29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#24345 2004M-et nem is nagyon találsz -
mstummer #24344 elvileg a magyarból sem árulhatnának.... :) -
#24343 Csak lényegében.
De ez új hirdetés, ami régen volt, lezártam 1 idővel, mivel azokra már kaptam ajánlatot, magánügy.
Szóval, nem ütközik szabályba.
Ez van :) -
#24342 Amúgy a lenti képen lévő marpatom is replika, de esküszöm jobban sikerült a szín kiosztása mint az eredetinek :)Legalább is ezen az éghajlaton ... -
#24341 Vegyen a halál 40-ért gyakorlót, játszani járok nem divatbemutatóra :DDD
Tudom, hogy replika, korábban volt itt szó róla, hogy nem is árulhatnak "eredetit" . -
mstummer #24340 Amit linkeltél az végülis csak 1 cadpat replika /nem leszólás/, de kíváncsi leszek a tapasztalataidra majd. Jópár embert érdekelne tőlünk ez a típus. Én se tuti hogy vennék újra 40e-ért,hiába a legjobb :) -
#24339 Cadpat mellett döntöttem, legfeljebb ha nagyon gáz, jó lesz ez is melósruhának :DDD -
#24338 még mindig hobbid a hirdetéseid előrehozása -
#24337 Miről beszélsz kedvesem?:) -
#24336 A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RoyalPredator szer. ápr. 07, 2010 5:08 pm-kor.
Elküldve: szer. ápr. 07, 2010 5:08 pm
Ettől most tuti überstalker lettél -
#24335 Töröltem ak ukikat, még mindíg nem tudok belépni... -
#24334 De még kapcsolatba se tudok lépni a kapcsolat felvevő felületen, spamszűrő kép híjján, amit meg kér... -
#24333 A lényeg h be lehet jelentkezni és spammelni. -
#24332 mondjuk én épp a blog részre értettem reggel :D -
#24331 funpic forumba írt. és b elehet jelentkezni nálam is. töröld a kukikat -
#24330 Hova? -
#24329 hiba nálad, most írtam oda. -
#24328 6mmen nem lehetséges a bejelentkezés. Na mi van? -
#24327 Woodland olyan jellegtelen.
Cadpat jobb szerintem mindenképp, márcsak rendes zöldsége miatt is.
OD az a "mindenhez jó" megoldás szerintem:)
Van valakinek egy H szíja mellesleg? -
#24326 én az OD-ra esküszöm! -
#24325 Hát esküszöm nem tudok dönteni mit vegyek nyárra .... Cadpat vagy woodland .
Cadpat talán kicsit sötét viszont azt tapasztaltam ezek az aprómintás cuccok jobban rejtenek... Wl meg bevált de a nagy szabályos foltokat könnyű kiszúrni ....Wl
Cadpat -
#24324 Ha egyre gondolunk, és ha engem kérdezel akkor az üzenetek a moderátoroknak ,vagy mi .... -
#24323 milyen topic? -
#24322 Nos, zöldforumon megkövettem magam ... :!Aki kíváncsi elolvassa ott....
ritkán teszek ilyent, de be kell vallanom ,most valóban olyanba ütöttem az orrom, amihez semmi közöm, még csak nem is vagyok érintett az ügyben ...
Itt is kértem a moderátorokat, hogy töröljék a hsz-iem, de sajnos nem történt meg, most már így marad ...
Ennyi ... :) -
#24321 1 év? amit én néztem ott 1 percet se bírt ki :D -
praksi #24320 teszkó :-)
arra bőven jó, hogy egy év alatt tönkre tegyem -
#24319 na milyet? hol? -
praksi #24318 már megvettem a túrabotom :) -
kvitya #24317 Amikor regeltél a Softairre, elfogadtad a fórum szabályokat. (Gondolom elolvastad és nem vakon nyomtál az elfogadra.)Így tisztában vagy azzal, hogy mi a tilos - s kevéssé cizelláltan véleményt megfogalmazni nem tilos. Ott sem...
Kérdezni is szabad, így tehát, kérlek légy oly jó és ne állíts valótlant ismételten. Köszönöm -
#24316 Működik már a 6mm fórum, viszlát! :) -
#24315 Praksi?
Váci csata emléktúrák 30
2010.04.10
Vác - Honvéd emlékmû - Csányi László-körút - Kosdi út - Kálvária - Cselõtepuszta - Kosd - Bányász-emlékmû - Pádimentom-kõ - Vasas-erdõ - Látó-hegy - Gombás - Deákvár - Vác
Rajt:Cél: Vác, Zenepavilon (Duna-part)
Indítás: 7:30-9:30 óra Nevezési díj: 700 Ft/fõ Táv (terepen): 29.2 km Szint (terepen): 700 m Szintidõ: 8 óra MTSZ pontszám: MTSZ 58 pont -
#24314 Hehe.. amire számítottam még kapok megrovást megint.. De legalább Bulldog felvilágosított ,hogy a bunkó, lekezelő stílus nem szabályzatba ütköző, szóval hajrá.. !
Remélem 6mm forum része erőre kap majd és ott nem lesznek ilyen dolgok ... -
#24313 Beírom ide is, zöldforumon úgysem mer senki válaszolni :DDDDDD
Trrashert nem kéne már bannolni végre, hogy tanuljon egy kis felnőtt emberhez méltó viselkedést???
Ha valami kimeríti a szándékos flémkeltés fogalmát akkor az az ,amit ő csinál !
Vagy még mindig pofára megy a moderálás? -
praksi #24312 legjobb az OD :) -
mstummer #24311 Már hogyne lenne benne barna? :) Van...csak kevés...de van :) -
#24310 nincs univerzális ruha a mi éghajlatunkra. -
#24309 Jah, kicsit lehetne benne több zöld ...
Cadpat ami mocskosul tetszik, de abban meg barna vagy sárga nincs ... -
#24308 világít a zöldben, de pl fenyves alatt elfeküdni jó. -
#24307 Nem rossz !
Nekem ez a kamu reintexes marpat nagyon bevált, kíváncsi vagyok nyáron a zöld fák és barna fatörzsek között mit csinál ....
-
praksi #24306 ha az Omega Black ruhájára gondolsz, VZ-95 a neve