Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
a sima PMR frekikre vannak programozva, így max ha valami "jószándékú" fel nem jelent nem buksz le.

sajna néha még a 4-5 W is kevés ha olyan a domborzat, de azok legalább használhatók, nem úgy mint a 0,5-ös "csodák" amik néha látótván belül is csak zörejeket adnak.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

azért a külföldi rádiórendeléssel én vigyáznék. Ahogy említetted csak fél wattig free Mo-n a rádiózás. Fölötte frekvencia-használati díj, engedély, és egy két ilyen bürokratikus hülyeség kell. (én is fizetek, mint a katonatiszt) Ráadásul csak egy adott frekvenciatartományra szól. Szóval elképzelhetõ, hogy a vámos kéri ezeket a papírokat, és ha nincs megy a cucc a darálóba. Ezeket a kínai csodákat már itthon is lehet kapni 2-3 ezerrel drágábban, ha már mindenképpen illegál akarsz lenni.<#awink>
link

most néztem meg: a legalapabb Puxing PX-777 kb. 39 GBP postával együtt, ez az XE.com szerint 12.034 Ft.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Honnan ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

én újonnan 12-ért rendeltem.

harveypoker: ez igaz, más kérdés hogy ez gyakorlatilag ellenõrizhetetlen, és a kutyát se érdekli 😊

lac coo
Értem, csak mert olvasok 100 000-es rádiókról és azok is csak 500-asak ...

hát ugyis mondhatnank hogy 500mw felett mar neméppen törvényes 😊
lac coo
Igen, közben utána néztem , kösz .Amúgy nem valami szabvány vagy valami ez a 0,5 w adóteljesítmény ?
Puxingot használtan is 17 k körül látok ,szóval nem csak kicsivel több 😊)

nem ugyanaz a teljesítményük: ennek 500 mW, a Puxing-nak programozható 1 vagy 4 W

kis teljesítmény, kicsi antennanyereség, gondolom zajos mint a fene, szerintem se éri meg. kicsivel többért lehet kapni Puxingot, Weierwei-t, stb.

lac coo
Nekem olyan rádió kéne ami simán vesz egy elvérható távolságból, rosszul gondolom, hogy mivel a teljesítményük ugyanaz, ezért nagyjából a hatótávolság is ? Programozhatóság,titkosítás egyéb anyám kínja nem kell, csak egy sima rádió ...

lac coo
De miben nem jó, nem lehet hallani csak kis távolságból ?

DannyL
Kalap szart se ér. Miért nem veszel Puxing-ot?
Egyszer kell csak megvenni, egyszer fáj. De egyébként sem horror az ára.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Ez a rádió nagyon szar ? Én csak annyit értek belõle, hogy 500mW, az mindegyiket annyi, más is számít ?

lac coo
Vannak azért nagyon jó rejtõszínek !!!

A Canuck kifejezetten tökéletes lenne idehaza, szerintem :

SG rock
Enyém ugyanígy tört el kb 1év után 😊 110es rugóval és csapágyazott rugóvezetõvel. Erõsített CA gb házat vettem pár ezerért anno, elvileg az elég jó hosszabb távon.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Sajtófotó Pályázat .

A magyar Airsoft 101-es Ejtõernyõs Hadosztály tagjai részt vesznek az 1944. június 6-i normandiai partraszállás, azaz a D-nap alkalmából megrendezett speciális kétnapos emlék harcon, 2009 június 6.-án Felcsúton.

Én is így jártam. Csak én minusz 10+ fok környékén. Megrepedt a GB orra.

már októberben láttam hogy meg van repedve (legalábbis azt gondoltam), azóta nem volt játszani. most hogy szétszedtem, akkor derült ki, hogy már rég el volt törve, de a box másik fele egyben tartotta.

