29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#23664 Nem lehet, hogy azis csak az 5. napon jön meg? Azzal együtt tudsz majd belépni szerintem. -
#23663 A bejelentkezés 1 dolog, de aktivációs emailem se jött. -
shatanka #23662 5 napig nem tudsz bejelentkezni utána igen.
A szabályzatot meg mindig el kell olvasni... -
#23661 Elolvasom ha kívánok ott fórumozni is, nemcak 1et kérdezni.
+ ha betudok jelentkezni ;) -
shatanka #23660 Ha valahova beregisztrálsz akkor olvasd el a fórumszabályzatot!
"Eljutott a forum odaig, hogy ujra megnyissam. Lehet, hogy ez csak idoszakos, meglatom mennyire mukodik a dolog.
A szabalyzat annyiban valtozott, hogy az uj regisztralok a regisztraciot kovetoen 5 napig inaktivak maradnak, nem tudnak hozzaszolni. Ezutan aktivalom oket.
Ha nem valik be, visszaallunk a regi, bemutatkozos rendszerre.
Udv: Dudkin' -
#23659 Monnnygyatokmár vmi olcsó de jó balanceres töltőt lipohoz mert RC-s fórumba aktivációs email nemjüttmeg nemtudok írni xO -
#23658 Önfelfújó matracom és hővisszaverős polifoam-om van, ezeket szoktam együtt alkalmazni.
A polár taksis hálózsák az egész jó ötlet, asszem összehozok egyet valahogy. Kösz bébi! -
#23657 Kis trükk ezzel kapcsolatban:
Amikor az MKSZV-re készültünk, Tompika (Légiós Military) tanácsára, vásároltunk nála polártakarót, amit zippzárral ellátva a hálózsákon belül helyeztünk el, amolyan bélés szerűen. Remekül melegített, -8 -10 fok körül, nem kimondottan komoly mínuszokra tervezett hálózsákban is normálisan tudtunk aludni.
A másik okos dolog, az önfelfújó matrac. Kis méretre össze lehet tekerni, a súly sem számottevő, és mivel levegő vagyon benne kiterített állapotban, jól szigetel alulról.
Egyik említett cucc sem kerül komoly összegbe, viszont együttesen alkalmazva jó hatásfokkal működnek. -
#23656 Attya Úristen! Nem csodálom, hogy kivagy.
Én csak annyit nézem amíg áthaladok rajta csatorna váltás közben, de attól is lezsibbadok. -
#23655 már én sem vagyok a régi....meg a végén még megsértődsz vazze azt meg nem venném a lelkemre...jáj..most jut fejembe..hisz az nincs is
különben is..qwa fáradt vagyok..egész héten Joshi forgatás volt és már ki vagyoktőlenagyon.... -
#23654 Ennyi? Kicsit több savat vártam volna tőled! -
#23653 hát jah..én legalább bevallom nem lehetek olyan tökéletes mint te.. épp eleget fáztam már életemben.. -
#23652 csokinyuszi -
#23651 Mennyé' Kifelébe éss jacc.
Nem egy leány álom ha átázol és átfagysz.
Még Dec.20.án is játszottunk, hóviharban.
Nekem volt annyi eszem, hogy nem vittem ki a fegyverem.
Többieké tört, repedt, szakadt, behalt. -
#23650 Kössz az infót, szerintem ezt itt még senki sem tudta
Amúgy én még sosem játszottam hóban, egyszer kipróbálnám az tuti, csak legyen rá alkalmam, szerintem jó lehet. -
#23649 én egyébként is rühellem a hideget..ha tehetem ki sem megyek az utcára ilyenkor..de sajna muszáj dolgozni menni -
#23648 Megfelelő öltözetben lehet mostis játszani. A baj, hogy a fegyvereknek egyáltlaán ne mtesz jót, müanyagok és gumik törnek, acélhoz meg hozzátapad a nyelved (tudom, egedi probléma:D).
Kéne speciel erős téli időre való anyagokat.
Mindenesetre egy Cod6-féle Cpt.Price és Roach lopakodik-ot toltunk a mult héten. -
#23647 Az miért baj ha nem szeret hidegben játszani ??? :D -
#23646 Nekem is már csak egy minuszoos hálózsákot kellene beszereznem, azon kívül minden megvan. ASMC.DE-n vannak jópofa cuccok, csak már vége lassan a télnek, úgyhogy majd jövő ősszel. -
#23645 kint alváshoz nincs felszerelésem, de pl a jótékonysági játékon -12 fok volt és az aksikat leszámítva senkinek nem lett baja..... -
kvitya #23644 Megfelelő felszerelés kérdése az egész... Hétvégén kirándultunk egyet Érden, kint alvással, egyikünk sem fagyott meg, pedig erősen -10°C alatt volt. Joshék ugyanúgy kint voltak éjjel, ők is túlélték... :) -
Kurfürst #23643 Lett volna rá öt rugóm hogy te leszel az első aki megmondja a tuti frankó nagy igazságot. :D -
#23642 *hagyd -
#23641 Még a végén megfázik, hagy már:D:D... -
#23640 mi az összefüggés? -
Kurfürst #23639 Ááá bakker mikor lesz már jó idő... akarok menni végre! :) -
#23638 Számunkra van értéke :DDD -
harvypoker #23637 hat mivel semmi erteke nincs nem veszodnek ense a postaval elhiheted :)
gyerek meg vigyazzon ra amit kap :) -
#23636 Mondjuk ha leejti a gyerek és rögtön kettőbe törik :)
Posta nincs ? Utalok pénzt postára meg az egyéb költségekre ( sör...) ;) ! :DD -
#23635 Benzinpénz vagy vonatjegy drágább, mint amennyit az a "fegyver" ér :D:DDDD -
harvypoker #23634 hat egy ureges reszen van egy BB utotte lyuk de amugy jo allapotba van :D
attolfugg mit nevezunk törősnek, normalis hasznalat eseten nem törik el semmi :D (ergo nembasszuk neki ketkezzel a betonhoz) -
#23633 :DDDD
Ez is ilyen törős vacak műanyag ? -
harvypoker #23632 hat nekem van egy kb 10m hatotavu Well m4 springes ha lejosz érte nyiregyre megkapod ingyen :D -
#23631 Dehogy veszem ! :DDDDD -
#23630 ne vedd meg -
#23629 Nem nagyon jön össze ez a működésképtelen fegyver vásárlás ! :DDDd
Egyszerűen nevetséges milyen pénzeket kérnek egyesek ... Kosárban lévő, darabokra bontott régi abs JG M4 -ért 15-öt kér a srác.
Hát mondom, koma , vadiúj Cyma AK-t veszek 20-25ért ...
Vicc ! :DDDD -
#23628 nah ON -
#23627 Jó bocs, én most láttam először :P
de jó tudni, hogy ezért nem állnak meg. -
ToMy_ #23626 Jaja, vágom, de ez azért akkor visszatetsző az ottani lakosság normálisabbik részének, ami pedig a nemnormálisabbik rész folyamatos utánpótlását biztosítja. De mindegy, ez eléggé off... -
#23625 pont azért megy így hogy ne robbantsák fel (mondjuk kb 5 éves videó) tilos megállniuk mert úgy könnyebb célpontok