Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frááászt. De jó lenne ha tudnád mirõl beszélsz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A parkapcsolat es a no nem ugyanaz. Pont ma kene ezt tudni. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Már amikor nem ordas nagy marhaságokat írogatsz?
"S.z.á.n.a.l.o.m. jobb ha nem is mondok semmit mert akkor lennék hülye.😄"
Eleddig három fórumról banoltak ki téged kisebb-nagyobb idõre, mert nem tudsz viselkedni. Ezért furcsán hangzik ez a szádból (vö. furcsán néz ki álltalad leírva)!!! Ennek fényében ki is a szánalmas???
( Fogalmazhattam volna úgy is, hogy : "Van nõd wazze ?!?!" ,de az olyan snassz lett volna. )
E.Gy.B.E. Airsoft Team
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Most mond meg mit mondhassak erre😄
S.z.á.n.a.l.o.m. jobb ha nem is mondok semmit mert akkor lennék hülye.😄
leekspin.com neked.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elõször is, köszönöm a bizalmad. Én mindig igyekszem a tudásomnak megfelelõen, kereket és korrekten válaszolni. Annak ellenére, hogy mások csak a "pfff lol omfgrotflmao" féle üzeneteket képesek benyögni.
Igazából itt tényleg nagy a "gyerekeskedés", mivel pl az én szavaimat állandóan kiforgatják, és akkora baromságokat írnak rólam, amiket én visszahallok, hogy multkoris hátralöktem magam hogy kalimpálhassak röhögés közben és levertem a tányért az asztalról.
Szóval: A fegyver amit linkeltél, az nemis igazán airsoft, az csak egy gyerekjáték. JG illetve CYMA márkák között érdemes választanod, de nanak megvan az ára, úgy 30k, használtan 20k+, újonnan 30-40k körül.
Ezek AEG-k, azaz elektromosak és sorozatleadásra is képesek, akkumlátorral mûködnek amit töltögetned kell.
Azzal amit te kinéztél, nemigazán fogsz tudni játszani, ezt harvypoker jól elmondta.
Vagy 2x gyorsabban és 2-3x messzebbre hordanak ezek a fegyverek, mint a fröccsöntött gyerekjátékok. Nem is igazán kell ezt taglalni.
"A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen"
Rémlik valami, Mersant és Kisendre?
OMFGROTFLMAO ... <#zavart2>#zavart2> <#idiota>#idiota> <#kuss>#kuss>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mondjuk en megjatszottam azt hogy a gyarilag 400 FPS JG AUGal nyomtam egy sorozatot majd par orara ugyhagytam és utanna fesztelenitettem, sikerult is levinni 375-380 kore de ez sem ajanlatos mivel erosen terheli a gearbox elejet (gyorsan kellett és nemvolt itthon kisebb rugo 😄 )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
csak az elsõ komented az olyan gyerekesnek tûnt ezért mondtam de miután elmagyaráztad látam hogy hülyeséget írtam még 1x bocs
sajnos ez egy kicsit dragabb sport esetleg 15-20ért mar hasznalt Cyma AK t vagy mondjuk MP5k t belehet szerezni
Cyma, JG márká és 30k HUF korul keresgelj
Kurvagyorsan felejtsd el!! Célozz testre, combra, vagy karra.
Hopupot meg engedd fel amikor otthon tartod és nem játszol vele, mert meggyengül a gumi azátn vehetsz újat.
( http://airsoft-miskolc.hu/cikkek/hopup/hopup.php )
Mást nem csináltok csak kiforgatjátok a postjaimat, félreértelmezitek, mondjuk sok esetben tényleg kétértelmût írok.
Ha én képes vagyok igazságosan meglátni mindne postban az okosságot, és kultúráltan kifejezni a véleményemet, ellenvetésemet, akkor TI MIÉRT NEM VAGYTOK RÁ KÉPESEK?😊
Ez szánalmas de tényleg, hogy nem tudjátok elfogadni ha valaki pl jó valamiben, vagy adott esetben csak nem fárad ki egy 3 napos túrátúl.
Persze magatokat és haverjaitokat fényezitek mint RAJ a merdzsóemblémát. Aztán persze könnyû postolgatni ellenem.
Egy szóval se mondtam hogy én akkora király lennék, mert tudom hogy van mit tanulnom, és azon vagyok minden alkalommal hogy a teknikámon finomítsak, de neeeem bele kell kötni csakazértis!...
És persze én szívom meg, mert engem fognak moderálni, mert engem hibáztattok a TI flamelésetekért és minden másért.
Ezen csak röhögni tudok.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Õ jobban tudja... Õ már látott a discoveryn olyan filmet... meg amúgy is Õ "pro" ( a számítógép világában 😊 )
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ezért pedig légy oly kedves és ne inzultálj, mert egyrészt hidegen hagy, másrészt én se teszem csak mert más a véleményen vagy mint én, harmadrészt pedig jellemez téged a szitkozódásod.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azért azt tegyük hozzá, hogy fegyvere válogatja, lehet-e ill. érdemes-e a tárfészekfogást alkalmazni.Az airsoftban ugye nem sok jelentõsége van a dolognak, de pl. egy éles H&K G3-ast vagy egy M14-et sorozatlövésnél nem a tárfészeknél fognék az ziher(azt mos tegyük félre, hogy az M14-el érdemes-e sorozat tûznemben lövést leadni)!
Azt is érdemes figyelembe venni, hogy azért szinte ösztönös a fenti tartás, mert a gyengébbik kart jól meg lehet támasztani könyöknél a hasfalon ill. a bordákon, így a nehezebb fegyverek is sokáig célon tarthatóak. Egy ex TESZ-es barátom még arra is felhívta a figyelmet, hogy ha beszedsz egy találatot hastájékra ebben a pozícióban, akkor a lövedéknek elöször a karodat kell átütnie, aztán a mellényt, majd a hasfaladat és úgy a belsõ szerveket. A lövedék ilyenkor jócskán veszít a sebességébõl, és kisebb a penetráció. Szerinte inkább egy béna kar, mint zacskóba szarni egy életen át!!! Hmmm, megfontolandó!<#nyes>#nyes>
Ha egy vámtiszt és egy volt határõr is azt mondja nekem, hogy a tárfészeknél érdemes fogni a fegyvert, mert úgy kényelmesebb, és kontrollálhatóbb a fegyver, akkor inkább hiszek nekik, mint egy verbálrambonak 😊
Súly kb egyforma.
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT