Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem, mert ha valaki sérülést okoz neki az nem a te hanem az Õ felelõssége lesz + ki az a barom aki gyerekekre akar lövöldözni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Igen, meg kell szavazni a játék elején, és ennyi.
szasztok saját felelõségre játszhat a fiam 12 éves úgy értem ha megengedem meg a többi játékos is hogy játszon akkor játszhat?
Sok napos milsim játékok úgy is igénylik a megfelelõ mennyiségû felszerelést, ezért nyugodtan beruházhatsz egy Nagy pántos hátizsákra.
A molle rendszerre pedig tegyél fel 2 rakasz tartót és akkor elfér benne mindnen.

RoyalPredator
Elférnek...
A bajom ott van, hogy kis zsebek irritálnak, egy normális hátizsákkal nem lenne semmi bajom, csak ne nyomná a vállamat... Alaposan végiggondolva a leglogikusabb és legpraktikusabb megoldás egy homemade molle hátizsák, ami valahogy egyszerûen le-és-felszerelhetõ. Pl dupla rögzítés... 1 molle alap, és rá vhogyan pl sínnel (igen ez butaság, az elmélet a lényeg) meg maga a hátizsák.

No dehát, én imádok feltalálni, mióta a spanyolviaszba iPodot építettem... <#banplz>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Hát szerintem ezek elférnek egy ivózsákban aminek vannak kis tárolórekeszei is .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem csak a pihenõknél kell kinyitogatni a hátizsákot ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

RoyalPredator
Stalker-re kéne valami amibe vihetek 2 "litér" vizet, meg elemorzsiát, ezt-azt, kellékeket.
Speciel engme zavar a pánt molle mellényben.

lac coo
Nekem pántos van, nem zavar semmiben a pánt .Ha kell kocsiban marad, ha kell velem jön, minek kell újból kitalálni a hátizsákot? 😊

RoyalPredator
Ez igaz. Leveszem. De mivel csak pihenõknél kellene nyitogatni, ez nem okoz problémát.

és hogy akarsz bármit is kivenni a hátizsákodból, ha fixen a hátadon van? leveszed az egész mellényed?

hogy akarsz bármit kivenni a hátizsákodból, ha fixen a hátadon van? leveszed az egész mellényed?

RoyalPredator
Teljesen normális hátizsák, amibe belerakhatom az élelmet, vizet, szükséges tárgyakat, túlélõkészletet, etc.
Csak ne vállpántja legyen, hanem Molle rendszerrel akaszkodjon a mellényemre.

Lehet h házilag kell legyártani, mi?

definiáld a "valamiféle hátizsákot": mekkora legyen, mire akarod használni, hol akarod használni, mit szeretnél benne tartani, etc.

lac coo
Jah...Valamiért abban voltam, hogy ivózsákot keresel ? 😊)))
De kisebb hátizsáknak is jó 😊

RoyalPredator
Ez hátizsák akar lenni?...

lac coo
Softair-en éppen árulnak egyet.Ehun ....

RoyalPredator
Erre gondoltam, csak nekem olyan kell, aminek nem 2 pántja van, hanem rendesen molle mellényre erõsíthetp, mint 1 tárzseb.

RoyalPredator
Tudtok-e valamiféle hátizsákot Molle mellényre?

SG rock
Ah köszi 😊,

Ok Punker szólok majd.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

cordura

a Pantac amúgy egy nagyon jó márka, hajrá 😊

Punker
majd elõtte jelezz itt, nekem kell majd onnan molle pisztoly tartó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
OkOk, köszi a választ. Februárban tolok egy rendelést, aki beszállna rendelésbe írjon privit.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
ennyiért baráti ár!!!

SG rock
Zseb nélküli, de nekem az nem gond, H hevederrel használnám amolyan magyar stílusban és ez lenne hozzá a golyóálló. tessék

Punker
Pantac Cordura 70$??? vagy hamis vagy nincs rajta zseb, linket plz.

SG rock
Helo,

Hosszú idõ után újra benézek,

1-2 kérdésem lenne, Pantac OTV mellények jóak? A Cordura az mit jelent rajta? és, hogy meg ér-e 70dolcsit?!

válaszokat köszi 😊

Nekem 5 év kellett, hogy a fegyverek terén elérjem a Zent (vagy mit). Most jön a felszerelés. <#vigyor>

Csinálok én neked rá full egyedi extra vagáns külsõt ledsorral ionágyúval... Kimegyek a józsefvárosira és megveszem a leggányabb kínai hyper puskát "öccáz" ftért és rárakom a tücsökre.... 😄

Punker
mert katonásdit játszotok, álljatok rá LARP szerelésre sokkal olcsóbb, már csak a tücsökre kéne valami kamu plazma fegyver külsõ töltöttségjelzõvel, halál led-del stb Fallout-ra 😄

6+ év <#eplus2>
lac coo
Én mióta megtetszett , elég céltudatosan vásároltam, de olcsónak így sem olcsó ...😊

Igaz, melyik sport lenne az ? Talán a futás ...

DannyL
Próbálok 3 éve beállni, de sehogy se sikerül. Mindig szarik valamit az agyam. <#alien>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Viszont, ha nem vagy vásárlási mániás, jó eséllyel be fog állni a felszerelésed egy-három fegyverre, néhány gyakorlóra, 1-3 bakancsra, 1-2 mellényre, rádióra, stb. és utána már csak a fogyó eszközöket fogod pótolni.
Akkor elkezdesz majd áttérni a "feeling" felszerelésekre, specializáltan egy-egy játékstílushoz/szerephez igazítva..... ez már persze nagyságrendekkel olcsóbb lesz.
RoyalPredator
Hát ez (is) egy ilyen hobbi...
Most hagytam ott 32 rugót egy szervízért, preccsõ, hopup, , M130 rugó LiPo akksi, és még nyár elején dugattyút, pistont, piston fejet is ki kéne cserélni. + új felszerelések...

Még mindíg olcsóbb, mint egy pecabot ^^
És ne mondjad, hogy nem elég izgi ^^

öregharcsa
mindent <#vigyor1><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

DannyL
Mit drágálsz?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

LeWyTy
Mér ilyen drága minden<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

lac coo
Már nem emlékeztem erre a tesztre, de Blaster 0.25-ös elég jó, akkor nem variálok. 😊

lac coo
<#eljen>

Igen. Csak lemaradt a link.
http://blackwaterse.hu/bbteszt.html

lac coo
Nem kell ijesztgetni senkit !!!! 😊))

Jacek
elofordul neha akaratlanul is😊

Morzsolgatni meg azert kelettmert 3 bb volt a szamban darabokra torve😊

lac coo
5 méterrõl miért kell lõni ?
Bár én olyankor ordítani szoktam, hogy meghaltál, és általában mindenki vissza is lõ 😄DDDD

lac coo
A Blackwatereset akartad linkelni ?

Sajnos ez egy régi teszt. Ebbõl kimaradt a Guarder. De érdekes áttekintõ.

Jacek
Nekem csak 25-os bb tapasztalatom van😄 5 meterrol/480fps😊
Ahogy szokott lenni az alcahalot akkor tekertem le a fejemrol mert meleg volt😄 Jelentem nem kalcium hianyos a fogam😛 egy ideig morzsolgattam hogy ez most a fogam vagy a bb😊

lac coo
380-as fegyverem van, kb ....
De most látom a másik boltban van 25-ös is.
Azért kösz. Kíváncsi leszek tényleg annyival jobb-e mint a Blaster ...

Valóban ez a legfontosabb pozitív tulajdonsága. <#rolleyes> Bizonyára tapasztalat.