Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buli az élet csak nem mindig úgy ahogy azt móriczka elképzeli.
ui.: Nem tettem le a BMEs esküt, mert csajál aludtam elõzõ este...
Lévén mérnök, így kikérem magamnak...... <#duhos2>#duhos2>
Már ha "jó" helyen vagy...
Oszt nem fér bele az airsoft?😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
majd ha átadja a cuccokat, akkor majd kereslek
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
http://www.fegyverbazar.hu/index.php
Szóval mindenki tud alkotni bárhogy is figyel ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez tipikusan jellemzõ a Softairre, és rátok is😄
😄DDDDD <#banplz>#banplz>
Persze mivel csak a fórumotokon található információk alapján született ez, bizonyára erõsen szubjektív, de azon minden esetre nem árt kicsit elmerengeni, hogy miért is van ez így!
Mutattok egy képet kifelé, s ez most pár emberbõl negatív, elmarasztaló s nem kevésbé kritikus véleményt váltott ki.
Ez van, ez egy ilyen bicikli!
Ha nem tetszik a történet egyrészt vagy nem foglalkozol a meglátásainkkal, másrészt megszívleled a hozzászólásokból a építõ jellegûeket s változtatsz! Persze egyik sem kötelezõ!!!
Kinizsi Százas teljesítménytúra
K-100 (hosszútávú)
Táv: 100 km
Szintidõ: 24 óra
Nevezési díj: 2000 Ft
Díjazás: oklevél, jelvény
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Kezdeném a végén,a leglightosabb megjegyzéssel,szerintem ássa meg az a saját sírgödrét,és lõje bele magát aki nemtud letúrázni 100 km-t.
Másrészrõl....mi lenne ha egyszer a kibaszott kurva életeben gondolkoznátok kedves magyar nemzetiségû barátaim,és meglátnátok a "szerzõdés" mögött húzódó szándékot.Arról nem is beszélve hogy a szerzõdés nem joghatályos,mivel kiskorú nem írhatná alá max szülõi engedéllyel,azt is csak fegyveres erõbe való belépés céljából.
A vonatos,játszunk a puskákkal résszel én sem értek eggyet,de ha jol tudom,az még az RHSST megalakulása elött történt, így az RHSST "tiszti kara"...magyarul azok a gyerkõcök akik a többire szolnak rá ha hülyeséget csinálnak,nem hibáztathatók.
Illenék jobban ismerned a saját fórumotokat, s illenék tudni mi hol van rajta!<#awink>#awink>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
és még mindíg szeretném megtudni hogy hitman hogy jutott hozzá ahoz a linkhez