Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Elnézést?

Ti olyanokat képzeltek már összevissza😄
Úgy érzem, "megtoltam egy vonatot, hogy majd pánikoljatok rajta és én jót röhögjek", de ez a vonat elszabadult, és lassan én elszek felelõs Szept.11.-ért is...

Nemrossz, sõt, tetszik, de unalmas már.
Mondom, én itt baromkodtam. Most viszont ti baromkodtok tudatlanul.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

DannyL
Ja! Itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator

lac coo
Néha nem tudok dönteni, ki élvezi jobban a gyerekes szerepét ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
A külömbségekbe ne menjünk bele, mert az csak olaj a túzre...Szerintem.
Viszont nem fenyegetõzök, és nem dumálok ellene. Kifejtem itt a véleményemet néha róluk, mert ha itt teszem csak trágárkodnak, ha amott akkor kitudja mit csinálnak. Legalább nem tízszerennyi sporttárs elõtt "fikázok" egy moderátort. De ez meg se fordul ám a fejükben ^^

sgmbulldog
De õ legalább nem fenyegetõzik nagy bõszen az oldal ellen, hanem max csak olvassa. Ja és nem dumál ellenük. CSAK ennyi a különbség köztetek...

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

RoyalPredator
Mondom: Játékszervezés, Adásvétel, Információ.
Ezt Hitmannak mondjad, õ járkál az airsoft-jatekok.hu -ra...

sgmbulldog
Azt nem értem, ha ennyire nem tetszik a softair, miért nézed ? Én sem megyek olyan oldalra ami felidegesít.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

RoyalPredator
"Just Do It!"

Hitman76
Hoppá! Micsoda mesteri sakkjátékos vagy! Elhitetted velem, hogy egy gerinctelen alak vagy, én meg jól bedõltem neked, ráadásul mások is ezt hiszik rólad!
Miközben te egy jóravaló, rendes srác vagy!
Basszus mekkora bakot lõttem! Megyek fel is vágom az ereim!

RoyalPredator
Ha-ha-ha😊

Neem itt arról van szó, hogy Hitmant totálisan sikerült félrevezetnem, és már saját maga hiszi azt amit belétápláltam😄 Szánalmas, de ilyet nem lehet neki mondani mert kitudja milesz xO

DannyL
Ha szagokat érzel a monitorod körül, akkor nálad döglött meg valami. <#idiota>

RoyalPredator
Hmmm veszett kutya szagod van =)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

shatanka: Touché 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Hitman76
Pontosan rólad beszél! Akkor kellet volna észbe kapnod, amikor elõször rád lett szólva! Ezzel a mostani bevágódós szövegeddel semmire sem mész!
Kimutattad már a fogad fehérjét, és ennek megfelelõen el lettél könyvelve, bajkeverõ, szemtelen. gerinctelen alaknak. Magadnak köszönheted, senki másnak.
Javaslom menj szépen vissza az autista blog topicodba, és ott játszd az eszed tovább! Rajzolgass horogkereszteket, és fenyegesd õket hackeléssel és nekik írogass hazugságokat!

RoyalPredator
Remélem nem rólam beszélsz, mert 1 jelzõ sem igaz rám (talán a tiszteletlen egyesekkel szemben), csak valahogy úgy érzem...
Engem mondjuk marhára nem érdekel a fórum, csak arra használhassam amire nekem kell. Játékszervezés, adás-vétel, technikai információk.
Jelen pillanatban még a saját hirdetésemet se tudom megnézni, nemhogy átszerkeszteni.

Ha látok egy hibát, akkor azt ösztönösen megoldom. Most is ezt tettem itt szóban, legalábbis elmondtam egy megoldást. Azért nem gondoltma volna hogy a cybergun megvette a softair.hu-t. Így nyílvánvaló hogy az õ hirdetõsük van kint.

Mint airsoft játékosok, nyíltan kimondhatjuk gondolatainkat, észrevételeinket, javaslatainkat. Elvégre a fórum célja hogy a fõ fóruma legyen a hazai fronton.

DannyL
Miután ez csak rájuk tartozik és egyedül õk a döntéshozók az ügyben, javaslom hívd fel a Cybergun-t és beszéld meg velük telefonon.

Esetleg menj be hozzájuk személyesen és vesd fel az ötleteidet.

Viszlát!

Mivel a cybergun megvette a softair.hut ezért van kint a hirdetése.
Korábban pl a nowar cég bannere volt kint, mert a befolyt összegbõl lehetett fizetni a szerver fentartásának a díját.

Ahhoz, hogy az embereknek mibe van befolyásuk , erejük, motivációjuk azt szerintem ne firtassuk. ( Összehegesztettek 1 országos fórumot, karbantartották, moderálták plusznfeltöltötték sok hasznos információval is. ( És ha értelmeset kérdezel akkor értelmesen válaszolnak ))

Miért van az, hogy a softair több száz embernek megfelel, de egyeseknek mindig szúrja a szemét valami .
Meg milyen alapon kellene egy olyan ember véleményére adni aki: nagyképû, hisztis , mint egy ötéves, tiszteletlen, fenyegetõ hangnemet használ, "hacker" , nem ismeri el ha téved, nem utolsó sorban kifejti, hogy szar az egész és még Õ tesz szivességet, hogy használja, meg a "dolgozókat" elküldi nyaralni jó messzire...

De van magyarországon más airsoftos oldal ami országos fórummá akarja kinõni magát. Õk biztosan készségesen meghalgatnak és megvalósítják amit szeretnél.

Nézd, egy cég a tulajdonos, õ dönti el, milyen konkurens hirdetések mehetnek ki. Ha õ azt mondja, h xy cég nem kerülhet ki, nos, akkor nem kerül. A userek-modok-adminok magánvéleménye nem kötelezi õket, javaslatként kezelik.

Ha xy bolt fizet a bannerért és megalkuszik a tulajjal, akkor kikerül. Segítek: senki nem szereti a konkurens cégek hirdetését kirakni, ezért nem kerül ki más. Az értékelés sem. Mondjuk szomorú, h ezt külön el kell magyarázni, hisz elvileg felnõtt, életképes emberek vagyunk...

RoyalPredator
Ez a tipikusan ~14 éves, CSn nevelekdõ korosztályt megcélzó boltocska "Apuci veddmeeeg" árakkal.

Hogy miért reklámozzák, az az õ ügyük.
Az meg egy etikai kérdés, hogy miért fogadják el a kérelmet, hisz elvileg pénz sincs a dologban. Mint Airsoft játékos, szerintem vitathatjuk a témát, de minthogy nemigazán tudjuk az adminisztrátorokat befolyásolni, feleslegessé válik az erõfeszítés. Amúgyis bizonyára azoknak van kirakra akik napmmintnap beírják hogy "Hol vehetek és mit m4 m14 m16 aká szerintetek?????!ólcsón!!!!"

Igazából a legdiplomatikusabb megoldás az lenne, ha lenne úgy 4-5 bolt kilinkelve a bannerban, vagy valami kijelölt oldalon, és lehet õket "Digg"elni, szóval pontot hozzáadni v elvenni, vásárlási tapasztalatok alapján, kommentek nélkül. Kb mint YouTubeon ahogy a postokat lehet értékelni. De ehez mint tudjuk "nincs közük" (Szerintem van), nincs befolyásunk és nekik meg erejük vagy motivációjuk nincs ehez.
(Le kéne tölteni egy forráskódot és beilleszteni...)

lac coo
...fõleg hogy általában szájbergánynak hívják a céget a forumon ... 😄DDD

lac coo
Igen !? Nem gondoltam volna ...

segítek: cybergun

õk árulják a Tavor 21-et

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
hol ? <#lama><#banplz>

Punker
ott van fen a logójuk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
No jól van, vélemény elmondva , túlbeszéltük .....Azt amúgy szabad tudni ki a tulajdonosa a fórumnak, vagy az nem publikus?

ON.: végre lesz oktatójáték ! <#eljen>

lac coo
Persze ez is igaz .
Én mindenesetre nem engedném ....

Punker
miért kellene lépnünk azt magyarázd már el? semmi közünk hozzá se hatóság nem vagyunk se a user apukája hogy fogjuk a kezét ha vásárolni akar, mindenkinek egyéni döntése mit csinál. ha több különbözõ user jelez hogy átverték, lehúzták, akkor lehet kirakni a velük ne üzletelj részbe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Ezt megbeszéltük múltkor, Talán beszerzõ ( de lehet nem õ !!!) hirdet folyamatosan ilyen-olyan készítését vállalva ....

De mint mondod hasznos dolog, maradjon, múltkor is ezt mondtam !

az esztergályosokat meg ki kell oktatni, hogy nem készít, hanem árul néhány száz darabot, mint a fém H-lenyomó esetében .... 😄DD

A Combatgear meg engem irritál, éppen az esztergályos miatt aki becsületesen dolgozna némi plussz pénzért, ez az ember meg úõgy tûnik el pénzel ahogy akar ....

azt m,eg te sem gondolod komolyan, hogy a leghalványabb jelét is látja bárki, hogy ez nem fekete üzlet, minek akkor reklámozni ???

De nekem mindegy, nem az én keresztem, felõlem akármi bekerülhet oda 😊)))

De mondjuk mi van ha valaki beír, hogy combatgear nem szállított pénz megsehol ?? Ha egyáltalán el is éritek, nyílván tagadni fogja, és nyílván lehet benne igazság... akkor mit léptek ?

