Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kocsival lehet?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

lac coo
Szerintem nem , egész egyszerûen csak a töltõ áramot növeli a cellabeállítás, márpedig a 14 V nem árt egy 3300 mAh-10.8 V-os aksinak.
Kicsit olvasgattam az akku FAQ-t és megpróbáltam értelmezni.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ronaldinho luxusvillája: így él egy futballsztár
RoyalPredator
Csak INDEXet neeee X_X

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Lehet, a polcodat nem indexeli a google? 😊

Punker
pedig itt van a polcomon 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kamaszaki
Hát, nem tudom. OMNI 7104-ról nem tud a google.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Punker
én nem vennék kisütés nélküli töltõt.

OMNI 7104-est keress, 500 vagy 1000 mA, állítható cellaszám, kisütés full automata.

kamaszaki
Hát jó, kísérletezni nem akarok, ezért megveszem ezt. Köszi a segítséget!

DannyL
A te 1500-as akksidat én 300-al tölteném, az 5 óra töltési idõ.
De a cellák számát vajon hogy állapítja meg ez mûszer, automatikusan?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Mondjuk az akksi teljesítményébõl és a töltõáram nagyságából ki tudod számolni kb. hány óra kell neki, aztán úgyis átkapcsol csepptöltésre ha kész. Akár jó is lehet, csak számomra nem logikus ez az órás megoldás.

DannyL
Ezen nem tudom hogyan állítják be a cella számot, ezen idõzítõ van.

Én keresném inább a másikat egy másik boltban.

DannyL
Nézd meg másik boltban esetleg, google segít találni.
A másik linkelt típust nem ismerem pontosan, elvileg nagyon hasonló.
A lényeg az lenne, hogy tudjon 300mA-el vagy annál lassabban is tölteni.

kamaszaki
Vagyis nem, mert el van fogyva. Ez ugyan azt tudja, nem?

kamaszaki
Köszi! Már rendelem is.

DannyL
EZT ajánlom ha az akksi NiMh vagy NiCD.

kamaszaki
Most lesz egy nagyon hülye kérdés. 7cellás, 8,4v-os, 1500mha-es akksihoz milyen tõltõt vegyek? Mik legyenek a tõltõ paraméterei?

A 10 cellás beálllítással kb 2-3x fellehet tölteni szerintem az aksit, de utána dobhatod ki a kukába, mert egyszerûen kifinganak a cellák.

lac coo
De miért annyira számít az a néhány votlnyi töltõáram ...?

Punker
akkor azzal sehogy.....

lac coo
9 cellás aksit hogyan töltsek az Omnival, ott csak 8 illetve 10 cella van lehetõségként?

Nem csak kicsit járnak/jártak oda, állítólag rendesen kiépített terület.

Kedves Royal a mai Kisalföld újságban egy cikk olvasható az említett csoport vezetõjével,aki részben megerõsíti a dolgokat(kivéve a németek jelenlétét)... ennyit a pletykáról.Tudod a legtöbb pletykának azért van valóságalapja.De tudod mit, rossz szót használtam. Kíváncsi lennék mit reagáltál volna arra ha azt írom a "pletykát" helyett hogy "híreket".

E.Gy.B.E. Airsoft Team

RoyalPredator
"pletykát"...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

bardocz
Jajj ne, nácikat képeznek, akik majd koncentrálós táborokat építenek meg átveszik a hatalmat! NEEEEE
Sadist
Mármint az a része nem kamu, hogy tényleg neonácik mentek oda puffogtatni egy kicsit?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az egészrõl annyit hogy nem kamu a dolog. A környéken lakom, és már 1-2 éve hallottam pletykát errõl a dologról.
És a legcsúnyább az egészben hogy pont az adott falu mellett szoktak normális airsoftosok is játszani. Kb eddig....

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
OK.

Hitman76
Ilyenkor nyugodtan szólhatsz valamelyik Moderátornak vagy Adminnak! Néha elõfordul, hogy átsiklunk valami felett, ezért jó ha a userek felhívják a figyelmet a hasonló esetekben!

lac coo
Mondjuk én legnagyobb megrökönyödésemre a Sofair forumon is láttam az eladó cuccok között német géppisztolyt egy ember kezében aki valamely náci könyv elõtt feszít ... 😊))))
Persze ez nem a forum hibája , mielõtt leoltotok ....

Sokkal nagyobb probléma, amikor járókelõkre, hajléktalanokra lövöldöznek Airsoft fegyverrel, és egyre több a hasonló eset .

Hitman76
"nem járni zsebnácik közé játszani, nem rajzolgatni horogkereszteket.....
"

Touché!!!<#taps>

RoyalPredator
De, én rájuk haragszom perpill mert õk vesznek át ijeneket. Csúnya dolog.
Mike, te indexxesssssvagy?....😊

"Ejtsük".

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
megtaláltak egy 3 éves videót hurrá.....

kussban kell maradni, nem járni zsebnácik közé játszani, nem rajzolgatni horogkereszteket.....

ejtsük a témát, nem a mi dolgunk.

bardocz
Épp idõben adtam el a csúzlimat 😄
Mike at home
és ugyan kattints már rá, a youtube-os linkre
az nem az indexé

"Bükki portya 2007
Category: People & Blogs

Tags: mna vte magyar nemzeti arcvonal vándorsólyom sólyomtábor katona katonaság gyõrkös hungarizmus szálasi "

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az index nem mondott semmit, csak átvett egy hírt
nem az indexre kell haragudni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem kell semmit csinalni. Majd ez is elul mint a tobbi.

Amugy sem tudnal megnyerni egy sajtopert, mert a jutyub videon ottvan a hungarizmus es szalasi tag.

RoyalPredator
Index.hu -tól ne is várjunk mást, de szerintem fel kéne lépnünk valamijen módon az Index.hu és a hozzájuk hasonló lapok ellen, mert tényleg a naívitást csúnyán kihasználva próbálnak a sportnak ártani.

Ezért kell kínosan ügyelnünk a jogkövetõ magatartásra és arra, h véletlenül se moshassanak össze minket a neonácikkal.

Mondjuk egyáltalán nem dob fel, h a hazai airsoftos közösséget, mely minden vallási, etnikai, faji megkülönböztetést elítél simán megszivat pár lemeroggyant és potenciálisan a hobbynk betiltását kóstolgatja. Ismerve a magyar jogalkotást, egyre közelebb érzem, h betiltsák eme nemzetközileg elismert sportot pár baromarcú miatt - hisz tiltani mindig egyszerûbb, pláne olyan dolgot, amit a jogalkotó ki sem betûzni...
RoyalPredator
Isteneeeem. Jáj. Index...

Mike at home
édesjóistenem

újabb nácikiképzõ

úgy kell ez nekünk

ellenben érdekesek a youtube tag-ek

youtube

Lehet, h azért, mivel senkit nem izgat a mosakodás & magyarázkodás?! 😊)

Sanyi: az MP5K ill PDW valóban jobb választás lenne számodra, amennyiben hosszú távra tervezel. Mondjuk rövid távon is... 😊
Az MP5K ill PDW ver3 gearbox-szal rendelkezik, jobb konstrukció, mint az M4 család. A hopup szerkezet átgondoltabb, jobban állítható, fejlettebb. A kiegészítõk, optikai v. valós tuning alkatrészek jelentõsen nagyobb választékban elérhetõek, mint a Well M4-nél. Épületben elõnyösebb a kisebb hossz, ha késõbb további fegyvert-fegyvereket szerzel be, lesz egy jó másodfegyvered melléjük. Eladni szintén könnyebb, ha váltani akarsz vagy épp nem jön be az airsoft.

RoyalPredator
Azt hogy miért kaptam, azt természetesen elfelejtik közölni a jónéppel, persze más trágár szavakat unszt se hagynak ki.

Üdvözöllek a diliházban.

lassan azért lejár a bannolása royal-nak..üdvözlök mindenkit..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

rendben és köszi a tanácsokat!
Punker
nekem volt Well R6 M4-em (1 hónapig) max 250 FPS, hihetetlen pontatlan sz@r hopup, csak önmagával kompatibilis belsõ, csak a saját highcap tárját veszi be (persze az is beszerezhetetlen)

van most Galaxy MP5k-m, alkatrész bõven van több gyártótól, hopup gumi cserével elég pontos lesz, tár választék kb egy tucat gyártótól, gyárilag 320-330 FPS volt, azt vissza lett véve 260-270 körülire így hihetetlen tûzgyorsasága van, kicsi könnyû épületre vagy medic-et játszani a legjobb!

Hitman76
A Well árából vegyél egy használt Galaxy MP5 PDW-t (15000 Ft körül már beszerezhetõ), az épületharcra ideális, és késöbb is használhatod!!!

jogos...

Én még fiatal és zsenge vagyok, vedd enyhítõ körülménynek. 😊 A "komoly" barátnõimet egy kezemen meg tudom számolni. Viszont a többihez, már kellene 1 kis bónusz idõ 😛

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
van 1 rakás teszt, cikk direkt azért hogy segítsen a kezdõknek, miért nem olvasod el keresel rá a dolgokra?