Punker
még a fagyok elõtt mondta hogy reped le az orra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

@ Praksi,

gondolom kivitted 0°C alatt játszani...
RoyalPredator
Zseniális. Mérnöki pontossággal szakadt le ^^

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Hitman76
Ez az új kétrészes GB, egyedi JG fejlesztés!<#idiota><#circling>

Punker
JG 2-es mindig ilyen volt 😞

igen

lac coo
Gyönyörû ! <#wow3><#merges2>.
Ez V2 ?

SP110, a rugóvezetõ nem csapágyazott, a dugattyúfej nem csapágyazott; másfél év után:

RoyalPredator
Nekem mind1, ha beáll játszani, én rendes játékosként fogom kezelni és slusz pasz. Akinek ez baj, az úgyis leállítatja a játékot.

Viccet felreteve:

253/2004. (VIII. 31.) Korm. rendelet a fegyverekrõl és lõszerekrõl
39. § (3) A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy csak cselekvõképes, nagykorú személy felügyelete mellett használhat festéklövõ fegyvert, légfegyvert.

Magyarul, a szuloi engedelyel kitorolheted. A szulonek vagy mas nagykorunak kell ottlennie, aki felelosseget vallal erte.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

RoyalPredator
<#smile>A BBmnek nem parancsolsz<#violent><#bdead>
Viccet félretéve, szülõi engedélye ha van a srácnak, és játszik is, akkor semmi probléma.

lac coo
14 éves kora elõtt tuti nem engedem ...

Hát, részemrõl gyerekre nem szívesen lõnék...
lac coo
Ha eljön az ideje persze ! 😄

RoyalPredator
Lõõõheteeem?

lac coo
Hát ha a fiam nem fér majd a bõrébe, magam mellé veszem, kap egy jó maszkot és elviszem valami baráti játékra.
Aztán ha seggbe lövik, majd eldönti kell-e ez neki 😊)))

SG rock
Hát én mikor 11évesen voltam felnõttekkel paintballozni, majd össze szartam magam, inkább féltem, mint, hogy élveztem volna a játékot.
Ki is álltam a következõ körben, aztán egy csomó ideig féltem a paintballtól 😛😄😄

Szerintem kb. olyan 14éves korig korai, de ezt mindenki maga dönti el<#felkialtas>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

öregharcsa
hát nem ezekkel a fegyverekkel kéne kezdeni nekik az is biztos...elõször az ultragagyi kategóriával és mikor már "biztonságosan" játszanak(tisztában vannak azzal hogy a védõfelszerelés kötelezõ, továbbá nem verjük szét a másik fejét ha lelõttek, nem játszom rambót..stb)akkor lehet 1 kategóriával feljebb lépni..persze ahogy mondod nem lesz senki aki bevállalná, mert ha ott történik a baleset az lesz érte a felelõs...oszt mehet a kóterba nyaralni...

tehát maradunk az eredeti megoldásnál: nem jöhetnek játszani ..legalább is ott ahol a többség úgy dönt...aki meg bevállalja az tudja mit csinál és ha történik valami viselje a következményeket..

http://pspfilez.extra.hu/

lac coo
Ezt mondom én is, tiltani nem lehet,én is voltam gyerek, megoldottuk ahogy tudtuk a tiltott dolgokat.
Ha meg így is úgy is megoldják, jobb lenne ha már felnõtt felügyelete mellett, fegyvereket bemérve stb .. csinálnák.

Persze ember nem lesz aki ezt válalná...

öregharcsa
szerintem meg azzal van a probléma hogy boldog-boldogtalan a kínai piacokon meg tudja venni az erõsebb fegyvereket..ezáltal a kis kölykök is...nem egyszer tanúja voltam annak hogy a közelünkben lévõ parkban egymásra lövöldöznek, volt olyan akin még védõszemüveg sem volt..ha ezeket a srácokat valaki úgymond irányítaná akkor nem kerülne ki annyi debil játékos a pályákra! olyanok akik felnõtteknek nevezik magukat, pedig csak az éveik számában tekinthetõek annak...a legtöbbjének fingja sincs az alapvetõ szabályokról sõt magasról leszarja csak azt látja hogy CounterStrike-ban a fejlövés a király..na az ilyen barmokat sem engedném pályára mert veszélyesebbek mint a kiskölykök ..azokat legalább lehet tanítani...szerencsére az ilyenek hamar lekopnak...

http://pspfilez.extra.hu/

hát nekem eddig csak rossz tapasztalatom volt a fiatalabbakkal
jatszott velunk ket 13 éves arc de inkabb hivnam fegyveres fogocskanak amit muveltek
egy masik 16 éves meg elso jatekan akarta kitorni a nyakat egy 2 meteres esessel (szerencsere pont volt egy matrac alatta igy csak az AK-ja kulso csove gorbult el)
lac coo
Hát akinek van gyereke, fõképp egy kamasz fia, az tudja, hogy lehetetlen visszatartani ha játszani akar ! 😊)))

Fiam már most imád célba lõni, nem is tudom mi lesz ha 13 évesen belázad, hogy márpedig õ megy ....Remélem addig sikerül valami felelõsséget belenevelnem, hogy nem játék az a fegyver ...

Ha meg már megy, inkább valami szervezett, felügyelt buliba menjen .

RoyalPredator
@ SG Rock: Kell, de ha már a szülõje beengedte...
@ Bardocz: 10 pont!
@ Praksi: Nem japóknak találták ki? Azok félig gyerekek 😄
Azt a bizonyos inget meg felveszem, merthát az enyém ^^

Én nem javaslom. Az airsoft-ot felnõttek találták ki - felnõtteknek. Bár nem ismerlek se Téged, se a fiad; egy 12 éves GYEREK nincs még azon a szinten (sem fizikailag, sem szellemileg), hogy a felnõttekkel együtt tudjon játszani. Gondolj csak bele, milyen mérete, súlya van egy fegyvernek; szerinted egy gyerek meddig tudja azt cipelni? Neki csak csalódás lesz az airsoft. Nézõnek szerintem nyugodtan kiviheted, vagy akár célba is lõhettek, de mint játékos én ellenzem.

@többiek: akit hidegen hagy, hogy egy gyerekre lövöldözik; annak valami mentális bajai lehetnek. (akinek persze nem inge...)

bardocz
Ha jó helyen találod el, akkor legalább õszintén visít<#eplus2>
SG rock
Hát nemtudom, én 12éves gyerekre nem szívesen lõnék... meg ahoz, hogy valaki játszon szerintem kell 1 bizonyos fokú érettség(mind testi, mind szellemi).

SG rock
Jajj, jajj de laza valaki😄 szét ne ess már srác<#gonosz1>

RoyalPredator
Engem marhára nem érdekel, hogy hány éves az ellenfél...
Ha 10 alatti, akkor értelemszerûen annyira lazán kijátszható, hogy balesetveszély ilyen szempontból teljesen minimális.
Ha rambózik, és csúnyán, akkor igenis megkapja azt, amit õ adhatott volna másnak azzal a játékstílussal.
Egyébként játékosként kell nézni, nem kívülállóként, és semmi probléma.

Baleset esetén nekem mind1 hogy kit terhel a felelõsség, mert engem nem (mivel speciel tudom mit szabad és mit nem, és ennek megfelelõen cselekszek).

bardocz
Ez kurvára nem igaz, van olyan hely, ahol betartják az fps határokat, meg mindent, csak mivel összeszokott csapatról van szó, hagyják a gyereket is játszani.
Punker: Átvettem a tárakat.

Mathias trans: MASZ szerinti játékon nem játszhat. De vannak olyan emberek akik nem eszerint játszanak. Õk lehet belemennének. Csak általában az ilyen helyeken szokott menni a 470 fpssel rövid sorozat 15méterrõl...

bardocz
Azt nem mondtam, hogy ne csõlátásúak közé menjél játszani<#idiota>