Punker
van x+1 szerv ami eldöntheti legális e egy üzlet vagy nem, mi nem vagyunk az.

az esztergályos hirdetések olyan kérdés ami kb havonta elõjön, a modok/adminok szerint az ilyet nem kéne tiltani hiszen egyedi dolgokkal segíthetnék a játékosokat, a tulaj szerint ezek nem hirdethetnek, örök vita hogy mi lesz vele nem tudom.

milyen üzletszerû hirdetésekre gondolsz "régi fórumozóktól"?
mert vannak egyedi fegyver hirdetések 1-1 darab tehát nem üzleti hiszen nem tömeg mennyiség.
illetve van 1 darab futó füst hirdetés ami azért maradhatott mert az itthoni bolti árakhoz képest féláron adja a többi játékosnak, ergó megint nem üzleti.

lac coo
Visszakérdezek : ki és mi alapján dönti el pl., hogy XY esztergályos hirdetése mely szerint lõszerimitációkat gyártana pár forintért repül a fórumból, ugyanakkor régi fórumozók nyílt üzletszerû hirdetése máig is vígan fent van ?!

Ez is fura dolog.... korábban már szóba került egyszer a CombatGear, mindenki negatív véleményen volt ( te is ...), most meg reklámot kap a legnagyobb hazai AS forumon !!!
Nagy ész nem kell hozzá, hogy rájöjjön az ember, hogy teljesen illegális tevékenység, se elérhetõség se mintabolt se semmi ....
Csak hülye hiszi el , hogy "valódi " webshop ....

Rendben van , hogy a Softair forum magánkézben van ( mint minden) és azt hirdet amit akar, azt vág ki amit akar, de ez minden normális ember igazságérzetét sérti .

Nagyon nem mennek korrektül ott a dolgok... Tudom, nem kötelezõ odajárni....

Punker

RoyalPredator
Jáj mostmeg fordítva...
Na tessék kiszedni engem a csoportból kéremszépen, már veletek vagyok<#vigyor4>

RoyalPredator
Javítok, most adásvétel van, PM nincs.

RoyalPredator
Mire gondolsz?
Nálam speciel se adásvétel topicok, se PM. Php szagú a dolog.

DannyL
Át fogsz lépni egy határt és nem biztos, hogy akarod...

Ellenõriztem, valótlanságot állítasz......
mind a beállításid-jogosultságaid átnéztem, mint kipróbáltam élesben....

RoyalPredator
Sõt, már a Privát üzeneteket is elvettétek tõlem😊 Gz, megitn fórumösszeomlást akartok?😄

RoyalPredator
Eszt meg se hallottam =)

Hitman76
Megtennéd, hogy a softairrel kapcsolatos problémáidat nem itt tárgyalod ki?
Egyrészt a kutyát sem érdekli a dolog, nem hiszem, hogy az emberek azért járnak ide mert kíváncsiak a dolgaidra.
Másrészt pedig a softair staff-ján s rajtad kívül senkire sem tartozik az egész.
Ha gondod van, fordulj az illetékesekhez az ismert elérhetõségek valamelyikén!

RoyalPredator
Most nem vagyok teljesen képben.
Nem látom az eladás-vétel topicokat.
A) Hideolva van elõlem
😎 Karbantartás alatt van (semelyik user se látja)
Nos, ha A), akkor ki is tudtok onnan szedni, szóval kérlek...
Megmondtam hogy nem ügyeskedek, csak megmutatom a rendszer gyengepontját...
Ha 😎, akkor hidegenhagy egy darabig,
De hamar kiderül a valóság.

Hitman76
És szerinted kinek kellene s mi alapján eldönteni, hogy egy adott bolt vagy webshop legális, illegális, korrekt vagy átbaszós?

Konkurencia? <#wink>
lac coo
Vagy egyszerûbben : attól , hogy elzárkóztok minden következmény elõl, még teljes mértékben támogatjátok, segítitek a tevékenységét, holott világos , hogy a legcsekélyebb garancia sincs rá, hogy kap is valamit a vásárló a pénzéért !
No majd ha megjövök írok üzenõfalra adminoknak, moderátoroknak, kíváncsi vagyok mi a reakció ...

lac coo
Olvastam. De ettõl még egy teljesen illegálisan, feketén üzemelõ boltnak csinál ingyenreklámot ( nem is kicsit...) a Sofair forum .
Állásfoglalásban benne kéne lenni, hogy mindenféle illegális tevékenységtõl elzárkózik . Lehet van is ilyen kitétel ,valahol..csodálnám ha nem lenne .

Ha van eszük, a sok fekete árus összedob egy honlapot, aztán bekerülhet a softair üzletlistájába .. Kell-e ennél jobb reklám ? 😉

Engem annyira nem zavar, felõlem fõoldalra is kerülhet, csak nekem erõsen sántít a dolog ....

lac coo
Majd beregel más néven, legfeljebb normálisabb lesz ezután 😊))

Hitman76
Hitman76

Ahogy elõre megmondtam.<#awink>