Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Ha jól megnézted a google képtalálatait az elsõ 10 oldalon ez az egyelten olyan kép ahol egy terepszinûbe öltözött arc ACOG-al szerelt Mvalahánnyal pózol ...

(Azt ugye sejtjük, hogy a prósznájperünk valszeg 1500 méterekre pontlövõ a 4x-es nagyítással meg az mvalahánnyal, ami ugye közismerten mesterlövészfegyver kategória ...)

Fussál még egy kört ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
eddig még egyetlen értelmes okfejtést nem láttunk tõled, a lehetõséged adott lenne csak ugye épületes baromságokat nehéz bizonyítani, lásd pl hogy lesz sniper (éles)fegyver valamibõl aminél a gyártó az effektív lõtávot 300 méterre adja meg.

jópárszor ki lett fejtve mi is az AS sniperkedés lényege, persze neked lövésed nincs csak fújod a magadét, összemosva az átlag AEG-et, DMR-t, sniper-t

igen szoktam használni a gúgli roppant hasznos dolog, persze tudjuk neked ez se megy hisz számtalanszor itt kérdezgetsz olyan dolgokat amiket 5 másodperc alatt meg lehet találni

itt egyedül te nem tudtál még semmit bizonyítani.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Google: "Marine Sniper"

Jujjjj😮

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

DummyBoy
Úgysem lehet igazad ... be kell látni ...

Meg különben is ... az USMC sniperei elõszeretettel használják az M szériát ... M4 ... a következõ fegyver, amirõl kiderül hogy USMC használja sniperkedni az M9 lesz ... <#idiota>

(M14-ig szerintem úgysem jutunk el ... ) <#hehe>

RoyalPredator
Ezek szerint.
1: Kötözködésen és rágalmazáson kívül mást nemtudsz produkálni.
2: Nemóhajtod elmondani hogy AEGvel való sniperkedés miért akkora baromság amekkorának tartod, de persze elvárod hogy elismerjem nemlétezõ szakvéleményedet.
3: Imádod a Googlet. Õ a legjbob barátod, és még szûkös idõkben is kisegít? Szomorú.

Megint és megintcsak ott tartunk, hogy az én állításomba belekötsz, kiröhögsz, de értelmes ellenérvet nem tudsz adni. Ezt lehet játszani egy darabig, én csak jól járok, minden szempontból 😉

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
át lehet fáradni haditech topic-ba, esetleg beütni gúgliba hogy marine sniper csak nehogy meglepõdj.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Eredeti M4re gondoltam. CQB fegyver, és USMC sniperkedik vele. Millió +1 Videó. Kezd Újra!

Punker
hm millió +1 teszt bizonyítja hogy az M4-é a legpontatlanabb hopup, x+1 alkalommal bebizonyosodott hogy a tisztelt user szerinti 50+ méter, távmérõvel kimérve bizony még 40 sincs, DMR-nél beszélhetünk 50-60 méter közötti lõtávról de még az is nagyon nagyon messze van a valódi sniperek állandó pontosságától, ezek mind olyan dolgok amiket értelmes emberek elfogadnak, de tõled ezt nem is várjuk el.....

RoyalPredator
Már hiányzott egy beszólás kifejezetten tõled.

Amúgy elmagyarázhatnátok hogy miért ne lehetne.
Van egyeslövés, van 60m lõtáv, van pontosság, még a felhúzókart is ráncigálhatom.

A Sniperkedés harcmodor, megfelelõ tulajdonsággal bíró fegyverekkel ûzhetõ. Pl M4 akár...

Kérek felvilágosítást, és fõképp Punkertõl, mert õ biztosan jól tudja__

Egyrészt hibás az elképzelésed, másrészt nem lehet....... <#mf1>
DummyBoy
<#eljen> <#nyes> <#hehe>

Punker
már hiányoztak a hülyeségeid.....

RoyalPredator
Óh persze, mint a babapiskótát kakaóval leöblítve.
Igazából én a saját verziómat tartom tartom a legjobbnak:
AEG field assault, néha kis CQB, de nem kizárólagosan, akkoris a mezõn álló épületbe bekukkantani. Aztán ha leszek egy olyan 50 éves, akkor valami meleg pokrócon feküdnék, elkávézgatnék a termoszomból, és egy pipát cuppogva várnám amíg biztos találatot nem kapnék.
Most ha ez a feladatom, akkor állok be "sniperkedni" AEGvel, mert AEGvel is ugyanúgy lehet.

