Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Háááá ilyen kell nekeemmm =P

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Punker
Mafia játékra ilyen kell 😊
a Thomson-t a Fruttik nem tudnák beálcázni a dinnyébe 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Ahogy én látom, javarészt mostmár az újabb tanárok, akik leváltják a régieket, annyira idegenek a gyerekektõl, sõt, hogy egyáltalán nem jó ha az ilyesféle ember tanítja a gyerekeinket.

Az egy másik dolog, hogy a tananyagot olyan szemszögbõl, kötelezõ módon jut el a gyermekig, hogy az már ugyanolyan szkeptikus, mint a szélsõséges nézetek. Szintén jó vitatéma, de szerintem ne vitassuk.

Szigor, az kell. De a szigor inkább rend és "béke", mint egyéb zavargások.

Azok a késes sárvérûek, azok is igen nagy veszélyt jelentenek, fizikálisan. Talán ha a gyereknek adunk egy cigisdobozt, hogy azt nyomja a támadó kezébe... Persze ha nem maga fogja elszívni sunyiban...
Minden esetre ez a legjobb védekezés, amit ki tudtam találni.

Thompson Ftw! Egy ilyen maffia game-re én is elmennék ^^
Kíváncsi vagyok, hogy tolják ezt játékban.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

"A gyerekekre a legnagyobb veszélyt sztem a mostani tanárok jelentenek."

Kérdés: Hány éves vagy pontosan? És milyen iskolába és hova jársz?
ui.: nyelvtanból tuti nagy veszélyben vagy...

lac coo
Meg az a lottó ötös is jöhetne ... ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

http://www.airsoftstation.com/thompson-m1928-full-metal-body-aeg.html

Jöhetne az újabb maffia game......<#violent>
lac coo
Minden elismerésem a pedagógusoké ...!
Sokat foglalkozunk a gyerekekkel, de töredékét nem tudnánk megtanítani nekik mint amit õk .

Amúgy meg ez off 😊)))

DannyL
Hogy kapna el a dioptriás Marika néni a gödöllõi Erkel Ferenc Általános Iskolából. Megtudnád milyen jó dolguk van a mostani szaros kölköknek.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jacek
Errol az jutott eszembe hogy megyek leszedem "Az ember aki tul keveset tudott" cimu hatalmas filmet😄

DannyL
Te kis szöszi caci fiúúú! <#alien><#vigyor3>

Facek
En sem ertem miert latod igy a helyzetet, a gyerekek manapsag sokkal jobban elvannak engedve az iskolaba, hianyzik a szigor, nagyon is. De errol nem a tanarok tehetnek, a tarsadalom ilyen fos. A gyerek megverheti a tanart, max atmegy egy masik suliba, de ha a tanar kezet emel a vegen eltiltjak a tanitastol.
öregharcsa
hehe..szõke?? herceg?? jó vicc...

nekem 2 gyermekem van..az egyik 9 a másik lassan 16, és érdekes nem a tanárok jelentik rájuk a veszélyt, hanem azok a tudatlan barmok akik azt próbálják a fejükbe beleverni hogy a tanulás rossz, és ezáltal sugallva nekik hogy a tanár is az, mert csak rosszat tehet azzal akit megtanít bizonyos dolgokra és tudást ad át nekik...

hát igen..a tudás tényleg veszélyes..pláne manapság!

http://pspfilez.extra.hu/

erre én is kíváncsi vagyok

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
LOL !
Aztán meg miért ...? 😄

bardocz
Szerintem meg a késescigány, viszont ezen már nem lehet vitatkozni.
RoyalPredator
Félreérted, szõke herceg.
A gyerekekre a legnagyobb veszélyt sztem a mostani tanárok jelentenek.
Lehet ezen vitatkozni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
lÖVÉSZET EGYELÕRE FEGYELEMRE TANÍTJA, NEM AKKOR LÕ AMIKOR AKAR, NEM ODA AHOVÁ AKAR, KUTYÁRA PL. NEM SZABAD (NANÁ, HOGY KIPROBÁLNÁ ...😊 STB .

nEM AKAROK ÉN KATONÁT NEVELNI BELÕLE, CSUPÁN JÓT TESZ NEKI AZ ILYESMI .

Bocsi, most látom capslock be van kapcsolva .De már így marad 😄DD

öregharcsa
'Hogy tegyen ártalmatlanná egy tanárt és tépje ki a kezébõl az ellenörzõt, meg ilyenek'

ez most qwa menõ igaz?? mekkora arc lehet az az ember aki ilyenre tanítja a fiát/lányát??....tanárokat ütlegelni, megalázni?...csak találkozzak egy ilyen gyökérrel aki erre tanítja a gyerekeit..sõt azzal szeretnék igazán aki ilyenre buzdítja...asszem jót beszélgetnénk!!!!

Erõs a gyanúm, h Lacoo EMBER-t nevel a gyerekbõl.... meglepne, ha tiszteletet nem tanítana neki...

Ha valamelyik kifejezés ismeretlenek tûnik, nyugodtan szótárazd ki..... <#ejnye1>
RoyalPredator
Következõ lépésben self defeses technikákat tolhatsz neki.
Hogy tegyen ártalmatlanná egy tanárt és tépje ki a kezébõl az ellenörzõt, meg ilyenek ^^

lac coo
Szoktam neki rendezni lövészetet 😊))
Egy ilyen korú fiúnak az leírhatatlan élmény ! 😉

RoyalPredator
Lövészeti körülmények között megengedhetnéd neki, mert ha gyakorlattá válik, akkor egy picivel hamarabb elkezdheti a sportot 😉

Dick Riddick
Azért ha sugárvédelmi ruhában megy be játszani a szobájába, figyelj oda. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

lac coo
Na ja, fiam 5 éves de állandóan nyaggat, hogy lõhessen a HK-val 😊)))

Punker
múlt hét szombaton 6 éves unokaöcsémmel cuccoltunk a jótékonysági játékra, csak azt nem érti õ miért nem jöhet.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
#23278 RP-nek.

Hitman76
Látom megint stílusodnál vagy!<#lama>

lac coo
Melyik kisfiú nem militarista ? 😄DDDDD
Az én fiam tele van fegyverrel, sokszor játsza, hogy legyõzi a gonoszokat 😊)))
Óvónõ megtudta, behívott elbeszélgetni, hogy miért engedem neki...
Mondtam inkább ez mint rózsaszín barbival játsszon fiú létére.Szülõin meg asszonyt kapta el, hogy miket mondok 😄DDDDPróbáltam elmagyarázni neki, hogy nem terroristát játszik, és bár tv-ben állítják , hogy a fiamból tömeggyilkos lesz emiatt..de neki még az a lényeg, hogy õ a hõs, jó aki megment mindenkit a gonosztól ...

Szóval lényeg a lényeg : tuti neki is lesz gyûjteménye késõbb 😄DDD

RoyalPredator
Legalább ebben a 3 napban kussolj.

shatanka: Tisztában vagyok vele, tudjuk hogy megtehetik, de ez még nem ok rá hogy meg is tegyék.

Hitman76
És sok minden mással sincs tisztában, de "okos" megállapításokat azt dögivel tud postolni!<#lama>

Boldog karácsonyt!

Royal lehet nem vagy tisztában az amerikai átlag órabérrel és a fegyverárakkal Amerikában.

RoyalPredator
Igazadvan, ezzel a lehetõséggel nem számoltam.

Punker
Boldog Karácsonyt!

Ha tehettem volna 11-14 évesen én is fullra gyûjtöttem volna magam ilyen fegyókkal, sõt már 8 évesen is. Van ugye egy olyan elmélet hogy az ember felnõttként szeretné kiélni magából azt amit gyerekként nem tehetett meg. Aki vonat mániás kiskorában,de nem telik rá a szüleinek az tuti hogy felnõtt korára modellvasútbolond lesz. Én haditechnika mániás voltam... és íme a következmények 😊

Honnét tudod hogy a srác nem egy ilyen? Csak az õ szülei megtehetik hogy megvegyenek neki azt amit õ szeretne. Lehet hogy õ aztán kiéli magát és felnõtt korára mehet a levesbe a sok puska. Láttam én már ilyet egyébként. Nincs ebben semmi rossz. Max irigy lehetsz rá hogy neki megvan mindene.

Továbbá minden közegben vannak olyan emberkék akik szintén tehetõsek...bevásárolnak minden jót, aztán 1 év után megunják... Az ilyeneket sem kell leszólni. Sõt inkább örülni kell hogy vannak ilyen emberkék. Olcsóbban lehet tõlük használtan megvenni ezt-azt 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Jacek
megvan koszi! GBBR R.I.P😄 marad az AEG😊

RoyalPredator
Nem látod a karácsonyfától a forraltboros standot...
Értelemszerûen 1 CQB, 1 Field, 1 Oldalfegyver, és igény esetén 1 Világháborús és/vagy "Sniper". Ami tényleg mindenhova jó belépõ.

DE! Az, hogy egy 11-14 éves srác cérna-és-orrhangon motyogja hogy TokijóMaruji és KlásszikÁrméy, és UuuuTíDzsí Pákidzs, a képen meg vagy egy halom fegyver, AK, M16, Scar, M4, M14, Sniper, Shotgun, Shotgun2, Deserteagle, Desert eagle 2, P90, meg egy rakás springes hulladék.
Utána Accuracy tesztet produkál 20 méteren...
Na én az ilyenekrõl beszélek.

Szimpla szeretetbõl lehet gyûjteni, de ezek nem azért csinálják, elhiheted.

Számító gép config azért van, hogy ha hiba van vmiben (Fõképp warez😄), akkor egybõl lássák a technikai paramétereket. Emellett a buzi oldlaon lehet csak szimpla nyálfojatás, mert "Én vagyok a PC ALfahím!!!tenub"
Ez egy idézet volt...

ennyi erõvel mi meg azon értetlenkedhetnénk, hogy miért van egy csomó ember aláírásában egy számítógép-konfig.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Szerencsesnek tartom magamat, mert szinte minden fele fegyverem volt mar ami tetszett.

Most van egy CA M4, STAR SCAR Heavy, acel Kalash AKMS, KSC USP .45.

Mostansag az orosz fegyverekre izgulok. Egy jo fajta "nyugati" AK-ra vagyom meg. Meg a Masada foglalkozta.

Mas mostanaban nem mozgatta meg a fantaziam.

Elõször is boldog karácsonyt!

Másodszor ha már többen írtak kívánság listát hát én is írok. Nehogy én se legyek buzi 😄

Tehát az SLR105,az AKS74u,a HiCapa,az M3-as shoty mellé még az alábbiakat látnám szívesen a gyûjteményemben:

A Cyma-tól jöhetnének az alábbiak:
-RPK74
-AK105
-AK47
Sõt ha belegondolok minden AK variáns jöhet amit valaha gyártottak. Kivéve a Beta...na azzal ki lehet üldözni a világból 😊

Jöhetne még egy kanadai C7 vagy C8...bár ezt attól tartok sima M4/16-ból kéne megépíteni.
Továbbá örülnék egy M14SOPMOD verziónak is.... természetesen Marui alappal.

Pisztolyból nekem sem ártana egy NBB télire, esetleg egy AEP.

Shotyból is jöhetne még 1 gázos.

Végül a Heckler&Koch család se maradjon ki: MP5J,G3SG1,HK417 ezek mind jöhetnének...igaz ez utóbbi sajna nincs airsoftban.

Jaaa...és a 2.VH-s fegyvereket ki is hagytam még.... MP44,MP40,Thompson,Sten,MG42...

A fegyverekhez való külön ruházatról már nem is beszélek 😊))

Igy belegondolva ha lenne pénzem én lennék itt a legnagyobb buzi. De mivel nincs ez a cím közülünk jelenleg MuldR-é tudtommal 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
Beléd is 😄

öregharcsa
minden airsoftos buzi...nem tudtátok ?? <#eplus2><#hehe><#vigyor>

egyébként Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!

pápá!! 😄

lac coo
No meg ezek mellé néhány gázos puska 😊)).

Dick Riddick
Én is tervezem hogy beszerzek egy-két airsoft fegyvert, pedig nem valószínû hogy játszani fogok. Tetszenek, valószínûleg szerelgetni is fogom.
Ezek szerint én is buzi vagyok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

lac coo
Hát ha volna rá keret, te is meg én is meg kb mindenki szarrá vásárolná magát ! 😄DDDD

Ha lenne rá lé kapásból vennék .

KSC USP,
acél-fa AK,
méter hosszú M16,
Tavor,
nagypapi...

Ez így összeadva horror, tíz év alatt nem költök ennyit el 😄DDDD

Punker
szerintem az ideális fegyver arzenál kell egy átlag fegyver terepre, egy gyengébb épületezni + tartalék oldal fegyver ez a minimum, aztán ha van lóvé jöhet a gyûjtõ szenvedély

nekem még kéne:
+1 stukker (NGB télire)
+1 shotgun (mert az mókás)
+1 Type89 (mer japán 😊
+1 AK/AMD (mert sokkal hangulatosabb tróger oldalon játszani és ahhoz a ruszki vas az igazi)

és akkor ezek után jöhet a többi tucatnyi csak azért mert szép <#vigyor2>

Punker
a jó öreg CA G3-as olyan 390 FPS és majd 1 méter hosszú, nem épületezni való, a több napos játékokon használtam csak idén (ez is elgondolkodtató, hogy idén csak többnapos terepes játékokra jutottam ki)

DannyL
Ne irigykedj!

DannyL
Én eddig csak az M5k-dat láttam. Mid van még és miért nem azzal toltad Hatvanban? 😊

Hitman76
Lebuzizol embereket akiknek sok fegyverük van, de a felsorolásodban 5-6 fegyverrõl teszel említést!

Az fel sem merül benned, hogy a "szánalmas emberi birtokvágy" eredményét nevezhetjük gyûjteménynek! Ennek oka lehet az, hogy a hozzánk hasonlóan idióta fegyvertörvénnyel rendelkezõ országokban, nincs lehetõség csak AS fegyvergyûjteményeket létrehozni, vagy magyarázhatjuk egyszerû szenvedéllyel is.
Valaki béleget, valaki modellrepülõket mások sörös dobozt gyûjtenek és egyikõjük sem buzi!
Lehet csak az irigység beszél belõled, nem tudom, de megint sikerült egy felettébb értelmes hsz-t postolnod! Gratulálok hozzá!

RoyalPredator
Nem értem, miért szeretik az emberek halmozni Airsoft cuccaikat.
Youtubeon is nem 1 kisbuzi mutogatja a tucatnyi szarját.

Azthiszem, CQB és Field, ez a két féle terep van.
Ehez jó esetben elég 1 fegyver, de jobb ha 2van, külön-külön.
+ társul emellé egy oldlafegyver.
Ez összesen 3 fegyver, ami már lazán elég a játékokra.
+ban vehetünk pl "snipert", 2. Wh-s fegyvert, meg vmit.
<- De ehelyett van aki még vesz több AEG-t meg cuccot.

Hogy miért, nem tudom, de valószínûlleg a szánalmas emberi birtokvágynak tekinthetõ be, vagy sorozatos mellényúlásnak,
ha szerencsétlenje sose jót emel le a polcról.

Hogy mire érdemes pénzt költeni azt tudjuk jól, de gondoljatok erre is:
A halmozó emberek nagyobb összeggel támogatják a gyárakat, és azok fejlesztéseit. Eró ez nekünk jó, h merikai 14éves srác szarrávásárolja magát.