29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #24185 Annyira pedig nem kell fenntartással lenni. Hogy softair-en kik jelentkeztek nem tudom...csak a játékszervezésen néztem...igaz ott csak 25-en vannak regelve. Abból kb. 20-at ismerek is, mind korrekt ember.
Továbbá voltam nem egyszer Pápán, játékot is szerveztem.... néhány hiányosságot tapasztaltam,de azóta majd egy év el is telt. Nem kell leszólni őket látatlanban.
Egyébként a 40főre való kiírás és a 110 jelentkezett ember tényleg szemben áll egymással elég szépen.
Node gondoljunk bele mivel nem számít öreg rókának a szervező a softair-es körökben ezért nem is írhatna ki ennél nagyobb játékot az ottani szabályok szerint,hiába szervezett már többször 100fő feletti játékot. Persze lehet felkérni társszervezőt a softair-es berkekből... de legyünk őszinték...ki az aki elmenne Pápára közülük... nem sok, főleg hogy a többség számára valóban ismeretlenek a Pápa környéki srácok.
Pedig a pálya jó...a társaság meg fejlődőképes.Pechemre nem tudok ott lenni a játékon.
-
Rephyx #24184 Hali srácok,
Egy kis "reklám" - a 6milire kitettünk egy komoly csapatmenedzsert, nézzetek rá ha van kedvetek, érdemes.
Még ha nem is nézitek az oldalt rendszeresen, megéri regisztrálni a csapatot, hogy benne legyetek a nagy listában :)
Itt a link: 6mm csapatmenedzser
(Sose mernék üveges gázálarcban játszani, szerintem 1 percen belül elütnék egy fát a rohangálós stílusomban, teljesen bepárásodva... plusz szorít :) -
HUmanHunter #24183 yo.
keletifrontnál hogy van a rendelés? látom hogy "előre fizetéssel" de rendelésnél semmi bankszámla se semmi. -
#24182 Azért a stalkernek is van 1 határa:D:D:D:D
Orosz PMG gumi gázmaszkom lencséjét kéne kicserélni, mégvédené is az egész fejem, + belerohaszt nyáron^^
-
#24181 Az én saram, az én arcom, nekem kellene rácsot, maszkot hordanom .... -
#24180 Hmmm... AK 3 méterről...
Jönnek vissza az emlékek...
Egy hasonló szituációban hagytam ott a fogamat. -
#24179 ..sőt ha jól emlékszem már üveg sincs a maszkban :D -
#24178 Szemüveg van alatta . De persze mint rangidős figyelek az ilyenekre, hajlamosak a szeleburdiságra . ;)
És mert kinevettem valakit, megbosszulta a jó ég: az én 048-as AK-mmal küldött pofán vagy 3 méterről :DDDD -
#24177 és azt megmondtad neki hogy a maszk üvegjét kb 350 FPS-sel szétlövik? -
#24176 Hétvégén mikor megláttam így magam előtt a kis Zolikát ( nem gyerek, csak nem nőtt nagyra... ) bevallom egész nap szakadtam a röhögéstől !!! :DDDDDD
-
#24175 110 ismeretlen + olyan szervezés ahol a szervező hazudozással nyit, de ne legyenek fenntartásaink igaz? :( -
#24174 Hány lehet ebből 6ökör? -
praksi #24173 1.) az embereket nem szokás darabszámra mérni
2.) 110 fő jelentkezett egy olyan játékra, amit a softair-en 40 főre írtatok ki? -
#24172 Van valakinek fém GBB pisztolya, eladó? -
#24171 Kösz
De semmiféle felvételt nem szeretnék készíteni, egyszerűen csak kíváncsi voltam.Majd ha jól mennek a dolgok nyáron el tudok menni dolgozi és majd veszek valami AEG-et(már van 2 légpuskám ideje alami "extrémebb" cucc) de már ha veszek is akkor valami komolyabbat(komolyabban mutatót)pl.:Cyma AIMS PMC is tetszik a maga 3,9 kg-jával és nem utolsó sorban a sok fém alkatrészével.Nameg persze Blowback-os...De ezen még van időm gondolkozni:D -
#24170 Sziasztok!
