Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán rendezõdik a helyzet melóhelyen, lesz idõm végre normális játkokra járogatni, nincs infotok oktató játék lesz-e valahol a közeljövõben, tervben van-e valahol ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kicsit görbe az a tükör...néha ...! 😉
- Ha belevicsorogsz a tükörbe akkor az visszavicsorog rád.
- Kutyából nem lesz szalonna.
" Biztos nem vagytok Ti rossz emberek, csak ilyenek vagytok el kell fogadni ha ti nem teszitek ezt mással...." Ha itt ilyeneket irsz róluk, akkor mit vársz, hogy állnak hozzád?
Én nem oltok le senkit mert átfest egy AK-t, nem írom le egymás után ötven hsz-be, hogy Goooogle! , nem oltok le senkit mert nem tudja hogy neveznek egy pöcköt a fegyverén...ezért nem vagyok közétek való ! 😊
Ezért is nem járok oda, csak mikor dolog van...
Remélem ez senkit nem bánt, és azért tudunk majd normálisan együtt játszani, ha úgy hozza a sors !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csak hát volt már olcsó BB-t áruló hsz kitakarítva 5 perc alatt üzletszerû mivolta miatt, felírni nem volt idõm ....
De igazán nem akarok én ezzel foglakozni, nem zavar csak az igazságérzetem mondatja velem.Megtanultam , ilyen a Sofair, társalogni nem járok oda, csak ha valami dolgom van ott , ennyi .
"Biztos nem vagytok Ti rossz emberek, csak ilyenek vagytok el kell fogadni ha ti nem teszitek ezt mással...."
Azt felejtik el sokan, hogy nem kötelezõ a softair.hu köré szervezõdött közösség tagjának lenni! Azonban ha mégis oda akar valaki tartozni, neki kell alkalmazkodni nem pedig nekünk!!! Ez egy szûk réteg, és kgc távozása óta nem törekedik senki az "országos vezérfórumvagymiatököm" címre. Van már pár alternatíva, át lehet szokni más fórumokra, közösségekbe!<#awink>#awink>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Magam is beszéltem már privátban olyan általatok is elismert és szeretett játékossal, aki saját elmondása szerint is csak akkor ír oda valamit, ha elkerülhetetlen.
Kicsit magának való a társaság...
Láttam például nagyon jó és olcsó dolgot áruló hozzászólást kimoderálva, és látok most nem egy törzsfórumozót aki szintén üzletszerûen árulja a dolgait , a kutya nem szól rá !
Biztos nem vagytok Ti rossz emberek, csak ilyenek vagytok el kell fogadni ha ti nem teszitek ezt mással....
"Az ide is kommentelõk nagy többsége elõszeretettel fikázza a softair fórumot illetve a fórum tagjait, moderátorait és adminjait"
De végül mégis sokan a softair-ra jönnek ha technikai gondjuk van, vagy szeretnének egy igazán nívós játékon részt venni! Ilyenkor szívesen beledörgölném az orrocskájukat a saját piszkukba, de mégsem teszem (na jó csak néha <#mf2>#mf2><#nyes>#nyes> ). Elég a tudat, hogy amikor fordítják azt a bizonyos köpönyeget, magukra freccsentenek némi szart is a sajátjukból, amit amúgy elõszeretettel próbálnak másra dobálni! Még a bûzüket is elviselem, hiszen az õ orrukat bizonyosan jobban facsarja!<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Amúgy meg gyerekes dolog .... 😉Mindkét fél részérõl !
Royal: Ak optikai tuningja... húzd végig a sárban vagy 3x és kész 😊
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Szereléksín az elõagyon.
A sima AK-k önmagában is gyönyörûek, azokat tényleg ne bántsuk.
A harmadik AK féle, ami rozsdás, a fa kifakult, kopott, már fehéres sárgás, etc. Na azokat még érdemes tuningolni, én imádom aztaféle stílust. Talán egyszer direkt olyan nagyon viharverte AK-m lesz kinézetre. Kitudja...
De ennek ellenére vmivel még dobatni akarok rajta.
Hamár átlátszó kamutöltényes tárat nemtudok beletenni😛
Egy szép kis távcsõ alapból fentlessz, és mondjuk ennél többet tényleg egyszerûen nem lehet. Minden egyéb próbálkozás már randa csicsának minõsül.
Kb mint ahogy ezt is elrandították: http://i114.photobucket.com/albums/n259/RRACER300ZX/PaintedMAK00000.jpg
Másik dolog amit észrevettem, hogy egyszerûen a nyílt irányzéka ... szûk a rés. Vagy megintcsak az AK-47 74 64 101 102 103 eltérésekrõl van szó, amit mai napig nem tudott nekem elmondani senki.
Itt olyan mint nekem van, baloldalt tessék nézni:http://media.photobucket.com/image/AK-47%20Sight/bullets_ie/airsoft/Army-AK47-sight.jpg
De láttam olyat is, ahol ennél sokkal szélesebb ugyanez a vágat.
Valaki eltudná nekem itt mondani, hogy mik változtak az AK-kban szépen sorra?
Autista vagyok nagyon, bocsánat...
Thx a választ az akksira. Igen, gyári töltõvel igen valószínû amit mondtál, és kb 8 órás töltésidõvel.
AK47-et meg nem tuningolunk; max faragni 😄
Punker, legközelebb hamarabb szólj :-(
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ömm... Nos.
2 kérdés.
1: Azzal van vmi probléma, hogy a töltés során (és rendesen feltölti) nem melegszik az akkumlátor, de egyáltalán nem? Igaz hogy gyári töltõ, de az akksi is gyári 8.4v 1500mAh NiCid.
2: AK-47 -re vmi speckó fedél, vagy vmi kis extra dolgot tudtok ajánlani, amivel optikailag tuningolhatom?.
Legjobb ha rákérdezel telefonon.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Ami nekem van 3168VD azon van kisütés. A TD-n én sem látom a bizonyos sárga gombot.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer