Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna néha még a 4-5 W is kevés ha olyan a domborzat, de azok legalább használhatók, nem úgy mint a 0,5-ös "csodák" amik néha látótván belül is csak zörejeket adnak.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
most néztem meg: a legalapabb Puxing PX-777 kb. 39 GBP postával együtt, ez az XE.com szerint 12.034 Ft.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
harveypoker: ez igaz, más kérdés hogy ez gyakorlatilag ellenõrizhetetlen, és a kutyát se érdekli 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Puxingot használtan is 17 k körül látok ,szóval nem csak kicsivel több 😊)
Egyszer kell csak megvenni, egyszer fáj. De egyébként sem horror az ára.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A magyar Airsoft 101-es Ejtõernyõs Hadosztály tagjai részt vesznek az 1944. június 6-i normandiai partraszállás, azaz a D-nap alkalmából megrendezett speciális kétnapos emlék harcon, 2009 június 6.-án Felcsúton.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
gondolom kivitted 0°C alatt játszani...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ez V2 ?

253/2004. (VIII. 31.) Korm. rendelet a fegyverekrõl és lõszerekrõl
39. § (3) A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy csak cselekvõképes, nagykorú személy felügyelete mellett használhat festéklövõ fegyvert, légfegyvert.
Magyarul, a szuloi engedelyel kitorolheted. A szulonek vagy mas nagykorunak kell ottlennie, aki felelosseget vallal erte.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Viccet félretéve, szülõi engedélye ha van a srácnak, és játszik is, akkor semmi probléma.
Aztán ha seggbe lövik, majd eldönti kell-e ez neki 😊)))
Ki is álltam a következõ körben, aztán egy csomó ideig féltem a paintballtól 😛😄😄
Szerintem kb. olyan 14éves korig korai, de ezt mindenki maga dönti el<#felkialtas>#felkialtas>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
tehát maradunk az eredeti megoldásnál: nem jöhetnek játszani ..legalább is ott ahol a többség úgy dönt...aki meg bevállalja az tudja mit csinál és ha történik valami viselje a következményeket..
http://pspfilez.extra.hu/
Ha meg így is úgy is megoldják, jobb lenne ha már felnõtt felügyelete mellett, fegyvereket bemérve stb .. csinálnák.
Persze ember nem lesz aki ezt válalná...
http://pspfilez.extra.hu/
jatszott velunk ket 13 éves arc de inkabb hivnam fegyveres fogocskanak amit muveltek
egy masik 16 éves meg elso jatekan akarta kitorni a nyakat egy 2 meteres esessel (szerencsere pont volt egy matrac alatta igy csak az AK-ja kulso csove gorbult el)
Fiam már most imád célba lõni, nem is tudom mi lesz ha 13 évesen belázad, hogy márpedig õ megy ....Remélem addig sikerül valami felelõsséget belenevelnem, hogy nem játék az a fegyver ...
Ha meg már megy, inkább valami szervezett, felügyelt buliba menjen .
@ Bardocz: 10 pont!
@ Praksi: Nem japóknak találták ki? Azok félig gyerekek 😄
Azt a bizonyos inget meg felveszem, merthát az enyém ^^
@többiek: akit hidegen hagy, hogy egy gyerekre lövöldözik; annak valami mentális bajai lehetnek. (akinek persze nem inge...)
Ha 10 alatti, akkor értelemszerûen annyira lazán kijátszható, hogy balesetveszély ilyen szempontból teljesen minimális.
Ha rambózik, és csúnyán, akkor igenis megkapja azt, amit õ adhatott volna másnak azzal a játékstílussal.
Egyébként játékosként kell nézni, nem kívülállóként, és semmi probléma.
Baleset esetén nekem mind1 hogy kit terhel a felelõsség, mert engem nem (mivel speciel tudom mit szabad és mit nem, és ennek megfelelõen cselekszek).
Mathias trans: MASZ szerinti játékon nem játszhat. De vannak olyan emberek akik nem eszerint játszanak. Õk lehet belemennének. Csak általában az ilyen helyeken szokott menni a 470 fpssel rövid sorozat 15méterrõl...