Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont minél nagyobb a célkereszt és a csõ távolsága annál nehezebb összelõni a fegyvert és a távcsövet.

Ha ráguglizol a "25mm mount ring" kifejezésre, és a KÉPEK találatokat megnézed, akkor látni fogod ezt a "rögzítõvasdarabot", amit alább említettem.
A felsõ, kör alakú része, ami 25mm, ez függ össze a távcsõ tubusának átmérõjével, az alsó, körmös része kapaszkodik rá a fegyversínre, ami pedig 20mm-es (az esetek túlnyomó többségében)
A szerelék magassága lehet még fontos (legalábbis airsoft felhasználásnál), minél magasabb, annál könnyebb arcvédõben, maszkban ráhajolni célzáskor.
25mm-es átmérõvel rendelkezõ rögzítõgyûrûjû szerelék kell a fegyverre rögzítéséhez.
Lefordítva ez annyit tesz, hogy van olyan távcsõ, ami szerelék nélkül kapható, ahhoz hogy ez a fegyverre kerüljön, még kell 2db rögzítõgyûrû, amiknek az egyik jellemzõje a sok közül az, hogy milyen átmérõjû tubussal rendelkezõ távcsövet képes rögzíteni a fegyverre.
Még egyszerûbben, a távcsõ azon része, ami a fegyver és a távcsõ közti tartóvasdarabbal érintkezik, 25 mm átmérõjû, tehát olyan tartóvasdarabot kell keresned hozzá, ami ezt rögzíteni tudja... <#idiota>
Különc
Ú, nos sok hasznos információt tartalmaznak a linkek, de én elég egyszerû ember vagyok (e téren fõleg).
"Suitable for 25mm Mount Ring" pl ha ez van írva egy távcsõ termékhez, akkor mi a helyzet?

Elõre is köszi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

7végén voltunk 11km-es járõrtúrán, hát másnap nem szívesen integettem volna senkinek jobbkézzel... <#vigyor>
DannyL
Bezony! Dobozzal együtt 6kg-ot írnak rá. Megnéztem mert én is meglepõdtem.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

hát, egyrészt megmértem mérleggel, másrészt pedig a tus ABS (abból is a jófajta vastagabb anyagú), az összes többi része pedig jó masszív fém, fõleg az elején a sínrendszer, ami önmagában van vagy 3 kg...
RoyalPredator
Nemvagyok az AUG híve, de az M16 mellett ez a másik "játékfegyver", szerintem. "Eléggé" futurisztikus.

Amúgy ToMy_, miért 5.3kg? Látszatra nem tûnik nehéznek, sõt.
Távcsõvel sem.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Hitman76
Különc
Még annyi, hogy a távcsövek rámennek a legtöbb sínre, vagy mire kell figyelni az ilyen tartozékoknál?

Azt, hogy gyúrjál... <#vigyor>

5.3 kg felcuccolva, gyári kicsi akkuval, teli midcappal.
Punker
nem rossz, de a helyedben egy kölcsön fegyverrel játszanék 1 napot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Különc
Ehhez hasonló fegyvert szeretnék vásárolni hasonló kiegészítõkkel, mit gondoltok róla?

Punker
acélt kell venni és azt lehet szépen barnítattni, G3-ashoz nincs acél test 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ugyis lekopik. Szinterezd, az talan rajta marad. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Attól függ, hogy sikerül. 😊

RoyalPredator
Ha fested, viccesebb lesz majd eladni.

lac coo
Olcsó is bírja, akril festéket lehet emberi áron is kapni ( már amennyire emberi áron vannak a spray-k...) , egy bibi van: színválaszték nulla ....
emiatt jó a Tamya ( keress valami modell-makett boltot), esetleg ha hozzájutsz a Würtz .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

az olcsó mennyire bírja?
DannyL
Jó kell vagy olcsó? Tamiya modell festék pl. De nem olcsó.

Hello

Le akarom feste a fegyómat. Milyen festéket jó használni ami pénztárca barát?
Punker
mi az hogy meg is jön?

Fapuma1977
tud vki helyet ahonnan biztosan meg is jön?Nem mellékes az ár sem.
THX

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Punker
a fém és a glock kicsit üti egymást.....rendeld külföldrõl, bár a 3 db-ot valszeg megfogja a vám.

Fapuma1977
Fém AEP-et(pisztolyt) vennénk 3db-ot.Vagy M81 vagy Glock18-at.Nem tud vki segíteni mert a Józsin és a Sárkányba is félnek az eladók .Pedig tutti van nekik csak ugye nem árulhatnak.Én meg egyedül voltam és nem bíztak bennem.Pedig nincs ellenõr fejem,sem VPOP-s 😊.Egy telefonszám is eklég lenne.
THX

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Sadist
Nekem inkább kéne az USP Tactical alatta a dohánnyal. Ami alatta van az a 6 oszlop az is bõven elég volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RoyalPredator
http://www.shutupwomangetonmyhorse.com/

lac coo
Értem és köszönöm !

DannyL
Ebaybanned-nél nincs postaköltség külön. Benne van a termék árában.

lac coo
Igen, az ! Nem figyeltem...

THX !

Punker
adott terméknél tekerj már le a lap aljára, ott a free shipping?

lac coo
Akkor ezért nem látom a rendelés során a száll.klts-get? 😊
Ha van gondolom benyögi valahol ....

Punker
nekem onnan minden "free shipping" -gel jött (gyakorlatilag az árban benne van a szállítás.) pl a Bell 723-as Colt1911

lac coo
Akkor tapasztalat szerint egy 1 kilo alatti csomagra mennyi szállítási költség jön rá ?

THX !

Küldesz egy próberendelést....
lac coo
Ebair soft-on hogy tudom meg mennyi a szállítási költség ?
Néztem másik fórumon a kisokosban, de erre nem találtam infot ...

THX !!!

RoyalPredator
Google FAIL.

Azt vágom hogy a mount közepén van egy felhúzható rész, de az mégis mi a fenébe akad bele? Hisz középen nincs beugró rész amivel logikusan megtartaná.

Ezek amiket linkben mutatsz, mind kontatibilisek? Mert lehet ez is baj.

Barátod, a google.......

http://tantal.kalashnikov.guns.ru/bstmounts.html

Amúgy egy rugós leszorító, amit ha átfordítasz, akkor feszíti rá....
RoyalPredator
Megtudjátok mondani, illetve mégjobb ha egy oldalon mutatni hogy h a fenébe mûködik a Cyma AK oldlaszereléke?
(Ez: http://brotherprice.com/ebayphoto/cyma%20AK%20side%20mount%20a.jpg)

Egy rozoga, de Cyma akra próbáltma feltenni. Felcsúszik, de mi a fene fogja meg, ezt nem értem.

RoyalPredator
Mondjuk az igaz hogy ha nem hordom állandóan, akkor kilehetbírni ... na majd meglátjuk, most fáradt vagyokehez.

RoyalPredator
Eszméletlenül kényelmetlen és párásodó lenne.
Nemtudom mi a baj azzal ha a sansei maszkból kivágott rácsot rakom a helyére, vagy ugyan olyat. vagy pexit.

inkább szedd ki a gázálarcból az üveget és tegyél vegyél fel egy normális védõszemüveget a gázálarcra...

Többet ér a szemed épsége, mint a "laza a cuccom srácok" dolog....

RoyalPredator
Ez igaz. Köszönöm hogy figyelmeztetsz, bár gondoltam rá.
Az üvegét ki fogom cserélni sûrû rácsra, legalábbis így terveztem.
Nomeg nem fogom viselni egész idõ alatt, max télen. Kegyetlen.

Punker
jaja

Gázálarccal okosan, igen könnyen át lehet lõni a szemlencséjét........kipróbáltuk........
lac coo
Huh, nem semmi ....

RoyalPredator
Majd lesz. Valamien orosz, vagy az a woodland amiben vörös is van és aprólékosabb. Idõvel.

Punker
1-2 érdekes kép

arany AK-t láttunk már párat, de a mehikói SWAT srác C-MAG -os M4e elgondolkodtató

Punker
azt is lemásolták mint mindent szal...

Stalkerhez jobb lenne valami orosz terepminta.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer