29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#29090 Oké köszönöm ! -
#29089 Nem vagyok egy kifejezetten profi, de szerint 10-15 környékén még használtan sem fogsz használható fegyvert kapni. Valahol a Cyma meg a JG a legalja amik tűrhetőek. -
#29088 Sajnos annyiért nem kapsz játékra alkalmas fegyvert.Talán nagy szerencsével valami agyonhasznált kis MP5-öt.
Minimum 20-25 000 -ben gondolkodj . -
#29087 Hello! Tanácsot szeretnék tőletek kérni. Mégpedig abban, hogy milyen AEG fegyvert ajánlotok, az olcsóbb kategóriából ? olyan 10-15 ezer forintra gondoltam. Kisebb játékokra használnám.
Válaszotokat előre is köszönöm !! -
#29086 jjah jah, elég nagy divat lett a papírragasztgatás.
De tényleg hasznos, pl ha ellenséges oldal nyelvén ráírsz párat ami fontos lehet, vagy más hasznosat. -
shatanka #29085 Adott játék rádió beosztása, egyébb fontos infók. -
#29084 A tuson mi az a fehér? -
shatanka #29083 AGM HK 416
-phantom flash hider
-aimpoint comp m4
-TD Fore Grip ( Short )
-magpul xm railcovers
-GP Scorpion m500r
Csak, hogy legyen értelme is a topicnak. -
shatanka #29082
-
#29081 Nem zsidóztam le.
Csak egy kép van ott pénz pénz pénz felirattal, ami mindenképp egy Abba számra utal, ezáltal az Eredeti Értékekre. :) http://www.youtube.com/watch?v=WCkOmcIl79s
Na jó, ez így pofátlanság, de írtam hogy ne tessék hőbölögni.
"A kép semmiféleképp sem kekeckedés :) Ne tessék hőbölögni."
Nem lázadok, de nem is cenzúrázok, illetve abszolút nyitott vagyok az újításokra és a más nézőpontokra is kíváncsi vagyok, nem tiltakozom ellenük oly bőszen.
Ha valami nem tetszik,
a) Nem kell reagálni rá
b) Meg lehet kérdezni, hogy ezt most miért, és
c) Meg lehet kérni, hogy a képet töröljék
d) Lehet kultúráltan vitázni róla, hogy miért nem tetszik
De semmiképpen sem azt tenni, amit lent látsz. Nem?
Ha szépen elmondod, hogy "Bocsi Royal, de szerintem ez a kép igenis sértő ránk nézve (Egyébként akinek nem inge...), megkérek egy moderátort, hogy törölje."
Erre én azt mondanám legrosszabb esetben, hogy "Persze, Jézussal lehet viccelődni, Mózessel nem?"
Jobb esetben meg "Szerintem nem kéne, de legyen, jobb a békesség."
És ennyivel el lenne intézve az egész.
Legközelebb próbáljátok ki, milyen az, ha szépen mondtok valamit. -
Rinyagép #29080 Ok csak azt nem értem,hogy nyíltan lezsidóztad a softair.hu-t,ahonnan téged kibasztak a pofikád miatt. Holott Punker ott moderátor.Ezt hogy engedte? itt minden csúnya szóért büntit kap az illető.No persze nem te meg laccó, meg a gyöngyöspatai legény./aki nyíltan előveszi airsoft fegyverét a parkolóban. És még ő dumál a rendről/ÁÁÁ nektek Punker elnézi.Te a softairon már rég lázadtál volna. -
#29079 Ezekre SE kéne válaszolnom, mert ugye alaptalan váddal rinyálni totál gusztustalan, és nem illetné meg válasz...
Hol itt a gondolkodás hiánya? A kép pont azt hangsúlyozza ki, hogy nem fekete-fehér a világ, ahogy az airsoft sem. Tehát mégegyszer, hol itt a gondolkodás hiánya? Nem nálam. :)
A képet 100% magam raktam össze. Hasonlót már láttam valahol.
A minőségét a feltöltés erősen rontotta.
A nagy designer tudásom pedig arra elég, hogy finanszírozzam az enyhén luxus körülményeket.
Egyébként ezt a feliratot ti is látjátok?:
"KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!"
Mert hatni nem hat rátok már egy jó ideje...
Kérdés:
Airsoftban ANSI Z87.1 a kötelező minimális biztonsági besorolás.
EN 166 EN 170 - UV 2C-1.2 ezt eléri?
Van valahol valami táblázat, ahol ezek fokozatba vannak állítva? -
Hawkclaw #29078 Primitív, antiszemita kis majom vagy.
-
Rinyagép #29077 Köszönöm -
shatanka #29076 két bites ember: 1 bit értéke 0/1 lehet. Két bittel maximum 4 lehetséges kombináció hozható létre ( mátrix alakban ). - Arra akartam utalni, hogy feketén-fehéren látod a világot amikor nem az; a szürke árnyalatai... a gondolkodás nem az erősséged.
másolt munka: Elvileg nagy designer vagy, de a tudásod csak arra volt elég, hogy egy demotiválós képet átszerkesz és legyen benne nácizás/zsidózás. -
Rinyagép #29075 Ok meggyőztél.Viszek egy tükröt elé állsz és én leköplek.Így jó? Gondoskodom róla jó nagy lesz. -
#29074 Nincs miért, hacsak azt a "tükröt" te állítod fel, mint követendő példa =) -
Rinyagép #29073 Ez nem inzultálás.Nézz tükörbe, és köpj . -
#29072 Ezt az inzultálást hogyan kell értenem? :) -
shatanka #29071 két bites ember másolt munkája... -
#29070 És még én vagyok a rasszista :D -
Rinyagép #29069 [IMG][/IMG]
És ahogy téged látnak -
Vajk333 #29068 Tudd valaki olyan boltot mondani, ahol kapható pontterepes (flecktarn) mintázatú térdvédő? -
#29067 Amúgy ha Békés megyében van Airsoft csapat, ahova beférnék az írjon nekem PÜ-t vagy e-mail-t ide: gyivicsanpal "kukac" gmail "pont" com -
NoobStalker #29066 de most tényleg ez hulla gagyi...kekeckedésnek is... de gondolom a náczis rész Hesslernek tetszik... -
#29065 Nem így értem, tudod.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/536007_436575736359419_100000209888785_1923992_1612268574_n.jpg
A kép semmiféleképp sem kekeckedés :) Ne tessék hőbölögni. -
#29064 tájékozott vagy mint mindig. -
#29063 mondom nincs határ, nincs határőr így nem is tudod kinek felmutatni. ha a horvátok felé mész akkor kell nyilatkozat, szerbia dettó, de ahol nincs határ ott nincs kinek mutatni. -
#29062 Tehát akkor nem vámköteles, nem kell se MKH kártyát felmutatni :D
csak ennyit akartam kihozni belőle! :D
-
#29061 Ez de "nagymagyarországotakarok!" félének hangzik :D
/sry -
#29060 nincs határ. -
#29059 Ha megfogod a fegyvert és kisétálsz vele, sztem elég gyorsan felfognak szólítani, hogy dobd el és hasalj a földre széttárt karokkal :D -
#29058 Egy kérdés! :D
Ha megfogom a fegyvert, és kimegyek Szlovákiába, akkor gond nélkül átvihetem.. a határőrök nem problémáznak ezen? -
#29057 Nem szoktak. Általában felesleges és inkább geardo...
Én egy betétből eszkábáltam magamnak egyet a jobb térdemnek, mert ha gugolásból tüzelek, nem kell megint a kavicsba térdelnem... hasznos. És az enyém még kényelmes is.
Ugyanígy a bal kezemre készítettem egy afféle "öjvész-kesztyűt", amibe a gumikést belecsúsztattam.
De Assassinkodni is lehet vele :D -
ToMy_ #29056 Könyökvédő természetes terepen inkább kényelmetlen, mint hasznos. Térdvédő praktikus, egyrészt nem kopik a gatyád másrészt meg nem visítasz, ha tüskébe térdelsz.
Épületben mindkettő hasznos.
De aki kemény mint a Rolling Stones, az se ezt se azt se itt se ott, csak rövidgatya-póló... -
Vajk333 #29055 Sziasztok!
Ti szoktatok játék közben könyökvédőt használni? Mert nézegettem videókat a youtubon és szinte senkin sem látok ilyet. Térdvédőt is alig-alig. -
#29054 Én csak úgy értem, hogy bármiféle pluszköltséget a cégek (pl Taiwangun) belekalkulálják az áraikba, szóval hiába EU, mégis fizetsz. Valakinek mindenképp fizetnie kell, és a kaksi mindíg lefele csurog.
-
ToMy_ #29053 Te most miről beszélsz? Mik azok a "nem létező" költségek? -
ToMy_ #29052 Ez a (egyik) lényege az EU-nak: ha EU-n kívülről bejön egy termék egy EU-s országba, akkor az ott érvényes jogszabályok szerint az ottani importőr ledellázza az EU szinten egységes vámtételt. Aztán az EU-n belüli, de akár országon kívüli fogyasztó amikor megveszi az adott importőrtől a terméket, akkor pedig kifizeti az adott országban érvényes fogyasztási adót. És slussz, ennyi. Legalábbis az általánosnak tekinthető cikkek esetén. Speciális esetekben (pl. autóknál) vannak további költségek (pl. regadó, stb...) de ebbe ne menjünk bele, mert ez nem közgáz fórum.
Tehát a lengyel cég nem az idegen ország vám- és áfa költségét építi be az áraiba, hanem az EU szinten egységes vámköltséget és a lengyel áfát. Viszont te mint EU-n belüli emberke, nem fizeted ki mégegyszer a vámköltséget, sem az áfát, ha egy lengyel boltból veszel valamit. -
#29051 a vám EU-s szinten egységes, a lengyel áfa kulcs kisebb mint a magyar.