle :D

19-én Eger csillaga 25-ösre jössz? cél 5 órán belül.

Amúgy most olyan 68-70 kg között mozgok.
2 évig atlétika ( meglett az eredménye... kikoptak a térdeim... De viszont nagy élmény volt a dobogón álni gyerekként ), majd kondi, box, kajak egyetemen szerintem meg a falmászás és a squash lesz.

Royal: én még életemben nem voltam építkezésen , életemben nem pakoltam bálákat, hordtam mûtrágyászsákokat, szüreteltem, arattam, kaszáltam, ástam, kapáltam stb... :)

Facek
súly.
mellesleg azok is játszanak akik hétköznap vagy esetleg még elözõ este melóztak és csak egy kicsit kikapcsolódni járnak le...
RoyalPredator
Sadist: M16A4 SVD RIS-em volt, csak lecseréltem AK-47 Tactical-ra, mert masszívabb és szebb darab szerintem. Sújban könnyebb ha jóltudom, de ha felkerül rá a távcsõ, akkor egészen más lesz a helyzet. És ha annyira kemény vagyok, minek menjek el afganisztánba? Tudod te hogy egyáltalán mi folyik ott? Na persze hogy nem, dehát "jogod van hülyének lenni". Ennyit errõl.

Shatanka: Ha már egy kész filearchívumot vezetsz rólam mint egy kisokos FBI ügynök, akkor légy oly szives gondolkozni is, és jöjj arra rá hogy egyéb fizikailag megterhelõ feladatok is léteznek az életben, még ha esetlegesen te a ki is vonod ezek alól magadat a kis kényelmed érdekében. Tudom mijen dolog az intenzív, napokon át tartó megterhelés.
Megvan a módja, hogy mentálisan viszonylag friss maradj és innentõl kezdve már szinte csak az akaraterõtöl függ.
Hogy ha te egy 123 kg-s ember vagy, akkor vagy ügyelj arra, hogy a testedet ne terheld meg, csak amennyire azt lehet, vagypedig támogassad a postomat, mert te ennek ellenére úgygondolom hogy kibírod a sarat, még ha fájdalmas is, de csinálod és kész. Nemde?

mstummer: Tudod nagyon nem mindegy hogy ki mijen intenzitással játszik. Alapból sok tényezõ játszik itt szerepet. Felszerelés súja, testsúja, fizikai kondíciója, a megtett út, az útnak minõsége, hogy mijen testhelyzetben játszik valaki, hõmérséklet, páratartalom, etc etc. Rengeteg tényezõ.
De azt is hozzáteszem, hogy a kisportolt test kardió és sújemelgetéssel lesz fõleg, és ezek az emberek rendszerint kihagyják a combizomzat fejlesztését. Ez mifelénk rendszeresen elõfordul, hogy kis macsógyerekek flexeznek a csajoknak, aztán futáskor kidöglik az elsõk között, mert egszerûen nem edzett a lába, meg néha a háta. Meg egy kigyúrtabb ember miért is menne mesterlövészkedni, nem? ^^

MuldR: Hívd át Scully-t és kérj tõle egy jó masszázst vagy valami.:D

Szóval persze énis vagyok úgy hogy már nagyon kényelmetlen a játék, de nekem van sokminden mellett egy ijen "spontán" adrenalindolgom, amikor harcolok, és tûzharc van, akkor elfelejtem minden bajomat és gyáááááááááh x)

Punker
el ne hidd neki, girnyó 65 kilós kölök..... :D

Huuu, letezik Punkertol koverebb ember?:)

/me genyo napom van, itt ulok, ha lefexem megfulladok az allergiatok. Sux :(

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hello engem érdekelne mert nyiregyházi vagyok és ha leírnád azt nagyon mgköszöném!
Sokszor egy 5-6 órás komoly szintû játék vége fele már szállingóznak haza az emberek. Mert nem bírják. Sokszor a szépszál emberkék. Én a 172 centimmel és 70 kilómmal (és egyáltalán nem kisportolt alkatommal) simán végigtolom...és a felszerelésem nem éppen könnyû.
Ergo nem az alkat számít, ez részben a fejben dõl el.

És persze azon hogy mennyire van hozzászokva az ember. 4 éve tuti hogy nem bírtam volna.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Igen a 2 fórumos és 10 baráti játék után valószínû, hogy rájössz, hogy mennyi a max terhelésed.

