Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Arra akartam utalni hogy sokkal valósághûbb ha nemcsak menetentknt harcolsz, hanem beszélgetsz, járõrõzöl, kajálsz, piálsz, tábortûznél melegedsz, bent írsz... Nemlehet tudni mikor jön az ellenség, és azt se hogy honnan. Így valósághû.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Másodszor pedig egy hozzászólásra válaszoltam. A "kislexikonom" becézés lehet h sértõ számodra, pedig közöd nincs az egészhez. Pitizz te, ha ennyire hiányolod a témát. Én nem akarok kötözködni, csak megválaszolni egy félreértett választ.
Fõleg mivel egy játékhírre válaszoltál ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
rögtön az elején volt egy kontakt, de azt aszem Tomekk-ékkel megoldották a többiek (én maradtam a sorompónál)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
cigizés naphosszat, latrina égetés,semmittevés, jelentések írogatása, söprögetés-csikk szedés, aztán a nap fénypontja: fegyver tisztítás.
Aztán hazamentek ! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Fél hatkor végre le tudtunk feküdni aludni, háromnegyed nyolckor már fel is ébredtem a testõrség ordítozására, felöltözés után pedig õrjáratozás a domboldalon, amíg az Elnök úr vadászik.
Napközben volt még pár kontaktunk a városban, de úgy-ahogy tudtuk kezelni a helyzetet, délben pedig Putyin úr befejezte a vadászatot, és a testõrséggel együtt visszakísértük a kivonási zónába.
FIN.
Hát a katona élete már csak ilyen 😊
ez nem csak felszerelés kérdése (pl nekem 0 darab ruszki cuccom van) novemberi esõs idõben nem sokan szeretnek kint aludni, meg elve a többnapos játékokon itthon mindig létszám hiány van.
Múltkor WD-vel beszéltem, õ mondta, hogy annyi volt a játék , hogy 5 órát ült hadifogságban 😊)))
Teszem hozzá, ahogy nézem a kiírásokat, néhol eléggé el vannak szállva, még az alsógatya színe is meg van határozva....
szegény ország, kinek tellik 50 féle felszerelésre ? 😄
MILSIM LIGHT beszámoló 😄
Másfél heti szenvedés után, hogy lesz e fuvarom vagy vonatozok vagy kihagyom a játékot szólt Attis, hogy szombatra van autó nyomjunk egy fél játékot. Hát legyen fél játék is több mint a semmi. Mivel csak ketten voltunk így ismét a D.I.D- hez csatlakozunk, hiszen velük idén már több játékon voltam egy rajban. Így mi leszünk a 3/3-as tûzpár a 3-as rajban.
A játék alap története szerint oroszország elfoglalta/megvette egész európát. De valamiért a többi nemzet ennek annyira nem örül.
Elsõ küldetésünk a 9-es Elnöki Palota biztosítása, megerõsítése Putyin /a Cár / a Nagy Medve / a Csomag érkezésére (nem derült ki hogy ki a fontos személy, egyáltalán létezik e)
A 9-es és 8-as épület átfésülése, megerõsítése, nyugati oldalon 2 õrpont kiépítése el is vitte az elsõ 1-2 órát. Majd 1 órát vártunk még amíg a testõrség megérkezett.Barátságtalan ismeretlen emberek akik maximum egyszerû lenézéssel állnak szóba velünk egyszerû bakákkal így nem sokat foglalkoztunk velük.
Ekkor kapjuk az infót rádión hogy az ellenfél megtámadta a déli ellenõrzõ pontot és kiütötte az azt védõ 1-es rajt. De sajnos nem érünk oda idõben,nem tudunk jó pozíciót felvenni. Eközben sikerül lehallgatnunk az ellenfél rádiózását hogy megpróbálnak felrobbantani valamit, rövid tanakodás után rájövünk hogy a kapu melletti ponyva sátrat vélik fontos célnak, de nem jutunk ki a romos épületbõl így kénytelenek vagyunk végig nézni ahogy a füst berepül a sátor mellé.
