Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azt hittem Õk azok.Tud erröl vki vmit?
Tegnap beszélgettem Püspökkel.
Lehet hogy taktikát kéne váltanom.
Punker, mit szólnál egy privátabb beszélgetéshez?😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Senki se tudja, nem adták hírül, az se biztos, hogy kinyitnak újra.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://www.keletifront.com
Egyébkènt olyan taktikai mellényt keresek aminek van pisztolytartója is.
Most jövök fel kanizsáról BP-re.Tudna segíteni vki h hol,meik üzletben tudom megvenni?
kezdett igazán baráti lenni a hangnem..(ettõl függetlenül már én is épp visítok a röhögéstõl..)
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
Gyáh lassulást érzek. Még azért lehet töltögetni engem :X
( A "kuss" nevû ikonban meg trójai van !!! )
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Istenigazából a "hülyegyerek" lenne a legmegfelelõbb fordítás (Bár hála istennek nem ezért kaptam ezt a nevet anno ...) ... Látod erre nem gondoltam ... Ezért megkövetlek és elnézést a babalányért <#integet2>#integet2>
A többit viszont tartom ... xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
óhajtod hogy 1 álltalad is látogatott rendezvényre elcsaljam royal-t?ott kiderülhetne..ki tud nagyobbat koppintani arra az okos bucijára..
mélyebbre nem tudja ásni magát úgyse, max ha itt is elkezd horogkereszteket rajzolgatni vagy anyázni, de akkor ki lesz rögtön vágva, és még egyszer nem sírja magát vissza, szal hagyd csak nyugodtan, nekünk is kell egy kis szórakozás
én még úgy -ahogy tudom kezelni ezt a phsziopatát..de nem sokáig..
ez mind lényegtelen!
nála elvi kérdés, hogy havonta 1x - 2x csap itt egy ámokfutást csak hogy ne unatkozzunk, utólag végül is szórakoztató.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
szeretném felkérni kedves royal vezérautista barátomat hogy duguljon el..kezdje el tisztelni végre hozzászóló társait..vegye figyelembe hogy több idõt ,beleölt pénzt, és tapasztalatot a háta mögött tudó nála idõsebb emberekkel kommunikál.
ezek az emberek nem tudják hogy valójában 1 csendes, parancsot figyelmesen teljesítõ ifjonc vagy a játék során..ott tisztelettel tudsz beszélni mindenkivel.próbáld végre azt elérni hogy ne jancsibohócként kezeljenek.jó bajtárs vagy és igaz barát..csak fogd be a pofád..
"A Sniperkedés harcmodor, megfelelõ tulajdonsággal bíró fegyverekkel ûzhetõ. Pl M4 akár..."
"Eredeti M4re gondoltam. CQB fegyver, és USMC sniperkedik vele. Millió +1 Videó. Kezd Újra!"
végülis lehet beszelgetni real steel M4 sniperekrol airsoft topikba csak amennyi értelme van....
Idéztem a "sznajperkedés"t tõled, de ez után quote parancsal fogom...
Válasz? Még mindíg nem kaptam választ. Értelmetlent SE.
Nem vagyok Pro, de az akarok lenni Airsoftban is. Fáj?
Elsõ és legtisztább dolog, hogy ti felkaptátok a vizet.
Felesleges. Fórum, görög eredetû, jelentésével hordozza a vitákat és azok megvitatását. Ezért van a fórum, ezért Nem lehet bannolni.
Továbbá. Végig lehet olvasni a kommenteket, látszik hogy én kimondtam a nézõpontomat, amit kissé puritán módon elleneztetek. Én logikus választ vártam, nem kaptam. Flamelést kaptam. Ezért Lehet bannolni, de nem engem.
Punker. Világosan látszik, hogy mind itt, mind amott "A többségnek van az igaza" elv mûködik, alapok nélkül. Primitív eszköz, de ezt nem vitatnám. Viszont Mindaddig, amíg nem vagy képes (értelmes) Választ adni számodra bizonyosan egyszerû kérdésemre, szerintem egyáltalán nem "szájkaratézhatsz", ahogy azt Dummyboy mondaná.
És még én vagyok a hülye? Persze! Mert én leállok veletek vitatkozni.
De sok dologban vereséget szenvedtél alapállásban.
4 szakember szerint én egy Pszihopata, Szociopata, kissé deviáns ember vagyok, egyéb negatív jellemzõkkel. Akármit akárhogyan mondassz, nekem lesz igazam, mert én azt mondom. Ezen nem változtathatsz. Sajnálom.
Másik, hogy én az Airsoftot nem szórakozásként ûzöm, hanem ténylegesen a lehetõ legmagasabb szintet elérni benne amit csak lehet. Éppen ezért azt a tulajdonságomat, hogy bizalmatlan vagyok az emberekkel szembe, kihasználom ittis, és sok más helyen is. A szép az benne, hogy amíg te belebolondulsz egy fiktív lénybe, aki ezen a fórumon rajzolódik ki elõtted, egy teljesen más ember ül a monitor mögött, és meglepõdnél, ezt garantálom. Meg is fogsz😉
Valamit nemértessz?. "Google a Barátod!" <#nevetes2>#nevetes2>
de nem is baj, kell valaki akin lehet röhögni <#banplz>#banplz>
Azt hittem valami értelmes dolog történt ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amit írtál, az bármennyire is "összetett" szerinted ... bullshiting ... Semmi más ... Ne személyeskedéssel próbálj felülkerekedni a vitákon, hanem próbáld meg elfogadni, hogy mindig lesznek okosabbak és tapasztaltabbak nálad ...
