Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Most kezdjek el errõl vitatkozni és pont veled, a viták császárával?
Frááászt. De jó lenne ha tudnád mirõl beszélsz.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

és a well d-94 m4a1 tipusu fegyverõl mi a véleményetek mert nekem a fegyver év végéig kel utána lesz ballagási pénzem egy normális fegyvere amugy épületbe játszunk tehát nem nagy távolságra kellene
Sanyiw200i és handsomebeast egy és ugyan az bocsi de 2x regisztráltam mert elfelejtetem a jelszavam még 1x bocs
Azért szánalom hogy mi lett ebbõl csak egy fegyvert akartam megkérdezni hogy kezdésnek jó e és érdemes megvenni de ti meg elkezditek fikázni egymást :S nem tom szerintem egy airsoft fórumnak nem errõl kéne szólnia.
"Van nõd wazze ?!?!"
A parkapcsolat es a no nem ugyanaz. Pont ma kene ezt tudni. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hitman76
"Én mindig igyekszem a tudásomnak megfelelõen, kereket és korrekten válaszolni."

Már amikor nem ordas nagy marhaságokat írogatsz?

"S.z.á.n.a.l.o.m. jobb ha nem is mondok semmit mert akkor lennék hülye.😄"

Eleddig három fórumról banoltak ki téged kisebb-nagyobb idõre, mert nem tudsz viselkedni. Ezért furcsán hangzik ez a szádból (vö. furcsán néz ki álltalad leírva)!!! Ennek fényében ki is a szánalmas???

Royal párkapcsolatban élsz?
( Fogalmazhattam volna úgy is, hogy : "Van nõd wazze ?!?!" ,de az olyan snassz lett volna. )

RoyalPredator
Ezért kell belesétálni a csaptába hogy örüljön😉

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ezt a vicces alreget XD Komolyan a nap vicce bárki is csinálta 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Én úgy hallottam, hogy az RTL, TV2, Cool, AXN és a többi csatorna is képes sorozat leadására.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mersant
<#wink>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

RoyalPredator
Második tányéromat teszem tönkre miattad!😉

Most mond meg mit mondhassak erre😄
S.z.á.n.a.l.o.m. jobb ha nem is mondok semmit mert akkor lennék hülye.😄
leekspin.com neked.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mersant
remlik: sik hulye vagy de okosnak hiszed magad...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

RoyalPredator
Kedves Handsomebeast.

Elõször is, köszönöm a bizalmad. Én mindig igyekszem a tudásomnak megfelelõen, kereket és korrekten válaszolni. Annak ellenére, hogy mások csak a "pfff lol omfgrotflmao" féle üzeneteket képesek benyögni.

Igazából itt tényleg nagy a "gyerekeskedés", mivel pl az én szavaimat állandóan kiforgatják, és akkora baromságokat írnak rólam, amiket én visszahallok, hogy multkoris hátralöktem magam hogy kalimpálhassak röhögés közben és levertem a tányért az asztalról.

Szóval: A fegyver amit linkeltél, az nemis igazán airsoft, az csak egy gyerekjáték. JG illetve CYMA márkák között érdemes választanod, de nanak megvan az ára, úgy 30k, használtan 20k+, újonnan 30-40k körül.
Ezek AEG-k, azaz elektromosak és sorozatleadásra is képesek, akkumlátorral mûködnek amit töltögetned kell.
Azzal amit te kinéztél, nemigazán fogsz tudni játszani, ezt harvypoker jól elmondta.
Vagy 2x gyorsabban és 2-3x messzebbre hordanak ezek a fegyverek, mint a fröccsöntött gyerekjátékok. Nem is igazán kell ezt taglalni.

"A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen"
Rémlik valami, Mersant és Kisendre?

DummyBoy
Nos, erre egyetlen frappáns válasz jut eszembe hirtelen ...

OMFGROTFLMAO ... <#zavart2> <#idiota> <#kuss>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
játék végén mindig 1-es lövéssel feszteleníteni alap dolog.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hamar van valami amit nemszabad ugyhagyni aza rugo
mondjuk en megjatszottam azt hogy a gyarilag 400 FPS JG AUGal nyomtam egy sorozatot majd par orara ugyhagytam és utanna fesztelenitettem, sikerult is levinni 375-380 kore de ez sem ajanlatos mivel erosen terheli a gearbox elejet (gyorsan kellett és nemvolt itthon kisebb rugo 😄 )
Punker
2008 februárjában hopup-oltuk be a G3-asom és lõttük össze a reddottal (szélvédett zárt helyen) maga a fegyver 2007 szeptembere óta nem volt megbontva, elõzõ hétvégi több napos játékon 0 eltérést tapasztaltam a hopup hatásban az eredetihez képest, jól behopolt fegyvert nem szokás piszkálni, természetesen ez nem vonatkozik a régebbi M4/M16-okra amik 10-20 lövés után már elállítódnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
hat ezen jot rohogtem....😊)) azt hiszem jol ellesztek 2en egymassal, ket nagyokos 😄

bocs harvypoker
csak az elsõ komented az olyan gyerekesnek tûnt ezért mondtam de miután elmagyaráztad látam hogy hülyeséget írtam még 1x bocs
Kisendre
Úristen...

ja és inkáb R.O.Y.A.L-t kérdezném mert látom hogy neki van tapasztalata és nem olyan gyerekkes mint egyesek
mondjuk a Lövedék kezdõsebessége: 160 fps (0,2 B😎 szerintem még poloba se erezne meg az ember 5 méter utan 😄
sajnos ez egy kicsit dragabb sport esetleg 15-20ért mar hasznalt Cyma AK t vagy mondjuk MP5k t belehet szerezni
KEzdésnek!! amugy me van 6000 ft om és megmagyaráznád miért nem jó???
5 éves kor alatt mindenkeppen 😄😄😄
Cyma, JG márká és 30k HUF korul keresgelj
sziasztok szerintetek ez a fegyver jó kezdésnek? elõre is köszi! link: http://www.boltamarson.com/Product.aspx?ProductID=4755
RoyalPredator
Akkor butaság, nekem így mondta jópár ember. Ez van. Sry.

Hopupot meg engedd fel amikor otthon tartod és nem játszol vele, mert meggyengül a gumi azátn vehetsz újat. <--- butaság

RoyalPredator
Õszintén? ott a hiba hogy "kb nyaktajra celoztam"
Kurvagyorsan felejtsd el!! Célozz testre, combra, vagy karra.
Hopupot meg engedd fel amikor otthon tartod és nem játszol vele, mert meggyengül a gumi azátn vehetsz újat.

hát igen nekem gyakorlatilag a piros roppalya volt bar nemtom mennyi plusszt ad a zoldhoz képest(bár végules eleg ha az ember felfele tartja a puskat akkor is messzebb repul 😊 )
RoyalPredator
Ha a Hop-up állítható, akkor 0-ról lassan kell elõre tologatni, vagy tekerni. Lényeg, hogy megkapd a megfelelõ pörgési energiát, és ezáltal a lehetõ legtovább maradjon "stabil" a BB röppályája.

( http://airsoft-miskolc.hu/cikkek/hopup/hopup.php )

lehet hulye kérdés de ti hogy szoktatok beallitani a hopupot? teljesen egyenesen lojon, vagy esetleg a kozepen kicsit felcsavarja hogy megtolja a lotavot (multkor ezzel volt problema ugy 20 méterrol sikerult egy sracot arconloni ugy hogy kb nyaktajra celoztam, mivel tul kozel volt felfele kapta el a bb a Kékacél 2on tortent ha olvasod akkor sry)
RoyalPredator
Ne forgassad ki a szavaimat mert mindenbe bele lehet kötni mint tudjuk...

Mást nem csináltok csak kiforgatjátok a postjaimat, félreértelmezitek, mondjuk sok esetben tényleg kétértelmût írok.
Ha én képes vagyok igazságosan meglátni mindne postban az okosságot, és kultúráltan kifejezni a véleményemet, ellenvetésemet, akkor TI MIÉRT NEM VAGYTOK RÁ KÉPESEK?😊

Ez szánalmas de tényleg, hogy nem tudjátok elfogadni ha valaki pl jó valamiben, vagy adott esetben csak nem fárad ki egy 3 napos túrátúl.
Persze magatokat és haverjaitokat fényezitek mint RAJ a merdzsóemblémát. Aztán persze könnyû postolgatni ellenem.

Egy szóval se mondtam hogy én akkora király lennék, mert tudom hogy van mit tanulnom, és azon vagyok minden alkalommal hogy a teknikámon finomítsak, de neeeem bele kell kötni csakazértis!...

És persze én szívom meg, mert engem fognak moderálni, mert engem hibáztattok a TI flamelésetekért és minden másért.
Ezen csak röhögni tudok.

Punki me engedsz be ide minden jott-mentet? Ez a te hibad! 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

RoyalPredator
Szánalmas vagy.

Htiman hagyd rá...
Õ jobban tudja... Õ már látott a discoveryn olyan filmet... meg amúgy is Õ "pro" ( a számítógép világában 😊 )

RoyalPredator
AUG-ot Dick Assman tárfogásstílusban akarom tolni >.<

Punker
valszeg 53-as, vagy 33-as módosítás, az 5,56-os kistesója a G3-asnak.

az utolsó képen milyen fegyver van a lövész kezében? a tusa olyan mint a PSG1-nek, de a hossza kb fele annyi.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Hitman76
De hát te pro vagy,a SEAL, a Marine a TESZ és a többi hárombetûs mind kóklerek gyülekezete! <#rolleyes>

RoyalPredator
Én nem a kényelemre törekedek amikor harcolok. Akkor harc van, azzal kell törõdni, semmi mással. Szerintem. Ez az én véleményem.

Ezért pedig légy oly kedves és ne inzultálj, mert egyrészt hidegen hagy, másrészt én se teszem csak mert más a véleményen vagy mint én, harmadrészt pedig jellemez téged a szitkozódásod.

DannyL
Télleg nem? Mé nem? Ne idegesíts, te nem ott fogod? <#zavart2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hitman76
Pár illusztráció:

Gondolom levágós, hogy a képeken nem airsoft játékosok szerepelnek!

Sadist
Nyilván egy FAMAS-nál vagy egy F2000-nél nem a tárfészket fogom 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hitman76
"Ha egy vámtiszt és egy volt határõr is azt mondja nekem, hogy a tárfészeknél érdemes fogni a fegyvert, mert úgy kényelmesebb, és kontrollálhatóbb a fegyver, akkor inkább hiszek nekik, mint egy verbálrambonak 😊"

Azért azt tegyük hozzá, hogy fegyvere válogatja, lehet-e ill. érdemes-e a tárfészekfogást alkalmazni.Az airsoftban ugye nem sok jelentõsége van a dolognak, de pl. egy éles H&K G3-ast vagy egy M14-et sorozatlövésnél nem a tárfészeknél fognék az ziher(azt mos tegyük félre, hogy az M14-el érdemes-e sorozat tûznemben lövést leadni)!
Azt is érdemes figyelembe venni, hogy azért szinte ösztönös a fenti tartás, mert a gyengébbik kart jól meg lehet támasztani könyöknél a hasfalon ill. a bordákon, így a nehezebb fegyverek is sokáig célon tarthatóak. Egy ex TESZ-es barátom még arra is felhívta a figyelmet, hogy ha beszedsz egy találatot hastájékra ebben a pozícióban, akkor a lövedéknek elöször a karodat kell átütnie, aztán a mellényt, majd a hasfaladat és úgy a belsõ szerveket. A lövedék ilyenkor jócskán veszít a sebességébõl, és kisebb a penetráció. Szerinte inkább egy béna kar, mint zacskóba szarni egy életen át!!! Hmmm, megfontolandó!<#nyes>

Sadist
Szegénykém, annyira nem értetted meg a lényeget 😊 Ha valamit lehet kényelmesebben, hatékonyabban csinálni, akkor érdemes úgy csinálni. Ha valaki direkt szívatja magát, az szimplán hülye. Pont.
Ha egy vámtiszt és egy volt határõr is azt mondja nekem, hogy a tárfészeknél érdemes fogni a fegyvert, mert úgy kényelmesebb, és kontrollálhatóbb a fegyver, akkor inkább hiszek nekik, mint egy verbálrambonak 😊

hellosztok nem tudtok nyiregyházán airsoft boltot?? elõre is kösz
RoyalPredator
praksi: A szürkefórumosok azért szürkefórumosok mert viselkedésük és megnyilvánulásuk eltér a zöldtõl. 😉

Punker
a pisztoly markolat nagyon sokat számít.

M14-et sokkal kényelmetlenebb tartani mint egy RASos M16-ot.
Súly kb egyforma.

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT