29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
PÜSPÖK #29130 a 4500-as tenergie 7 cellás lötyögött benne.Esetleg nem eladó? -
DeviloftheHell #29129 137mm x 45mm x 17mm mérettel rendelkezö elfér benne simán ezekszerint? classic army sl8 as elöagyában természetesen -
PÜSPÖK #29128 AWE . Volt Classic army-m, most újra azt tervezek venni.vagy a JG változatot.lipo,life tökmind1..szinte bármely 11.1-es elfér az előagyban.van benne hely dögivel.ha jó vagy még 1 kávéfőző is belepakolható.:-D
-
DeviloftheHell #29127 üdv, érdeklödnék hogyha éppen van vkinél egy sl8 as megtudná mérni a helyet az akku számára? vagyha használ esetleg li-po vagy li-fe akksikat hozzá azoknak a méretét letudná irni? -
Sith #29126 a nyitó oldalon a figyelmeztetést elolvastad? -
#29125 Rengeteg minden 0FT és csak a Futárt állod ami 2100 FT?
Ez valami vicc, vagy komolyan ilyen "drága" sokminden? (: -
#29124 M4 csak akkor jó választás ha fém testes, a műanyag testes lötyögni szokott a csőnél, ezért is nem vettem m16 ot, pedig azt akartam. -
Rinyagép #29123 M4 jó választás.DE nem mindegy hol veszed.Nowarba nemvolt normális,a keletiben ne vegyél, mert azok a fegyverek gyanúsak és van mikor számlát sem adnak,és a garanciának lőttek, a cybergunba sem érdemes venni mert annak az árából 2fegyót vehetsz. Nincs más hátra kintről kell hozatni,de most meg az euró és a dollár szar.Úgy hogy menj ki a térre és focizzál a haverokkal. -
#29122 Részemről "kezdő fegyver" kategória, mert nekem rohadtul kényelmetlen, és a konstrukciója se bíztat hosszú életre.
Tessék kipróbálni sokféle fegyvert, utána vegyél egy jót, amit meg is tartassz pár évig. -
NoobStalker #29121 meg de kell még rá költeni ...hop kamra csere gumi + H lenyomó +T csati , nemárt egy preccső...alap boyi csövek rendszerint kakik... -
#29120 erről mi a véleményetek?megérné?
full metal M4A1
-
#29119 A JG G36 ok eléggé megbízható kezdő fegyverek. Persze nem mesterművek, de rendes használat mellett jól végzik a dolgukat. Akkor kell átnézni amikor megkaptad, meghúzni a csavarokat és hasonlók, mivel néha erre nem figyelnek eléggé a munkások. A legsűrűbben a tűzváltókar szokott leesni ha nem figyeli az ember, hogy mikor kezd mozogni, haverom is így járt vele, már nálunk a kertben próbalövésnél eltűnt, de ez olcsón pótolható.
Amennyiben amúgy érdekel, haverom el is adja a fegyvert, mert leégett a gépe és kellene neki a pénz. Annyit volt használva, hogy be lett lőve nálunk a kertben, játékon nem volt. Valamint nincs meg a tűzváltó kar, de azt könnyű beszerezni. Az övé G36KA (ilyen) 40k ért hirdeti (gyári ára ahogy nézem olyan 55-60 körül mozog). Ha érdekel írj egy privátot és. -
#29118 igenigen,ezeket nézegetem a G36okat,van valami tapasztalat ezekkel kapcsolatban?mit érdemes rá-hozzá venni?mennyire megbízható stb? (a mintát azt a ruha felszerelésre,ruhára értettem,nem a fegyver szinére:) -
#29117 Full fekete ugyanúgy viríthat a terepen, mint SWAT cuccos játékos :D
Nem baj ha fekete, ill inkább "Fegyverszürke". Ha zavar, lefújod, vagy átfestheted.
Vagy szimplán szigszalagos csíkokkal megbontod az egységes formáját, valamennyit segíthet...
Szerintem kezdj egy G36-ossal.
http://www.airsoftujonc.hu/Default.aspx?Page=WeaponG36&NS=&AspxAutoDetectCookieSupport=1 -
#29116 a fekete max a filmekben mutat jól :) -
#29115 a használt fegyókat nézegetem fórumokon, ami használható épületben is meg kint is nagyjából,arnylag tuningolható és olyan 30körül max 40igy az elején. mert kll még lové felzerelésre is.amugy mi az ajánlatos minta?mondjuk a sima fekete az rendben van?vagy probáljak valami terepesebre venni a figurát inkább? -
#29114 Nos, kedves Milkaboci.
Müanyag:
- Olcsóbb
- Könnyebb
- Szerintem jobb hangot ad a fegyvernek
- Alapesetben eléggé törékeny, de minőségi darabok (amik nem olcsók) vannak annyira jók, mint pár acéltestes.
- Rugalmas, szóval pl M16-os testként nem jó ötlet.
(kis túlzással élve persze)
Spiáter:
- Nem túl drága
- Nehéz
- Alapesetben könnyen törik, de lehet rá vigyázni
Acél:
- Nem túl nehéz
- Drága
- Strapabíró, rozsdásodik, de nem olvad :D
Ha olcsót akarsz venni, 20-30k között vehetsz MP5-ösöket meg M4 replikákat. De jobb talán egy Cyma 030C AK-74
30-40k között már fém AK-kat is kaphatsz. Egy AKSU jó választás
Ettől felfele meg egyre komolyabb darabok. Fullacélnál nincs igazán jobb tudtommal.
Keress Cyma márkát, mindenképp jó kombó.
47 nem rossz, Afrikában kisgyerekek harcolnak az élessel. Nem kell sok ész hozzá.
Irányzék igazából felesleges, főleg kezdésnek. Nincs olyan tényező Airsoftban, ami miatt jobb lenne egy nagyítás nélküli , főleg mert sokan célozni is lusták, és a BB ívét szemmel követik, majd korrigálnak.
Később azért hasznos lehet gyorsaság, szépség szempontjából, de amúgy csak plusz súly.
Max FPS-t ne akard elérni direktben. Sokan nem értik, miért jó az erősebb fegyver, ráadásul neked, mint kezdőnek, ne is legyen.
Gyári akku sem rosz, ha azt megfelelően töltöd, hordozod, meríted.
Tuningolni még bőven felesleges. Működjön megfelelően a fegyver, és okés.
Mennyit szánnál a sportra? ;)
-
#29113 tényleg jó az oldal,hasznos volt köszi! Egy AK47 en gondolkodom,viszont nem tudom hogy mit nézzek? müanyag kevesebb/több a jobb?lehet red dotot tenni erre?vagy valami irnyzék segitöt vagy tök felesleges? -
#29112 http://airsoftujonc.hu/
sok hasznos infó, érdemes olvasgatni. -
#29111 üdv mindenkinek! kezdő vagyok most tervezem venni elsö fegyveremet ,tudnátok tanácsot adni, hol olcso,milyen márka éri meg mit nézzek FPSes ügyileg? mennyi lehet a Max FPS amiel még versenyen lehet játszani agy akrhol?milyen akkuk a jók,mit lehet tunningolni? föképp AK és az M4ek érdekelnének de nyitott vagyok mindenre! köszi -
#29110 biztos le volt akciózva
Amúgy lelkileg készülj fel arra, hogy ez egy technikai sport, ami azt jelenti, hogy folyamatos pénzkiadást jelent... tök mindegy hogy magyar boltban veszed vagy berendeled külföldről! -
#29109 A Tescoban és a Pennyiben néztem, ott ÉPPEN elfogyott. úgy kapkodták mint a cukrot... -
#29108 és a festék vagy kenyérboltban? -
#29107 bazz :D -
#29106 boltban -
#29105 és hol találok iylen, CUT OFF LEVER-t? :D -
shatanka #29104 cut off lever elkopott. Akkor csinál ilyet. A cseréhez GBt kell bontani. -
#29103 Üdv!
Lenen egy kis problémám!
Szeretném megtudni, hogy egy SRC tűzváltójával, mi lehet a gond!
Az elsütő billentyű kis üregében látszik, hogy ha változtatom a tűzváltót, akkor egy kis pöcök reteszel valamit, de ez nem látszik lövés közben, ugyan is, ha bevan biztosítva és át állítom egyes lövésre akkor néha sorozatot ad le. Mostanában egyre sűrűbb. Innen átrakom sorozatba és normálisan sorozatot ad le! Nem szorul a billentyű se, se a tűzváltó. Nincs beleépítve FET!!! SZERELŐHÖZ NEM AKAROM VINNI. Nincs pénzem finanszírozni a több ezer Forintot!!! -
#29102 Echo 1 fejlövésekkel hirdet....:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537510_444274122256884_1437037287_n.jpg -
#29101 Köszönöm!! -
praksi #29100 A két szabványban nagyjából ezek a dolgok közösek, szóval megfelelő amit kérdeztél.
ANSI Z87 / CE EN166 certified glasses provide protection:
High mass impact – 500g projectile dropped from a height of 127 cm
High velocity impact – 6.35 mm diameter steel ball at 45 m/s
Drop ball impact – 25 mm diameter steel ball dropped at 127 cm
Side shield protection (dimensions covered by EN166 / not ANSI Z87)
Visible light transmission - > 85% (clear & amber lens)
Optical quality - No bubbles, waves or other visible defects
Other – UV filtering, haze, prismatic, & refractive tests -
#29099 Próbáltam, nem találtam meg.
Légy kedves és linkeld be. Köszönöm! -
#29098 van gúgli a barátod :D -
#29097 Kérdés:
Airsoftban ANSI Z87.1 a kötelező minimális biztonsági besorolás.
EN 166 EN 170 - UV 2C-1.2 ezt eléri?
Van valahol valami táblázat, ahol ezek fokozatba vannak állítva? -
#29096 és amúgy házilag hogyan lehet megcsinálni? :) -
#29095 köszi :D
-
#29094 Gyakori hiba,nincs nagy baja, vidd szerelőhöz. -
#29093 Sziasztok! :D
Volna egy kis gondom az elsütő billentyűvel kapcsolatban..
Amikor a bebiztosítóról átrakom egyesbe akkor normálisan végig mozog az elsütő billentyű és egyes lövést adok le. Után átrakom sorozat lövőre és az
megszorul majd leadja a sorozatot, csak nem jár végig a billentyű, majd ezután jön a gond. Vissza rakom egyes lövésre és ugyan úgy szorul a billentyű és SOROZATOT ad le. Nem tudom, hogy ennek van a köze a FET-hez, de ha kiveszem az Aksit akkor is ugyan ez a helyzet...
Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm! :D -
PÜSPÖK #29092 Most nézem.. Ez is HK..Na ezért tetszik..:-D -
PÜSPÖK #29091 Okos megoldás.Az m-4-esektől már kiütést kapok,de ez szépen sikerült.Ugyanúgy ahogy lacoo hk-ja.
Davis98:
Kicsipénzért is ki lehet fogni használhatót.A solti Garden játékostárs most adta el mp-5 k-ját, rendbehozva,lipoval,SA táskával 17 k.-ért..Evett is a fene hogy nem volt akkor annyim.A téli cqb-kra milyen jó lett volna.
Lacoo:Nincs xar replika, csak kevésbé találékony felhasználó. :-D