Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mirõl beszélsz a kicsi száddal??
Nagy moderátor vagy büszke lehetsz magadra! KOCKA

Gondoltam kínálok pár király akkut jó áron ,de moderáld le ezaz gyerünk kemény vagy...(innen is jelentkeztek nem is egyen nekik jól jön 10000Ft-ér 2 akku)

Mi köze ennek az apeh-hoz,hallottad tegnap ezt a szót a TV-ben??
lac coo
Mi az isten, hol lettél te moderátor ? 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Nemegyszer, nem egy ember elmagyarázta neked.
Mit vársz még, visszatapsot?...
Ennyi. Részemrõl le van zárva, te meg az alapvetõ dolgokat tanuld meg, és tanulj megviselkedni. Örülj hogy szólunk tiltás helyett, de ha zavar...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ezt komolyan így kell???!!! Impotens egy normáli e-mailt írni??

Nálam meg akkor azt hogy kapja be tövig, ha ezt így tudja csak intézni akkor ne csodálkozzon hogy beszólnak neki!!

(remélem letilt megint 1 hétre nehogy megsértsem szegénykét,ha már nem tud mit mondani letilt, végülis fer play)
RoyalPredator
Szánalmas...
Ráadásul az, h másik helyen is 2x rossz helyre írod, moderálás után, csakazértis, meg ide...
Üldöz az apeh v micsoda?

SG rock
Ez nála azt jelenti, hogy próbálja betartani/betartatni a fórumszabályzatot amit épp nemrég dumáltak beléje😄!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ROYAL nevezetû emberke reggel 60db ilyen szövegezésû üzenetet küldött
JÓINDULATÚ TÍZÉVES (sok ideje lehet).Unatkozik és biztos neki erre áll a farkincája hogy 60X elküld egy üzenetet FUNNY BOY!!

Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!
Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!
Ne Hirdess nem megfelelõ helyen és etikátlanul!!Ne Hirdess nem megfelelõ !
RoyalPredator
Tetszetõs, de ezzel megintcsak 1 újjabb forrást csináltok, 1séges tesztek helyett.

6mm.hu elindult 😊

RoyalPredator
"
Téged ki a fasz kérdezett???!!!

Nem gondolod hogy elég suttyó dolog hogy megtaláltad a Ctrl C és V és most ezzel te nagyon okos vagy!!

Képzeld négyen jelentkeztek a fórumodon keresztül az akkukért és tök mindegy hány e-mailt küldesz úgyis a spam ládába megy HI-HI-HI !!!!!!"

Csomaboma barátunk...

lac coo
Még nem volt idõm összeszámolni, állandóan el vagyok foglalva azzal, hogy a gondolatolvasókkal szemben valahogy megvédjem magam ! 😄

sgmbulldog
"Nem vagyok menthetetlen, nekem sem kellemes ez az állandó szócséplés..." by Laccoo

Kiszámoltad hány százaléka az összes hsz-nek a tiéd mióta "itt élsz" ? 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

RoyalPredator
Hi!!!!
Nem Nincsen!!!
Tudodmiért?!!!
Mert van ennek helye Softair.hu-n és Airsoft-játékok.hu-n is.
Ott ha nem találsz akkor sehol.

Például tudsz rendelni webes felületen, esetleg a hazai üzleteket felhívni, körülnézni a softair-en - alkatrészként....... ilyesmik <#heureka>
Hello!!!
Nincs valakinek eladó AK elsõ irányzék???
Esetleg ötletek honnan szerezhetnék???
KÖSZ!!!
lac coo
Hát nem tudom...nem szoktam stréberkedni még ha helyes akkor sem... A mi kis csapatunk rákérdezett, és megbeszélte Pshho-val a dolgot, ennyit tehettünk becsülettel .

Egyébként azt mondta, hogy teljesen lezárják fizikailag a pályát, hogy ne tudjon más bemenni csak akit õ beenged, illetve szól neki elõre .

Akkor legközelebb ha illegális játékosokat észlelsz a hatvani pályán akkor szólj psyhonak vagy bobeknek.
Ennyit meglehet tenni a közösségért, hogy "legalitásban" tartod a pályát még akkor is ha az az 50 ember orrolni fog rád. Viszont sok másik ember meg hálás lesz neked, hogy volt annyi érzék benned, hogy 1 telefonhívást megengedtél.

lac coo
Én viszont mondok neked nem egy pályát ahol le sem szarnak évek óta.

És éppen a papírozással probálkozunk. Van több pálya is amit így hirtelen felhajtottam parasztbácsiknál, valahol csak sikerrel járunk .

De ne küzdjünk már ezen, mindenki pontosan tudja mit akartam mondani ! 😉

öregharcsa
Tehát még egyszer: ha valaki okosan, jó helyre jár feketén játszani szinte nulla az esélye arra, hogy bárki seggbe billentse . Ilyen hely kb az ahol régóta, rendszeresen megfordulnak airsoft játékosok....
Ennyit állítottam se többet se kevesebbet!!!

akkor mondok példát..
ott van Érd ahol régebben igen sûrûn és jó játékokat rendeztek..nem legálisan..
most már legális pályának számít hála Kaszásnak, de ha a pálya üzemeltetõje nélkül kapnak el titeket és õ pl nem tud róla hogy ott játszotok akkor visznek titeket egy kis végbélmosatásra..tudod.."hé koma hajolj a szappanért és fogd a bokád erõsen.."..... rendszeresen kijárnak ellenõrizni a területet!!
tehát a belógás esélye és hogy elkapnak v nem kapnak el 50%....nekem nem éri meg...mindent papírozni kell és mindent lebeszélni az "üzemeltetõvel" aki eljár a hatóságok felé..még akkor is ha csak tinglire mentek ki.....

http://pspfilez.extra.hu/

lac coo
Nem vagyok menthetetlen, nekem sem kellemes ez az állandó szócséplés, de mit tudok csinálni ???

Leírok valamit, belemagyarázzák amit akarnak, vagy éppen tetszene nekik ha hallanák a számból ( de nem hallják...), utána meg én kussoljak, mintegy beleegyezve, hogy tényleg, valóban rosszban sántikálok !?

F@szt ... !

Az kussoljon, aki nem tud két mondatot értelmezni, vagy mentalistának képzeli magát, és azt hiszi bele lát a fejembe !

Uff ! 😄DDDDD

RoyalPredator
<#mf1> Menthetetlen vagy <#vigyor2>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Vagyis nem mehet szabadon !Nyilván ironikus volt a kérdésem ...
Ennek ellenére legalább 50-70 embert láttam ott ...

Tehát még egyszer: ha valaki okosan, jó helyre jár feketén játszani szinte nulla az esélye arra, hogy bárki seggbe billentse . Ilyen hely kb az ahol régóta, rendszeresen megfordulnak airsoft játékosok....
Ennyit állítottam se többet se kevesebbet!!!

De mielõtt tovább füznétek a szálakat, leírom tizedszer is: nem kampányolok emellett, megpróbáljuk legálisan elintézni a dolgot !!! A Hatvani pályát is megbeszéltük Psyho-val ,sõt talán én mertem egyedül rákérdezni, hogy szabad-e belógni !

Két egyszerû mondat... A többit a közönség tette hozzá .

Písz ...Ennél érthetõbb már nem tudok lenni .

RoyalPredator
<#vigyor2> Viszem a drótvágót.

sgmbulldog
Persze !!!!! A Hungaroring is teljesen legális, próbálj bemenni bármikor ilyen alapon, teljesen szabadon.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

lac coo
Nnnna..már tényleg nem tudok érthetõen írni ,az utolsó hsz-em gyönyörû volt ! 😄DDDD

RoyalPredator
Nyugi, én nem vélek.
Hogy mások félreolvassák keményen...
Hátsószándék kell ehez többek közt...

lac coo
No ezt a seggfejezést írd be Softairre is ! 😄DDDD
Tuti van egy-két jó hírû játékos is ezek között a seggfejek között..😉

Igen voltam ott ,de lehet megint rosszul emlékszem, és nem kérdeztem meg hogy mûködik a dolog, nem egyeztettünk az illetékessel ....

