Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Thomson-t a Fruttik nem tudnák beálcázni a dinnyébe 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az egy másik dolog, hogy a tananyagot olyan szemszögbõl, kötelezõ módon jut el a gyermekig, hogy az már ugyanolyan szkeptikus, mint a szélsõséges nézetek. Szintén jó vitatéma, de szerintem ne vitassuk.
Szigor, az kell. De a szigor inkább rend és "béke", mint egyéb zavargások.
Azok a késes sárvérûek, azok is igen nagy veszélyt jelentenek, fizikálisan. Talán ha a gyereknek adunk egy cigisdobozt, hogy azt nyomja a támadó kezébe... Persze ha nem maga fogja elszívni sunyiban...
Minden esetre ez a legjobb védekezés, amit ki tudtam találni.
Thompson Ftw! Egy ilyen maffia game-re én is elmennék ^^
Kíváncsi vagyok, hogy tolják ezt játékban.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kérdés: Hány éves vagy pontosan? És milyen iskolába és hova jársz?
ui.: nyelvtanból tuti nagy veszélyben vagy...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jöhetne az újabb maffia game......<#violent>#violent>
Sokat foglalkozunk a gyerekekkel, de töredékét nem tudnánk megtanítani nekik mint amit õk .
Amúgy meg ez off 😊)))
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
nekem 2 gyermekem van..az egyik 9 a másik lassan 16, és érdekes nem a tanárok jelentik rájuk a veszélyt, hanem azok a tudatlan barmok akik azt próbálják a fejükbe beleverni hogy a tanulás rossz, és ezáltal sugallva nekik hogy a tanár is az, mert csak rosszat tehet azzal akit megtanít bizonyos dolgokra és tudást ad át nekik...
hát igen..a tudás tényleg veszélyes..pláne manapság!
http://pspfilez.extra.hu/
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Aztán meg miért ...? 😄
A gyerekekre a legnagyobb veszélyt sztem a mostani tanárok jelentenek.
Lehet ezen vitatkozni.
nEM AKAROK ÉN KATONÁT NEVELNI BELÕLE, CSUPÁN JÓT TESZ NEKI AZ ILYESMI .
Bocsi, most látom capslock be van kapcsolva .De már így marad 😄DD
ez most qwa menõ igaz?? mekkora arc lehet az az ember aki ilyenre tanítja a fiát/lányát??....tanárokat ütlegelni, megalázni?...csak találkozzak egy ilyen gyökérrel aki erre tanítja a gyerekeit..sõt azzal szeretnék igazán aki ilyenre buzdítja...asszem jót beszélgetnénk!!!!
Ha valamelyik kifejezés ismeretlenek tûnik, nyugodtan szótárazd ki..... <#ejnye1>#ejnye1>
Hogy tegyen ártalmatlanná egy tanárt és tépje ki a kezébõl az ellenörzõt, meg ilyenek ^^
Egy ilyen korú fiúnak az leírhatatlan élmény ! 😉
\"Heroes never die. They just reload.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az én fiam tele van fegyverrel, sokszor játsza, hogy legyõzi a gonoszokat 😊)))
Óvónõ megtudta, behívott elbeszélgetni, hogy miért engedem neki...
Mondtam inkább ez mint rózsaszín barbival játsszon fiú létére.Szülõin meg asszonyt kapta el, hogy miket mondok 😄DDDDPróbáltam elmagyarázni neki, hogy nem terroristát játszik, és bár tv-ben állítják , hogy a fiamból tömeggyilkos lesz emiatt..de neki még az a lényeg, hogy õ a hõs, jó aki megment mindenkit a gonosztól ...
Szóval lényeg a lényeg : tuti neki is lesz gyûjteménye késõbb 😄DDD
shatanka: Tisztában vagyok vele, tudjuk hogy megtehetik, de ez még nem ok rá hogy meg is tegyék.
Royal lehet nem vagy tisztában az amerikai átlag órabérrel és a fegyverárakkal Amerikában.
Honnét tudod hogy a srác nem egy ilyen? Csak az õ szülei megtehetik hogy megvegyenek neki azt amit õ szeretne. Lehet hogy õ aztán kiéli magát és felnõtt korára mehet a levesbe a sok puska. Láttam én már ilyet egyébként. Nincs ebben semmi rossz. Max irigy lehetsz rá hogy neki megvan mindene.
Továbbá minden közegben vannak olyan emberkék akik szintén tehetõsek...bevásárolnak minden jót, aztán 1 év után megunják... Az ilyeneket sem kell leszólni. Sõt inkább örülni kell hogy vannak ilyen emberkék. Olcsóbban lehet tõlük használtan megvenni ezt-azt 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Értelemszerûen 1 CQB, 1 Field, 1 Oldalfegyver, és igény esetén 1 Világháborús és/vagy "Sniper". Ami tényleg mindenhova jó belépõ.