Az 1 napos "komolytalan" játékot valóban ki lehet birni alap felszereléssel, De egy 3 napos non-stop játékot, vagy simán egy téli 2 naposat már nem.

A fegyver és a felszerelés súlya sem mindegy :) A 3 napos játékon az m16 nem volt olyan könnyû a 3. napra már erõsen jelentkeztek a fáradság tünetei... ( Full fém, A4 ris, CA 203 gránátvetõ risreszerelhetõ, távcsõ ) Amúgy meg elhízott 123 kgos kocka informatikus vagyok... :)

Sadist
Akkor fogj egy RIS-es M16A4-et, tedd a legelejére a gripet, oldalra egy lámpát meg egy külsõ akksitartót, és mutogasd mindenkinek, hogy te mekkora faszagyerek vagy :) Mindenkinek joga van hülyének lenni.
De ha ennyire kemény legény vagy miért is nem mentél még ki Afganisztánba?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RoyalPredator
Nemtudom hogy vagytok vele, de én azt mondom, hogy "nem vagyok szarból, kibírom". Emellett nekem nem okoz gondot a folyamatos terhelés.
És persze vegyük figyelembe azt is, hogy mi "katonásdit" játszunk.

Szóval légy férfi és tûrd a fájdalmat, fejleszd izmaidat.
Megfelelõ fizikai kondíció nélkül pedig tudod hogy mijen feladatkört lehet beteljesíteni.

Sadist
Igazából úgy fogod a fegyvert, ahogy neked kényelmes, de érdemes inkább a markolatnál vagy a tárfészeknél fogni. Utóbbi azért jó, mert kevésbé kell kinyújtani a karod, és nem fárad el annyira a fegyver tartása közben.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kamaszaki
Aham, a kiskupak alatti csavar az-at, ami maga a kart fogja? Azt akár meddig húzom lötyög. Ha kicsavarom nem ronthatom el?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Jacek
Meghuzod a kis kupak alatt a csavart, ha nem segit elotte kicsit feszitesz a karon.

kamaszaki
Sziasztok!

Vettem egy ak-47 beta-t és a tûzváltókarja lötyög, ha sorozatra van rakva a remegés letolja pár mp alatt. Mit tudok vele csinálni? Szétszedni nem nagyon akarom, vagy csak minimálisan, hogy ne tudjam elcseszni. Esetleg Cegléd közelében nincs valaki aki ért hozzá?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

RoyalPredator
Igazán jó maszk nincsen szerintem. Nekem a kakukk rácsmaszk nem volt kényelmes. Neoprém túl meleg. Paintball fullos maszk már sok.
Shemagh az nagyon tetszik, de nem véd igazán. Katonák se hordanak arcvédelmet, mondjuk ott nemsegít. Én csak a fogaimat féltem, ezért amikor melegebbre fordul a szitu, feltolom pár rétegben az arcom elé a shemagot, és ráharapok picit, hogy a szám csukva van, hátha az essetleges balesetet megelõzöm azzal hogy az ajkam felfogja az ütést. De emellett megbíztam minden játékostársamban amennyire tõlem elvárható. a 440-es kalashtól féltem konkrétan.

lac coo
Általában az arcvédelemre gondoltam, nem arra, hogy csak a rácsos jó ! :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Neoprémet használok, nem mehetek játszani? Vidám.....
lac coo
500 ft -ból kijön egy rácsos arcvédõ, olcsóbb mint egy narancs sapka, nem értem miért nem kötelezõ olyan szigorúan mint a szemüveg ?!
Bár egyre több játékszerevezõ kötelezõvé teszi a játékán ...

RoyalPredator
Én úgy olvastam ki a szövegbõl, hogy a lövéstõl lapult mitn sz@r a fûben.
Elnézést ha nem errõl van szó, akkor hülyeséget postoltam.

Feküdt........ a tûzvonal alatt... így nem valószínû, h a hop hatás miatt lõtték volna meg... de kezdetnek jó magyarázat :DD
Punker
Praksi haza értem PM-ben küldj számlaszámot.

RoyalPredator
Látod ezaz, nem fejen akarták lõni, csak a hopup hatás miatt felfelé ívelt a golyó. Nemtudom hogy lehetne az ijet elkerülni. Jóformán sehogy.

Mondjuk a szerencse faktor igencsak jelentõsebb, mint hiszed...

Hétvégi szlovén játékon úgy lõtték ki az egyik srác 2 fogát, h halott státuszban, arccal a földre borulva feküdt a földön, természetesen narancs sapkában. Amiben nem volt szerencséje: eléggé változatos a terep, s õ egy kisebb domboldalon volt (az egész terepen nem volt 3 nm sík összefüggõ sík felület), s egy távoli, eltévedt lövés (30+ méterrõl) bekúszott a hónalja alatt és vitte a fogait.
RoyalPredator
Én most örülök, hogy olyan társaságba hívnak elõszeretettel, ahol nincsenek ijen jellegû problémák.

DannyL
Kemény ez a pop szakma vaze! <#vigyor5>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Nem pisztolyokról beszélünk, hanem AEG-krõl.
És nem speciel 1 emberen, hanem a képek zömén. Ahol fogakat lõttek ki.
És ami messzebbre hord, messzebb szór. Annyira hülye meg nemlehet senki hogy szar hopup alatt tuningolja a fegyverét.

A felszerelés hiánya......... ollé

Nem tudom, esetleg dereng-e az a kép, ahol a srác homlokán egymás mellett 3 lyuk van...... nos, ott a srácon sisak, arcvédõ, "búvár"szemüveg volt és 350 fps-tõl hasadt a bõre. A sisak és a szemüveg között volt egy minimális rés, kb 7-8 mm...... amúgy a srácon összesen volt kb 200k+ felszerelés, fegyver nélkül, NVG nélkül

Az erõsebb fegyver pontosabban lõ...... ismét szép gondolat, kár, h ismét baromság... lásd CO2-s pisztolyok, stb.....
RoyalPredator
Szomorú vagy Szánalmas?

bardocz
Márpedig vannak ilyenek.
RoyalPredator
Már bocs, de nemigaz hogy ha valaki egy 450+os fegyvert szerez, és utána így játszik, hogy fejbe meg pofán lõ másokat. Mindenhol hamar visszaküldenék hogy gyári alkatrészeket rakja vissza vagy csináljon valamit. Még a parkolóban. Aki meg nem értelmes társaságban játszik, az maga sem értelmes. Annak nemérdekelnek a bajai.

Mersant
"Azok a csúnya képek szerintem inkábbhogy a szórás miatt lettek minthogynem az erõ miatt"
<#help><#violent><#idiota>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

RoyalPredator
Azért van külömbség, hogy csak kicsit messzebbre és pontosabban akarunk lõni, vagy kinyírni és leamortizálni játékostársunk arcát.
Én a 30k-s tuningból inkábbcsak a preccsõt, hopup és fogaskerekeket tartottam meg. A többit mind elvetettem. Rugót egyenlõre inkább nem, mert alapból 400FPS a fegyver, és ennél erõsebb már nem kéne. Nagyonnemkéne.
Azért én nemszeretnék egy barátot mondjuk fogonlõni, mert úgy hord a BB.
Tehát ha erõsebb fegyver pontosabban lõ, akkor tanuljuk meg kezelni, és nemigazán lesz baleset. Azok a csúnya képek szerintem inkábbhogy a szórás miatt lettek minthogynem az erõ miatt. + A felszerelés hiánya _

DummyBoy
Kiváncsi vagyok mekkora lenne a létszám az "Hétvégenként megrendezett rílsztíl érszoft liga" elsõ éves évadzáró bankettjén <#zavart2> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Áh...a real steel az ami nekünk kell :D Ott nem lenne csaló, és a lõtáv is jó XD

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Lassan át kéne térni a 80 J-os gumilövedékesre! <#eplus2><#idiota>

Mersant
csak 1 eros rugo kell hozza, asszem cybergunnak van: SP2600-as <#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

igazából én a mesterlövész világrekordot akarom megdönteni.. Olyan 2,6 km körül lehet :D

DannyL
<#kuss>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Lehet hogy noobság, de jó az ha tud a fegyver 60-70 métert lõni.
Én nemvagyok valami nagy lopakodós fajta, sõt, de sokszor volt probléma hogy 10-15 méterrel közelebb kellett mennem hogy ne szálljon fel a golyó az ellen elõtt fél méterre. No de nemvolt fedezék, fedezõtûzet se tudtam kapni aból a pozícióból, etc...

50m-el gyönyörûen lehet játszani, de én meg"követelem" a 75öt is ^^
Dragunov távcsõvel.