Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
De milyen szavak rövidítése?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

I.C.ram
élõ szerepjáték 😊
DannyL
A LARP az minek a rövidítése?

Punker
ha szereted a LARP-os dolgokat, mindenképpen gyertek a srácok olyan technikai elemeket visznek a játékba amit mástól még nem láttunk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Tanulok belõle, hogy immáron harmadszor maradtam le a Vadkanok játékáról és a következõre kirugdosom magunkat.

Há' de nagyon sukár játék vót 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
Vadkanok hozták a szokásost (gyakorlatilag minden játék után dupláznak az élményen) pedig a Fallout és a Mafia után is azt mondtam hogy az év játéka volt......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Komoly lehetett, Kaszás is áradozott a játékról és a szervezésrõl. Grats!

lac coo
Azt nem is fogja, akkora kontrasztot nem fog át semmi ... Kis vakus derítéssel esetleg .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
direkt próbáltam pár éjszakait vaku nélkül, sajna a magnézium fáklya villogását nem adja vissza annyira.

lac coo
Vannak érdekesek ... Vaku nem volt? 😊

lac coo
Cordura ( vagy annak mondott..) anyagot lehet valahol kapni ?

Punker

vazze, ma reggelre elment a hangom, annyit óbégattunk tegnap (meg hazafelé rommá áztam az esõben 😊 )

mindjárt írok is egy listát, hogy milyen cuccokat loptunk el 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker

Punker
Infected:

A játék elsõ felében kicsit hiányoltam a kontaktokat, 2x voltunk a terror bázison Pé-t elvittük kicsit karanténba de semmi, mellette az Orsós családot próbálgattuk terelgetni bármerre csak tõlünk minél messzebb 😄
Aztán a disco védelme alatt szétszakadtunk (így viszont kaptunk friss szalonnás kenyeret kösz Sorex) és mire visszaértünk a laborba Borz már fertõzött volt.
Na kb innen kezdõdött a teljes káosz, TomeKK hajtott minket keressünk alapanyagot a vakcinákhoz a BLT-vel közösen átkutattuk az összes nagy épületet, nem találtunk semmit viszont pár emberünket megrágták.
Nagy nehezen sikerült találni 3 csodaszert vissza a laborba ami tele van mindenféle emberekkel, biztonságiak civilek terrorok cigók vegyesen és vagy 10-15 zombi. Végre megkapom az védettséget nyújtó Vakcinát mikor a kutatót kilövik, engem dobat egy terror.
23:00 van félórám hogy ne baszogassanak a dögök rohanok Tomekk után a visszaállóra, majd onnan a disco felé, félúton összeakadunk pár túlélõ biztonságival akikkel megpróbáljuk visszafoglalni a labort. Az áram szolgáltatás persze mint egész este hol elmegy hol visszajön, de azért terelgetjük a zombikat a karanténba amennyire tudjuk. Közben millió hirtelen elõkerül 40-50 ellenanyag próbálják vakcinára váltani, persze Tomekk se hülye feltûnik neki hogy a saját asztaláról lopták õket 😊
Befutnak a zsaruk a technikusokkal, és megoldódik a rejtély miért nem találtunk egyetlen ellenszer alapanyagot sem órák alatt, a korrupt banda szinte mindet begyûjtötte magának. Ám elkéstek a beváltással a Labornak vége nem kapnak egyetlen védettséget adó vakcinát sem.
Nagy nehezen kitörünk a Laborból és irány a disco talán az jobban védhetõ hely, próbálunk minél több élõ fegyverest oda szervezni.
Persze akadnak félreértések, így WD gondolkodás nélkül lelõ mert szerinte túl közel mentem hozzá, én meg csak nézek bambán hogy mi van. De nincs idõm filozofálni a LARP játékosok idegállapotáról éjjel hörgõ zombik között ami mellé az esõ adja meg az alaphangulatot. Rohanás a visszaállóra majd onnan vissza a disco-ba. mikor oda érek rám szólnak hogy a félóra letelt a vakcinám lejárt.
20-25 túlélõ gyûlt össze a disco-ban próbálunk minden bejáratot biztosítani, a zsaruk nekünk küldetésünk van felkiáltással ott hagynak minket, utánuk a kis gyanús technikus.
Rövid agyalás után leesik hogy a zsaruk végig ellenünk dolgoztak, tuti hogy most is azért léptek le hogy az áramot kiiktassák.
A zombik özönlenek de szerencsére túl lassúak ennyi fegyver ellen, Számoljuk az idõt már csak 20 perc, már csak 15, kezdenek túl sokan lenni, eldobjuk az utolsó magnézium fáklyát, ez 2-3 percre lebénítja õket és kitörünk a sötétbe. az út két oldalán elszórva zombik de 1-1 lövés megakasztja õket, menekülünk.
A hulláházig jutunk ahol átveszi a pánik helyét a bosszúvágy, kapjuk el a zsarukat. Négyen öten rohamra indulunk a disco felé, a zombik eltûntek, bent van áram, Skagen hangja hallatszik. Most megdöglesz gondoljuk és berohanunk, futás a színpadhoz, ott áll és kérdi mi van? Egyszerre emeljük rá a fegyvereket és.....megszólal a kürt a játéknak vége. Most megúszta de legközelebb õ lesz az elsõ! 😄

lac coo
Értem, köszi !

Sadist
Ha kizipzárazod lehet, hogy gyorsan bele tudod dugdosni a tárakat. De vagy zipzárazgatnod kell, vagy kiszórsz belõle mindent.
A tárdobálónak pont az a lényege, hogy gyorsan bele lehet hajigálni bármit, ha kell akkor pedig egy mozdulattal össze lehet húzni a száját, hogy pl. kúszás közben se hagyjál el belõle semmit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DannyL
Ebbe max beletenni tudod, dobálni nem.

lac coo

Sadist
Konkrétan milyenre gondolsz?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lac coo
Vízszintes nagy molle pouch nem jó tárat dobálni ?
Egyrészt olcsóbb, és más egyébb dologra is használható ...

lac coo
Na , látom megint repült a hirdetésed ! 😄DD

lac coo
Kihívás , izgalom, ez kell a tornádó usernek ! 😊))
Megnéznék egy ilyen jelenetet mikor eldurran valaki kezében 😊)))
" Te barom, hát ránk robbantod a saját gránátunkat ?! " 😛

RoyalPredator
Szépjóreggelt, bort búzát békességet.

Nemtudom ki nyögi be állandóan az ehez hasonló siralmait ide...😉

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Hitman76
Van még jó pár AS fórum az országban ahol nem sírtad el nagy bánatod! Nosza rajta, írd fel mindenhova, fiatal még az idõ, holnapra végezhetsz is vele ha gyorsan gépelsz!

Hitman76
Csak az a para, úgy fogtam a kezemben, hogy tudtam nem mindig tökéletes az idõzítése<#buck>! Néha sajnos hamarabb elmûködik mint várnád, de ha túl hosszú idõre állítod, félõ, hogy visszadobják vagy rúgják.
Amúgy ha lenne egy igazán hatékony gránát koncepció, az forradalmasítaná a CQB harcot! Megszûnne az idegölõ, állóharc pl. egy folyosó elfoglalásakor, és nagyon nem érné meg fix pozícióból, egy résen keresztül, fél órán át pengetni az ellent!

rendben köszönöm a segítséget!
lac coo

DannyL
Csak annak aki dobja. 😊))

lac coo
Hehe...No az jó buli lehet !

DannyL
Jaja, körbe körbe szórja jó 3-4 mp-ig.

DannyL
EMBER FIA!
Nyögd már ki milyen akksid van.
Várod a sült galambot, de semmi infót nem adsz.

lac coo
És tényleg így megforgatja a kiömlõ gáz? 😛

DannyL
Így van, csak azért nem látod mert kurva drága.
Nekem volt szerencsém hozzá Rétságon, jól bevágták mellénk.
Nem gyõztem menekülni... 😊

lac coo
Drága ( gondolom ..) 😊))
Vagy nem tudom ... 😛

Még egy játékon nem láttam. Pedig jó 1 éve a piacon van.Ez azért jelenthet valamit.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo

Mersant
Az akku kapacitása (mAh) osztva a töltõárammal (mA) szorozva 1.4= a töltési idõ órában

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

lac coo
Nem vagyok stréber, semmi baj vele, illetve azóta már nem duplikált, csak elõrehozott, igaz a régebbi törölve van .. 😊))))
Csak mint érdekesség, eszembe jutott ...

Punker
linket törlöm azt is.

lac coo
Na most inkább nem mondom, hogy van ott duplikált hírdetés is, igaz moderátor adta fel ... 😊))))
Bár érdektelen , elég régóta hírdeti a cuccot, minap újból feldobta , speciel igaza van mondjuk .

igen csak az alap töltöm van. rendben akkor lemeritem és hány órát töltsem?
Punker
akkor a barátod szépen meghirdeti magának.

Mersant
ezekhez NiMh akksikat adnak, de mivel nem tudod megnezni hogy milyen a toltottsegi szintje, jobban jarsz ha lemerited, es ujra feltoltod. feltetelezem csak a hozza adott gagyi toltod van...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
NiCD vagy NiMh?
Hány mA és hány V?

Üdv!
az akkumlátor töltéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. nemrégiben vásárlotam egy JG g36c-t és alapbol fel votl töltve az akksi teljesen még nem merült le viszotn megyek majd játékra és érdekelne h ilyen állapotban is tölthetem-e vagy pedig meritsem le teljesen? És kb meddig töltsem? köszönöm a segitséget elöre is😊
Sadist
Nem max fényerõn kell használni, és akkor nem szabadna szembõl látszódnia.

RoyalPredator
Rám és RÁD is a fórum szabályai, amik egyértelmûen meg vannak írva, szintûgy érvényesek.
Nem tartozik feladatod közé a megbízhatóságom megkrédõlyelezése, illetve személyme rágalmazása nyilvános fórumon. Mellesleg mindenki más aki számít a megbízhatóságomat fontos erényemnek tartja, ez csak hab a tortán.

Hol az a békecentrikusság amirõl beszéltünk?

Ez a helyzet. Régi hirdetésemet bezártam. Egy új fegyvert meghirdettem, mivel Barna barátom aki szintén ugyanazt vette mint én, szintén váltani akar AK-47u -ra. Nem tartoztam neked ezzel a magyarázattal, de a problémaelkerülés és tisztánlátás végett megkapod.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
nem vagy az az ember akinek hinni lehet, hogy véletlenül pont 2 ugyanolyan AK-t hirdet. a lehetõséged meg van hogy visszaszerkeszd az eredeti hirdetést.