Pedig mar azt hittem bekostoltad, hogy kioregedett. 😊 😄 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

RoyalPredator
Nem Kvityának akartam címezni... Na mind1

RoyalPredator
9,5 ember?😄 Kit lõttek félbe?
Én értem a sniperkedés varázsát, de sokan nemértik a lényegét.
Ráadásul elsõ leendõ alkalommal lõnek 99%ban.
El kell fejelteni... Majd pár év AEG után, vagy ha eléred azt a kort hogy szarul esik mozogni 😛

*felejtsd
Alapból ne vegyél, mert:

a, nem használhatod, lévén fiatalka vagy
b, nem lesz igazi sikerélményed az elsõ negyed évben
c, rossz alapfegyvert választottál - ha van pénzed, akkor maruiban gondolkozz; ha nincs, akkor JG-ben, majd az egészet felejst el, hisz a tuning + kiegészítõk bõ 120-150k huf lesz hozzá.... 😊
d, próbáld ki, h a meglévõ fegyvereddel csak egyes lövéseket lõsz, mondjuk 5-6-8 játékon keresztül, méghozzá minimum 10-15 mp szünetekkel
e, 10bõl 9,5 embernek nincs hozzá affinitása
már csak a korod miatt sem használhatsz sniper fegyvert.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

kamaszaki
Jó. Aszem így lesz ezek után...

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Punker
olvasd el a sniper FAQ-ot, gondold át 2x aztán ne vegyél.

kamaszaki
Már van egy ak-47b-m. Az mellé akarnék valamit.

Punker
ne vegyél

kamaszaki
Üdv!

A sniperkedés megtetszett, de nem tudom mit vegyek. Egy
ilyenben gondolkodom. Az ára csábító, de félek, hogy ez a minõség rovására van. Esetleg errõl tudok valamit, vagy ajánlanátok egy bevált sniper fegyvert?

Kar, pedig szep.
Lecserelnem a mostani hatterem (francia polineziai atomrobbantas) 😊

Punker
lenne fuvarom mennék én is...

DannyL
Összeröffenünk vagy 40-en. Jön Tomekk is. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sajnos csak 800x600 van <#nemtudom>
A képet SAB/nagro vagy SAB/szamos készítette.
Hi-res?

Punker
azt tudom hogy fotóztál, mi lesz rétságon?

DannyL
Ja persze! Már két hete dolgozom.
Múlt hétvégén kint voltam Érden a Modern Warfare-en is, de csak mint fotós.
Viszont most hétvégén már megyek játszani is Rétságra. 😊

a bal oldala meg itt van
lac coo
Csak kis méretû képek vannak ...
ToMy, kösz a hüvelykivetõ oldala és az eleje megvan.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

itt van pár darab
Punker
HK saját oldala? a régi VFC-s modell is full autentik volt.

lac coo
Ez jó !
Eddig elég rossz elképzeléseim voltak a LARP-ról, de tényleg jó lehetett !

Más: szét gúgliztam az agyamat, de sehol nem találok olyan megfelelõ méretû képet, amin a HK416 eredeti feliratai látszanak... Vagy AS fegyvert ad be , ami mindegyik teljesen más, vagy olvashatatlan a szöveg...
aki talál ilyen képet jelezze valahogy , THX !

Punker

Az alap akku, amit a JG-hez adnak, 1100 mAh-s, ez bõven elég egy napra, ha nem az eszetlen darálós játékstílust erõlteted. Nekem még soha nem merült le menetközben, se a gyári, se az utólag beépített 110-es rugóval. Igaz, hogy okostöltõvel mindig elõzõ éjjel fullra töltöm.
Punker
motortól, rugóerõsségtõl, és persze lövésszámtól is függ, ja meg hõmérséklet.

Különc
Mégegy agymenés: ugye nagyon szeretem az AUG típusú fegyvereket és nézegettem a többi típust is, A1,A2-ket, Tokio Maruikról néztem youtube videókat, ezek milyen konstrukciók? Agyon dícsérték õket, viszont hátrányként van mindenhol megjelölve az akku. Idõben ez mennyit jelent, a kis akku mennyit bír egy átlagos játéknap alatt?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Punker
meggyógyultál?

DannyL
Bent rohadok még az irodában, sok a melóm.
Pihenés képpen betoltam a netet 5 percre és de jó volt ezt a képet látni jaj. 😊

Alig várom a hétvégét, hogy mehessek kifele játszani.

jaja, tiszta sor, hogy minél távolabb van egymástól a két egyenes, annál nehezebb belõni, de AS-nál annyira nem zavaró, és inkább ez legyen, mint a néhány napja bemutatott "szemfog a tenyérben"
Ilyesmi volt a táj:

Gyönyörû, mint egy festmény...
lac coo
Jah... Az messze van ! 😊
Bár ott születtem és éltem 25 évig 😄DD

bizonyos távolságnál meg fölé 5 cmrel...

Ok, szólok, de Dél-Dunántúl a mûveleti terület... <#vigyor>
lac coo
No ilyen túrára beszervezhetnél valamikor !

Különc
Fú, na akkor olvasgatok tovább, köcce

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

naja, de AS-ben ha a célon a célkereszt alá 5 cm-el csapódik a BB, az már több mint kielégítõ... <#vigyor2>