Szájkaratét meg mellõzd, ahhoz szerintem kevés lennél...
Ha nem lenne mégis tiszta: Clarity flamel, mi kussra utasítjuk és hogy nyugodjon már le. Én GVGs véleményemet pedig sokan fikázásnak nézték, de már sikerült tisztázni a véleményemet, és semmi probléma azóta nincs.
Mielõtt állítotok valamit. Kérlek. gyújtsetek valós információt, a lehetõ legmegbízhatóbb forrásból. Képzelõdni és valótlant állítani ugyanis egyszerûen könnyû.
Természetesen aki sniperkedni akar fõleg, az vegyen puskát.
Jelenleg egy prometheus 6.03-as preccsõvel és egy MadBull hopuppal szándékozok egy szervátültetést biztosítani AEGmnek. Ennyitõl nem fog romlani hálistennek.
Multkor nosztalgiabol beneztem a guild wars topicba, es mit latok. epp royalal megy az anyazas. 😊
Vannak dolgok amink nem valtoznak.
Csak remelni merem, hogy nem kezd el AIONozni 😛
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De, h ne csak off legyen: nem fogod azt a pontosságot s erõt tartósan kihozni egy AEG-bõl, mint amit egy springes fegyverbõl. S nem az egyéni képességeid miatt, hanem azért,mert az AEG technológia nem alkalmas erre.
Mondom hogy az amit Airsoftban "sznájperkedés"nek hívnak, az egy AEGvel is tökéletesen kivitelezhetõ amennyiben annak elegendõ a lõtávja és pontossága. Így tiszta, babafiú?
Valamint a "sznájperkedés" és az "egyeslövés használata" nem ugyan az ...
De én nem vitatkozom ...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kifejtettem miért lehet sniperkedni. Egyeslövés, rejtõzködés, és megfelelõ fegyver ugyebár, de AEG akár. M14 is AEG tudtommal. Hopsz😮
Ki lett fejtve persze, de egyetlen külömbség amit állítok, hogy nemcsak egy springessel lehet ugyanezt megtenni, hanem egy AEGvel is. Most ebbe tényleg bele kellett kötnöd, gratulálok<#worship>#worship>
Azt is mondtma, hogy Google egy listából szedi a találatait, ami ugyanúgy mûködik mint bármilyen más keresõmotor, pl YouTube, Yahoo, windows keresõ, etc. Egy bizonyos tartalmat keres, és ha egy szardarabot ábrázoló kép neve punker, akkor a Punker szó keresésénél kifogja dobni a képet. Nos ez az amit rengetegen kihasználnak, vagy csak motor hibája miatt dob ki hülyeségeket, de túlnyomórészt mégis megfelelõ oldalakat dob ki. Na ennek a bekezdésnek annyi lenne az értelme hogy a Google nem arany, amit ott látsz lehet tévedés, mert a google az én baromságaimat is kidpobja, ugyanúgy mint tiedét és másét.
Utolsó mondatod után pedig 99%ig tisztán látok. Egyben ez bizonyítja az én igazamat, legalábbis annak lehetõségét, ami már ellentmond a szöges ellenkezéseddel.
Szóval most magyarázd már meg végre, Miért nem lehet szerinted AEG puskával egyeslövéssel sniperkedni. Kérlek <#awink>#awink>
Dummyboy:
Google kereséskor elsõ 10 oldlaon 7 M4 találat van, abból 3 és 2 ugyanaz. Ezt az információt, miszeritn M4el sniperkednek, Filmbõl, CNN hírekbõl, ileltve egyéb YouTube-ra és egyéb videómegosztó oldalra feltöltött videóból láttam, és azt az állításomat bizonyítja, hogy a sniperkedés nem a 2 km-re lévõ ellenség kiiktatását jelenti, hanem az egy bizonyos területet pásztázó, csak biztos találat esetén tüzelõ harcmódot jelenti, lényegében. Ilyen alapon nincs Airsoftban sniperkedés amíg egy AEG messzebb tud lõni. Szerintem meg van.
Na meik állítás nem tetszik?<#circling>#circling>
"Caliber: 5.56mm NATO
Action: Gas operated, rotating bolt
Overall length: 838 mm (stock extended); 757 mm (stock fully collapsed)
Barrel length: 370 mm
Weight: 2.52 kg without magazine; 3.0 kg with magazine loaded with 30 rounds
Rate of fire: 700 - 950 rounds per minute
Maximum effective range: 360 m
But the latest experience in the Afghanistan showed that the M4 has some flaws. First of all, the shorter barrel commands the lower bullet velocities, and this significantly decreased the effective range of the 5.56mm bullet."
world.guns.ru ...
Colt M4
ha rárakok egy 4x ACOG-ot egy slaviara az is rögötn sniper lesz ezek szerint, bazz ha ezt hamarabb mondod már gazdag lennék 😄