Ha jól rémlik ez úgy került képbe, hogy sok a képmutató alak, pedig seggfej módon belógnak ... 😊

Lassan tényleg el kell hinnem, hogy ilyen érthetetlenül írok, hogy mindenki mást vél olvasni ... 😊

Hitman76
Jah, látom.

RoyalPredator
Még 1általán nem ment be. Csak szeretné tudni hogy mirõl van szó pontosan, mit lehet tenni mit nem. Ezért is kérdezte.
De ti úgy kezelitek, mint ha már meglett volna a nagy "bûn" de ti már intézkedtek is... Hát a húsvéti tojásokért már szalonnával menj...

Punker
nem, mert nem te egyeztettél a tulajjal, nem mert nem te egyeztetsz vele a rendõrséggel, pont az ilyen belógós seggfejek miatt lesz 1-2 új lépés.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Hogy mellé áll a kis lovag 😄

csoma. 1. Ne itt hírdess.
2. Ésszel.

lac coo
No de innentõl kezdve ezt jelenti hogy bárki bármikor szabadon mehet oda ?

Hatvani pályához:

full legál, le van papírozva és minden játék elõtt lejelentve a rendõrségnek.... Igen, olvastam a szerzõdést
Intellect 8.4V 3800mAh Ni-Mh akksi 1db 11.000 ft 2db 18.000 ft!!!
2db Li-Po 4000mAh-es 7.4V akksi 12.000 ft-ért eladó!!
DannyL
Hagyd, semmi értelme!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Én sem vagyok kutya f@sz@ , de néha komolyan túlteszel rajtam ! 😄

RoyalPredator
"Senki nem mondta, hogy meg KELL kerülni !"
Én Se.

Túlreagálás 9/10
Ezért nem is érdekel a vérköpésed.

Amúgy a nagy satírozgatással nem árt vigyázni, mert lehet olynaba is belekontárkodtok amibe nem kéne.

Wikipedia nélkül tudod hogy mi az h autista?
Ha már így beálltál tudatlanul a táborba.

Hitman76
Hmmmm. Látom még mindig nem fogtad fel a lényeget!

lac coo
Elég autista vagy te magad ! 😄DDDd

Senki nem mondta, hogy meg KELL kerülni ! :SD
De nagyon jól mondod, bizonyára vannak akik megteszik ...

Hitman76
Miért kellene kikerülni, áthágni, megszegni, kijátszani? csak mert ott van?
Miért kellene nekünk azon agyalni, hogy még bonyolultabbá, és még hatékonyabbá tegyük ezt a szabályt?
Vannak üzleti hirdetések a softair-en, mi is tudjuk. De azt is látjuk, hogy meg feszülhetünk, az ügyeskedõk elõbb-utóbb mindent kijátszanak. Szeretnek minket hülyének nézni, s lehet sokáig megy is ez nekik, de ha rájövünk, hogy átb@sztak mint sz@rt a palánkon... kisatírozzuk a delikvenst. Aztán lehet menni panaszra nagyanyám timbuktui zöldségesboltjába!

Amúgy pedig halkan megjegyzem te sem vagy különb autista barátunknál.

lac coo
Ez az , megtaláltam, marha jó ! 😄DDD

[ startrek.gif]

Hitman, ne reagáld már túl, tényként megállapította, hogy aki ezt nem tudja kijátszani ha esetleg nagyobb tételt szeretne eladni, az tényleg debil .Gondolom te is belátod, hogy sajnos meg lehet ezt a szabályt kerülni, elég könnyen. Ez van, egy szóval se mondta, hogy õ most nagy tételben nekiáll CM0.28-at árulni, én ki sem nézném belõle ....

Pííísz !!!

Hitman76
Számodra bizonyára meglepõ, de az emberek nagy része (itt kb. 1200 userrõl van szó és ennek a 99%-ra gondolok), nem azért jár a fórumra, hogy beleszarjon a ventilátorba. Csak pár magadfajta deviáns, rosszindulatú megrögzött bajkeverõ gondolkozik azon, miként lehet kikerülni, áthágni, kijátszani a szabályokat.
Csak pár magadfajta próbál állandóan zongorázni a staff idegein, valami érthetetlen feltûnési viszketegségtõl hajtva, s csak pár hozzád hasonló kerül idõszakosan vagy véglegesen eltávolításra.
Viszont azt mindig elfelejtik az ilyen retardált egyedek, hogy elõbb-utóbb mindig ráfaragnak sompolygásra!
Szerinted mikor jön el az az idõ, amikor egész egyszerûen megunjuk a folyamatos gennyeskedésedet, és kivágunk minden indoklás nélkül a francba? Jössz majd ide sírni? Megmondasz anyukádnak? Vagy mi mást fogsz csinálni? Megmondom: hisztizni fogsz, és megmagyarázod, hogy te ugyan semmit sem csináltál, csak a gonoszok kigonoszkodtak téged! És mit fogsz ezzel elérni? Egy nagy büdös nyeletlen bicskát penge nélkül!
Akik olvassák a megnyilvánulásaidat a fórumokon, és rendelkeznek némi józansággal, látni fogják, hogy magadnak keverted a szart, ami lassan a füledig ér! Nem egy dobásod volt eleddig, de hidd el nincs több!!!

A softair-t egy baráti társaság hozta létre, s attól függetlenül, hogy most egy bolt tulajdonában van, még mindig magánemberek üzemeltetik.
NEM KÖTELEZÕ OTT FÓRUMOZNI, ÉS NEM KÖTELEZÕ SENKINEK SEM ELTÛRNI OTT A MAGADFAJTÁKAT!!!
Nincs a softair monopolhelyzetben, van egy rakás fórum illetve más webes felület, lehet menni máshová játszani az autistát!
Jó lenne ha ezt egyszer és mindenkorra megértenéd illetve megértenétek! Nincs szükségünk rátok, ha holnap elhúztok a fenébe, senkinek sem fogtok hiányozni! Sõt!!!!

A fentieket nem vitaindítónak szántam, pontként tessék értelmezni, ami részemrõl lezárja az alant olvasható vitát!

RoyalPredator
"Az az üzlet vagy magánszemély aki a hirdetését anyagi haszonszerzés céljából adja fel - ez alatt a kereskedelmi célra beszerzett fegyvert, "pellet"-et, vagy BB-t, kiegészítõket kell érteni - üzleti hirdetõnek minõsül."

Aki ezt nem tudja kijátszani, azt jobb is ha moderálják x)

Fórumszabályzatban benne van. <#rolleyes>
Ideje lenne elolvasni.

öregharcsa
szerintem nagy tételben való árusítás..vagy valami ilyesmi..

pl 10 db AEG eladó..érdeklõdj...honlapcím...

vagy csak a honlap beírása és "airsoft alkatrészek,fegyverek" címmel hírdetés...

na ezek üzleti jellegûek...

http://pspfilez.extra.hu/

RoyalPredator
"ez mi más mint merõ rosszindulat ?!"
Nemtudom a megfelelõ szót, de az hogy feltétlen rosszindulatot képzelnek minden elé, és az egó is hozzáadódik ehez.
Valamiféle paranoia.

lac coo
Hát ilyen segítségbõn nem is kérek !

volt egy ártatlan poén, amibe ti rögtön azt láttátok bele, hogy én biza leszarom és akkor is feketén megyek ki, nekem bárki bármit mondhat stb ...

De ez nem így van, az van, hogy ezt akartátok belelátni abba a poénba, ez mi más mint merõ rosszindulat ?!

Ha erre vagytok ráfeszülve, írhatok én minden szépet, rózsaszín betûkkel, úgy is aza a vége elõbb utóbb, hogy már megint bunkó vagyok !

RoyalPredator
Jah 1 kérdés. Moderátoroknak.
Mi nálatok az Üzleti jellegû hírdetés, amiket törölgettek?

RoyalPredator
Jó de minek beszélsz süket kutyáknak?.