A Vadkanokkal egyesülve még megpróbáljuk üldözni õket, de már messze járnak, nincs értelme elhagynunk a saját területünket.
A változatosság kedvéért újabb 2 órás õrködés jön (az ellenfél szerint a pont megsemmisült ezért felénk se néznek) amit egyedül egy civil autó visszafordítása szakít meg.
5 óra körül a félhomályban alig látunk valamit, a szél teljesen átfújt, gyors átöltözés, majd tüzet rakunk, Baxter megmelegít egy konzervet.
fél óra tüzeskedés után (bíztunk benne hogy az ellenfél kiszúrja és talán arra néznek) én is enni akarok, de 2 kanálnyi kaja után természetesen rögtön megreccsen a rádió hogy menjünk azonnal a 7-es épületbe.
A 7/A átnézése majd két kör õrjárat után leváltjuk a 3/2-õt az emeleten és átvesszük mi ott az õrséget. Mostanra Attis is megéhezett, elõ a gáz + konzerv és persze õ se tudod 2 falatnál többet enni, megint jön az infó ellenséges raj az épületben. Szerencsére ez vaklárma így amíg õ kajál én az ablakból végig nézhetem a Berkut1 raj UAZ-os vadászatát a mezõn. Megint a szokásos várakozás egy csoki, egy cigi, egy korty üdítõ és nem történik semmi. Majd jön a parancs lépjünk kapcsolatba a Berkut1-essel a Buszmegállóban. Oda érve megtudjuk tõlük hogy az SAM-1-es légvédelmi állást kell védelmeznünk a 2/3-as tûzpárral az övék az északi a miénk a déli szektor. Kb 30 perc várakozás után a mezõ észak keleti szélén megjelenik egy lámpa és ott is marad, láthatólag valahova kiakasztották, ezzel kiütötték a Bagoly egységet megzavarja az éjjellátójuk. Majd nem sokkal késõbb a 2/3 már támadás alatt is van.
Innen kezdõdik az éjszakai játékok szépségét megadó káosz 8 óra múlt a sötétben az azonosítás teljesen lehetetlen, az ellenfél folyamatosan lehallgatja és zavarja a rádiókat, rövid de heves tûzharc után mind halottak, egyedül Attis marad még hátra kicsit aki bekúszik és csúnyán meglepi az indító állványt vizsgáló ellenfeleket. A visszaálló ponton aztán sikerül összerakni a történéseket. A 2/3-at megkerülték (hogy hova lett az a 2 ember akik a Buszmegállóban kellett volna hogy legyenek passz) és kiütötték, az északról érkezõ felmentõ rajunkra tüzet nyitott az ellenfél a Buszmegállóból, mire én is megsoroztam õket. Úgyhogy teljes a káosz a Berkut kémekrõl és árulókról beszél, a HQ lerohanását tervezi hogy kicsit takarítsunk. A HQ-ra visszaérve viszont Lacus újabb õrjáratra küld, majd megbíz hogy kis csellel telepítsük a SAM-2-õt, elvisszük a 6-os épület felé, majd visszatérünk és közvetlenül a HQ elé a szökõkútba telepítjük. Innen újabb õrjáratra megyünk a 7-es épületbe de nem találunk ott senkit. Ezután a HQ dél-keleti oldalán a susnyában kell õrködnünk egy ideig. Az ellenfél valahogy megkerülte az egységeinket, és észak nyugatról támadja a fõbejáratot. Mi Attissal sikeresen a hátukba kerülünk, de a bozót túl sûrû és sötét így hamar végünk van. Bár utánunk nem sokkal az ellenfél is kiesik, így a mi visszaállónkon még tudunk kicsit dumálgatni. Teszünk még egy nagy kört az épületek körül, de már 11 óra múlt a játék éppen holtponton van, így mi elindulunk haza.
