29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
netmester #24745 első ránézésre valami ak féle -
netmester #24744 próbálkozz külföldről endelni és ha nem vámoljk meg akkor olcsóbb mint itt. megnézheted airsoftbase-en, ez álltalába olcsóbb mint a többi. egy jó tanács 80000 alatt ne vegyél snipert azok szoktak szétesni. napokban vlt hogy ahvernak is széteset, ill. a dugattyú hosszáb kettétört a tuningtól ami elvileg bele való volt. most szervízbe van a fegyvere és minden belső alkatrész fémből lessz esztergálva ami nem lessz olcsó. szóval veszel 1 snpert nem kevés pénért és ráköltesz még legalább annyit hogy tényleg jó leygen akkor nem lesznek olyan gondjaid mint a lentebbi linkben lertiak. -
#24743 Ez miféle cucc? jól néz ki ...( Kár hogy a normál tár-lőszer nem működik vele ...)
-
#24742 nem a czigánygáné a softair.hu? -
#24741 kuka -
#24740 kaptál 2 linket, olvasd át a cikket és az oldalt utána tisztábban látsz majd.
igazából vásárolni itthon csak apróságokat szoktunk, de a cibergányból még azt se. -
#24739 És van esetleg valamilyen más olcsóbb bolt?Nem igazán találtam.
#24738 Akkor mivel?Vegyek inkább egy elektromos fegyvert?(rugósat szeretnék inkább) -
#24738 ráköltöd az ára 2x-esét majd rájössz hogy egy rakás szar, amit 30-ért se tudsz eladni (35-ért hirdetnek egyet 2 hónapja)
az egyetlen használható (értsd tudsz belőle építeni) kínai fegyver a JG BAR10, a többit felejtsd el.
de mondom újra na akarj sniperkedéssel kezdeni. -
#24737 Ezt a boltot nagy ívben kerüld el, rohadt drága ...
-
#24736 Erről a sniperről mi a véleményetek? -
#24735 Értem,köszi.És van valamilyen jó és olcsó airsoft bolt ahol lehet mindenféle fegyvert és kiegészítőt kapni és házhozszállítást is vállal? -
#24734 Valakinek annak is lennie kell ! -
kvitya #24733 ezért ne légy sniper......
Sorry az előbbiért...... -
#24732 a sniperekkel semmi, csak az emberekkel :D
sniperFAQ olvasd át -
kvitya #24731 ezért ne akarj sniper lenni -
#24730 Mi a baj a sniperekkel?Köszi az oldalt megnézem. -
#24729 ne akarj sniper lenni, bővebben pl airsoftujonc.hu -
#24728 Helló!Szeretnék elkezdeni airsoftozni,kb. mennyibe kerül egy ilyen kezdés?(semmim nincs hozzá,sniper szeretnék lenni) -
#24727 Beállt az élet? Vagy asztal alatt anyáztok?:D -
#24726 -
#24725 Ezt nem archiváltam, sajnos csak töröltem :(
Nem mert nem tetszik hanem mert úgy láttam jónak és a srác is megkért rá .
Tényleg lehülyéztelek téged??? -
#24724 A fórumodon archiválsz mint mi, vagy törlöd ami nem tetszik ? -
#24723 Figyu már , most eszmélek ilyent írtam rád hogy hülye mod???
Csodálkoznék ilyeneket nem szoktam . -
#24722 Jó, szóval nincs ,erre voltam kíváncsi, hogy mit kever a gyerek az nem érdekel ha személyes okok miatt nem jön az is az ő dolga ...
Kösz ! -
Jóbeszótá! -
#24720 -
#24719 OK, ha lesz egy kis energiám írok ... THX . -
#24718 Na itt még úgysem kaptam soha, de hidd el ilyen mozgalom NINCS. Az hogy a jövőben mit csinálsz, és az mit von maga után, az egyes emberekhez fog kötődni, és nem a másik fórumhoz. Persze az könnyebb célpont :) -
#24717 Kényes kéréds, megkereshetlek PM-ben , Bulldog? -
#24716 Pedig én mindent látok :D -
praksi #24715 akkor légyszíves homályosítsd fel a nagyérdeműt, ha már Bulldog mint admin se tud ilyenről -
#24714 Nem, nem ...Megy a köcsögölés a háttérben, rendesen ... -
praksi #24713 erre te újrakezded/folytatod... -
#24712 Aha... no jól van .Azt gondoltam befejeztük egymás értelmetlen basztatását ... -
#24711 Hát mivel ilyen mozgalomról nem tudok, valószínűleg te álmodtál megint valamit. -
#24710 Én-e? :) -
#24709 Megint mit találtál ki ? -
#24708 No mit sunyiztok odaát, mi ez a ne játszatok Laccoo-ékkal mozgalom ??? -
#24707 Tudjuk, hogy LEHEL ügynök vagy! Még a neved mellett is ott van a *** ! :P -
praksi #24706 az enyém kicsit sűrűbb :)
(Ja, a WinXP elmehet a búsba, a Mac azonnal felimerte a Garmin-omat)