DE! Az, hogy egy 11-14 éves srác cérna-és-orrhangon motyogja hogy TokijóMaruji és KlásszikÁrméy, és UuuuTíDzsí Pákidzs, a képen meg vagy egy halom fegyver, AK, M16, Scar, M4, M14, Sniper, Shotgun, Shotgun2, Deserteagle, Desert eagle 2, P90, meg egy rakás springes hulladék.
Utána Accuracy tesztet produkál 20 méteren...
Na én az ilyenekrõl beszélek.
Szimpla szeretetbõl lehet gyûjteni, de ezek nem azért csinálják, elhiheted.
Számító gép config azért van, hogy ha hiba van vmiben (Fõképp warez😄), akkor egybõl lássák a technikai paramétereket. Emellett a buzi oldlaon lehet csak szimpla nyálfojatás, mert "Én vagyok a PC ALfahím!!!tenub"
Ez egy idézet volt...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Most van egy CA M4, STAR SCAR Heavy, acel Kalash AKMS, KSC USP .45.
Mostansag az orosz fegyverekre izgulok. Egy jo fajta "nyugati" AK-ra vagyom meg. Meg a Masada foglalkozta.
Mas mostanaban nem mozgatta meg a fantaziam.
Másodszor ha már többen írtak kívánság listát hát én is írok. Nehogy én se legyek buzi 😄
Tehát az SLR105,az AKS74u,a HiCapa,az M3-as shoty mellé még az alábbiakat látnám szívesen a gyûjteményemben:
A Cyma-tól jöhetnének az alábbiak:
-RPK74
-AK105
-AK47
Sõt ha belegondolok minden AK variáns jöhet amit valaha gyártottak. Kivéve a Beta...na azzal ki lehet üldözni a világból 😊
Jöhetne még egy kanadai C7 vagy C8...bár ezt attól tartok sima M4/16-ból kéne megépíteni.
Továbbá örülnék egy M14SOPMOD verziónak is.... természetesen Marui alappal.
Pisztolyból nekem sem ártana egy NBB télire, esetleg egy AEP.
Shotyból is jöhetne még 1 gázos.
Végül a Heckler&Koch család se maradjon ki: MP5J,G3SG1,HK417 ezek mind jöhetnének...igaz ez utóbbi sajna nincs airsoftban.
Jaaa...és a 2.VH-s fegyvereket ki is hagytam még.... MP44,MP40,Thompson,Sten,MG42...
A fegyverekhez való külön ruházatról már nem is beszélek 😊))
Igy belegondolva ha lenne pénzem én lennék itt a legnagyobb buzi. De mivel nincs ez a cím közülünk jelenleg MuldR-é tudtommal 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
egyébként Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
pápá!! 😄
Ezek szerint én is buzi vagyok.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha lenne rá lé kapásból vennék .
KSC USP,
acél-fa AK,
méter hosszú M16,
Tavor,
nagypapi...
Ez így összeadva horror, tíz év alatt nem költök ennyit el 😄DDDD
nekem még kéne:
+1 stukker (NGB télire)
+1 shotgun (mert az mókás)
+1 Type89 (mer japán 😊
+1 AK/AMD (mert sokkal hangulatosabb tróger oldalon játszani és ahhoz a ruszki vas az igazi)
és akkor ezek után jöhet a többi tucatnyi csak azért mert szép <#vigyor2>#vigyor2>
Az fel sem merül benned, hogy a "szánalmas emberi birtokvágy" eredményét nevezhetjük gyûjteménynek! Ennek oka lehet az, hogy a hozzánk hasonlóan idióta fegyvertörvénnyel rendelkezõ országokban, nincs lehetõség csak AS fegyvergyûjteményeket létrehozni, vagy magyarázhatjuk egyszerû szenvedéllyel is.
Valaki béleget, valaki modellrepülõket mások sörös dobozt gyûjtenek és egyikõjük sem buzi!
Lehet csak az irigység beszél belõled, nem tudom, de megint sikerült egy felettébb értelmes hsz-t postolnod! Gratulálok hozzá!
Youtubeon is nem 1 kisbuzi mutogatja a tucatnyi szarját.
Azthiszem, CQB és Field, ez a két féle terep van.
Ehez jó esetben elég 1 fegyver, de jobb ha 2van, külön-külön.
+ társul emellé egy oldlafegyver.
Ez összesen 3 fegyver, ami már lazán elég a játékokra.
+ban vehetünk pl "snipert", 2. Wh-s fegyvert, meg vmit.
<- De ehelyett van aki még vesz több AEG-t meg cuccot.
Hogy miért, nem tudom, de valószínûlleg a szánalmas emberi birtokvágynak tekinthetõ be, vagy sorozatos mellényúlásnak,
ha szerencsétlenje sose jót emel le a polcról.
Hogy mire érdemes pénzt költeni azt tudjuk jól, de gondoljatok erre is:
A halmozó emberek nagyobb összeggel támogatják a gyárakat, és azok fejlesztéseit. Eró ez nekünk jó, h merikai 14éves srác szarrávásárolja magát.