Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah BME móka és kacagás... Csak átértékeled majd akkor az ilyen dolgokat ha csinálod az egyetemet rendesen és nem a gigasztárt nyomod pest kocsmáiban.

Buli az élet csak nem mindig úgy ahogy azt móriczka elképzeli.

ui.: Nem tettem le a BMEs esküt, mert csajál aludtam elõzõ este...

DannyL
Szóttam én egy rossz szót? <#hehe>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Ez informatikus party.
Kötekedel, kiscsóka?

Lévén mérnök, így kikérem magamnak...... <#duhos2>
DannyL
Mérnök buli. <#vigyor1>

RoyalPredator
Miiiit BME-n ivászat van meg orgia.
Már ha "jó" helyen vagy...
Oszt nem fér bele az airsoft?😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

fõleg ha melózik napi 28 órát 😊
majd ha átadja a cuccokat, akkor majd kereslek

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Akkor valahol valamikor összefuthatnánk ... Ilyen a jó egyetemista.

pff. szerinted én bejárok ? 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Praksi majd össze kellene futnunk a BMEn. Sebbi küld majd veled 1-2 cuccot.

RoyalPredator
Miért van az hogy ezitt nincs?

RoyalPredator
A csaj biztos 😉

Mindegy. Lejárt <#violent>
Ez megéri az árát?
http://www.fegyverbazar.hu/index.php
mokusvadasz
<#worship> nemsemmi 😄

lac coo
A legjobb elírásom eddig, amit máig nem tudok, hogyan hoztam össze, de máig itt van egy CD-n nagy betûkkel írva : Orrlövész ! 😄DDD

Szóval mindenki tud alkotni bárhogy is figyel ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mokusvadasz
kicsit off<#ejnye1>

mokusvadasz
wordben megnéztem, és nagyon kevés ezen az oldalon a "hibátlan" hsz. nos ne menjünk magyartanárnak<#ejnye1><#vigyor3>

lac coo
Bár lehet hogy van, csak nekem fura ... 😊

mokusvadasz
írd be word-be, az szokott a mérvadó lenni

lac coo
Ha már nyelvlecke, olyan szó van hogy valóak ? <#banplz><#idiota>

Dick Riddick
"hagyjátok"

\"Heroes never die. They just reload.\"

ne hadjátok abba, még nem röhögtem ki magam 😄

DannyL

RoyalPredator
"bármilyen furcsa s groteszk ez neked, de az internetes fórumok pontosan arra valóak többek között, hogy emberek elmondják a véleményüket."

Ez tipikusan jellemzõ a Softairre, és rátok is😄
😄DDDDD <#banplz>

Hitman76
Pedig bármilyen furcsa s groteszk ez neked, de az internetes fórumok pontosan arra valóak többek között, hogy emberek elmondják a véleményüket. Lehet véleményünk fegyverekrõl, eszközökrõl, játékokról s hovatovább csapatokról is. Na most hogy ez speciel jelen esetben kb. egyöntetûen negatív elõjelû... nos annak bizonyára okai vannak!
Persze mivel csak a fórumotokon található információk alapján született ez, bizonyára erõsen szubjektív, de azon minden esetre nem árt kicsit elmerengeni, hogy miért is van ez így!
Mutattok egy képet kifelé, s ez most pár emberbõl negatív, elmarasztaló s nem kevésbé kritikus véleményt váltott ki.
Ez van, ez egy ilyen bicikli!
Ha nem tetszik a történet egyrészt vagy nem foglalkozol a meglátásainkkal, másrészt megszívleled a hozzászólásokból a építõ jellegûeket s változtatsz! Persze egyik sem kötelezõ!!!

Mersant
lehet bizonyitani:

Kinizsi Százas teljesítménytúra

K-100 (hosszútávú)
Táv: 100 km
Szintidõ: 24 óra
Nevezési díj: 2000 Ft
Díjazás: oklevél, jelvény

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Nos,eljött ama nemes pillanat amikor én is beleszolok a dologba. Eddig olvastam, vegyesen sírtam és nevettem.Nem gondolom hogy jogotok van, vagy úgy agyáltalán okotok pocskondiázni az RHSST-t.Továbbá azt sem gondolom hogy van halvány lila gözötök arról hogy mennek a dolgok nálunk.
Kezdeném a végén,a leglightosabb megjegyzéssel,szerintem ássa meg az a saját sírgödrét,és lõje bele magát aki nemtud letúrázni 100 km-t.
Másrészrõl....mi lenne ha egyszer a kibaszott kurva életeben gondolkoznátok kedves magyar nemzetiségû barátaim,és meglátnátok a "szerzõdés" mögött húzódó szándékot.Arról nem is beszélve hogy a szerzõdés nem joghatályos,mivel kiskorú nem írhatná alá max szülõi engedéllyel,azt is csak fegyveres erõbe való belépés céljából.
A vonatos,játszunk a puskákkal résszel én sem értek eggyet,de ha jol tudom,az még az RHSST megalakulása elött történt, így az RHSST "tiszti kara"...magyarul azok a gyerkõcök akik a többire szolnak rá ha hülyeséget csinálnak,nem hibáztathatók.
Hitman76
Így történt.

mokusvadasz
nos hitman, az nem az én fórumom, nem én szerkesztem, lehet hogy letöltésekben a "nyilatkozatot" összekeverte a guru a masz általunk kiegészített változatával. ha ez így történt komolyan elnézést kérek, mert akkor akaratán kívûl õ csinált belõlem hülyét

Hitman76
Miért ne mondanék igazat?
Illenék jobban ismerned a saját fórumotokat, s illenék tudni mi hol van rajta!<#awink>

Punker
hogy szar e azt nem tudhatjuk, az viszont hogy felelõtlen elég egyértelmû......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mokusvadasz
igazán leállhatnátok ezzel a hozzáállással a csapatunk felé, hisz azt se tudjátok milyen nálunk egy összejövetel. játék közben max annyira vesszük komolyan a dolgot mint más játékosok. a problémáitok velünk kapcsolatban is inkáb azért tûnnek nagynak, mert ti magyarázzátok bele, hitegetitek magatokat hogy "milyen szar ez az RHS" stb

mokusvadasz
mert te nem gyanakodnál,ha olyan dolgokat látnál viszont más helyen amit ki se linkeltél/akartál volna kilinkelni a honlap felületre

Punker
nem az az idióta iromány a legfõbb gond azzal a társasággal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dick Riddick
Megnyitottam a linket, megnéztem a címet, utána beléptem a fõoldalra, és vissza a nyilatkozathoz. Nincs tévedés.

mokusvadasz
ha igazat mondasz, engem csúnyán félreinformáltak, de ezt majd lerendezem az illetõvel

RoyalPredator
Meg is érdemled (a feltételezést) <#beka3>

Hitman76
A letöltés menüben volt, szóval nem törtem semmit!
De köszi a feltételezést!

mokusvadasz
szóval megtaláltad ha beírtad ezt: rhsst.atw.hu ?

Dick Riddick
Pedig ott volt. Én is lecsekkoltam, tévedés kizárva.

SG rock
meg a "mongya"-t is javíthadnád "mondja"-ra 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

mokusvadasz
a csúnyát javítanám gusztustalanra

mokusvadasz
nos az valóban csúnya dolog lenene, de tudtommal csak két ember tudott arról a likrõl és az egyik szerkeszti a honlapot, és a másikat is becsületesként ismertem meg azaz nemhiszem hogy õk voltak. de komolyan mongya már aki hozzájutot hogy hogy tette, mert komolyan érdekelne

lac coo
Áruló van a baráti társaságban ! <#banplz>

mokusvadasz
errõl van szó. egy kellemes túra az egész baráti táraságban.

és még mindíg szeretném megtudni hogy hitman hogy jutott hozzá ahoz a linkhez

RoyalPredator
100 KM... Napi 5 óra séta nem durva...

lac coo
Nem szólok én le senkit... De 100 Km az 100 Km !!! 😄

mokusvadasz
én arra lennék kíváncsi hogy hitman honnan szerezte azt a linket. csak azért mert tudom hogy a felületre be nem lett linkelve soha. tényleg kíváncsi vagyok

Punker
csak rá kellett klikkelni nem kellett semmit törni, nem kért semmi pass-t, úgyhogy megint nem nyert......