Szeretettel várunk mindenkit a Pápa-tapolcafői volt orosz katonai bázison megrendezendő játékra! Eddig 110DB ember jelentkezett!!
Időpont:
2010.03.28.vasárnap.
Операција
Олуја-Játék.
További infó: privátban! -
#24169 Sziasztok! Próbálta már valamelyikőtök a SCAR-t vagy a Masada-t? Ez a kettő között agyalok, de szerintem a SCARt veszem meg. -
#24168 Hehe... Fiam meglátta az új szerzemény AK74-emet, első kérdése:
Apa! Te most át állsz a gonoszokhoz? -
#24167 Azt igen de a video meg a teljes anyag megnézéshez amit bbc-n nyomtak le azt csak ha angliában vagyok engedi megnézni. -
#24166 nálad van a gond mert nekem simán megnyitja... -
#24165 proxy oldalt találtatok már hozzá amin keresztül meg lehet nézni? :D -
#24164 Ehe... mert te ADTÁL neki válasz, és persze JOBBAT.
Őszintén, egy ilyen hülye kérdést feldolgozni is nehéz, nemhogy válaszolni rá... De én nem csak fosozni járok fel ide ;) -
#24163 Jah! Hülye kérdésre, hülye válasz! -
praksi #24162 "nyomjelző" -
#24161 Igen, nagyon hülye kérdés.
A légpuska 7Joule körül mozog, míg az airsoft 1-3 között.
A BB port kavar, ketté is pattan, morzsolódik, de ha puhába lősz, szimplán csak beleágyazódik.
Homokba is, persze kis port kavar.
Legjobb, ha betont lősz, amin 1 cm vastagon homok van.
De ha pl nyomkövető imitációs BBvel lősz este, filmekben eléggé jól tudod érzékeltetni a lövéseket. Gondolom ez a célod.
De ha nem, akkor mindenképp fekete BB-t használj, mert az nem látszik majd a felvételen. -
#24160 láttam a fegyvered csúnyább mint volt..... -
shatanka #24159 Punker: Attis lefújta a fegyveremet :) Jó lett csak majd 27-28.-án viseletessé kell tenni és mehet rá a lakk.
Valaki nem tud olyan boltot Budapesten, ahhol kis kiszerelésben lehet szilikonzsírt venni? -
#24158 az angol multicam-et próbálgatják -
#24157 Egy nagyon hülye kérdés:Ha egy akármilyen airsoft fegyóval a földre lövünk pl szántásra ami ugye "puhább" porhanyósabb akár 5 akár 50m-ről akkor az úgy porzik mintha éles fegyverrel lőnék oda?Legalábbis légpuskánál tapasztaltam ezt a jelenséget olyan faszán néz ki. -
#24156 Időkén t hogy behal ez a fórum is. -
#24155 Aha ok, kösz, és hol nyissak? Vagy nyitok legfeljebb áthelyezitek:) -
#24154 szerintem nincs ilyen, nyissál neki. vagy az előkészületben cikkben szólj hozzá hogy mire lennél kíváncsi. -
#24153 Cikket hol lehet "kérni" , forumon nem találtam olyan topikot ? -
#24152 ok igazad van. -
#24151 No jó ne kezd én nem köpködtem ... -
#24150 az nem befolyásolja a cikkeket, amit mindenki szabadidejében ingyen készít persze köpködni könnyebb... -
#24149 Van a mínusz gomb, nekem az elég :))) -
#24148 nos mélyen tisztelt köpködők, a rendszer nyílt, tessék megírni amit hiányoltok bárki küldhet be cikket és ennyi..... -
#24147 Hehe.. Ez is jó !!! :))) -