29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#24825 az hogy nagyon régi kezdeti darab (2005-2006) azóta sokkal kiforrottabbak vannak már, well-t semmiképp ne vegyél! gyűjtögess még hozzá és vegyél egy használtat (pl JG-t) jobban jársz. vagy a galaxy MP5k-k is jobbak és 30 ezer alatt maradnak. -
fighter111 #24824 Heló!
És szerintetek mi a baja a Cm.027-nek...Az a baj, hogy nem vagyok valami pénzes, de szeretnék airsoftozni. Szóval úgy igazán mi vele az amiért nem éri meg megvenni? Lőtáv, kezdősebesség stb...? És szerintetek melyik a jobb, a CM.027, vagy a WELL-R5?
Előre is kösz a válaszotokat! -
#24823 Szarok a képek, ennél sokkal jobban rejt az a ruha, közben rájöttem, hogy az asszony diára állította, azért van így túlreagálva rajta a levelek zöldje . -
#24822 A ruha jó, de szvsz a képek elég sz@rok. Az ágaktól nem látszódsz a képen, nem azért mert beleolvadsz a környezetbe . -
#24821 nekem kb codos teroristakent:) alcahalo van a buramon:) ved is, nem latszom, szellozik .. -
#24820 Naná, simán ! Sminkest viszek magammal ... ! :DDD -
mstummer #24819 A festéket is szigorúan cadpat mintában vidd fel :))) -
#24818 Gyerekek. Balaklava. Ennyi. Nem kell pofádat kifesteni:D -
#24817 Műanyagot marja de a bőrömet nem ? :)
Milyen-melyik a jó festék ? -
#24816 Ha nem a legolcsóbb festéket veszed akkor nem. Angol kenőcs, egyben szúnyogriasztó is. Bár a műanyagot marja :D -
#24815 És ha izzadok , akkor mi történik, ömlik rám a festék ? :) -
#24814 Szerintem engem is az arcom árult el sokszor (pedig elég barna ) ahogy mondják a ruha nagyon szívatós . -
kvitya #24813 Simán leszedi, csak pici szöszöket hagy a borostában.....
Amúgy használhatsz bármit, csak arra figyelj, hogy a világos területek nagyon árulkodóak - így álcáznod kell. A többség kesztyűt hord, az arcára nem figyel => préda lészen igen hamar...... -
#24812 Nem tudtam :)
Az van is itthon . Kösz ! -
#24811 no, hát ezt sem tudtam ... :) -
#24810 popsi törlő kendő a profik is azzal szedik le :D -
#24809 Arcfesték tervben volt, de nem mertem, nem tudom hogy jön le hideg vízzel :))))
Abban meg vicces hazamenni :) -
kvitya #24808 Használj kesztyűt és arcfestéket...... -
#24807 Hehe, mondjuk nem tudom mit fényképez az én gépem, de a ruha sokkal zöldesebb ( viper tárdobálón jól látszik mennyire el van csúszva barnába...) a levelek meg nem ennyire élénkek. -
#24806 Zsírul működött ma a CADPAT erdőben, lombok alatt tökéletes volt ...
-
praksi #24805 boltban nem adnak MKH kártyát, azt csak a Polgári Kézilőfegyver és Lőszervizsgáló Vizsgáló Kft adhat.
MKH
a cm027 inkább felejtős. -
#24804 Tervezz hozzá még 10e Ft-ot és vegyél egy normális JG MP5-öst.
A CM 0.27 egy nagyon régi konstrukció, nem is a legjobb. -
fighter111 #24803 Köszi a válaszokat...Akkor már csak két kérdés:
- A boltokban tudnaának adni nekem MKH kártyát hogyha beviszem hozzájuk a fegyómat amit mondjuk valamilyen piacon vettem?
A másik:
- Mi a véleményetek a CM.027-ről? Csak mert azt terveztem be magamnak...
Előre is köszi a válaszokat! -
#24802 Kínaiak mellett egyetlen dolog szól az egyre több acél test. (érdekes hogy csak az AK-knál, az összes többi ugyanúgy spiáter/műanyag mint az eredeti tervezőknél)
az RS-t nem veszem a többi kínai céghez hiszen ők teljesen más árkategóriában mozognak -
#24801 a CA se 100%-ig egyezik a TM-mel + nagy gyártók más és más licenszeket vesznek meg (pl CA-nál lásd armalite logo), viszont tény hogy a TM tervezte és fejlesztette 1-től 8-ig ki az összes alap gear-t a többi cég ezeken csak módosítgat vagy megerősít. -
#24800 A CA , vagy más neves gyártó is másol ? Vagy hogy a fenébe kompatibilis minden a TM-el ? :) -
#24799 Amíg Cheng fél dollárt se kap nem lesz minőség ellenőrzés, így nem is lesz normálisan működő kínai, vagy más szemszögből amíg ilyen igénytelenek a játékosok ne csodálkozzunk, hányan panaszkodnak hogy 2-3 ezer forint sajnálnak átnézetni a fegyvert. -
#24798 Majd ha lesz 5 évig problémamentes kínai akkor van értelme bármilyen összehasonlításnak.
Az anyag nincs korlátozás alatt sehol, csak max a szín. -
#24797 a tár itthon 10k, megnézed a webshop árakat 20$ körül vannak a tárak ami azt jelenti kevesebb mint a kinti átlagos órabér!!!
a japán törvények sokkal szigorúbbak, de ha megnézel pl egy Type89-et az nem full műanyag. -
#24796 Ezt tudom, de ettől független az ottani tötvények értelmében nemigazán készíthetnek fém testű darabokat, habár van ellenpélda.
Most mi az igazság?
És 1 tár miért 10k? -
#24795 a TM elsődlegesen a japán piacra gyárt (nem véletlen hogy a hivatalos honlap csak japán nyelvű) ott a minőség az elsődleges és nekik az az ár megfizethető + nem elfelejtendő hogy szint mindent ők FEJLESZTENEK és nem másoktól lopják a terveket. -
#24794 Maruival az a baj, hogy sok benne a müanyag. Legalábbis így tudom, nemsokat láttam.
Meg a tárak 10,000 Ft, nevetséges. -
#24793 és biztos vagyok benne hogy itthon drágábban gyártanának rosszabbat -
praksi #24792 És? a Tokyo Marui is minőségi fegyvereket gyárt, mégis 10 emberből 8 a kínait fogja megvenni. De ott az Inokatsu, a VFC, a Real Sword, a G&P és társaik, azok is mind csúcs minőségek, mégis jóval kevesebb van belőlük. -
#24791 ebben se legyél biztos. -
#24790 De legalább minőségit készíthetnének. -
#24789 4x 5x drágább lenne mint a kínai. -
praksi #24788 egy darabot nem tudna eladni :) -
#24787 Ha lenne magyar airsoft fegyvereket gyártó cég... -
praksi #24786 AEG-ek szinte biztosan bekerülnek a vámra, pisztolyoknál előfordul, hogy átcsúszik, de arra nem érdemes alapozni.