Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://pspfilez.extra.hu/
Nem egy leány álom ha átázol és átfagysz.
Még Dec.20.án is játszottunk, hóviharban.
Nekem volt annyi eszem, hogy nem vittem ki a fegyverem.
Többieké tört, repedt, szakadt, behalt.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Amúgy én még sosem játszottam hóban, egyszer kipróbálnám az tuti, csak legyen rá alkalmam, szerintem jó lehet.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
http://pspfilez.extra.hu/
Kéne speciel erõs téli idõre való anyagokat.
Mindenesetre egy Cod6-féle Cpt.Price és Roach lopakodik-ot toltunk a mult héten.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
gyerek meg vigyazzon ra amit kap 😊
Posta nincs ? Utalok pénzt postára meg az egyéb költségekre ( sör...) 😉 ! 😄D
attolfugg mit nevezunk törõsnek, normalis hasznalat eseten nem törik el semmi 😄 (ergo nembasszuk neki ketkezzel a betonhoz)
Ez is ilyen törõs vacak mûanyag ?
Egyszerûen nevetséges milyen pénzeket kérnek egyesek ... Kosárban lévõ, darabokra bontott régi abs JG M4 -ért 15-öt kér a srác.
Hát mondom, koma , vadiúj Cyma AK-t veszek 20-25ért ...
Vicc ! 😄DDD
de jó tudni, hogy ezért nem állnak meg.
Leginkább valami kínai ( JG, stb ..) nem mûködõ ABS testû lenne jó. Amit vettünk neki kínait, piacon, az mind olyan gagyi mûanyagból van, hogy egy hónap alatt eltöri .Egy abs testû aeg viszont azért bírja a strapát .
Afrikai gyerekek is azzal mennek oviba.
Kap valami bipodot aztán cipelje,legalább erõsödik 😄DDD
Elsõsorban mûködésképtelen példányok érdekelnek, de az elsütõ billentyû legyen meg ! 😊
Gyereknek szánom játékra, ha lehet olcsó áron szeretnék hozzájutni ! Törött ne legyen .
Érdekelhet M sorozaton kívül más fegyver is, keress meg !
Még egyszer: csak olcsó, mûanyagtestû, és mûködésképtelen érdekel, ha lehet nem rommá törve !
THX ! PM ...
Kvitya, kösz a linket, elrakom !
Megrendeled, utánvéttel kifutározza a srác, 2 max. 3 munkanap alatt a kezedben van, ha szólsz, beállítja az alap pmr frekvenciákat is neked.
Párszor boltoltunk, messzemenõen korrekt arc
Bár ha már elõkerült ez a téma esetleg érdemes kipróbálni a Wouxun duplasávos rádióját, az tudja a VHF sávot 5W-on, és az alacsonyabb frekvencia jobban tûri a domborzatot. (persze ez csak csapat kommunikációra jó). Viszont mellette megmaradt az UHF sáv, és ott 4W-tal mennek a PMR frekvenciák is. 15k HUF körüli pénzért nem rossz választás sztem.
(Remélem nem írtam túl komplikáltan 😄)
másrészt ezt a teljesítmény-többletet lehetetlen ellenõrizni, maximum ha az illetékes szerv orra elõtt használod az eszközt, csak akkor tud felelõsségre vonni. és ahogy Punker is mondta, van olyan eset, amikor ezek a nagyobb teljesítményû rádiók se visznek át 1-2 km-nél nagyobb távot.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.