Kicsit megint olyan érzésem van, hogy jó játék volt de a létszámhiány nagyon meglátszott, a 12 óra játékidõbõl majdnem 10 órát állással töltöttünk és a maradék 2 órában is csak kb 7,5 km tettünk meg, nagyobb létszámnál jóval több esemény lett volna, vagy csak megint mindig mi voltunk rosszkor rossz helyen, hisz a rádiózás alapján a többi raj több akcióban részesült.
Várok...
ott a 10 pont..
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
egy rakat nagykorú és nagypapa korú közötti rohangászik játékpuskákkal, h a másikat le tudják lõni mókás kis mûanyag gömböcökkel..... mi ez, ha nem mentális probléma?!
<#buck>#buck>
Nagyon beszabadult az ovi mostanában ide is ...
ezek szerint személye olvassa az airsoft-jatekok.hu forumát..
Szeretném megkérdezni..
Milyen alapon oszt ki bárkit is úgy hogy a saját nicknevével sem képes regisztrálni?Tisztelem munkásságát,elismerem tudásanyagát amit az évek során megszerzett,elhiszem hogy kivan a hócipõje a jungmónikkal,royal predátorokkal,mártírkodó püspökökkel..miért nem tud sokkal barátságosabb lenni a fórumozókkal?
Mondom most ötödszörre hogy abbahagytam.
És nyugodtan kijelenthetem hogy nem akarok belekavarni a levesedbe, nem?
Csúúnya pic*ánrúgásnak leszel nemvárt gazdája spár fiam..rettenetesen gyorsan fejezd be az itteniek ba**tatását mert ez már abszolút nem élvezhetõ..és az hogy én punkertõl mit szeretnék.. ne ugass már bele..
én minden as-essel játszanék akinek ez játék..nagyon jól tudod hogy hogy kizárólag én voltam a topicnyitásod mellett..felkaroltalak,védtelek fûnél -fánál..nálunk is mindenki azon rágta a fülem hogy dózeroljalak ki a fórumról.."ááá nem..kicsit kelekótya de lelkes játékosocska.."+ untam..engem nem fognak miattad kétszínû ,alakoskodó,tudálékos bunkónak nevezni..
Szervezett játékoknak van topicja...
A gyárak most indulnak újra...
Nincs új megjelenés ebbõl kifolyólag...
Igen Dannyl sorold privátban...
A csukható AK tusokról mit tudtok mondani?
Egyébként meg ha úgy döntenek , kiraknak csak mert nincs rajtad sapka... Ez nem "állami" intézmény, ha úgy tartja kedvük kiraknak akit akarnak, magánkézben van .( Ez néha jó, néha nem ...)
Amúgy meg kezd rohadt unalmas lenni a téma, hetek óta mindenrõl volt szó csak AS-rõl nem 😞(((
Az ottani jogokat nem sértettem, így alaptalan és jogtalan a moderáció.
Az egy másik dolog hogy ez a szivatás igen nehezen védhetõ úgy hogy jogosnak mondhassuk. Emberileg jogos mindenképp.
Már említettem, mostanra egyrészt meguntam a játékot, mert saját meglátásom szerint sikeres "akció" volt, másrészt azthiszem Püspök jobbszeretne haverkodni velük, és egy jó játékot lezavarni. Ígyhát én nem húznám keresztül a tervét, énis inkább megmérkõznék mind Punkerrel, mind Hitmannal, abban a reményben hogy a gyõztes nem parasztkodik majd, a vesztes nem sír, hanem mind2 fél elmegy egy jót sörözni, és egy jóízût beszélgetni.
Már egy jóideje "viselkedek", de türelemmel várok.
Próbálj viselkedni, és vissza fogod kapni a jogaidat .
Ezen kívül Soha se szegtem meg a hirdetési szabályzatot. Ez tény.
Tudathasadás muhahaha! Na megyek lezúzok pár szélmalmot...
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu