Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hitman linkjéhez, ami valamiféle nyilatkozat, pedig csak azt mondanám hogy az tudtommal sose volt kilinkelve a csapathonlapra, így csak ftp-n keresztül juthatott hozzá, azaz fel kellett törnie azt. hát gratulálok hozzá biztos ez a követendõ példa
Nagyon idegesítõ probléma...
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
az van, hogy amint ráteszem a sátorvasat akkor nem lõ:/ nélküle meg simán
Vagy vmi kimaradt alkatrész miatt.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
(M14 socom)
Az miért van, hogy a fegyver lõ ha nincs rajta a test, és amint rárakom és "ráfeszítem" a sátorvasat is akkor meg nem akar lõni :/<#nemtudom>#nemtudom>?
@ Shatanka: Ismerõs. Szerinted az RHSre vonatkozik ? 😉
Gondolkozz másképp. "Meine Ehre heißt Treue"
Hajrá !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mondjuk 15 évesek már nem olyan gyerekek ...Kicsit normálisabb gondolkodásmódot várnék el .
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
"A csapatot a világ élvonalába juttassa,és embereit olyan szintre képezze,hogy akár valós helyzetben is bevethetõek legyenek."
Atyaisten ... ! 😄D
Mondjuk ha gyerekek, mit kéne elvárni, én gyerekkoromban mindenem odaadtam volna, ha akkor van airsoft, és tuti nagyon "komoly katona " lettem volna ! ... 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de ez OFF, bocs
Fórumautista vagyok 😉
Te vagy gyerek. Azthiszem még 18 alatt vagy ráadásul. 😄D
Naoszt. Vórunkfentszombaton.
Hát mit mondjak ezekre az írásokra...
IGAZATOK VAN!😊 Nekem a lényeg hogy a közelben lövöldözhessek, nekelljen elmenni a halál fszára.
Viszont. Játéknak fogják fel, de azért van ez a realesítés, hogy a PCfüggõ kockanudlirudik ne legyenek totál lusták.
Aki küld nekem PMet, küldöm a líder emailjét, oszt elmondhatjátok szépen neki hogy mit nemkéne, mert rám nem hallgat.
Mindebbõl persze arra is gondolhatnánk hogy õk komolyan gondolják ezt a játékot. Talán túl komolyan is. Hiszen ez csak egy játék...
Ezzel viszont nem áll egyensúlyban a vonatból kitartott puska/pisztoly. Az egész airsoft társadalmat veszélyeztetik az ilyen baromságokkal...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Erre speciel Dombi kértmeg,én úgygondoltam evidens....aztán elgondolkodtam,és sirva fakadtam😄....akkor röviden
Közlegény közlegényt tegez
Közlegény tisztest tegez
tisztes közlegényt tegez
közlegény a tiszthelyettest rangján szolitja(pl õrmester)
Tiszthelyettes a közlegényt tegezi
Közlegény a tisztet magázza
Tisztes a tisztet magázza
Tiszthelyettes a tisztet közös megegyezés alapján szólítja
A tiszt általában mindenkit magáz,de alkalmasint tegezõdik a tiszthelyetessel,illetve a rangban alatta álló tisztel is.
(Ez a "megszólítás-szabály" a játék teljes idõtartamára érvényes.)"
ez tényleg így van? <#idiota>#idiota>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
- 18. életéved alatt lelehet mondani az alkotmányos jogról.
- 18 év fölött is lazán megoldható.
- MÁV vonatokon fegyverekkel jó képeket lehet csinálni.
- "A csapatot a világ élvonalába juttassa,és embereit olyan szintre képezze,hogy akár valós helyzetben is bevethetõek legyenek."
- A lakóház látótávolságban még soha nem okozhat gondot. Legalább szemmeltatrják a csalókat.
- És royal "Loyalitása határtalan, így a csapat
oszlopos tagjává vállt rövid idõn belül."
Fogadjátok elismerésemet. Ennyi marhaságot összehordani és elkövetni csak keveseknek sikerül.
Példaként a vonat ablakából kitartott AS pisztoly említeném, amely az említett galéria egyik képén látható!!!
Ugyancsak sokszor felhívtuk a figyelmet arra, hogy az ilyen magatartás kihathat az egész hazai AS életre, ezért fokozottan oda kell figyelni, hogy az ilyen és hasonló cselekmények ne történjenek meg!!!
ja és ha ismered õket szólhatnál nekik, hogy a nyílt galériájukból a szerintük "vicces" képeket takarítsák el mielõtt valami blikk színvonalú firkász találja meg.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mivel a csapat 95%a gyerek, és a fizikai munkától igen távol esik a túlnyomó része, gondolom ehez kellett a papír. Hogy megtegyék amit elvállaltak...
De jó tudni hogy még mindíg utánam olvasol 😉
Hangsúlyozom, nem flamelni akarok, csak próbálok rávilágítani, hogy ennyire nem szabad egy hobbiba "belebuzulni"!!! Az említett weblapon jó pár más hasonló írást olvastam, ami azt mutatja, hogy a srácok átlendültek a ló túloldalára!
Jó és hasznos hobbi az AS, de csak addig, amíg egészséges szinten ûzzük!!!
Ez a nyilatkozat nem sokat ér.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Mondj le alkotmányos jogaidról!
Értem én, hogy jó dolog valamibe beleélni magunkat, de ez igen erõsen a ló túloldala!!! El kellene nekik egy jó gyermekpszichológus!!!
Én festettem 😊)(mondjuk nem most, pár hónapja)

# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Köszönöm!
Nem kicsit ciki,nagy moderátor és tele helyesírási hibával a vakerálása ez szép